(-;אדום זקן כתב: 51 אימפריה.
לא יודע מה קרה לך.
נהיית אשכנזי
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
1. אני גם מכבד אותך מאוד אח ודעתך זו דעתך וזכותך להחזיק בה.Totti כתב: אחשלי, אתה שוב לא אובייקטיבי.
אני מעריך את דעתך, אבל אתה לא אובייקטיבי.
כמו שסיכמנו לגבי ברדה, כך במקרה בוזגלו.
לדעתי האישית ואתה לא חייב להסכים(כבר הבנו שלא) וזה לגמרי בלי קשר לראיון של בוזגלו האב, מאור בוזגלו הגיע לקצה גבול היכולת בהפעל באר שבע בערך בדצמבר הקודם.
הוא לא יהיה האיש שיקח אותנו לאליפות,
הסרט קפטן על ידו הוא פוליטי ולא מקצועי,
הוא סופרסטאר או איך שלא תקרא לזה, אבל כבר לא השחקן הכי טוב בקבוצה בפועל.
מצטער, זו דעתי. היא ממש לא קונצנזוס ואני לא מחפש לשכנע אותך, את שי או כל אחד אחר, זו ד-ע-ה.
אני אישית לא מוצא בה בעיה, לא חושב שהיא "כפוית טובה", לא ממעיט לרגע בערכו של בוזגלו או במה שהוא עשה עבור המועדון.
לא פוסל את בוזגלו, לא גומר לו קריירה, בסהכ טוען משהו שגם אם הוא לא פופולרי ומתבסס על " זכרון קצר", הוא לגיטימי לחלוטין לומר-
הפועל באר שבע היתה לפני בוזגלו,
משחקת כרגע את הכדורגל הטוב ביותר בתולדותיה (המודרנית),
תהיה גם אחרי מאור בוזגלו.
I rest my case
2. אני יודע שאתה חושב שאני לא אובייקטיבי אבל אני באמת חושב שאתה טועה.
גם במקרה אליניב - ברק אני הראשון שביקרתי את אליה על ההתנהגות שלו אבל באמת ובתמים האמנתי שעל המגרש הוא תורם הרבה יותר ועל הריב שלו עם ברק יש אחריות אישית גם לו וגם לברק, פשוט היו אנשים שהאשימו רק אותו ואני אמרתי שלטנגו צריך שניים, וברק גם אשם כשהקפטן שלו והוא בסכסוך, ברוך השם זה מאחורינו וברוך השם אליניב באמת יותר טוב ותורם על המגרש.
ככה גם בעניין בוזגלו, אני מדבר לא מהכרות אישית איתו או משהו כזה אלא מדיעה שגיבשתי לגביו בשנתיים האחרונות, מבחינתי התרומה על המגרש, בחדר ההלבשה, ובייצוג שלנו בתקשורת הוא חשוב להפועל באר שבע והפועל באר שבע חשובה לו.
אולי אני טועה, עד אז אני מבקש רק לא לתת לאבא הטיפש שלו להרוס לכולנו מערכת יחסים מצויינת של קהל ושחקן כמו שיש לבוזגלו איתנו (כקהל לא כארגון).
אחי הכל טוב לא בא להאשים חס וחלילה בקטע מתנשא בא להסביר שהתקשורת משיגה את מטרתה בעצם הוויכןחים פה ושלא צריך לחפש מחליף לשחקן שהוא סופרסטאר מחובר למועדון ןלקהל ולעיר בגלל פציעה של חודשיים.adomi כתב:oranu הייתי מצטט אותך אבל זה ארוך
אף אחד פה לא פסל את בוזגלו ולא אמר להוציא אותו מהקבוצה.
אני בסך הכל אמרתי שככל הנראה עם הפציעה הזו איבדנו אותו לעונה הנוכחית כמו שבשנה שעברה איבדנו את מליקסון, זה לא ביקורת זה המציאות.
אחרי זה מובן למה מדברים על מחליף לעונה הנוכחית.
לא קשור לאבא בוזגלו ולא לשום ראיון.
מאור יחזור והכל יהיה בסדר, זה מה שאני מאמין שיקרה והולך אחריו ואיתו עד הסוף.
כל עוד הוא מתנהל באופן שהוא מתנהל ומבחינתי הוא מקצוען אז הכל בסדר.
❤❤❤❤❤אדום זקן כתב:אחלה בוזגלו שבעולם.
זה שיש לו אבא דפוק זה ידענו מהיום שחתם וגם ידענו שבהצעה האטרקטיבית הראשונה הוא גם יילך,זה בוזגלו לטוב ולרע.
הוא ורק הוא הוביל אותנו במו רגליו ל2 עונות חלומיות בצמרת.
אל תסתנוורו מהרגע,לא מוותרים כל כך מהר על שחקן כמו בוזגלו.
אני גם מציע לא להתייחס יותר מדי לאבא.
העובדה שאין לו איפה לעשן באיצטדיון גומרת עליו.
1. אני בספק רב אם הוא קורא פה, ואם כן אז יש לו אבא שאוהב אותו אבל רק פוגע בו כל פעם מחדש, דפוק/טיפש/עיוור מאהבה/שתלטן, לא משנה איך תקרא לזה זו עובדה וזו עובדה שנכונה לאורך שנים יעקב רכש לעצמו את התדמית הזו ביושר ועם כל הכבוד והאהבה למאור אבא שלו רק גורם לנזק בכל פעם שהוא מתראיין, להלן אחד הנזקים הדיון שהתעורר פה בעקבות ראיון לשלישיית נחשים הכי גדולה בתקשורת הספורט בישראל.simply-red כתב:1. אפשר לחסוך את "האבא דפוק" או "אדיוט" בכל משפט שני, אני בטוח שמאור קורא בפורום וזה לא מכובד.
2. מאור בוזגלו הוא נכס להפועל באר שבע, גם בהרכב וגם בספסל. ישנן קומבינציות מסוימות של הרכב במשחקים מסויימים שגם הוא וגם מליקסון יכולים להשתלב בנוסף לברדה וואקמה.
3. מאור בוזגלו עדיין לא הגיע לשיא בהפועל באר שבע והוא גם לא צריך להוביל אותנו לתואר לבדו, הוא חלק מקבוצה בריאה וחזקה ובטוח יתרום להצלחה גם אם פחות העונה אז בעונות הבאות.
4. ללא ספק אפשר לומר שהצלנו לו את הקריירה, אבל זה הדדי. בלי ההצלחה שלו, בלי המספרים המטורפים שהוא ניפק לא בטוח שהיינו מגיעים לאן שהגענו ולא רק בפן המקצועי אלה גם בפן התודעתי והמיתוגי של הקבוצה.
ההצלחה שלו=הצלחה שלנו.
בואו נחזור להתעסק במשחק הקרוב, הכל טוב.
2. מסכים
3. מסכים
4. מסכים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אהבתי מאוד שהקהל שלנו לפני המשחק מול מכבי נתניה שר לבוזגלו למרות שהוא לא היה בסגל.
מאור הוא שחקן חשוב שלא רק תרם בשנתיים האחרונות אלא יהיה פקטור מרכזי גם השנה כשהוא יחזור מפציעה, ואסור לנו לשכוח את זה עכשיו רק בגלל שהוא פצוע.
רק פתחי ליבך לאהבה...
מאור הוא שחקן חשוב שלא רק תרם בשנתיים האחרונות אלא יהיה פקטור מרכזי גם השנה כשהוא יחזור מפציעה, ואסור לנו לשכוח את זה עכשיו רק בגלל שהוא פצוע.
רק פתחי ליבך לאהבה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
זה היה חסר לי במשחקים קודמים.Sir Alex Ferguson כתב:אהבתי מאוד שהקהל שלנו לפני המשחק מול מכבי נתניה שר לבוזגלו למרות שהוא לא היה בסגל.
רק פתחי ליבך לאהבה...
צריך לקרות כל שבוע.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ומה עם שהר?Sir Alex Ferguson כתב:אהבתי מאוד שהקהל שלנו לפני המשחק מול מכבי נתניה שר לבוזגלו למרות שהוא לא היה בסגל.
רק פתחי ליבך לאהבה...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אף אחד לא מבין את השיר שלו.אורי אדום בנשמה כתב:
!!!!
עושה לך חשק לקחת כרית ולשים את הראש איזה שעה.
חחחחחחאדום זקן כתב: אף אחד לא מבין את השיר שלו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מחר מנותח.
שיעבור בהצלחה ויחזור בריא בהקדם!
שיעבור בהצלחה ויחזור בריא בהקדם!
אחלה שיר שבעולםאדום זקן כתב: אף אחד לא מבין את השיר שלו.
אם לומר את האמת 99% אחוז מכירים רק את מאור בוזגלו נהנהנה מאור בוזגלו עולה עולה אבל באמת אחלה של שירהפועלעולה כתב: אחלה שיר שבעולם
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
גם היום שרו
ודווקא את "ההקדמה" לפזמון שרים הכי חזק ביחד עם מליקסון, ראדי, ברדה ובזמן האחרון באופן מפתיע גם צדק
דיברתי על שהרshovalb9 כתב:
אם לומר את האמת 99% אחוז מכירים רק את מאור בוזגלו נהנהנה מאור בוזגלו עולה עולה אבל באמת אחלה של שיר
ודווקא את "ההקדמה" לפזמון שרים הכי חזק ביחד עם מליקסון, ראדי, ברדה ובזמן האחרון באופן מפתיע גם צדק