לא הבנתי
לא מחפשים בלם בנוסף לדיופ?
והאמירה לגבי הרכש נשמעת לי פלצנית ומתחכמת, מעניין לשמוע מה הפרמטרים האלה !
אכן, דיופ יחתום ובזאת נסגרת מצבת הבלמים.
מאוד ברור איזה פרמטרים רן חיפש, בלם שמביא פיזיות, ראיית משחק בעיקר בכניסה לתיקולים וחילוצי כדור, יכולת לצאת ולתפוס שטח קדמי, מישהו שיכול לתת כדורים ארוכים במטרה לדלג על הקישור, מהירות...
אני נזכר בשנים האחרונות של בכר בב"ש כאשר הוא האמין שכל גוש פחם שהוא ייגע בו יהפוך ליהלום (לזכותו יאמר שהוא הוליך את ב"ש לשלוש שנים חלומיות). מה שהתברר כמובן כלא הגיוני ודרדר את הקבוצה (עד שאלונה כמעט עזבה).
אני מאוד מקווה שרן לא נופל לאותה מלכודת בגלל שנה אחת טובה וכמה פגיעות בזרים.
אני נזכר בשנים האחרונות של בכר בב"ש כאשר הוא האמין שכל גוש פחם שהוא ייגע בו יהפוך ליהלום (לזכותו יאמר שהוא הוליך את ב"ש לשלוש שנים חלומיות). מה שהתברר כמובן כלא הגיוני ודרדר את הקבוצה (עד שאלונה כמעט עזבה).
אני מאוד מקווה שרן לא נופל לאותה מלכודת בגלל שנה אחת טובה וכמה פגיעות בזרים.
רק הזמן יגיד.
עם מי בכר חשב שיקח פחם ויהפוך ליהלום?
הוא נפל עם שחקני רכש יקרים ובדיוק במקום שקוזוך מנסה להצליח - התאמה לקבוצה ולשיטה.
בכר קודם הביא לפי כישרון ואז איכשהו ניסה לחבר את זה ביחד.
עונה אחרי האסלביינק וכל השיט שהגיע התקציב ירד משמעותית בגלל גרעון עצום. 90 מיליון ש"ח שהלכו לפח.
עם מי בכר חשב שיקח פחם ויהפוך ליהלום?
הוא נפל עם שחקני רכש יקרים ובדיוק במקום שקוזוך מנסה להצליח - התאמה לקבוצה ולשיטה.
בכר קודם הביא לפי כישרון ואז איכשהו ניסה לחבר את זה ביחד.
עונה אחרי האסלביינק וכל השיט שהגיע התקציב ירד משמעותית בגלל גרעון עצום. 90 מיליון ש"ח שהלכו לפח.
שחקנים שהיה ברור שלא ייצא מהם כלום כי הם כבר הסתובבו בליגה, אבל בכר חשב אחרת. לא חסרות דוגמאות : חן עזרא, עדן בן בסט, שמואל שיימן, בן תורג'מן ואנתוני וראן. כולם שחקנים שהיו כבר בני 30 פלוס מינוס שכולם ראו, ואף אחד לא הופתע שלא יצא מהם כלום, אבל בכר חשב אחרת.
שחקנים שהיה ברור שלא ייצא מהם כלום כי הם כבר הסתובבו בליגה, אבל בכר חשב אחרת. לא חסרות דוגמאות : חן עזרא, עדן בן בסט, שמואל שיימן, בן תורג'מן ואנתוני וראן. כולם שחקנים שהיו כבר בני 30 פלוס מינוס שכולם ראו, ואף אחד לא הופתע שלא יצא מהם כלום, אבל בכר חשב אחרת.
בוא לא נשכח, כן.
ויש גם הפוך
מי חשב שפרץ יהיה מה שהוא, תורג'מן, בלוריאן
בוא לא נשכח, כן.
שמע ישראלים זה משהו אחר. השוק מצומצם ולפעמים אין ברירה.
לא חושב שזה היה מתוך יהירות.