פאוליניו חתם לשנה וחצי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: פאוליניו חתם לשנה וחצי

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Shayke10 כתב:מבלי להפחית מהכבוד לכוכבי העבר, גדולים ככל שיהיו, מרוב נוסטלגיה נישאר רק עם המספרים 60-99 לשחקני העתיד.
לא זוכר שכשוואקמה הגיע, 'סיגריו' צעק וארגן עצומה שמספר 9 זה רק שלום אביטן, או שוותיקי שער 2 צעקו להובאן שהוא מחלל את חולצה מס' 12 של אמיר אביגדור
לא היה ולא יהיה כמו אליניב ברדה, בדיוק כמו שלא היה ולא יהיה כמו אלי אוחנה בבית"ר.
אליה השפיע על הפועל באר שבע כמו שאף שחקן לפניו לא השפיע, הגיע למועדון שניצל פעמיים רצוף מירידת ליגה במחזור האחרון למרות שהיה לו את התקציב הרביעי בגודלו בליגה, מועדון ששילם מס באר שבע לשחקנים בינונים כי אף שחקן ישראלי בכיר לא רצה להגיע אליו ושינה אותו מקצה לקצה כשהוא פותח את הדלת לשחקנים בכירים ובעיקר לשינוי גישה במועדון (אלונה ואלי צחקו כשאמר להם שהוא רוצה מענק אליפות, חשבו שהוא צוחק).
בדור של היום, ששחקן בית כמו אופיר דוידזאדה שגדל כאן מגיל 0 והמועדון ספג בשבילו פגיעה מקצועית אחרי תחילת העונה כדי שיגשים את החלום האירופי שלו, מוכר אותנו בתקופת הזוהר שלנו תמורת עוד כמה גרושים למכבי תל אביב, אפשר להבין כמה זה נדיר ששחקן כמו אליניב שהחזיק בהצעות גבוהות בהרבה גם מבלגיה וגם ממכבי תל אביב חוזר למועדון כושל מקצועית ותדמיתית ולא רק כשחקן, אלא כדמות שמעורבת בכל דבר ודבר החל משיחות עם בוזגלו שיסכים להגיע ועד להיות הפנים של המועדון בכל דבר אפשרי.
לא חושב שמדובר בעוד שחקן עבר, כן חושב שלאור התרומה שלו אפשר להפריש את החולצה שלו, ולא כמו שעושים היום בשקט ומאחורי הקלעים, אלא בטקס חגיגי עם תלייה של החולצות או מסגור שלה שכולם ידעו כמה אליניב ברדה תרם להפועל באר שבע.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Shayke10 כתב:מבלי להפחית מהכבוד לכוכבי העבר, גדולים ככל שיהיו, מרוב נוסטלגיה נישאר רק עם המספרים 60-99 לשחקני העתיד.
לא זוכר שכשוואקמה הגיע, 'סיגריו' צעק וארגן עצומה שמספר 9 זה רק שלום אביטן, או שוותיקי שער 2 צעקו להובאן שהוא מחלל את חולצה מס' 12 של אמיר אביגדור
לא היה ולא יהיה כמו אליניב ברדה, בדיוק כמו שלא היה ולא יהיה כמו אלי אוחנה בבית"ר.
אליה השפיע על הפועל באר שבע כמו שאף שחקן לפניו לא השפיע, הגיע למועדון שניצל פעמיים רצוף מירידת ליגה במחזור האחרון למרות שהיה לו את התקציב הרביעי בגודלו בליגה, מועדון ששילם מס באר שבע לשחקנים בינונים כי אף שחקן ישראלי בכיר לא רצה להגיע אליו ושינה אותו מקצה לקצה כשהוא פותח את הדלת לשחקנים בכירים ובעיקר לשינוי גישה במועדון (אלונה ואלי צחקו כשאמר להם שהוא רוצה מענק אליפות, חשבו שהוא צוחק).
בדור של היום, ששחקן בית כמו אופיר דוידזאדה שגדל כאן מגיל 0 והמועדון ספג בשבילו פגיעה מקצועית אחרי תחילת העונה כדי שיגשים את החלום האירופי שלו, מוכר אותנו בתקופת הזוהר שלנו תמורת עוד כמה גרושים למכבי תל אביב, אפשר להבין כמה זה נדיר ששחקן כמו אליניב שהחזיק בהצעות גבוהות בהרבה גם מבלגיה וגם ממכבי תל אביב חוזר למועדון כושל מקצועית ותדמיתית ולא רק כשחקן, אלא כדמות שמעורבת בכל דבר ודבר החל משיחות עם בוזגלו שיסכים להגיע ועד להיות הפנים של המועדון בכל דבר אפשרי.
לא חושב שמדובר בעוד שחקן עבר, כן חושב שלאור התרומה שלו אפשר להפריש את החולצה שלו, ולא כמו שעושים היום בשקט ומאחורי הקלעים, אלא בטקס חגיגי עם תלייה של החולצות או מסגור שלה שכולם ידעו כמה אליניב ברדה תרם להפועל באר שבע.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

תמונה מרגשת
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הפרידה הארוכה בהיסטוריה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

CrazyRed7 כתב:הפרידה הארוכה בהיסטוריה
התחילו קינות על עזיבתו בטרם עת.

מפחד שההר בהיריון והולך להוליד עכברון

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מקווה שאין לו טלוויזיה בבית

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מתי הברזילאי יגיע לישראל לאימונים?

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

01/12/2019

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

נראה לי שה1.12 עבר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מחר

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

מתי בדיוק נפתח חלון העברות?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

clark kent כתב:מתי בדיוק נפתח חלון העברות?
אמרו שהוא יגיע לאימונים בדצמבר ויעבור בתחילת החלון בינואר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

בגלל זה שאלתי, רוצה לדעת מתי יוכל להיות בסגל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

clark kent כתב:בגלל זה שאלתי, רוצה לדעת מתי יוכל להיות בסגל
עם פתיחת חלון ההעברות. היה לנו מצב דומה עם ערן לוי לפני משהו כמו 9 עונות אם אני לא טועה (הוחתם בדצמבר וערך בכורה ב2-2 בק״א מול חיפה בתחילת ינואר)

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

בקיצור אף אחד לא ענה לי על השאלה אז חקרתי וגיליתי שהחלון נפתח ב7.1.20 ואחריו יוכל להיות בסגל.

החלון יסגר ב6.2.20

שלח תגובה