רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

שליחה על ידי הפועלעולה »

YallaHapoel כתב:הייתי רוצה לראות את טוני משחק באמצע. אם זה לא הולך מבחינתי אפשר לקפל אותו, הוא לא מתאים לנו באגף.
"פלט הגמל שלמה הזה, חייב להעיף אותו"
"אוגו אפס ומאבד כדורים בלי הפסקה, ניגרי טיפוסי"

.. להמשיך?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועלעולה כתב: "פלט הגמל שלמה הזה, חייב להעיף אותו"

.. להמשיך?
חחחחחח מישהו בפייסבוק איחל לגורנדה למות, ועוד עמד מאחורי דבריו פעם שנייה, אז זה עוד בקטנה :נוגח:

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

הפועלעולה כתב: "פלט הגמל שלמה הזה, חייב להעיף אותו"

.. להמשיך?
אני לא מדבר על יכולת אלא על הסגנון משחק.
הוא לא מתאים לסגנון וככה הוא שיחק גם ברעננה ( גם שם הוא שיחק באותה צורה) רק אז לא היינו חכמים מספיק כדי להבין שפה זה לא מתאים.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אדום בלב בנשמהההה כתב: חחחחחח מישהו בפייסבוק איחל לגורנדה למות, ועוד עמד מאחורי דבריו פעם שנייה, אז זה עוד בקטנה :נוגח:
מה הקשר? אין לי שום דבר אישי נגדו, אפילו לא מעביר ביקורת על היכולת שלו. הוא לא השחקן שאנחנו צריכים לדעתי, זה הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

YallaHapoel כתב: מה הקשר? אין לי שום דבר אישי נגדו, אפילו לא מעביר ביקורת על היכולת שלו. הוא לא השחקן שאנחנו צריכים לדעתי, זה הכל.
חחח לא באתי נגדך אחי, סתם הכנסתי את התגובה הבונה שלך לפרופוציה ביחס לדבר ההזוי הזה שקראתי, ולפי מה שאני רואה כבר נמחק מהפייסבוק למזלנו :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אתם יותר מדי קשים עם טוני לטעמי.

התיאום שלו עם דויזאדה היה מעולה והוא חילק הרבה כדורים טובים במשחק.

שחקן עם איכויות שעוד יכבוש ויבשל.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

טוני הוא מסוג השחקנים שצריך לדעת איך להשתמש בהם נכון, הוא לא שחקן קו טיפוסי אבל עדיין יכול להביא לנו הרבה תועלת בהתקפה.אני חושב שהוא השחקן היחיד בקבוצה שכאשר הוא מקבל כדור קופצים עליו לפחות שני שחקנים מה שגורם לכך ששחקנים אחרים יהיו פנויים לקבל את המסירה.
היום במשחק היו לו כמה מהלכים כאלה שהוא שחרר כדורים לקשרים שבאו מאחורה וכל האמצע של רעננה נפרץ במסירה אחת.
אני אופטימי לגביו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:אילוז עשה היום פעולה טובה?!
כן, כשיצא.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:אופיר נהדר.

חילוף מעניין של בכר
אופיר היה לדעתי היום במשחקו הטוב ביותר מזה תקופה ארוכה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:אני דווקא כן מודאג קצת. אם לא סופרים את הקבוצה מהליגה הצ'כית השנייה, אז שני משחקי אימון, שני משחקים באירופה ושני משחקי גביע הטוטו שרק הקשרים האחוריים מבקיעים (למעט פנדל של בוזגלו שגם הגיע מהכשלה של הובאן).
מילא שחקן אחד-שניים לא פוגעים, אבל יש פה שישיית התקפה שלמה שגם לא בועטת לשער יותר מדי.
כל הצד ההתקפי אנמי בצורה מחרידה וזה לא רק היום!

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר:
כשקבוצה משחקת 4-3-3 כמו שאנחנו שמשחקים (עם אחורי אחד ושני שחקנים לפניו) היא משחקת באגפים עם שני שחקנים שהם יותר חלוצים מקשרים, שחקנים מהירים וטכניים, שחקנים שמשחקים לעומק ויכולים להעביר שחקן. בקיצור בוזגלו.
נוואקמה הוא בדיוק ההפך שמגיע אליו כדור במקום לנסות ללכת קדימה ולעשות את הפעולה הוא משחק פרווה פשוט פרווה, ומשחקן קו אני מצפה שיביא את הניצוץ ושיעשה את ההבדל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

המשחק היום הוכיח לי...
ברדה חייב להיות על הדשא!!!!

הוא פשוט מתנהג כווינר וגם משחק ככה.
וההשפעה שלו על הסובבים עצומה.

בקבוצה שיש כל כך הרבה שחקנים שיתנו מספרים, אני בשקט קונה את ה7 גולים של ברדה לעומת פוטנציאל x של שחקן אחר. הוא פשוט מרים את הרמה לכולם, בלעדיו כולם רק פוטנציאל והיום זה היה בולט מאוד אני פשוט נדהמתי מהאנרגיות שהוא מכניס למגרש

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב:אני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר:
כשקבוצה משחקת 4-3-3 כמו שאנחנו שמשחקים (עם אחורי אחד ושני שחקנים לפניו) היא משחקת באגפים עם שני שחקנים שהם יותר חלוצים מקשרים, שחקנים מהירים וטכניים, שחקנים שמשחקים לעומק ויכולים להעביר שחקן. בקיצור בוזגלו.
נוואקמה הוא בדיוק ההפך שמגיע אליו כדור במקום לנסות ללכת קדימה ולעשות את הפעולה הוא משחק פרווה פשוט פרווה, ומשחקן קו אני מצפה שיביא את הניצוץ ושיעשה את ההבדל.
חלאס, "הסברת את עצמך" מספיק פעמים בנדון, אתה ממהר לקפוץ למסקנות ועוד יותר ממהר להכריע מה סגנון המשחק הכי טוב לקבוצה הזו. הכדורגל הוא לא טאבו לשחקנים מהירים בהכרח, בייחוד עם אלו לא יודעים לתת פס לגול, ראה ערך טב"ח. כשנאווקמה יסיר את החלודה הוא צפוי לארגן 3-4 מצבים נוחים במשחק, חוץ מזה, יש גם מקום על המגרש לאגרסיבים ודריבליסטים על שטח קטן וצפוף, זה היופי זה בקבוצה עמוקה ומגוונת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אני די עסוק בימים האחרונים אבל חייב להגיב. מה שאני ראיתי זה משחק בשליטה מוחלטת שלנו מלבד 20 דקות במחצית הראשונה בין הדקה ה10 ועד הדקה ב30. רז רחמים נגע בכדור בבעיטה חופשית וביציאה הגרועה שלו. זהו כל המשחק. גם השער שחטפנו היה לא קשור.
לעומת זאת אנחנו ידענו להניע כדור לפרקים עם מספר מהלכים יפים. החמצות רבות שלנו מנעו 2-3 שערים לפחות.גם שופטהזוי השפיע ישירות על תוצאת המשחק.
אז נכון דקות רבות המשחק לא היה שוטף אבל הקונצנסוס שהתוצאה משקפת הוא הזוי.

ברמה האישית זה נראה שיש לא מעט שחקנים בכושר טוב. לואי,אופיר,הוגו, הובאן, ראדי, מליקסון וגם ברדה. עם שהר שישתלב ובוזגלו שישמור לנו על יציבות יש קבוצה מוכנה לליגה.

כבר לעומת שנה שעברה מספר שחקנים השתדרגו לעומת שנה שעברה: לואי,אופיר, הובאן ומליקסון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הקבוצה נראית במגמת שיפור מבחינה טקטית ומבחינת הבנת המשחק.
יש בעיה לא פשוטה ברגל מסיימת מהסיבה שאין כרגע חלוץ קילר גולר אמיתי עם מחץ.
בן סהר לא 9 אמיתי אלא שחקן כנף וארבייטמן זה לא אותו שחקן מפעם.
אופיר, ראדי והובאן בלטו לחיוב.
משהו שקשה להבין, למה לעזאזל שמו אותנו ביציע העליון, לא מובן.

שלח תגובה