האמנתי שיש בקבוצה יותר ממלחמה ומוטיבציה. היום הייתה קבוצה שרצתה יותר מאיתנו והם היו צריכים לנצח. זאת השורה התחתונהTotti כתב: מתי הספקת לאבד אמון בקבוצה הזו?
סהכ אנחנו לא רעים עד כה.
מועדון ספורט אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, הי"א
Re: מועדון ספורט אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, הי"א
אם שלומי אזולאי לא נפצע הם מנצחים קל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה זה מעניין מה היה בעבר? הם אותה קבוצה? אותו מאמן? היית שווה היום 4 גולים של אשדוד! זה מנחם אותך שעם דור הזהב ניצחת רק בתוספת הזמן?
לא מבין תהגיון כאן באמת.
לא מבין תהגיון כאן באמת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה אתה רוצה משה?Sir Alex Ferguson כתב:מה זה מעניין מה היה בעבר? הם אותה קבוצה? אותו מאמן? היית שווה היום 4 גולים של אשדוד! זה מנחם אותך שעם דור הזהב ניצחת רק בתוספת הזמן?
לא מבין תהגיון כאן באמת.
שחרר ממני.
נפלת עליי כאילו אני מבסוט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לאחר האליפות הראשונה, בכר התראיין ואמר שאחד הדברים הכי חשובים שלמד בתחילת אותה עונה ובעקבות הפסד מפתיע בעכו, הוא שאין צורך להמציא את הגלגל וכל שבוע לבחור הרכב אחר, יותר חשוב להבין מי ה11 הטובים ביותר שאיתם יוצאים לקרב ולתת להם לרוץ כל עוד אין פציעות.
לא מצליח להבין מתי בכר שכח את השיעור הכ"כ חשוב הזה.
יש לנו 11 טובים, שטקוס, ביטון, ביטון, ביטון, מיגל, שמיר, קלטינס, סבג, מרין, נייג'ל, שהר.
זה היה ברור ביולי, וזה כמובן ללא שום הפתעה ברור גם בספטמבר. חבל שבכר פוגע באיזון ובאופציה ליצירת כימיה בין אותם שחקנים כאשר הוא נותן לשחקנים כמו זריהן לפתוח כשמעבר לזה שהוא לא כשיר, מעולם הוא לא הוכיח שמגיע לו הרכב, ולשחקנים כמו ממן שחייב הסטה לעמדת האפסנאי, הוא נותן חילוף ראשון.
עם ההרכב הנכון אנחנו לוקחים השנה אליפות לדעתי, גם בלי חיזוק. מקווה שבכר ישכיל.
יש לנו 11 טובים, שטקוס, ביטון, ביטון, ביטון, מיגל, שמיר, קלטינס, סבג, מרין, נייג'ל, שהר.
זה היה ברור ביולי, וזה כמובן ללא שום הפתעה ברור גם בספטמבר. חבל שבכר פוגע באיזון ובאופציה ליצירת כימיה בין אותם שחקנים כאשר הוא נותן לשחקנים כמו זריהן לפתוח כשמעבר לזה שהוא לא כשיר, מעולם הוא לא הוכיח שמגיע לו הרכב, ולשחקנים כמו ממן שחייב הסטה לעמדת האפסנאי, הוא נותן חילוף ראשון.
ניר, תארגן אותי מהחומרnir767676 כתב:לאחר האליפות הראשונה, בכר התראיין ואמר שאחד הדברים הכי חשובים שלמד בתחילת אותה עונה ובעקבות הפסד מפתיע בעכו, הוא שאין צורך להמציא את הגלגל וכל שבוע לבחור הרכב אחר, יותר חשוב להבין מי ה11 הטובים ביותר שאיתם יוצאים לקרב ולתת להם לרוץ כל עוד אין פציעות.
די נו, ליטף לו את מגן העצם ומרין דפק קפיצה.red ultras כתב:100 אחוז פנדל. שחקן לא צריך שיעשו לו היפון מול שער ריק כדי לקבל שריקה לפנדל! מספיק בעיטה קטנה כדי להפיל אותו ולעצור את המהלך וזה בדיוק מה שהיה שם. מעצבן שהשופט אפילו לא הלך לראות
כמה ששמיר היה חסר, קבהא בהופעה פשוט מביכה.
לא מבין איך הוא מסיים 90 דקות. ברצינות.
אני גם חושב שהיה ניהול גרוע של ברק
סטטי, לא מגיב לאירועים, שחקנים ביום רע והוא מתעכב עם החילופים עוד ועוד.
להכניס את קלטינס או לעבור ל3 בלמים (או גם וגם), היה יותר ממתבקש. נתנו לאירועים להוביל אותנו.
שונא את המגרש המסריח הזה, שתמיד נופל בו גם שופט של הביצים כמו ריינשרייבר.
בכל ליגה מתוקנת מוסיפים 10 דקות, האפס עושה טובה שנותן 5. בן של ****.
ששהר ירשום 2 נקודות. אם את הפעולה הבסיסית שבשבילה הוא 90 דקות על הדשא הוא לא מסוגל לעשות, אז זה אומר הכל.
לא מבין איך הוא מסיים 90 דקות. ברצינות.
אני גם חושב שהיה ניהול גרוע של ברק
סטטי, לא מגיב לאירועים, שחקנים ביום רע והוא מתעכב עם החילופים עוד ועוד.
להכניס את קלטינס או לעבור ל3 בלמים (או גם וגם), היה יותר ממתבקש. נתנו לאירועים להוביל אותנו.
שונא את המגרש המסריח הזה, שתמיד נופל בו גם שופט של הביצים כמו ריינשרייבר.
בכל ליגה מתוקנת מוסיפים 10 דקות, האפס עושה טובה שנותן 5. בן של ****.
ששהר ירשום 2 נקודות. אם את הפעולה הבסיסית שבשבילה הוא 90 דקות על הדשא הוא לא מסוגל לעשות, אז זה אומר הכל.
הגבת באותה צורה שאמרתי שסבג פוטנציאל גדול מקלטינס, בינתיים הוא הקשר הכי טוב שלך.Totti כתב:
ניר, תארגן אותי מהחומר
אתה לא חייב להסכים, לי הדברים ברורים כשמש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ליגה פח שי, קבוצה מאומנת ומאורגנת לוקחת כאן אליפות, אבל הרבה שוכחים שלא רק השחקנים נכשלו כאן שנה שעברה, גם ברק, והוא גם השנה טועה המון (מי אמר קאריו פותח בהרכב בטדי?).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ועוד דבר, בליגה החלשה הזו, באמת אחי שמספיק 11 שרצים ורוצים מספיק, שים כאלה על הדשא ותנצח ככל הנראה גם עם אפס כישרון. זה שמרין לא מורץ בהרכב עם הפוטנציאל סיבולת שלו זה ביזיון, מחדל, טמטום וכל מה שבא לך. גם ככה אנחנו עושים תיקו מול קבוצה שיורדת ליגה, תן לו חצי עונה לרוץ ותרוויח שחקן למען השם, מה תרוויח מממן וזריהן מה? צריכים לעלות לדשא עם כסא כתר ולחסוך לכולם את הזמןTotti כתב:
ניר, תארגן אותי מהחומר
צר לי לאכזב אותך אבל לא אחי.nir767676 כתב:
אתה לא לוקח אליפות עם בן שהר כחלוץ ראשי. אתה לא לוקח אליפות עם נייגל כשחקן המוציא לפועל שלך. אתה לא לוקח אליפות עם אמצע של שמיר קלטינס וסבג. אתה לא לוקח אליפות עם עמית ביטון כבלם שני.
ומעל הכל אתה לא לוקח אליפות בלי שיטה ברורה לעין.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כל שבוע אסון או ששון.
מנצחים - בדרך הבטוחה לזכות בליגת האלופות.
תיקו או הפסד - מכפישים שחקנים ובכר מאמן פח.
קצת פרופורציות ראבק.
קצת פרופורציות ראבק.
רק חמור לא משנה את דעתו.CrazyRed7 כתב:כל שבוע אסון או ששון.
קצת פרופורציות ראבק.
את האמת ניר, אין בהרכבים שאתה מעלה כאן, שנעדרים קהבא/ספורי/טאהא, שום מימד גזעני?nir767676 כתב: הגבת באותה צורה שאמרתי שסבג פוטנציאל גדול מקלטינס, בינתיים הוא הקשר הכי טוב שלך.
אתה לא חייב להסכים, לי הדברים ברורים כשמש.
הרבה זמן מתבשל בי לשאול.