חאתם עבד אלחמיד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: חאתם עבד אלחמיד

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: שחקן ברמתו? מי ישמע מדובר בטוני.
בלם שהראה מצד אחד ניצוצות שבגללם אנחנו רוצים שיקבל את המושכות לצד מיגל השנה, אבל מצד שני כשהיה צריך להוביל את ההגנה כשטאהה לידו היה עושה טעות של גול למשחק גם במשחקים טובים שלו.
די משה די, די אחי.
עדן בן בסט ליקט כאן 350 אלף, עזרא 280, קהבא 350 כי הוא סו קולד ליגינור.

על פי המספרים שלעיל אם אני אלחמיד, אני מתחיל את השיחות שלי ב-500.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: די משה די, די אחי.
עדן בן בסט ליקט כאן 350 אלף, עזרא 280, קהבא 350 כי הוא סו קולד ליגינור.

על פי המספרים שלעיל אם אני אלחמיד, אני מתחיל את השיחות שלי ב-500.
על פי המספרים שלעיל טוני שוווה מיליון יורו ואוגו 700 אלף.

המספרים האלה נגמרו, קלטינס, ספורי ושמיר, שלושה שחקנים בגיל צעיר הרבה יותר מבן בסט ועזרא קיבלו חצי מהסכומים שהחברה למעלה קיבלו.
אם לא רצינו לתת לג'ון 400 אלף יורו כדי להשאיר אותו בגלל המיסוי הישראלי, לא רואה אותנו נותנים לאלחמיד את הסכומים שזורקים כאן...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי gooner »

Sir Alex Ferguson כתב: שחקן ברמתו? מי ישמע מדובר בטוני.
בלם שהראה מצד אחד ניצוצות שבגללם אנחנו רוצים שיקבל את המושכות לצד מיגל השנה, אבל מצד שני כשהיה צריך להוביל את ההגנה כשטאהה לידו היה עושה טעות של גול למשחק גם במשחקים טובים שלו.
נניח שהוא היה שחקן חופשי עכשיו, יש לך ספק שהוא היה מקבל חוזה יותר גבוה אפילו בארץ?
אז זה השווי האמיתי שלו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: על פי המספרים שלעיל טוני שוווה מיליון יורו ואוגו 700 אלף.

המספרים האלה נגמרו, קלטינס, ספורי ושמיר, שלושה שחקנים בגיל צעיר הרבה יותר מבן בסט ועזרא קיבלו חצי מהסכומים שהחברה למעלה קיבלו.
אם לא רצינו לתת לג'ון 400 אלף יורו כדי להשאיר אותו בגלל המיסוי הישראלי, לא רואה אותנו נותנים לאלחמיד את הסכומים שזורקים כאן...
דין ספורי וקלטינס הוא לא דינו של אלחמיד, עם כל הכבוד לשניים וההשוואה לטוני ולאוגו היא גניבת דעת מארץ הגניבות, כי היא מייצגת ערכים שונים, בתקופות שונות לגמרי.

אלחמיד הישראלי הבכיר בסגל יחד עם בן שהר ובהנחה שמליקסון כרגע לא רלוונטי. שהר משתכר סביב ה-500 והפערעם בינהם נעים על פי פרסומים על ציר ה-320 אלף דולר.

הוגן? הגיוני? לא.

אז אתה בא וטוען, זהו, הפסיקו להשתולל עם שכר שחקנים וזה בסדר, מוצדק והגיוני- אבל זה יושב על שחקנים שטרם הוכיחו שהם שווים שכר בכירים, למשל קלטינס וספורי.

אלחמיד, שהיה ציר מרכזי אשתקד ובלם הרכב באליפות האחרונה, לא יכול להשתכר כמו קלטינס, פשוט לא וכל ניסיון לטעון אחרת מגוחך.

אבל אתה יודע מה משה, לא נתווכח.
אני מקווה שלא יוחתם כאן דגני ב-350 אלף דולר, הרי הוא בשום אופן לא יגיע בפחות.

אז תספר לנו שדגני קפטן בהפועל תל אביב שהוא מועדון גדול משלנו ושיש לו יותר הופעות בנבחרת מחאתם, הרי תמיד תחפש לרבע את המעגל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

צריך לקחת את הפרסומים הנ"ל בערבון מוגבל.
אף אחד באמת לא יודע מה אלחמיד ביקש ומה לא וגם אף אחד לא יודע מה באמת השכר שלו.
לי קשה להאמין שספורטאי כמוהו יעשה שביתות איטלקיות.
עכשיו גם אם האחוז הקטן הזה שהוא באמת עשה שביתה איטלקית,אומר שיש לו הצעה ביותר כסף ממקום אחר ואני לא הייתי הולך על חו"ל דווקא.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב:צריך לקחת את הפרסומים הנ"ל בערבון מוגבל.
אף אחד באמת לא יודע מה אלחמיד ביקש ומה לא וגם אף אחד לא יודע מה באמת השכר שלו.
לי קשה להאמין שספורטאי כמוהו יעשה שביתות איטלקיות.
עכשיו גם אם האחוז הקטן הזה שהוא באמת עשה שביתה איטלקית,אומר שיש לו הצעה ביותר כסף ממקום אחר ואני לא הייתי הולך על חו"ל דווקא.
לא מתאימה לך הפוליטיקה אבא, אתה דוך.

אם אתה חאתם, בן 28, מרגיש בשיא.

מסתפק ב-180?

*נכנסתי למנכלית שלי לשיחת שכר וביקשתי 8 אלף תוספת, היא שלחה אותי להתרענן וביקשה שאחזור עם מספר נורמלי. אז חזרתי ואמרתי שחשבתי שוב וגם 6 זה בסדר, סגרנו על 4.

אם הייתי מתחיל ב-4, היינו מסיימים באלפיים.

אז מותר גם לחאתם לעשות שרירים, הכל זה מומ בסוף

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דורש 250k.
אם נצא "בזול" מכל המנודים - הוא יקבל את השדרוג המיוחל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לאלחמיד היו בערך 1800 דקות בעונת האליפות, 20 משחקים מלאים בהרכב.
לא בטוח למה אתה חושב שאלחמיד שחקן יותר בכיר מקלטינס בכדורגל הישראלי. יש לו יותר הופעות ממנו בנבחרת בגיל 24 והיה קפטן שני בבית"ר.

לאלחמיד מגיע +- 250 אלף יורו, לא יותר. וגם כאן אני מפרגן לו כי בכל זאת בונים עליו להרכב.
הגיע הזמן להפסיק עם הפארטייה והתחייבות לחוזים שמנים וארוכי טווח. אלחמיד לא באמת עשה שדרוג משמעותי מאז שהגיע, לא מקצועית ולא במעמד שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: דין ספורי וקלטינס הוא לא דינו של אלחמיד, עם כל הכבוד לשניים וההשוואה לטוני ולאוגו היא גניבת דעת מארץ הגניבות, כי היא מייצגת ערכים שונים, בתקופות שונות לגמרי.

אלחמיד הישראלי הבכיר בסגל יחד עם בן שהר ובהנחה שמליקסון כרגע לא רלוונטי. שהר משתכר סביב ה-500 והפערעם בינהם נעים על פי פרסומים על ציר ה-320 אלף דולר.

הוגן? הגיוני? לא.

אז אתה בא וטוען, זהו, הפסיקו להשתולל עם שכר שחקנים וזה בסדר, מוצדק והגיוני- אבל זה יושב על שחקנים שטרם הוכיחו שהם שווים שכר בכירים, למשל קלטינס וספורי.

אלחמיד, שהיה ציר מרכזי אשתקד ובלם הרכב באליפות האחרונה, לא יכול להשתכר כמו קלטינס, פשוט לא וכל ניסיון לטעון אחרת מגוחך.

אבל אתה יודע מה משה, לא נתווכח.
אני מקווה שלא יוחתם כאן דגני ב-350 אלף דולר, הרי הוא בשום אופן לא יגיע בפחות.

אז תספר לנו שדגני קפטן בהפועל תל אביב שהוא מועדון גדול משלנו ושיש לו יותר הופעות בנבחרת מחאתם, הרי תמיד תחפש לרבע את המעגל.
1. לא הייתי רוצה את דגני, בטח לא במחירים האלה, ואם היה מגיע במחירים האלה אז זה לחזור אחורה מבחינת ההתנהלות אחרי קיץ שפוי כלכלית.

2. קלטינס בפחות שנים עשה לעצמו שם לא פחות גדול מאלחמיד.

3. ממשיך לחשוב שבמקרה של אלחמיד זה עדין לשלם על הכישרון והתכונות האתלטיות שלו ומה יכול להיות אם יהיה יציב והרבה פחות על מה שהראה בפועל כי בשנה שעברה כשפתח בהרכב עם טאהה הוא היה שווה טעות של גול במשחק וגם מבחינה מנטלית היה שווה אדום טיפשי בלא מעט משחקים.

4. ועדין, לאור השוק הישראלי הדל, מקווה מאוד שאלחמיד יישאר (כמו שרציתי שאוחנה יישאר) כי שווה להמר עליו.
בהמשך לזה, אם צריך לשלם לו 250 אלף כדי שיאריך חוזה אין ספק מבחינתי שצריך לעשות את זה.

ועם כל מה שאמרתי, עדין חושב שלטעון ש-180 אלף זה לא שכר ראוי זאת הגזמה.
מדובר בשכר ראוי, בטח לא איזה משכורת רעב, אולי אפשר לדבר על עלייה מסוימת, אבל לא מסכים לראות את אלחמיד כאילו הוא איזה אנדרפייד מטורף.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 01 יולי 2019, 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אני עם משה.
יש לאלחמיד טכניקה ואתלטיות שובה עין, אבל הוא רחוק מלהיות משהו שדומה לויטור נניח או בלם על.
הוא ראוי להיות מבכירי המשתכרים, אבל ממש לא לשבור מסגרת.

הוא גם בגיל 28, לא הייתי מתחייב ליותר מ3 שנים.
הוא וטאהא לא ניחנו בהרבה שכל, הם מפצים בעיקר בזכות מהירות. כשיעברו את ה30 והקטע הזה יפגע, קשה לשער מה תהיה הפגיעה באיכות שלהם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מתחרפן מכם, 180 אלף דולר לשחקן עם צלחת אליפות, ישראלי בכיר, הבלם המוביל בסגל עד שויטור יחזור להוכיח אחרת,

זה שכר שהוא הרבה מתחת לממוצע בסגל עד לקיץ הנוכחי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: לא מתאימה לך הפוליטיקה אבא, אתה דוך.

אם אתה חאתם, בן 28, מרגיש בשיא.

מסתפק ב-180?

*נכנסתי למנכלית שלי לשיחת שכר וביקשתי 8 אלף תוספת, היא שלחה אותי להתרענן וביקשה שאחזור עם מספר נורמלי. אז חזרתי ואמרתי שחשבתי שוב וגם 6 זה בסדר, סגרנו על 4.

אם הייתי מתחיל ב-4, היינו מסיימים באלפיים.

אז מותר גם לחאתם לעשות שרירים, הכל זה מומ בסוף
אח שלי הכל לגיטימי,אני מדבר בעיקר על פרסומי השביתה האיטלקית.
לגיטימי שאלחמיד יבקש שדרוג כמו שלגיטימי שהקבוצה תפתח קבוצת מנודים ותפצה אותם ב3 משכורות.
הדברים עובדים לשני הצדדים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Totti כתב:מתחרפן מכם, 180 אלף דולר לשחקן עם צלחת אליפות, ישראלי בכיר, הבלם המוביל בסגל עד שויטור יחזור להוכיח אחרת,

זה שכר שהוא הרבה מתחת לממוצע בסגל עד לקיץ הנוכחי.
מאמין ש180 זה נטו, עם בונוסים זה בעצם 250.
אם זה 180 עם בונוסים אז כמובן התמונה שונה.
250-300, זה שכר יפה מאוד לכל שחקן ליגה שלא במכבי.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

כל כך מוצדק שהוא יקבל שידרוג, בזמן שחלק מהמנודים מקבלים פי 2 ממנו והלכו על הדשא הוא הציל אותנו מפלייאוף תחתון ובאמת היה אחד מן השחקנים הבודדים שהראו שאכפת להם מהאוהדים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Sir Alex Ferguson כתב:
1. לא הייתי רוצה את דגני, בטח לא במחירים האלה, ואם היה מגיע במחירים האלה אז זה לחזור אחורה מבחינת ההתנהלות אחרי קיץ שפוי כלכלית.

2. קלטינס בפחות שנים עשה לעצמו שם לא פחות גדול מאלחמיד.

3. ממשיך לחשוב שבמקרה של אלחמיד זה עדין לשלם על הכישרון והתכונות האתלטיות שלו ומה יכול להיות אם יהיה יציב והרבה פחות על מה שהראה בפועל כי בשנה שעברה כשפתח בהרכב עם טאהה הוא היה שווה טעות של גול במשחק וגם מבחינה מנטלית היה שווה אדום טיפשי בלא מעט משחקים.

4. ועדין, לאור השוק הישראלי הדל, מקווה מאוד שאלחמיד יישאר (כמו שרציתי שאוחנה יישאר) כי שווה להמר עליו.
בהמשך לזה, אם צריך לשלם לו 250 אלף כדי שיאריך חוזה אין ספק מבחינתי שצריך לעשות את זה.

ועם כל מה שאמרתי, עדין חושב שלטעון ש-180 אלף זה לא שכר ראוי זאת הגזמה.
מדובר בשכר ראוי, בטח לא איזה משכורת רעב, אולי אפשר לדבר על עלייה מסוימת, אבל לא מסכים לראות את אלחמיד כאילו הוא איזה אנדרפייד מטורף.
אתה ממשיך עם ה"שווה טעות כל משחק" כשזו פשוט הגזמה פרועה, אלחמיד הוריד דרסטית את כמות הטעויות שלו והיה הרבה יותר יציב השנה.
אתם ממשיכים להזכיר כמה גולים ספגנו השנה, אז מה? זו הסתכלות כל כך שטחית ולא מקצועית שלא מעידה כלום על אלחמיד עצמו, הרי שנה לפני כן "הוא" ספג חצי מכמות השערים הזו וזאת הייתה עונה פחות טובה שלו מבחינה אישית.
העונה גם ויטור היה נראה אומלל בהרבה משחקים.
לדעתי לפחות הוא היה הבלם הישראלי הכי טוב בליגה בעונה החולפת, וככזה הגיוני שירצה להרוויח כמו ייני, טב"ח, דגני, טיבי ואפילו צדק שאף אחד מהם לא יותר טוב ממנו רובם גם פחות.

אז טוני "עשה שרירים", אוגו עשה שרירים ועכשיו גם אלחמיד חוצפן שעושה שרירים, נמשיך עם הצדקנות הזאת ונמשיך לאבד את הנכסים שלנו. בטוח שאחר כך יספרו לנו שעשו הכל כדי להשאיר אותו.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 01 יולי 2019, 18:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה