חיפה הוציאה בקיץ 1.2 על שואו, 500 על פודגארנו, מיליון על שוראנוב ו800 אלף על שימיץ'. סה"כ 3.5 מיליון יורו.
חיפה הכניסה את אותו סכום בדיוק במכירה של אצילי (2) ואבו פאני (1.5). ועל בכר קיבלה עוד 600 אלף יורו. סה"כ 4.1 מיליון יורו הכנסות.
"רפאלוב בשכר עתק" - אצילי, שרי וסבע הרוויחו כל אחד יותר ממנו וכולם שוחררו מתקציב המשכורות.
השמות שציינת בינואר זה בדיחה, אם אחרי עונה של צ'מפיונס וקיץ בו איבדנו ככ הרבה עוגנים (ולביא בינואר) היינו מסתפקים בקיץ בו לא מכניסים יותר מאשר מוציאים, חוסכים במשכורות, עושים בתים באירופית, ואז בסוף מביאים שחקנים כמו קאסה, קינדה וחמד אנשים פה היו יורים בחפצים.
לפחות תהיו הגונים, בחייאת. כמה הפוזיציה יכולה לגרום לראות מציאות שונה, זה לא נורמלי.
באמת שלא מבין על מה אתה מתווכח.
מה רלוונטית המערכת של מכבי חיפה והמחדלים הניהוליים שלה? גם פה לא היו חסרים כאלה.
לא יכול להיות שעל מה שאתה מבקר מאמן אחד אתה עושה הנחות למאמן אחר. קצת סימטריה, זה כל מה שאני מבקש.
לגבי דגו עצמו, במקרה החברים הכי טובים שלי הם אוהדי מכבי חיפה. אני יודע טוב מאוד מה הלך הרוח שם. אני הגנתי עליו לא פעם, אבל הם מאוד לא מרוצים מהעבודה שלו. מה שרואים מכאן לא רואים משם.
"אמרתי לקוזוק שעד יום שני לפני שהוא טס לתאילנד(טס בשלישי) אני מצפה שהוא יחתום במכבי פ"ת, במידה וזה לא יקרה ביום שני איתי , הוא יחתום בהפועל ב"ש" עוד הוסיף לוזון "אני אנסה לבקש מאלונה לרדת ממנו שישאר אצלי , דודו דאהן סוכנו כבר דיבר עם אלונה"
"אמרתי לקוזוק שעד יום שני לפני שהוא טס לתאילנד(טס בשלישי) אני מצפה שהוא יחתום במכבי פ"ת, במידה וזה לא יקרה ביום שני איתי , הוא יחתום בהפועל ב"ש" עוד הוסיף לוזון "אני אנסה לבקש מאלונה לרדת ממנו שישאר אצלי , דודו דאהן סוכנו כבר דיבר עם אלונה"
גם היה ציטוט של קוז'וק באחד מהאתרים בסגנון של: "אם זה מה שהוצאתי ממכבי פ"ת תחשבו מה אני אשיג בקבוצה גדולה".
אין ספק שמדובר באיש מקצוע טוב, מבין עניין עם כדורגל שאנחנו רוצים לראות כאן אבל בשנתיים שלו בליגת העל הוא לעיתים התנהל ביהירות ואטימות ועדיין לא הראה מספיק יציבות.
כמו כולם זה הימור ואי אפשר באמת להיות סגור עליו מעבר לתחושת בטן ורושם ראשוני טוב.
אנחנו צריכים לחפש מאמן שיצליח לגדול ביחד עם המועדון, מימר זאת הבחירה הכי אפורה ומשעממת. מה שאתם רואים זה מה שתקבלו ממנו.
באמת שלא יודע מה ראיתם אצלו .
יש לו סגנון משחק של לחץ גבוה שזה טוב מאוד בליגה הזו כי בזכות זה אתה יוצר מצבים , אבל כשהלחץ גבוה לא הולך לו הוא מתרסק ואפשר לראות איך זה קרה לו בנתניה וגם בהתחלה בפת זה לא היה איזה הצלחה מסחררת.
באמת שלא יודע מה ראיתם אצלו .
יש לו סגנון משחק של לחץ גבוה שזה טוב מאוד בליגה הזו כי בזכות זה אתה יוצר מצבים , אבל כשהלחץ גבוה לא הולך לו הוא מתרסק ואפשר לראות איך זה קרה לו בנתניה וגם בהתחלה בפת זה לא היה איזה הצלחה מסחררת.
מאז הכאפה שהוא קיבל בבלומפילד הוא שינה את הסגנון מול הגדולות ועלה בצורה יותר מבוקרת.
זה בא לידי ביטוי ברבע גמר מול ת"א וגם מולנו בגמר.
מאז הכאפה שהוא קיבל בבלומפילד הוא שינה את הסגנון מול הגדולות ועלה בצורה יותר מבוקרת.
זה בא לידי ביטוי ברבע גמר מול ת"א וגם מולנו בגמר.
מצטער , בגמר לא ראית איזו עליונות.
בגמר לא היה כדורגל (לא שלנו ולא שלהם) , הם לחצו גבוה ואיך שהצלחנו שזה לא קרה הרבה הם ישר הפילו שחקנים שלנו , ובכלל תחילת המשחק התחיל בלהרביץ ולהוציא אותנו מהמשחק.
לא ראיתי שום תבנית משחק שלהם , היה רמת כדורגל מאוד מאוד נמוכה.