ככל שעוברים השנים מושקע יותר כסף,מובאים שחקנים גדולים יותר, וככה האכזבה גדולה יותר, לגיטמי שאחרי משחק כזה שבלוני ולא מסודר בלי טקטיקה מסודרת (סוארס הולך להיות חלוץ בדקה ה60 במחשבה של 'מה שיהיה יהיה')....
להזכירכם- זו רק הפועל עכו, קבוצה עם סגל כזה שלא מסוגלת לפצח משחקים מהסוג הזה של קבוצות שמסתגרות - יהיה לנו קשה בהמשך העונה כי חצי ליגה תשחק נגדנו ככה.
לגבי המשחק היום - בכר היה שאנן ודי זלזל שעלה בהרכב הזה שיש לו על הספסל 4 כוכבים שכל אחד מהם חייב להיות בהרכב, כל משחק מישהו אחר צריך להיות ממורמר ובצדק, הקבוצה לא מחוברת כי כל משחק בכר עולה עם הרכב אחר, אין כימיה ואין הרכב מסודר,
פעם זה ארבייטמן,פעם זה ברדה, פעם זה גורדנה,והפעם זה אוגו וראדי. וכל זה עוד בהתחשב בזה שבן סהר פצוע במקרה..
אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק המצב הזה כי קיים הרבה משחקי אגו בחדר ההלבשה ובכר מתחיל לאבד את זה, זה בסוף יתפוצץ....
לוקח מהמשחק הזה את האלפיים האוהדים שהגיעו היום לעכו, משחק לא היה קיים.
עכו - באר שבע | עדכונים חיים
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: עכו - באר שבע | עדכונים חיים
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
גבר, אני שמח שאלישע לא פה. במיוחד אחרי ההתנהגות שלו לפני ואחרי גמר הגביע.
אני מאמין בבכר שהוא יכול להביא לנו הישגים. אבל צריך להעביר ביקורת, ויש על מה. אני לא יודע מה אתם רואים במשחקים האחרונים. אני רואה הגנה חלשה, ובעיה חמורה של מעבר מקישור להתקפה. והמאמן אחראי על זה.
אני מאמין בבכר שהוא יכול להביא לנו הישגים. אבל צריך להעביר ביקורת, ויש על מה. אני לא יודע מה אתם רואים במשחקים האחרונים. אני רואה הגנה חלשה, ובעיה חמורה של מעבר מקישור להתקפה. והמאמן אחראי על זה.
אתה זה שדווקא מגזים.אדום בלב בנשמהההה כתב:שמעון אתה פשוט מגזים.
אין תנועה? עשו הרבה מאוד תנועה, בעיקר במחצית השנייה. לא מתפקדים? תפקדו , אבל מה לעשות לא הצליחו לפרוץ את הבונקר הזה. ניסו לבעוט מרחוק קצת, ניסו מסירות קצרות בתוך הרחבה.
אתה צודק שצריך לעבוד על זה הרבה יותר, 98% מהמשחקים שלנו יהיו כאלה ואי אפשר להמשיך לאגור נקודות בקצב הזה, אבל מפה ועד להאשים רק את בכר כאילו זה פוטבול מנג'ר? הדרך ארוכה.
לא הייתה שום תנועה. לא היו שום איומים על השער של עכו(ואני מדבר על איומים אמיתיים, לא בעיטות מ30 מטר וקרנות).
ברק חייב לבדוק את עצמו אך יותר מהכל חייב למצוא דרך להעיר את השחקנים לקראת משחקים כאלה. הגישה שלהם היא הסיבה העיקרית להפסד היום.
אח יקר החליפו מאמן והבעיות (זריקת ז*ן) אלו אותם בעיות.שמעון א כתב:גבר, אני שמח שאלישע לא פה. במיוחד אחרי ההתנהגות שלו לפני ואחרי גמר הגביע.
אולי הגיע הזמן לתת בראש למדושני עונג?
אולי הגיע הזמן שתבינו שברדה וארבייטמן לא חלוצים איכותיים, שבוזגלו זה שחקן של נייחים ושכל הקבוצה הזו מתבססת כל הברקות של מליקסון?
סוארס שווה גול קבוע ליריבה, בן ביטון עם הרמות שאפילו אילוז היה מתבייש בהם, אוגו מטייל במרגש כאילו זה יום כיף וכשהובאן לא במשחק טוב ומליקסון חולה פשוט אין לך מה למכור.
הזוי, יהיר, מטופש.Totti כתב:דן ביטון?
הזוי, יהיר, מטופש
לא אשם הילד, לא אשם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אני יודע דבר אחד - אתה בחרת להתרכז בהחזקת הכדור שלנו בזמן שבכל הפרמטרים האחרים נראינו כמו קבוצת חובבים.zivmay כתב:
זאתי יציאה שמדגישה כמה אתה סתום.
לא יודע אם אתה זוכר, אבל אתה מוזמן לבדוק. לא פסלתי את אלישע על המחזורים הראשונים וגם לא על השנה שנה וחצי הראשונות.
פעם הבאה תעשה מחקר לפני שאתה יוצא לנו פה בהצהרות.
את אלישע זרקת על הרבה פחות מזה.
אז מי כאן הסתום?
אל תגזימו. דן ביטון לא אשם. ובכר לא אשם שהרכיב אותו.
כל המערך כשל. מלמטה למעלה היו מספיק שחקנים טובים שיעשו משהו עם הכדור - אף אחד לא לוקח אחריות
כל המערך כשל. מלמטה למעלה היו מספיק שחקנים טובים שיעשו משהו עם הכדור - אף אחד לא לוקח אחריות
ביטון לא אשם, הוא פיון בהרכב יהיר של מאמן מנותק, זה הכלאלדר כתב:אל תגזימו. דן ביטון לא אשם. ובכר לא אשם שהרכיב אותו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא זכור לי, טוב אולי בגלל הגילאדום בלב בנשמהההה כתב: שמעון אל תגזים הגיעו למצבים של כיבוש.