השיטה הזאת עבדה מצויין לחיפה ולביתר!!!delta7 כתב: !!!
מי שלא טיפל כנדרש בבוזגלו ובאוחנה שלא יתפלא שכל רגע קם "כוכב" חדש, ראו ולמדו!
טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
פשכצקי לא יודע אנגלית?רשם שטוני וויתר על ההצעה בינואר 

תשאל אותו, הוא קורא פה. הפורום זה מקור מהימןhb7 כתב:פשכצקי לא יודע אנגלית?רשם שטוני וויתר על ההצעה בינואר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בכל קבוצה נורמאלית, שחקן כמו טוני נמצא בראש טבלת השכר.
וואי וואי איזה סיפור עשיתם מהפוסט הזה?
כאילו זה לא קורה בערך בכל מקום אחר בעולם.
להבדיל אלף הבדלות, למה רונאלדו ומסי לא משחקים אותה אבי נעלבי כל חמש דקות? ״אני עצוב, אני עוזב, קשה לי....״.
יגיעו איתו להסכם, יופי. לא יגיעו, ולא תהיה הצעה, אני מקווה שינצלו אותו כמו עם בוזגלו ושיסחטו את הלימון עד הסוף ואח״כ שיהיה לו בהצלחה בכל מקום אשר יילך (הוא הרוויח את זה ובגדול).
כאילו זה לא קורה בערך בכל מקום אחר בעולם.
להבדיל אלף הבדלות, למה רונאלדו ומסי לא משחקים אותה אבי נעלבי כל חמש דקות? ״אני עצוב, אני עוזב, קשה לי....״.
יגיעו איתו להסכם, יופי. לא יגיעו, ולא תהיה הצעה, אני מקווה שינצלו אותו כמו עם בוזגלו ושיסחטו את הלימון עד הסוף ואח״כ שיהיה לו בהצלחה בכל מקום אשר יילך (הוא הרוויח את זה ובגדול).
עם זה אני מסכים, הייתי די בשוק לראות בדוחות לשנת 2016, שטוני אפילו לא נמצא ברשימת חמשת מקבלי השכר הגבוהים בקבוצה (אפילו בכר והובאן הרוויחו יותר ממנו).zivmay כתב:בכל קבוצה נורמאלית, שחקן כמו טוני נמצא בראש טבלת השכר.
כנראה שיש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים בנוגע לטוני, וכנראה שגם אלונה לא יוצאת הכי טוב בקטע הזה, אבל יש דרכים להתנהל מול מועדון, וגם טוני צריך לדעת את זה.
לחובבי וואן:
״בבאר שבע היו רוצים שוואקמה ימשיך בקבוצה לשנים נוספות, אולם לפי מידע שהגיע ל-ONE, הניגרי הוא זה שמסרב להאריך את חוזהו. האלופה הציעה לוואקמה להאריך חוזה בשכר הגבוה אותו קיבל בעונה שעברה, בנוסף לבונוסים על הישגים, אך הוא מסרב להאריך את חוזהו ומתעקש לקבל את שכרו בעונה שעברה ללא חוזה חדש״
״בבאר שבע היו רוצים שוואקמה ימשיך בקבוצה לשנים נוספות, אולם לפי מידע שהגיע ל-ONE, הניגרי הוא זה שמסרב להאריך את חוזהו. האלופה הציעה לוואקמה להאריך חוזה בשכר הגבוה אותו קיבל בעונה שעברה, בנוסף לבונוסים על הישגים, אך הוא מסרב להאריך את חוזהו ומתעקש לקבל את שכרו בעונה שעברה ללא חוזה חדש״
- The red one
אתה מודע לסיכוי ההזוי והלא הגיוני הזה שגם לכתבים וגם לאנשים פה בפורום יש אותם מקורות וקונקשנים?CrazyRed7 כתב:לחובבי וואן:
חלון ההעברות בסין נגמר היום. טוני כבר לא יעבור לסין
הוא חוצפן רציני אם אלה באמת פני הדברים.
הוא באמת מצפה שבאר שבע תיתן לו שוב מענק של מעל חצי מיליון יורו כשהוא בשנת חוזה ומסרב להאריך אותו כמחווה על השנים היפות שהוא עשה כאן? למה זה לא עובד הפוך והוא לא מאריך חוזה בקבוצה שנתנה לו את הבמה ובלעדיה הוא עכשיו משחק טניס רגל עם קורצקי?
יותר מדי שחקנים בקבוצה הזאת רק דורשים ודורשים ודורשים מבלי להבין שיש גם צד שני למטבע, זה מתחיל להימאס כבר.
רוצה להאריך חוזה? תפאדל, כולם יותר מרוצים שתמשיך כאן.
לא רוצה להאריך? זכותך, אבל אל תעיז לדרוש אפילו שקל אחד יותר ממה שמגיע לך.
אגב, בכתבה רשום שיש רצון מצידו של טוני להאריך חוזה ומבלי לדעת אני אומר שזה שקר גס, אם טוני היה רק רומז על דבר כזה מחתימים אותו באותה שניה על הארכת חוזה.
הוא באמת מצפה שבאר שבע תיתן לו שוב מענק של מעל חצי מיליון יורו כשהוא בשנת חוזה ומסרב להאריך אותו כמחווה על השנים היפות שהוא עשה כאן? למה זה לא עובד הפוך והוא לא מאריך חוזה בקבוצה שנתנה לו את הבמה ובלעדיה הוא עכשיו משחק טניס רגל עם קורצקי?
יותר מדי שחקנים בקבוצה הזאת רק דורשים ודורשים ודורשים מבלי להבין שיש גם צד שני למטבע, זה מתחיל להימאס כבר.
רוצה להאריך חוזה? תפאדל, כולם יותר מרוצים שתמשיך כאן.
לא רוצה להאריך? זכותך, אבל אל תעיז לדרוש אפילו שקל אחד יותר ממה שמגיע לך.
אגב, בכתבה רשום שיש רצון מצידו של טוני להאריך חוזה ומבלי לדעת אני אומר שזה שקר גס, אם טוני היה רק רומז על דבר כזה מחתימים אותו באותה שניה על הארכת חוזה.
- ForeverRed
הכל עניין של כסף.
יצטרכו למצוא פתרון יצירתי.
- שדרוג בתמורה להארכת חוזה.
- שדרוג בתמורה להארכה בשנה אחת ומכירה בינואר או בקיץ הבא בכפוף להצעות שנכון לרגע זה לא קיימות (אם יצטיין אין לי ספק שיגיעו).
- שדרוג קל בתמורה להתחייבות לא לחתום בקבוצה אחרת בישראל בקיץ הבא.
עם קצת רצון טוב אפשר לפתור את הפלונטר הזה. אחרת כל הצדדים יפסידו.
יצטרכו למצוא פתרון יצירתי.
- שדרוג בתמורה להארכת חוזה.
- שדרוג בתמורה להארכה בשנה אחת ומכירה בינואר או בקיץ הבא בכפוף להצעות שנכון לרגע זה לא קיימות (אם יצטיין אין לי ספק שיגיעו).
- שדרוג קל בתמורה להתחייבות לא לחתום בקבוצה אחרת בישראל בקיץ הבא.
עם קצת רצון טוב אפשר לפתור את הפלונטר הזה. אחרת כל הצדדים יפסידו.
אנחנו שבוע וחצי לפני זאגרב, למה עד היום לא התנהלה שיחה כזו?
לי נראה שאלונה כבר החליטה למכור.
העונה האירופית שלנו הולכת לעזאזל בסבירות גבוהה.
למזלנו גם זאגרב לא מגיעה מוכנה ונמצאת יחסית בנקודת שפל, אולי עוד נצליח לעבור אותם ועם קצת מזל ניפול בהגרלה נוחה בפליאוף אירופית.
מקווה שנייג'ל יהיה המחליף של טוני אם וכאשר. אין לנו מרווח תמרון לעוד הימור, חייבים לדעת מה נקבל.
למזלנו גם זאגרב לא מגיעה מוכנה ונמצאת יחסית בנקודת שפל, אולי עוד נצליח לעבור אותם ועם קצת מזל ניפול בהגרלה נוחה בפליאוף אירופית.
מקווה שנייג'ל יהיה המחליף של טוני אם וכאשר. אין לנו מרווח תמרון לעוד הימור, חייבים לדעת מה נקבל.
לא יודע אם הם מוכנים או לא אבל יש להם סגל צעיר מאוד ומפוצץ בכישרון,במצב העניינים אצלינו תיקו בזגרב יהיה מצוין ובטרנר הכול אפשרי,הבעיה טוני לא משחק ואני לא רואה איזה קבוצה קופצת לקנות אותוyossi כתב:אנחנו שבוע וחצי לפני זאגרב, למה עד היום לא התנהלה שיחה כזו?
- ForeverRed
קשה למכור שחקן שאין לו קונים.yossi כתב:אנחנו שבוע וחצי לפני זאגרב, למה עד היום לא התנהלה שיחה כזו?
מי ישלם על טוני אחרי עונה בינונית ופציעות טורדניות שטרם ברור אם עברו?
האסלביינק שחקן שונה מטוני.
לא יודע אם הוא מתאים להיכנס לנעליים העצומות שלו, אבל במחשבה שנייה מי כן..?
אם מכבי מצליחים למצוא קונים לכל הבובלים שלהם במיליונים אין סיבה שלא ימצאו מישהו שישים על טוני מיליון-מיליון וחצי.ForeverRed כתב: קשה למכור שחקן שאין לו קונים.
מי ישלם על טוני אחרי עונה בינונית ופציעות טורדניות שטרם ברור אם עברו?
האסלביינק שחקן שונה מטוני.
לא יודע אם הוא מתאים להיכנס לנעליים העצומות שלו, אבל במחשבה שנייה מי כן..?
על איגיבור עם בעיות ברכיים שמו להם חצי מיליון.
הבעיה זה נמני הכושל.
האמת שגם אנחנו בעיה, נראה שלא ממש יודעים למכור.
טביב על הייסטר מוציא 300, אנחנו תקועים עם קורהוט שרק צריכים לבוא ולהעמיס.