שבת של כדורגל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: שבת של כדורגל?

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בעקבות האיום הממשי של מנהלת הליגה להשבית את הכדורגל בארץ אם לא יימצא פתרון מקובל על כולם בקשר של שבת וכדורגל החלטתי להקפיץ את הפוסט.

מה דעתכם יקרה בסופו של דבר בסאגה הזאת?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דר אדום בנשמה כתב:בעקבות האיום הממשי של מנהלת הליגה להשבית את הכדורגל בארץ אם לא יימצא פתרון מקובל על כולם בקשר של שבת וכדורגל החלטתי להקפיץ את הפוסט.

מה דעתכם יקרה בסופו של דבר בסאגה הזאת?
מישהו יפתור את זה ויש לי תחושה שהמישהו הזה יהיה סופר ביבי שינצל איזה פירצה בחוק (או שבעצם כראש ממשלה מותר לו לעשות את זה) ויחתום במקום דרעי על ההיתר לגבי משחקים בשבת.

אבל כמובן שזה יעשה בדרמטיות של השניות האחרונות, אחרי שהשביתה תצא לפועל, כך שזה יעצים את ההתערבות שלו.

כי אני לא רואה את דרעי חותם על היתר כזה...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מישהו יפתור את זה ויש לי תחושה שהמישהו הזה יהיה סופר ביבי שינצל איזה פירצה בחוק (או שבעצם כראש ממשלה מותר לו לעשות את זה) ויחתום במקום דרעי על ההיתר לגבי משחקים בשבת.

אבל כמובן שזה יעשה בדרמטיות של השניות האחרונות, אחרי שהשביתה תצא לפועל, כך שזה יעצים את ההתערבות שלו.

עכשיו כשאני חושב על זה מן הסתם יש קריטריונים לדבר כזה... אני לא חושב שבמידה ועומדים בכל הקריטריונים דרעי לא יחתום על זה סתם כי לא בא לו, אסור חו לעשות דבר כזה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מישהו יפתור את זה ויש לי תחושה שהמישהו הזה יהיה סופר ביבי שינצל איזה פירצה בחוק (או שבעצם כראש ממשלה מותר לו לעשות את זה) ויחתום במקום דרעי על ההיתר לגבי משחקים בשבת.

כן רק שאני לא רואה את ביבי שעסוק באיראן, איראן, איראן מתערב בעניין הזה....
ודרעי, הוא לא יחתום ולכן ישביתו את הליגה אלא אם יחליטו על יום ראשון כיום שבתון כמו שהציע בזמנו ח"כ סילבן שלום.
ואגב גם מנכ"ל המנהלת כתב על זה בפייסבוק של המנהלת, אתם מוזמנים לקרוא.
החל מה7.9 הם ישיבתו אם לא יקרה כלום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב: עכשיו כשאני חושב על זה מן הסתם יש קריטריונים לדבר כזה... אני לא חושב שבמידה ועומדים בכל הקריטריונים דרעי לא יחתום על זה סתם כי לא בא לו, אסור חו לעשות דבר כזה
דרעי דתי. נראה לך הגיוני שהוא יחתום על היתר להעסיק מאות או אלפי אנשים בשבת?

במדינה שבה ראש ממשלה יכול להכניס 5 דקות לפני העברת חוק בכנסת סעיף שאוסר על עובדי רשות השידור להביע את דעתם - הכל אפשרי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: דרעי דתי. נראה לך הגיוני שהוא יחתום על היתר להעסיק מאות או אלפי אנשים בשבת?

במדינה שבה ראש ממשלה יכול להכניס 5 דקות לפני העברת חוק בכנסת סעיף שאוסר על עובדי רשות השידור להביע את דעתם - הכל אפשרי.
אבל שוב- יש קריטריונים, יש חוקים. דרעי לא יכול לעשות מה שבא לו. או שאני טועה?

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב: אבל שוב- יש קריטריונים, יש חוקים. דרעי לא יכול לעשות מה שבא לו. או שאני טועה?
שורה תחתונה אתה לא טועה. אבל אנחנו גם מדינה דמוקרטית, וחוק של איסור הבעת דעה לאנשי תקשורת נשמע לך הגיוני? ובכל זאת זה דבר שעבר בכנסת(!!).

הכל פה פוליטיקה. אין סיכוי ששר דתי יחתום על אישור היתר העסקת אלפי עובדים בשבת, ואם כן, הוא כבר יחטוף על הראש חזק מאוד בבחירות הבאות. יש קריטריונים, יש חוקים, ואפשר לכופף ולמצוא תירוצים להכל, בכל זאת, הוא השר המחליט.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: שורה תחתונה אתה לא טועה. אבל אנחנו גם מדינה דמוקרטית, וחוק של איסור הבעת דעה לאנשי תקשורת נשמע לך הגיוני? ובכל זאת זה דבר שעבר בכנסת(!!).

הכל פה פוליטיקה. אין סיכוי ששר דתי יחתום על אישור היתר העסקת אלפי עובדים בשבת, ואם כן, הוא כבר יחטוף על הראש חזק מאוד בבחירות הבאות. יש קריטריונים, יש חוקים, ואפשר לכופף ולמצוא תירוצים להכל, בכל זאת, הוא השר המחליט.
אנחנו מדינה שהכל בה הפוך זה מה שבטוח. איפה שדמוקרטיה הכי צריכה לבוא לידי ביטוי היא לא באה (בעיקר כל העניין שמיעוטים תופסים לרוב את הביצים. הדוגמא הזו מסבירה יפה) ואיפה שהיא צריכה להיות מוגבלת היא אובר דמוקרטיה (ח״כים שיוצאים בעד טרור ונגד צה״ל, ארגונים כמו בצלם, התקשורת הישראלית שעושה לישראל רע וכו׳)

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום בלב בנשמהההה כתב: דרעי דתי. נראה לך הגיוני שהוא יחתום על היתר להעסיק מאות או אלפי אנשים בשבת?

רק תיקון: אקוניס מעוניין להעביר את החוק שאוסר על עובדי רשות השידור להביע את דעתם וביבי מסתייג ממנו

סמל אישי של משתמש
The red one

red and white כתב: רק תיקון: אקוניס מעוניין להעביר את החוק שאוסר על עובדי רשות השידור להביע את דעתם וביבי מסתייג ממנו
אני בטוח שלביבי היה חלק מהתיקון הפזיז הזה שהוכנס, ופתאום אחרי שהוא ראה את הסערה ברשתות החברתיות הוא , כרגיל, "הציל" את המצב וביטל את הסעיף. אבל זה לא קשור לכאן, קר רציתי להגיד למה טענתי כך.

סמל אישי של משתמש
The red one

ואם חשבתם שזה לא יגיע - אז הנה 12 שחקני ליגת העל שחתומים על מסמך שדורש לא לשחק בשבת:
https://sports.walla.co.il/item/2887759" onclick="window.open(this.href);return false;

זה רק אני או שכל מי שחתום משחק בהפועל חיפה?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מצטער, אבל אותם שחקנים רואים רק את טובתם האישית.

כדורגל חייב להתקיים בשבת. אחרת אפשר לסגור פה את הכדורגל

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:מצטער, אבל אותם שחקנים רואים רק את טובתם האישית.

כדורגל חייב להתקיים בשבת. אחרת אפשר לסגור פה את הכדורגל
בטח.
זה עוד יום חופש בשבילם.
מה אכפת להם מהאוהדים שצריכים להפוך עולמות כדי להגיע למשחק באמצע שבוע ולחזור לביתם אחרי חצות?
מה גם שלקבוצות שמשחקות בימי א', יש אימון בשבת אז לא כ"כ ברור לי איך זה מסתדר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שהקבוצות ישביתו הכל עד שמשחקים בשבת בלי להתקפל. די לכפייה דתית פשוט די!

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב: בטח.
זה עוד יום חופש בשבילם.
מה אכפת להם מהאוהדים שצריכים להפוך עולמות כדי להגיע למשחק באמצע שבוע ולחזור לביתם אחרי חצות?
מה גם שלקבוצות שמשחקות בימי א', יש אימון בשבת אז לא כ"כ ברור לי איך זה מסתדר.
הם ידרשו לעשות את האימון במוצ"ש.

שלח תגובה