להגיד שהוא לא מאמין בספסל שלו זה בערך כמו להגיד שהוא לא מאמין בעצמו.
מי בחר את השחקנים? מי ״ישב״ על איילון אלמוג שיישאר? מי החליט להשאיר את סאבובו? מי לחץ להחתים את כנעאן ורועי לוי?
יש לי הערכה עצומה לרן על מה שהוא עושה, העניין הוא שיש יותר מדי טאבו בהרכב,0 שינויים כמעט וזה לא יחזיק.
קבוצות היום מגיעות לשחק מול הפועל באר שבע שהם כבר יודעות את ההרכב מראש,לומדות שחקן שחקן,היום בתאכלס הכי קל לקבוצה יריבה להתכונן למשחק מול ב״ש זאת גם הסיבה שאת כל הנקודות שלנו הפסדנו לקבוצות שמגיעות מהלמטה של הטבלה שכל מה שהמאמן שלהם עושה לפני המשחק זה להתכונן ליריבה,חבל.
ההיעדרות של קינגס תאלץ אותו להתחיל לשנות מיקומים ושחקנים אני מקווה שזה לא ייגמר באליאס בלבד.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
המאמן הזה פשוט לא אוהב חילופים. זה מתחיל לחלחל לי.
הרי אם באמת היה לא מחזיק מאליאס בשיט, למה פרץ לא נכנס מיד בדקה 45 מול פ"ת?
יש לו קטע של לקחת אנשים לקצה, והוא התחיל להתאהב במילה הזו 'לסבול', ואולי הוא פשוט חושב שזו הדרך לצקת אופי.
הוא קיצוני בזה מדי, אין ספק. 0 תרומה מהספסל זה לא משהו מומלץ ולרוב עתיד לקרוס.
הוא חייב ללמוד לתחזק 15 שחקנים לפחות ולא רק 12-13, בטח אם הוא שואף שהקבוצה שלו תשחק באירופה מתישהו ולא תתפרק באמצע העונה.
יש לו קטע של לקחת אנשים לקצה, והוא התחיל להתאהב במילה הזו 'לסבול', ואולי הוא פשוט חושב שזו הדרך לצקת אופי.
הוא חייב ללמוד לתחזק 15 שחקנים לפחות ולא רק 12-13, בטח אם הוא שואף שהקבוצה שלו תשחק באירופה מתישהו ולא תתפרק באמצע העונה.
הוא מאוד מזכיר לי את דרור קשטן,מאוד.yossi כתב: ↑08 דצמבר 2025, 22:43המאמן הזה פשוט לא אוהב חילופים. זה מתחיל לחלחל לי.
ככה בדיוק התנהל קשטן בכל הקבוצות בהן אימן,לא היו לו את הכוכבים הכי גדולים אבל היו לו את ה11-12 שלו שהם היחידה מה שנקרא השלם שגדול מסך חלקיו.
עקרונות,משמעת,לא כדורגל גדול אבל מאוד יעיל ומסודר,אין אחד במגרש שהולך ומי שלא עומד בדרישות לא משחק.
אמנם קשטן הביא ככה שישה תארי אליפות אבל היום הכדורגל הוא אחר,יותר אינטנסיבי יהיה לו קשה ככה וחבל כי הוא באמת מאמן עם תקרה גבוהה מאוד שיכול גם להגיע רחוק מאוד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ההפך עונה שעברה הספסל נתן לנו הרבה יותר שערים העונה פחותyossi כתב: ↑08 דצמבר 2025, 22:43המאמן הזה פשוט לא אוהב חילופים. זה מתחיל לחלחל לי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בעיניי אתה מסתכל על הדברים בפריזמה צרה מאוד וגם קצת מדבר בסיסמאות.Itay כתב: ↑08 דצמבר 2025, 17:10על כנאען אני מסכים שחייב להיכנס בדחיפות לרוטציה במיוחד כשקינגס שבוע הבא לא פה.
לגבי היתר זה קצת כמו תקליט שבור, תורג׳מן נתן עונה שהייתה סטיית תקן, העונה הוא פשוט לא שם, לא בגישה ולא פיזיולגית, כן הייתי שמח שאת הדקות שקיבל אתמול כנאען היה מקבל.
סאבובו לא בשל, על אלמוג בכלל אין מה לדבר, קיבל את צ׳אנס חייו אולי האחרון להתברג בקבוצת צמרת ובסוף כל חילוף שהוא עולה בו שווה ערך לכרטיס אדום.
לופז שיחק 70 דקות נגד חיפה ו-70 נגד פ״ת, הייתה איתו חלוקת עומסים השבוע וזה למרות שאופיר פצוע. אתמול ספציפית לא הייתה שום סיבה להוציא אותו, נתן הופעה מעולה.
אני הכי בעד שיהיה לנו סגל עמוק ושנשתמש בכמה שיותר שחקנים כדי שנגיע הרבה יותר פיט למאני טיים, אבל השאלה היא באיזה מחיר, אם בכל פעם שהם עולים הקבוצה יורדת בארבע רמות אז על מה אני כמאמן אדחוף אותם בכוח? אגב זה על אחת כמה וכמה שהקבוצה קצת מקרטעת, בפ״ת לא היה לי ספק שהמשחק נגמר בדקה 70, ברגע שאנחנו תלויים בספסל שלנו אפשר לקפל את האירוע.
רן כבר אמר, אצלו הזדמנויות לא מקבלים אלא לוקחים. הוא כמובן יכול להשתפר בניהול סגל ולהשתחרר מהקיבעון שהוא לוקה בו אבל נכון להיום עם כל המינוסים שלו אני סומך עליו בעיניים עצומות, הוא נמצא באימונים והוא חשוף לדברים יותר מאיתנו, הוא עשה מספיק כדי שניתן לו את הקרדיט הזה.
מחבר לזה את הדברים של מלי- https://www.instagram.com/reel/DSAAufei ... p3NzFnZHpj
ברמות האלה שחקנים צריכים להרוויח את מקומם במעט שהם מקבלים, לא לקבל עוד ועוד מהמאמן.
שורה תחתונה וספציפית למה שכתבתי, לופז היה סחוט כבר מדקה 70, לראיה היה שם איזה עומק שנכנס מאחוריו (כמו נגד פ"ת) שהוא אפילו לא התאמץ לרדוף אחרי השחקן. למזלו דיופ היה שם לחיפוי.
זלטאנוביץ' גם התעייף וכבר לא עבד קשה מספיק סביב הדקה הזאת, החלפה של חלוץ בחלוץ במצב שהיה בו המשחק היא חסרת ערך טקטי כמעט לגמרי, נטו רגליים טריות.
גאנח היה נוראי בעיניי, וגם עייף ובסוף יצא בגלל שלא יכל להמשיך, כלומר מאולץ ולא בחירה.
גם אליאל לא היה טוב מספיק מבחינתי ולהוציא אותו היה מתבקש.
אגב גם דן ביטון היה גמור כבר (לראיה ההחמצה שאם הוא לא עייף הוא מדביק לרשת) ולא היה קורה כלום אם היה נכנס ל10 דקות אחרונות אלמוג או אפילו סבובו.
שורה תחתונה, מאמן צריך לתת תחושה לספסל שלו שהוא מאמין בהם, שהם יכולים "להחזיק" את המשחק כשצריך אותם. בלי קשר לזה שהוא רוצה אותם בכושר משחק ובצורה שהוא מנהל את זה אין סיכוי שזה יקרה.
הוא גם צריך לגרום להרכב שלו להבין שלכל אחד יש תחליף בספסל ומי שלא יהיה 100% עבודה ויכולת יוחלף.
הוא חייב לעבור אובולוציה מסיימת בקטע הזה, חייב!
רק אהבה תנצח...