אדום זקן כתב:
באמת אני שואל.
מאיפה אתה יודע כמה טוני מרוויח?
ולמה כל הזמן אתם נטפלים לשהר?
דווקא אותו שהר ניהל את המו"מ שלו בצורה מכובדת וראויה וגם הוא היה בשנתו האחרונה.
בכלל כל ההתעסקות הזאת במי מרוויח מה מחליאה אותי.
טוני רוצה שדרוג? סבבה.
המועדון לא רוצה? גם סבבה.
תחכה לסוף החוזה ותעשה מה בא לך.
יש סוג של שקיפות, אולי לא מלאה ואולי עם סטיות לכאן או לכאן אבל זה מה יש.
ע"פ הפרסומים ומבלי הבונוס של שנה שעברה השכר עמד אזור ה-250 300.
העליתי קובץ שהסתובב בטוויטר לפני חצי שנה בערך עם דיווחי השכר שלנו של מכבי ושל חיפה. אלו המספרים.
אני לא נטפל לשהר ואין לי דבר נגדו כמובן, שיהיה לו ולבתיה לבריאות. ההקשר היה שחקנים שגם מקבלים תלוש מאלונה והדיסונס בין יכולת לשכר. ההשוואה היא לא לפיקציות השכר של מכבי שם הדיסוננס חוגג אלא למערכת שנקראת הפועל ב"ש. בסוף בסוף זה אינטרס של המערכת לתגמל בהתאם לתרומה על הדשא ולא לצבע העיניים או לשם המפוצץ
dor69 כתב:
כשאתה בא ומדבר עם ראשי המועדון כמו שצריך אין בעיה עם זה בכלל, מצדי לא רק ביולי אבל הוא עושה בדיוק ההפך. בינתיים ממה שאנחנו יודעים המועדון הציע לו שדרוג והארכה וזה הוא שלא מוכן לבוא לקראת.
אי שם בקיץ 15 כשהעניינים נסגרו הוא והסוכן שלו ידעו שהם חותמים ל4 שנים ובשנה האחרונה (השישית שלו בארץ) פג תוקפה של הטבת המס והיו צריכים לעגן את זה בחוזה כדי שהנטו יישמר. כל טענה אחרת לגבי הנושא הזה היא מגוחכת ואם זה נחת עליו כרעם ביום בהיר שיבוא בטענות לאדון אבי נמני.
לבוא בטענות למועדון שלא מוכן לשמור לו על הנטו או לשדרג לו בזמן שהוא לא מוכן להאריך את החוזה מנגד זאת התנהגות מנותקת מהמציאות וכל מי שמצדיק אותו לא מבין כלום מהחיים שלו.
xboy כתב:
אין פה שום אגו. כשעובד יוצא נגד המערכת מדובר במהלך סרטני ששולח גרורות ומחליש את כל המערכת.
כאשר שאר העובדים יראו שהמערכת חלשה וניתן לכופף אותה אז יתחיל תהליך ההתפוררות.
וואקמה בסופו של דבר יעזוב את הקבוצה, אם זה לא יקרה השנה זה יקרה שנה הבאה או בעוד שנתיים, אבל בסופו של דבר הוא יעזוב.
אנשים פה מתנהגים כמו ילדה מאוהבת בת 16 שחיה בפחד שאהבה הזו תיגמר יום אחד.
תשלימו עם המצב, טוני יעזוב ביום מן הימים, כמו שכל שחקן אחר יעזוב, שום דבר לא נצחי.
זה כבר מת אח שלי.
זה התחיל עם גורדנה,המשיך עם בוזגלו,עבר לאוחנה,הפוסטים ההזויים של אוגו,חיימוב גאדיר.
כל ממזר מלך בהפועל בש
red ultras כתב:
מנהל עסק קצת יותר מ3 שנים ומשלם משכורות ל15 אנשים בכל חודש. היו לי לא מעט מקרים, בעיקר בתחילת הדרך שנפגעתי מהתנהלות ופעלתי מהאגו ותאמין לי שזה לא עזר לא לי ובטח שלא לעסק. אני האחרון שיזרוק סיסמאות וכל מה שאני אומר זה מהניסיון שלי
אח שלי זה לא אגו ואני אגיד זאת שוב פעם.
אתה לא יכול לתת לעובד שלך גדול ככל שיהיה לחרבן עליך נ ק ו ד ה.
אדום זקן כתב:
זה כבר מת אח שלי.
זה התחיל עם גורדנה,המשיך עם בוזגלו,עבר לאוחנה,הפוסטים ההזויים של אוגו,חיימוב גאדיר.
כל ממזר מלך בהפועל בש
בזה אני איתך וגם רשמתי את זה. אבל זה מעיד על אוזניים אטומות שם למעלה. לפנות לתקשורת זו האופציה האחרונה כמנוף להפעלת לחץ. לא אוהב את זה אבל זה קורה ויקרה בכל העולם. עדיף למנוע תמשבר לפני שהוא כזה.
אדום זקן כתב:
אח שלי זה לא אגו ואני אגיד זאת שוב פעם.
אתה לא יכול לתת לעובד שלך גדול ככל שיהיה לחרבן עליך נ ק ו ד ה.
לבוא ולהגיד אני לא משדרג ומאריך חוזב לשחקן הכי טוב שלי איי פעם. שאני צריך אותו כדי להמשיך להצליח, רק כי הוא פתח את הפה ברשת החברתית זה לא רק אגו אלא גם לא פייר כי זה להפוך אותו שעיר לעזאזל אחרי שכל כך הרבהאחרים עשו את זה. לא ראיתי שאף אחד ככה יצא על אליניב שרק השבוע הפעיל את כל כתבי החצר.
red ultras כתב:
נתחיל מהסוף, כולנו מבינים שהצעה של 650-700 הולמת את היכולת ואת המעמד ושווה לנו גם מבחינה כלכלית.
בלי קשר לשכר השיקול צריך להיות בראש ובראשונה טובת המועדון. בשונה מעסק רגיל שהמדד להצלחה הוא כלכלי, כאן המדד להצלחה הוא מקצועי. מקצועית טוני הוא הדבר הכי טוב שיש לנו ובשביל להמשיך להצליח מקצועית נצטרך אותו. עכשיו יש אפשרות לתת לאגו לנהל אותנו ויש אפשרות להתנהל מתוך מקום שחושב נטו עסקית. תחליט איפה אתה
איבדת אותי מהמשפט הראשון שלך. אני לא יודע מה השווי שלו, מה הוא מקבל ומה הוא דורש. משום מה יש לי גם אמון באלונה ושות שיודעים לחשב נכון את המסלול. בנתיים מי שמנסה לשבור את הכלים זה השחקן.
הוא עושה שרירים כבר מספר שבועות. חבל שלא על הדשא.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא מובן מה קורה הקיץ הזה. קיץ פשוט הזוי.
זה לא עסק כמו כל עסק כמו שטענו כאן, מהסיבה הבסיסית שאי אפשר לפטר ולהתפטר אם אחד הצדדים לא מרוצה.
אי אפשר כל פעם שיש בעיה עם שחקן לקחת צד באופן אוטומטי.
מעניין, אחרי כל תקרית עם שחקן, בא מישהו וכותב "מידע מבפנים" על מה שקרה שנה אחורה ותמיד תמיד המועדון בסדר ומכפישים את השחקן. מתחיל לחשוב שהמועדון שותל את הנראטיבים האלה בכוונה תחילה.
אפשר לשבת ולדבר ולמצוא את הפתרון. הפלטפורמה היחידה של שחקן שאסור לו להתראיין זו הרשת החברתית.
גדי כתב:
איבדת אותי מהמשפט הראשון שלך. אני לא יודע מה השווי שלו, מה הוא מקבל ומה הוא דורש. משום מה יש לי גם אמון באלונה ושות שיודעים לחשב נכון את המסלול. בנתיים מי שמנסה לשבור את הכלים זה השחקן.
הוא עושה שרירים כבר מספר שבועות. חבל שלא על הדשא.
בשוק שאייבינדר מרוויח 400 לעונה וקוואנקה ופקהארט עם שכר שנתי של חצי מליון יורו טוני בטח שווה 650. עלות מול תועלת.
izguy83 כתב:לא מובן מה קורה הקיץ הזה. קיץ פשוט הזוי.
זה לא עסק כמו כל עסק כמו שטענו כאן, מהסיבה הבסיסית שאי אפשר לפטר ולהתפטר אם אחד הצדדים לא מרוצה.
אי אפשר כל פעם שיש בעיה עם שחקן לקחת צד באופן אוטומטי.
מעניין, אחרי כל תקרית עם שחקן, בא מישהו וכותב "מידע מבפנים" על מה שקרה שנה אחורה ותמיד תמיד המועדון בסדר ומכפישים את השחקן. מתחיל לחשוב שהמועדון שותל את הנראטיבים האלה בכוונה תחילה.
אפשר לשבת ולדבר ולמצוא את הפתרון. הפלטפורמה היחידה של שחקן שאסור לו להתראיין זו הרשת החברתית.
אני ממש לא חושב שאנשים לוקחים את הצד של המועדון קודם כל.
יש על המועדון הרבה ביקורת.
וכן הוא הביא על עצמו את כל השיט הזה.
וכן קיץ הכי הזוי בעולם.
אבל אין קשר למקרה טוני.
המועדון אוכל את מה שהוא מבשל וטוני עושה מה בא לו.
כשבזמנו אמר ברקוביץ בתכנית רדיו "מישהו מבפנים אמר לי שהניגרים עושים מה שהם רוצים" התעצבנו וכעסנו,אבל וואלה מסתבר שהבן אדם לא היה מנותק כמו שחשבנו.
חח כרגיל, מחפשים איפה המועדון אשם.
השחקן אומר בעצמו שזאת העונה האחרונה שלו. רק רוצה את הכסף שקיבל גם בעונה שעברה ואז ביי ביי.
למה מי פראייר?בלי להאריך חוזה אין סיכוי שיקבל שקל שדרוג.
ואם השחקן לא מעוניין להאריך חוזה או מעמיד תנאים כספיים שאלונה לא מסוגלת לעמוד בהם, מה אתם רוצים מהמועדון?
ההכנות לליגת האלופות נדפקו לגמרי. עושה רושם שטוני לא יהיה חלק מהם גם ככה אז כדאי פשוט לחפש לו מחליף וקבוצה חדשה שתשלם יפה לפני שיעזוב בחינם(לא לפני שיהיה קרקס שלם מינואר).
CrazyRed7 כתב:חח כרגיל, מחפשים איפה המועדון אשם.
השחקן אומר בעצמו שזאת העונה האחרונה שלו. רק רוצה את הכסף שקיבל גם בעונה שעברה ואז ביי ביי.
למה מי פראייר?בלי להאריך חוזה אין סיכוי שיקבל שקל שדרוג.
ואם השחקן לא מעוניין להאריך חוזה או מעמיד תנאים כספיים שאלונה לא מסוגלת לעמוד בהם, מה אתם רוצים מהמועדון?
ההכנות לליגת האלופות נדפקו לגמרי. עושה רושם שטוני לא יהיה חלק מהם גם ככה אז כדאי פשוט לחפש לו מחליף וקבוצה חדשה שתשלם יפה לפני שיעזוב בחינם(לא לפני שיהיה קרקס שלם מינואר).
עם כמה שכואב אני מסכים, בלי הארכת חוזה אין הגיון להשאיר אותו אצלנו השנה, גם יילך בחינם וגם לא ישקיע וישמור על עצמו.
הלקח העיקרי מהסיפור הזה הוא להפסיק להגיע למצב של שחקן בשנה אחרונה לחוזה. ברגע שבמהלך השנה הלפני אחרונה המו"מ לא צולח, להתחיל לרמוז לסוכנים שהשחקן זמין לרכישה.
nir767676 כתב:
עם כמה שכואב אני מסכים, בלי הארכת חוזה אין הגיון להשאיר אותו אצלנו השנה, גם יילך בחינם וגם לא ישקיע וישמור על עצמו.
הלקח העיקרי מהסיפור הזה הוא להפסיק להגיע למצב של שחקן בשנה אחרונה לחוזה. ברגע שבמהלך השנה הלפני אחרונה המו"מ לא צולח, להתחיל לרמוז לסוכנים שהשחקן זמין לרכישה.
לך תמכור אותו עכשיו במחיר הוגן...
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."