טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
נמני הוא הסוכן הכי גרוע בעולם בערך. הסיפור הזה עם השכר הוא חותמת סופית.
לך תסמוך על הכשל הזה שיביא במהירות הצעה טובה, לא רואה את זה קורה.
צריך לשבת ב4 עיניים, גם אם הולכים לפרידה, שיבין שהוא צריך לשחק כדי ליצור הייפ מחודש. ברגע שתגיע הצעה להבהיר לו שהיא תאושר.
איזה ברוך הקיץ הזה.
אני לפחות מקווה שאחריו נישאר עם סגל נקי משומן עודף.
לך תסמוך על הכשל הזה שיביא במהירות הצעה טובה, לא רואה את זה קורה.
צריך לשבת ב4 עיניים, גם אם הולכים לפרידה, שיבין שהוא צריך לשחק כדי ליצור הייפ מחודש. ברגע שתגיע הצעה להבהיר לו שהיא תאושר.
איזה ברוך הקיץ הזה.
אני לפחות מקווה שאחריו נישאר עם סגל נקי משומן עודף.
- ForeverRed
אף אחד לא ישב בחדר ולא יודע מה קרה שם. לא צריך לקחת כל דיווח כאמת מוחלטת.
כך או כך המצב מסובך.
שני הצדדים לא משדרים על אותו גל והצעות אטקטיביות כנראה שכבר לא יתקבלו בחלון הזה.
כך או כך המצב מסובך.
שני הצדדים לא משדרים על אותו גל והצעות אטקטיביות כנראה שכבר לא יתקבלו בחלון הזה.
- red ultras
קצת מעצבן לשמוע על כל המקרים שאלונה ״אוכלת סיבוב״.
זה ביזנס אסור לערב רגש. טוני מקדם את המערכת כן/לא
זה צריך להיות השיקול. לפנות לנמני להציע הארכת חוזה או שתביא קבוצה. במקרה קיצון של לא לכאן לא לשם לשלוח ליציע שלפחות אם יגיע לאחת היריבותשזה יהיה אחרי שנה בלי כדורגל.
זה צריך להיות השיקול. לפנות לנמני להציע הארכת חוזה או שתביא קבוצה. במקרה קיצון של לא לכאן לא לשם לשלוח ליציע שלפחות אם יגיע לאחת היריבותשזה יהיה אחרי שנה בלי כדורגל.
נהדר יש לנו כבר שוער,מגן שמאלי,וחלוץ ועכשו גם קיצוני שמאלי והיה גם קיצוני ימיני קבוצת מנודים נהדרתred ultras כתב:קצת מעצבן לשמוע על כל המקרים שאלונה ״אוכלת סיבוב״.
היא לא אוכלת סיבוב. היא כועסת וזה בסדר. זה לא בריא למערכת ההתנהלויות האלה. זה חלק ממערך השיקולים של ״מקדם את המערכת״. מסכימה עם מישהו שהגיב פה לפני, לפעמים המועדון צריך להוציא את הדברים החוצה. הקיץ מרגיש כמו כשלון מתמשך של לבנוני...red ultras כתב:קצת מעצבן לשמוע על כל המקרים שאלונה ״אוכלת סיבוב״.
ולגבי מה יהיה עם השחקן? כנראה בדיוק מה שאתה מציע. יצחיחו להסדיר יסדירו. לא יצליחו? ככל הנראה ימכר למרבה במחיר או ישב ביציע.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- red ultras
השאלה אם הכעס הזה משליך על ההתנהלות מולו. במידה וכן זו טעות. בעסקים אסור לתת לאגו להכנס למערך השיקולים.crazyred כתב: היא לא אוכלת סיבוב. היא כועסת וזה בסדר. זה לא בריא למערכת ההתנהלויות האלה. זה חלק ממערך השיקולים של ״מקדם את המערכת״. מסכימה עם מישהו שהגיב פה לפני, לפעמים המועדון צריך להוציא את הדברים החוצה. הקיץ מרגיש כמו כשלון מתמשך של לבנוני...
ולגבי מה יהיה עם השחקן? כנראה בדיוק מה שאתה מציע. יצחיחו להסדיר יסדירו. לא יצליחו? ככל הנראה ימכר למרבה במחיר או ישב ביציע.
מקצועית טוני הוא השחקן הטוב ביותר שלבש את החולצה האדומה. לוותר עליו תהיה טעות רצינית. לגבי התנהלות תקשורתית, אני אמרתי כבר - התפקיד של לבנוני הוא לנהל את המשבר. הוא לא יכול למנוע אותו. יש אנשים בכירים יותר שיכולים וצריכים למנוע מדברים כאלו להפוך למשבר.
בעונה שעברה נעשו במועדון המון טעויות אסטרטגיות שעכשיו באות עלינו כמו בומרנג.
- yanivnew91
ברגע שהמועדון יתייחס לפוסט בצורה שאתם רוצים שהוא יגיב המחיר הפוטנציאלי של טוני יצנח.South Boy כתב:
חוזר בי מכל הפגנת הזדהות עם טוני.
מאידך צריך להגיד במפורש, ההתנהלות היותר מדי חשאית של המועדון גורמת להם לאבד לגיטימציה בהרבה מאוד חזיתות באופן לא מוצדק, במקרה הזה לדוגמא הייתה חייבת להגיע תגובה כזאת מצד המועדון עם כל הרצון הטוב לשמור על כבודו של טוני שבהתנהלות שלו כנראה גם איבד מכבודו.
הגיע הזמן שהמועדון יפעל להגנה על שמו הטוב שמוכפש הרבה יותר מדי בשנים האחרונות. זה גם יפסיק לתת לגיטמציה לכל הבוזגלואים האוחנות והנוואקמות למיניהם.
קבוצות ידעו מאותו רגע שאין שום סיכוי שהוא מאריך חוזה ואו יעדיפו לחכות לינואר לנהל מו"מ ישירות מול השחקן או יציעו מחיר מופחת כי נהיה בלחץ למכור.
אני יחלק את זה לשני חלקים.yanivnew91 כתב: ברגע שהמועדון יתייחס לפוסט בצורה שאתם רוצים שהוא יגיב המחיר הפוטנציאלי של טוני יצנח.
קבוצות ידעו מאותו רגע שאין שום סיכוי שהוא מאריך חוזה ואו יעדיפו לחכות לינואר לנהל מו"מ ישירות מול השחקן או יציעו מחיר מופחת כי נהיה בלחץ למכור.
הראשון זה טוני,צר לי,מבין שהוא אחד משוברי השיוויון,שחקן של באמת אחד לכמה שנים,אבל זה פשוט גובל בשערורייה.
לא יכול להיות ששחקן שמקבל משכורת ממערכת כלשהי מרשה לעצמו "לצאת" עליה בצורה כזאת.
קשה לי עם זה בדיוק כפי שהיה קשה לי עם בוזגלו ואין שום הבדל בין המקרים,זו התנהלות שבכל מועדון אחר לא הייתה עוברת לסדר היום.
אנחנו לא מדברים כאן על שחקן שמקבל משכורת מינימום וצריך לזעוק על תנאיו.
יש גבול לכל תעלול.
השני זה המועדון.
המועדון צריך להבין ובמיוחד לבנוני שמתווה את המדיניות התקשורתית, שאסטרטגיית השתיקה שהייתה נכונה במקרים מסויימים מתחילה להישחק.
עוד מקרה ועוד מקרה ועוד מקרה והפועל בש שותקת רק עושה נזק למותג.
הופך אותנו למערכת מתנשאת,שחצנית מנותקת מהמציאות.
זה לא יכול לעבור!! אנחנו סופגים אש מכל הכיוונים ולא מגיבים,המניה שלנו רק הולכת וצונחת בשפה העסקית ושום דבר לא קורה.
גם מכבי שממנה העתקנו את ההתנהלות הזאת הבינה שהיא צריכה להיות יותר "פתוחה".
כדאי מאוד שיתעוררו שם.
אנחנו סופגים אש כי אנחנו אלופים.
לא בכדי התקשורת הפסיקה לרדוף את מכבי ברגע שהתארים הפסיקו להגיע. לא היה שום שינוי מצד המועדון כלפי התקשורת.
אנחנו גם קצת נתנו לדברים האלה להתרחש. מפסטיבל בוזגלו, אחריו אוחנה ועכשיו חיימוב וטוני.
הטיפול צריך להיות חד משמעי - לבעוט אותם למועדון אחר. גם ככה הפוזות האלה מתחילות להגיע כשהם מבינים שבעוד מספר חודשים הם יכולים לחתום במועדון אחר והם לא מתכוונים להאריך חוזה(אלא אם תגיע הצעת עתק של אלונה, מה שלא יקרה).
הניגרים לא יאריכו חוזה. לפי התחושות שלי גם המועדון לא רוצה להאריך חוזה(ענייני מס או הרצון לרענן?לא יודע).
אולי זה הקיץ לעשות את השינוי ועל הדרך להרוויח כמה שקלים במקום שיעזבו בחינם.
לא בכדי התקשורת הפסיקה לרדוף את מכבי ברגע שהתארים הפסיקו להגיע. לא היה שום שינוי מצד המועדון כלפי התקשורת.
אנחנו גם קצת נתנו לדברים האלה להתרחש. מפסטיבל בוזגלו, אחריו אוחנה ועכשיו חיימוב וטוני.
הטיפול צריך להיות חד משמעי - לבעוט אותם למועדון אחר. גם ככה הפוזות האלה מתחילות להגיע כשהם מבינים שבעוד מספר חודשים הם יכולים לחתום במועדון אחר והם לא מתכוונים להאריך חוזה(אלא אם תגיע הצעת עתק של אלונה, מה שלא יקרה).
הניגרים לא יאריכו חוזה. לפי התחושות שלי גם המועדון לא רוצה להאריך חוזה(ענייני מס או הרצון לרענן?לא יודע).
אולי זה הקיץ לעשות את השינוי ועל הדרך להרוויח כמה שקלים במקום שיעזבו בחינם.
2 נק' יש לי להגיד בנושא
1. המועדון סגור לתקשורת וזה הזוי שכתבים לוקחים מכאן ידיעות. לפני תשע דקות עלתה בוואלה כתבה שכותבת את מה שכתבו כאן קודם לגבי הבונוס בשנה שעברה, והופ "לוואלה ספורט נודע".
אנלא בא להגיד לאנשים שמקורבים מה לכתוב כאן או לא, משאיר את זה למצפון ולאינטילגנציה של מה עלול לפגוע במועדון ומה לא. גם אני סקרן ועדיין חושב שחשיפת מידע החוצה לא יכולה להועיל בשום צורה
2. לא אוהב את כל הנבי נעלבי הזה, השחקן שהכי מגיע לו לקבל זה טוני וחבל שלא מבינים את זה. אני הכי יכול להבין את הצד שלו, עם סוכן יותר טוב הוא מכפיל את השכר שלו כבר אחרי האליפות הראשונה אצלנו.
זה שהוא הרוויח "מעט" ביחס לתרומה כל השנים כולם יודעים. עכשיו מגיע שלב ההתפכחות. ואין לי ספק שלשחרר אותו בכל קונסטלציה שהיא תהיה טעות שאפילו לא מתחילים להבין עד כמה היא משמעותית.
1. המועדון סגור לתקשורת וזה הזוי שכתבים לוקחים מכאן ידיעות. לפני תשע דקות עלתה בוואלה כתבה שכותבת את מה שכתבו כאן קודם לגבי הבונוס בשנה שעברה, והופ "לוואלה ספורט נודע".
אנלא בא להגיד לאנשים שמקורבים מה לכתוב כאן או לא, משאיר את זה למצפון ולאינטילגנציה של מה עלול לפגוע במועדון ומה לא. גם אני סקרן ועדיין חושב שחשיפת מידע החוצה לא יכולה להועיל בשום צורה
2. לא אוהב את כל הנבי נעלבי הזה, השחקן שהכי מגיע לו לקבל זה טוני וחבל שלא מבינים את זה. אני הכי יכול להבין את הצד שלו, עם סוכן יותר טוב הוא מכפיל את השכר שלו כבר אחרי האליפות הראשונה אצלנו.
זה שהוא הרוויח "מעט" ביחס לתרומה כל השנים כולם יודעים. עכשיו מגיע שלב ההתפכחות. ואין לי ספק שלשחרר אותו בכל קונסטלציה שהיא תהיה טעות שאפילו לא מתחילים להבין עד כמה היא משמעותית.
2. לא רלוונטי.RedBend כתב:2 נק' יש לי להגיד בנושא
הכל נכון,ברגע שהחלטת לצאת על המעסיק שלך,איבדת את הלגיטמציה.
קח סיטואציה,בה אתה בעלים של חברה ויש לך עובד שהוא בהחלט מעל כולם,עילוי מה שנקרא.
ובוא נגיד שאותו עובד פירסם פוסט בפייסבוק שמכוון נגדך.
מה תעשה? גם תגיד "לא מבין את הנבי נעלבי"?.
אתה שם לו בעיטה בראש ושולח אותו לקיבינימאט.
אז לא צריך להיות סניגור איפה שלא צריך.
מי יציע סכום גבוה על שחקן שמסיים חוזה?
מי שירצה אותו יחכה בסבלנות ואז יקח אותו בחינם.
לא תמיד נכון... בחינם יהיה קשה להביא אותו, כי יהיו עוד הרבה קבוצות שיוכלו להציעשיש כתב:מי יציע סכום גבוה על שחקן שמסיים חוזה?
לו חוזה גבוה כי הוא יהיה שחקן חופשי.
חינם כלומר בלי דמי העברהשמעון א כתב: לא תמיד נכון... בחינם יהיה קשה להביא אותו, כי יהיו עוד הרבה קבוצות שיוכלו להציע
לו חוזה גבוה כי הוא יהיה שחקן חופשי.
- ForeverRed
לא צריך להגזים.אדום זקן כתב: 2. לא רלוונטי.
הכל נכון,ברגע שהחלטת לצאת על המעסיק שלך,איבדת את הלגיטמציה.
קח סיטואציה,בה אתה בעלים של חברה ויש לך עובד שהוא בהחלט מעל כולם,עילוי מה שנקרא.
ובוא נגיד שאותו עובד פירסם פוסט בפייסבוק שמכוון נגדך.
מה תעשה? גם תגיד "לא מבין את הנבי נעלבי"?.
אתה שם לו בעיטה בראש ושולח אותו לקיבינימאט.
אז לא צריך להיות סניגור איפה שלא צריך.
כדורגל לא דומה לעסק פרטי. אנחנו חיים בעידן של רשתות חברתיות וצריך לדעת להתמודד עם זה.
לא יכול להיות שאגו ינהל קבוצת כדורגל.
אז תצא צודק ותגיד שלום לתארים בשנים הקרובות, מה זה ייתן לך?
חוץ מזה יש גם את הצד של המועדון שאי אפשר לבטל אותו.
בוזגלו, אוחנה, חיימוב, אוגו, טוני, ברדה, השמועות על צדק.
יותר מדי פרשיות שהיו צריכות להיפתר הרבה לפני שהתפוצצו באינסטגרם ובידיעות של גידי ליפקין בוואן.
מערכת חזקה צריכה לדעת לטפל במקרים האלה ולהכיל אותם.
זה לא קורה וזאת הבעיה הכי גדולה.
טוני הוא רק אחד הסימפטומים.