מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

שליחה על ידי The red one »

עוד פעם הסיסמא הנאחסית הזאת?! כרגע פיירו זה כן פשע ואני מאוד מקווה שלא יהיו מתחכמים לא בשוויץ ולא בארץ..

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

maor20094 כתב:לגבי מה שאלונה רשמה,
פירו זה לא פשע, אבל צריך לכבד את מה שאמרה ולא להדליק באירופה,
בליגה זה סיפור אחר.
איך בליגה זה סיפור אחר כשבגלל פירו הקבוצה מועמדת לדין?

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:עוד פעם הסיסמא הנאחסית הזאת?! כרגע פיירו זה כן פשע ואני מאוד מקווה שלא יהיו מתחכמים לא בשוויץ ולא בארץ..
" סיסמה נאחסית "
מבחינת המשטרה אולטראס זה פשע, מבחינת המשטרה כל אביזר עידוד זה פשע, מספיק עם כדורגל מודרני.

תמשיכו להגיד כן המפקד לכל מילה שאלונה אומרת ( גם אם אין לזה שום ביסוס ),
אז כן, פירוטכניקה זה לא פשע ( אם זה פשע אז צריך להפסיק עם זה בחתונות, להפסיק עם זה ביום עצמאות ולהפסיק את זה גם במופעי מוזיקה ),
ולא, אני לא משלם על הקנסות, אבל אין בעיה, אחרי זה אל תשימו תתמונה עם הפירו מבלומפילד בקאבר בפייסבוק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

מאור תפסיק כבר להיתמם. הכוונה הייתה לפיירו בתחומי מגרשי הכדורגל בארץ ואתה יודע את זה.

המשטרה אסרה את זה? אז זה פשע. גם עישון בארץ חוקי אבל לעשן במקומות ציבוריים ובמגרשי כדורגל זה בגדר פשע!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הנושא עכשיו זה לא אם זה פשע או לא , ברגע שזה יהיה אז ישר יש קנס.

זה לא ההתאחדות הקיקונית שלנו , דיונים בתי משפט בית דין וכו' , זה ישר קנס ובאלפי יורו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

maor20094 כתב: " סיסמה נאחסית "
מבחינת המשטרה אולטראס זה פשע, מבחינת המשטרה כל אביזר עידוד זה פשע, מספיק עם כדורגל מודרני.

תמשיכו להגיד כן המפקד לכל מילה שאלונה אומרת ( גם אם אין לזה שום ביסוס ),
אז כן, פירוטכניקה זה לא פשע ( אם זה פשע אז צריך להפסיק עם זה בחתונות, להפסיק עם זה ביום עצמאות ולהפסיק את זה גם במופעי מוזיקה ),
ולא, אני לא משלם על הקנסות, אבל אין בעיה, אחרי זה אל תשימו תתמונה עם הפירו מבלומפילד בקאבר בפייסבוק.
אתה מודע לזה שהאנשים שאחראיים על הדלקת הפירוטכניקה באירועי יום העצמאות השונים וחתונות למיניהם הם אנשי מקצוע שזה התפקיד שלהם ומקפידים שם על כללי בטיחות מאוד ברורים?
איך זה דומה לאבוקות ורימוני עשן שילדים בני 17 מדליקים ביציע מתחת לרגליים של אנשים שממש לא הסכימו לזה מראש?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

רצח זה לא פשע. אז מה אם אלונה אמרה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

מאור,
אני אישית מאוד אוהב פירו ואין ספק שזה מוסיף הרבה צבע לכדורגל.

אבל, וזה אבל גדול, ברגע שהתוצאה של פירו היא פגיעה בקבוצה (קנס כספי), או פגיעה בקהל הרחב (רדיוסים וכדומה), אין לזה מקום וזו הסיבה שחלק נכבד ממהקהל בוחר להתנגד לזה.

החלטת להדליק אבוקה? תעמוד כמו גבר מול המצלמות בטרנר ותיתן על זה את הדין.
אין לך שום זכות לטרטר 12000 לטיול יקר לטדי.

לא מספיק גבר כדי לספוג את העונש לבד?
תשאיר את האבוקה בבית.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

redo כתב:מאור,

אבל, וזה אבל גדול, ברגע שהתוצאה של פירו היא פגיעה בקבוצה (קנס כספי), או פגיעה בקהל הרחב (רדיוסים וכדומה), אין לזה מקום וזו הסיבה שחלק נכבד ממהקהל בוחר להתנגד לזה.

תשאיר את האבוקה בבית.
+1

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אלונה במסר לאוהדים הטסים לשוויץ:

״אוהדים יקרים, אני פונה אליכם לפני משחק הגומלין החשוב שלנו מול ת׳ון בבקשה פשוטה- תמשיכו להיות כמו שאתם.
ולמה אני מתכוונת?
בשבוע שעבר ראינו את כוחו האדיר של הקהל שלנו, זה היה מפגן עוצמתי ומרגש. אני מבקשת שתמשיכו להתנהג כך- תמשיכו לבוא מאהבה, כזו שדוחפת את הקבוצה שלנו קדימה.
חשוב מאוד לציין, שבמקרה שיהיו פרובוקציות כנגדנו, אל תיגררו, אל תגיבו, או טוב יותר- תמחאו כפיים, ממש כמו שעשיתם בשנה שעברה. תבואו ותראו את הצד היפה של הכדורגל הישראלי, בואו ויצגו את באר שבע, הנגב כולו ומדינת ישראל באור חיובי.
ועוד הערה לסיום- באופ״א ובמשטרת שוויץ נוהגים בחוסר סלחנות לאבוקות, חזיזים ושאר אמצעי פירוטכניקה, אלה אמצעים שאינם חלק מאיתנו!
סומכת עליכם שתתמכו כמו שרק אתם יודעים!
ניפגש בת׳ון.
שלכם,
אלונה״
בקשה שלך, פקודה בשבילנו!

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

תשאיר את האבוקה בבית.
*אייקון כפיים של הווטסאפ*

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

תשאיר את האבוקה בבית.
התייאשתי לנסות להסביר את זה לחלק מהאנשים אבל פעם הבאה שאנסה שוב אצטט ברשותך מילה במילה את מה שכתבת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

תשאיר את האבוקה בבית.
" החלק הנכבד " רץ אחרי זה לפרסם בקאבר בפייסבוק תתמונה של הפירו בבלומפילד,
יש פה צביעות, צביעות שאחרי מעשה ואחרי להט הרגע כולם מרוצים, וכשאלונה מקבלת את הקנס כולם יוצאים נגד אותו אחד שהדליק.

אין לי שום קשר לארגון, לא מדליק אבוקות וגם אין לי מושג איך להשיג, ציינתי שפגיעה באלונה ועוד בחו"ל זה לא משהו נסבל בעליל,
אבל להדליק אבוקה כשהמשטרה לא מכניסה לך ציוד עידוד כמו בבלומפילד, זה תמיד כייף להחזיר בפירו.

עכשיו אני מבין, לרובכם כאן בפורום יש ילדים ומשפחה והם מעוניינים להגיע לצפות במשחקים בשקט ובשלווה,
מבחינת חלק מהאנשים בארגון, פירו זה חלק מהכנסת הקהל לאטרף.
בקיצ' כמו שלדעתכם אין צורך בשימוש בפירוטכניקה, דעתי היא אחרת, ואין פה על מה להתווכח, כי בכל מקרה אף אחד כאן בפורום לא מדליק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

maor20094 כתב:
" החלק הנכבד " רץ אחרי זה לפרסם בקאבר בפייסבוק תתמונה של הפירו בבלומפילד,
יש פה צביעות, צביעות שאחרי מעשה ואחרי להט הרגע כולם מרוצים, וכשאלונה מקבלת את הקנס כולם יוצאים נגד אותו אחד שהדליק.

אין לי שום קשר לארגון, לא מדליק אבוקות וגם אין לי מושג איך להשיג, ציינתי שפגיעה באלונה ועוד בחו"ל זה לא משהו נסבל בעליל,
אבל להדליק אבוקה כשהמשטרה לא מכניסה לך ציוד עידוד כמו בבלומפילד, זה תמיד כייף להחזיר בפירו.

עכשיו אני מבין, לרובכם כאן בפורום יש ילדים ומשפחה והם מעוניינים להגיע לצפות במשחקים בשקט ובשלווה,
מבחינת חלק מהאנשים בארגון, פירו זה חלק מהכנסת הקהל לאטרף.
בקיצ' כמו שלדעתכם אין צורך בשימוש בפירוטכניקה, דעתי היא אחרת, ואין פה על מה להתווכח, כי בכל מקרה אף אחד כאן בפורום לא מדליק.
מאור שים לב למה שכתבת בפיסקה השנייה:
"פגיעה באלונה ועוד בחו"ל זה לא משהו נסבל בעליל" ומיד לאחר מכך "אבל להדליק אבוקה שהמשטרה לא מכניסה לך ציוד זה תמיד כיף". אבל גם זה פגיעה באלונה!! ואולי יותר גרוע מכך, פגיעה בכל הקהל. אין לי מושג איך בפעמיים האחרונות שהדליקו פיירו לא קיבלנו רדיוסים. אז מה אתה אומר פה בעצם??

ודווקא לו יש פה למשל משתמש בולט שמגיע עם משפחתו לכל משחק והם לא רואים את המשחק בשקט ובשלווה אלה קופצים ומעודדים. אני ממש לא אוהב לראות משחק בשקט ובשלווה. יש הבדל בין לראות משחק בשקט ובשלווה מהמערבי, לבין לראות אותו בכיף וברעש עם הדרומי, לבין להחנק מאבוקה שדלוקה לדקה ואז גם לחטוף רדיוס או קנס שאלונה צריכה לשלם מהכיס ויכל ללכת לכל כך הרבה דברים חיוניים למועדון שלנו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יש הבדל בין תופים ושירים ואמצעי עידוד שונים לפירוטכניקה. מעבר לזז שהקנס/רדיוס הוא כמו יריקה בפרצוף לאלונה שמשקיעה פה עשרות מיליונים הדבר הזה גם מסוכן. אנשים נחנקים ויוצר גרוע עלולים לדרוך על אחת האבוקות תוך כדי ניסיון לצאת מהאיזור תוך כדי עננת עשן (לא מאחל לאף אחד דבר כזה) וזה עוד לפני שדיברתי על נשים בהיריון, אסטמתים וכו׳ שנמצאים בקבוצת סיכון של ממש בגלל הדברים האלה.
אפילו תחשוב על מקרה כמו במשחק ההוא בוסרמיל שמישהו טיפה לא אחראי לא יודע מה הוא מדליק (והיום הוא חבר טוב ששינה את כל דרכי המחשבה שלו בגלל השטות הזו ואני גאה הו על זה) ויכול לקרות אסון (שבנס נמנע בזמנו).
בקיצור, זה נחמד וזה יפה אבל כשיקרה אסון בטח לא אתה תיקח את האחריות על זה. אפשר גם בלי

שלח תגובה