טוני נוואקמה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: טוני נוואקמה

שליחה על ידי RedBend »

אדום זקן כתב: עסק ששם עצמו בידיו של עובד סופו ללכת לאבדון.
אין שום עובד,שהוא מעל המערכת כולל טוני הגדול עצמו.
אין שום מערכת שתיתן לעובד שלה לצאת עליה ותמשיך להשאיר אותו בתפקידו גדול ככל שיהיה.
הסיסמאות שציינת הם אחלה אבל עובדות לשני הצדדים.
ושלא נתבלבל רק המועדון אשם בזה שכל יומיים קם לו ה"כוכב" התורן,כי ככה זה שיורקים עליך ואתה אומר שזה גשם.
עם אגו אנחנו לא נילך למכולת חבר שלי

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

RedBend כתב: עם אגו אנחנו לא נילך למכולת חבר שלי
מה הקשר לאגו?

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אדום זקן כתב: 2. לא רלוונטי.
הכל נכון,ברגע שהחלטת לצאת על המעסיק שלך,איבדת את הלגיטמציה.
קח סיטואציה,בה אתה בעלים של חברה ויש לך עובד שהוא בהחלט מעל כולם,עילוי מה שנקרא.
ובוא נגיד שאותו עובד פירסם פוסט בפייסבוק שמכוון נגדך.
מה תעשה? גם תגיד "לא מבין את הנבי נעלבי"?.
אתה שם לו בעיטה בראש ושולח אותו לקיבינימאט.
אז לא צריך להיות סניגור איפה שלא צריך.
אם אתה שם לו בעיטה בראש ונותן לאגו שלך להיות מעל טובת העסק אז אתה לא יודע לנהל עסק. כשמתעסקים באנשים יש בעיות וצריך לדעת לפתור אותן. להיות פוליטיקאים ופרגמטיים. לדעת לסגור עניינים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

red ultras כתב:
אם אתה שם לו בעיטה בראש ונותן לאגו שלך להיות מעל טובת העסק אז אתה לא יודע לנהל עסק. כשמתעסקים באנשים יש בעיות וצריך לדעת לפתור אותן. להיות פוליטיקאים ופרגמטיים. לדעת לסגור עניינים.
האם לדעתך צריך להענות לכל בקשה של טוני? איפה הגבול? פעמיים קוואנקה? שלוש אייבינדר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב: אין לך מה לרתוח, אם ביולי לא ידברו על כסף אז מתי? או שאתה מעדיף דפקטים כמו אוחנה ובוזגלו שבאמת לא רואים בעיניים.
באיזה עולם בן שהר שאולי שיחק המון באירופה אבל ככל הידוע לי הוא ישראלי וחלים עליו כל ענייני המיסוי כבר שלוש שנים מרוויח מה שמרוויח?
כשלוקחים שכר של סקאריונה ושות' תמיד אפשר להגיד זה הקנדי המשוגע ואצלנו לא משלמים ככה, אבל הנה שהר הנה קוואנקה הנה פקהארט ואפילו פאקינג אייבינדר מגיעים בסיבוב ובלי להזיע מרוויחים פי שניים או כמו שחקן שהקבלות שלו מפוזרות בכל אצטדיון בארץ.
אם הייתם בנעליים שלו הייתם מדברים אחרת, בזה אין לי ספק בכלל.
באמת אני שואל.
מאיפה אתה יודע כמה טוני מרוויח?
ולמה כל הזמן אתם נטפלים לשהר?
דווקא אותו שהר ניהל את המו"מ שלו בצורה מכובדת וראויה וגם הוא היה בשנתו האחרונה.
בכלל כל ההתעסקות הזאת במי מרוויח מה מחליאה אותי.
טוני רוצה שדרוג? סבבה.
המועדון לא רוצה? גם סבבה.
תחכה לסוף החוזה ותעשה מה בא לך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

red ultras כתב:
יש גבול שלא חוצים.
עשו לי טובה ותפסיקו עם ההרצאות.
נותן לכם שנה לנהל עסק ותראו איך הדיבור שלכם משתנה.
אל תזרקו סיסמאות לאוויר.
אף אחד לא יורק לבאר שממנה הוא שותה!
ומי שעושה את זה שיישא בהשלכות.
אני ישלם לעובד שלי משכורת עתק והוא בגלל ויכוח ביננו ייצא עליי בפייסבוק?
תגיד אתה נורמלי?
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 13 יולי 2018, 20:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

xboy כתב: מה הקשר לאגו?
קראתי את מה שכתב וחוץ ממנוף לחץ לא רואה משהו שלא ראיתי לפני. אף אחד לא "ירק" על אף אחד, והכוכב לא צריך להיות במרכאות- הוא באמת הכוכב שלך שלוש שנים עם כל האהבה לויטור צדק מליקסון וברדה.
גם אני שונא את ההפעלת לחץ המסריחה הזאת דרך התקשורת או דרך מסרים ברשתות החברתיות, כל הזין.
זה שהכביסה יוצאת החוצה? לא המציאו את זה בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
red ultras

גדי כתב:
האם לדעתך צריך להענות לכל בקשה של טוני? איפה הגבול? פעמיים קוואנקה? שלוש אייבינדר?
נתחיל מהסוף, כולנו מבינים שהצעה של 650-700 הולמת את היכולת ואת המעמד ושווה לנו גם מבחינה כלכלית.

בלי קשר לשכר השיקול צריך להיות בראש ובראשונה טובת המועדון. בשונה מעסק רגיל שהמדד להצלחה הוא כלכלי, כאן המדד להצלחה הוא מקצועי. מקצועית טוני הוא הדבר הכי טוב שיש לנו ובשביל להמשיך להצליח מקצועית נצטרך אותו. עכשיו יש אפשרות לתת לאגו לנהל אותנו ויש אפשרות להתנהל מתוך מקום שחושב נטו עסקית. תחליט איפה אתה

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

yanivnew91 כתב: ברגע שהמועדון יתייחס לפוסט בצורה שאתם רוצים שהוא יגיב המחיר הפוטנציאלי של טוני יצנח.
קבוצות ידעו מאותו רגע שאין שום סיכוי שהוא מאריך חוזה ואו יעדיפו לחכות לינואר לנהל מו"מ ישירות מול השחקן או יציעו מחיר מופחת כי נהיה בלחץ למכור.
טוני אומר בפה מלא שזאת העונה האחרונה שלו, קבוצות שירצו אותו יודעות שהוא כנראה לא ימשיך כאן ואת המסר הזה הן יכולות לקבל לא רק מבאר שבע אלא מטוני עצמו.
אפשר גם להגיב בדיעבד לכל מיני הכפשות שמטיחים במועדון, משהו שהמועדון לא עשה באף אחת מהפרשות הקודמות עם שחקנים אחרים.
אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה לא יצא מישהו והכפיש את המועדון בכל זירה אפשרית עד שמתבררת לנו האוהדים התמונה המלאה מגורמים עקיפים, אני חושב שהמדיניות החשאית הזאת פוגעת בצורה רצינית במוניטין של המועדון גם מבפנים ואולי אפילו גם כלפי חוץ לגבי שחקנים שאנחנו רוצים שיגיעו לכאן.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

red ultras כתב:
אין פה שום אגו. כשעובד יוצא נגד המערכת מדובר במהלך סרטני ששולח גרורות ומחליש את כל המערכת.
כאשר שאר העובדים יראו שהמערכת חלשה וניתן לכופף אותה אז יתחיל תהליך ההתפוררות.
וואקמה בסופו של דבר יעזוב את הקבוצה, אם זה לא יקרה השנה זה יקרה שנה הבאה או בעוד שנתיים, אבל בסופו של דבר הוא יעזוב.
אנשים פה מתנהגים כמו ילדה מאוהבת בת 16 שחיה בפחד שאהבה הזו תיגמר יום אחד.
תשלימו עם המצב, טוני יעזוב ביום מן הימים, כמו שכל שחקן אחר יעזוב, שום דבר לא נצחי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב: עם אגו אנחנו לא נילך למכולת חבר שלי
אני יסביר לך שוב ושוב ושוב ושוב ולא התייאש.
אין כאן עניין של אגו.
לא יורקים לצלחת שאתה אוכל ממנה.
לא משתינים בבריכה שאתה רוחץ בה.
ולא יוצאים בתקשורת או במדיה על מי שמפרנס אותך.
מאוד פשוט.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedBend כתב: אין לך מה לרתוח, אם ביולי לא ידברו על כסף אז מתי? או שאתה מעדיף דפקטים כמו אוחנה ובוזגלו שבאמת לא רואים בעיניים.
באיזה עולם בן שהר שאולי שיחק המון באירופה אבל ככל הידוע לי הוא ישראלי וחלים עליו כל ענייני המיסוי כבר שלוש שנים מרוויח מה שמרוויח?
כשלוקחים שכר של סקאריונה ושות' תמיד אפשר להגיד זה הקנדי המשוגע ואצלנו לא משלמים ככה, אבל הנה שהר הנה קוואנקה הנה פקהארט ואפילו פאקינג אייבינדר מגיעים בסיבוב ובלי להזיע מרוויחים פי שניים או כמו שחקן שהקבלות שלו מפוזרות בכל אצטדיון בארץ.
אם הייתם בנעליים שלו הייתם מדברים אחרת, בזה אין לי ספק בכלל.
כשאתה בא ומדבר עם ראשי המועדון כמו שצריך אין בעיה עם זה בכלל, מצדי לא רק ביולי אבל הוא עושה בדיוק ההפך. בינתיים ממה שאנחנו יודעים המועדון הציע לו שדרוג והארכה וזה הוא שלא מוכן לבוא לקראת.
אי שם בקיץ 15 כשהעניינים נסגרו הוא והסוכן שלו ידעו שהם חותמים ל4 שנים ובשנה האחרונה (השישית שלו בארץ) פג תוקפה של הטבת המס והיו צריכים לעגן את זה בחוזה כדי שהנטו יישמר. כל טענה אחרת לגבי הנושא הזה היא מגוחכת ואם זה נחת עליו כרעם ביום בהיר שיבוא בטענות לאדון אבי נמני.
לבוא בטענות למועדון שלא מוכן לשמור לו על הנטו או לשדרג לו בזמן שהוא לא מוכן להאריך את החוזה מנגד זאת התנהגות מנותקת מהמציאות וכל מי שמצדיק אותו לא מבין כלום מהחיים שלו.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

xboy כתב: אין פה שום אגו. כשעובד יוצא נגד המערכת מדובר במהלך סרטני ששולח גרורות ומחליש את כל המערכת.
כאשר שאר העובדים יראו שהמערכת חלשה וניתן לכופף אותה אז יתחיל תהליך ההתפוררות.
וואקמה בסופו של דבר יעזוב את הקבוצה, אם זה לא יקרה השנה זה יקרה שנה הבאה או בעוד שנתיים, אבל בסופו של דבר הוא יעזוב.
אנשים פה מתנהגים כמו ילדה מאוהבת בת 16 שחיה בפחד שאהבה הזו תיגמר יום אחד.
תשלימו עם המצב, טוני יעזוב ביום מן הימים, כמו שכל שחקן אחר יעזוב, שום דבר לא נצחי.
לא חושב שמפחדים פה שטוני יעזוב פשוט מעצבן שזה לא נחתך בזמן וזאת לא הפעם הראשונה גם בוזגלו גם שהר ועכשו טוני ואוגו

סמל אישי של משתמש
red ultras

אדום זקן כתב: יש גבול שלא חוצים.
עשו לי טובה ותפסיקו עם ההרצאות.
נותן לכם שנה לנהל עסק ותראו איך הדיבור שלכם משתנה.
אל תזרקו סיסמאות לאוויר.
אף אחד לא יורק לבאר שממנה הוא שותה!
ומי שעושה את זה שיישא בהשלכות.
אני ישלם לעובד שלי משכורת עתק והוא בגלל ויכוח ביננו ייצא עליי בפייסבוק?
תגיד אתה נורמלי?
מנהל עסק קצת יותר מ3 שנים ומשלם משכורות ל15 אנשים בכל חודש. היו לי לא מעט מקרים, בעיקר בתחילת הדרך שנפגעתי מהתנהלות ופעלתי מהאגו ותאמין לי שזה לא עזר לא לי ובטח שלא לעסק. אני האחרון שיזרוק סיסמאות וכל מה שאני אומר זה מהניסיון שלי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אגב, אני לא עושה בדרך כלל קטעים של ״אמרתי לכם״ אבל בזמנו מי שלא הבין למה אני ועוד כמה מחברי הפורום אמרנו שבוזגלו לא צריך לראות דשא מקבל את הבית זונות של השנה האחרונה על הראש שלו כתשובה מוחצת.

שלח תגובה