מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
Re: מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
שעה וחציי גג שעתיים ואתה בחוץ!
יש מצב אני יושב ביציע של הקופים במשחק ( מנוי של חבר שלא הולך)
יהיה מעניין לשמוע מה חושבים עלינו שם בפנים
יהיה מעניין לשמוע מה חושבים עלינו שם בפנים
עוד מוקדם לשפוט את בוזגלו על העונה הזו.zivmay כתב:
לא קשור.
בשיטה שבה אנחנו משחקים, אם אתה לא נותן את כולך בהגנה, לא משחרר כדור ומאבד( הגול השני של תון), הכל יכול להרס בשנייה.
גם במשחק האחרון היו לו איבודים מסוכנים שגררו מתפרצות.
הוא חייב לשנות גישה, כבר אין פה שחקן אחד שמסתמכים עליו. כולם צריכים לפעול כיחידה אחת.
זה לא מקרי שהוא וגורדנה לא נמצאים בשיא שלהם.
ואני לגמרי מסכים שהוא לא עשה ולא יעשה הגנה. זה השחקן וזה המחיר שלו, אי אפשר לשנות את זה.
מצד שני, התקפית יש לו יכולת אישית גבוהה והוא שחקן קו אולי הכי מגוון בארץ.
ובזה שהוא לא יורד להגנה יש גם שמוש עם יתרון מסוים.
ניקח את צד שמאל של חיפה עם טוואטחה&עטר. יש את הגישה של לשים את טוני שם כדי שיעזור הגנתית, יש את הגישה של שים את בוזגלו שם ונגביל את העליות של המגן. כאשר יעלה, איבוד כדור שלהם יכול להוביל להתקפת מעבר קטלנית.
אני באמת חושב שההרכב שנעלה איתו הוא קלאסי ללפתוח חזק, לעלות ליתרון ואז לתת לחיפה לרדוף אחרינו כשאנחנו נעבור לשחק בעיקר על משחק מעבר מהיר.
מליקסון וטוני עשו את זה מצוין כשהיו אחד ליד השני, יהיה מעניין לראות את השת"פ של טוני ובוזגלו.
סומך על בכר שיבחר את הדרך הנכונה.
אף אחד לא טען שהוא קדוש ואף אחד לא מתעלם מהבעיה שלו עם ההגנה. רק אומר שביום שבוזגלו יהיה הבעיה שלנו אז מצבנו יהיה טוב.zivmay כתב:
זה לא שלי יש בעיה איתו, פשוט מבחינתכם הוא קדוש. ואם אתם לא רואים דברים ברורים אז יש בעיה.
סה"כ אמרתי שהוא צריך לשנות גישה, כי טם הוא ימשיך כך הוא לא ישחזר את המספרים הנפלאים שלו.
בלי קשר, סומך על בכר שיפיק ממנו את המיטב.
כמו שכתב זה שמעלי, לפעמים זה אחלה כלי נשק.
האם מישהו נוסף חוץ ממני שם לב שלסטויקוביץ יש בעיה גדולה בבעיטות לפינה השמאלית ובכלל באזור שמאל?
- The red one
רכבת ישראל תוציא בסיום המשחק רכבות (סביר להניח רכבת) בשיטת מלא וסע ישירה לבאר שבע.
מחיר 20% פחות ממחיר הנסיעה הרגיל (3 יחידות אז אל תשאלו אותי כמה) במידה ואומרים בקופה בבאר שבע שאתם נוסעים למשחק.
מחיר 20% פחות ממחיר הנסיעה הרגיל (3 יחידות אז אל תשאלו אותי כמה) במידה ואומרים בקופה בבאר שבע שאתם נוסעים למשחק.
נראה לי נוותר על התענוג של רכבת לסמי
תגיעו בהסעות, הכי טוב
- The red one
אם מתעלמים ממה שקרה בחזור שהוצאנו רכבת אז - מדובר בכלי תחבורה נהדר לסמי עופר. מרווח, נוח, הנסיעה הישירה בגמר לסמי עופר לקחה לנו קצת פחות או קצת יותר משעתיים. יש הליכה של 5-10 דקות, ובדרך את הקניון. בקיצור - נהדר.ReDo כתב:נראה לי נוותר על התענוג של רכבת לסמי
העניין הוא שהפעם הרכבת הלוך היא לא ישירה אלא עם עצירות בהרבה תחנות (רכבת רגיל), בניגוד למה שהיה במאי.
בכל מקרה אני מאמין שההתראה הקצרה וזה שכולם כבר קנו כרטיסים להסעות תוריד משמעותית את כמות הנוסעים. אבל זו אופציה נהדרת לאנשים מהמרכז כי הרכבת חזור תעצור בתל אביב.
בתור אחד שהגיע לאותו יום ארור ברכבת, נראה לי שאוותר על התענוג.
חוץ מזה שזה יוצא יותר יקר מהסעות/4 אנשים שמתחלקים בדלק.
- The red one
המחיר הלוך חזור ב"ש-חיפה אחרי ההנחה של 20% הוא 80 שקלים שזה בהחלט לא משתווה להסעות, אבל כמובן צריך לקחת בחשבון את הנוחות שבישיבה ברכבת ואת הסיכוי הקטן יותר שהרכבת תעמוד בפקק מאשר אוטובוס. מצד שני, הרכבת מורידה 10 דקות הליכה מהמגרש והאוטובוסים בחניון.ReDo כתב:בתור אחד שהגיע לאותו יום ארור ברכבת, נראה לי שאוותר על התענוג.
בקיצור יש מגוון יתרונות וחסרונות בין אם זה רכבת ובין אם זה אוטובוס, אבל טוב מאוד שיש עוד דרך נוספת, שגם תשרת יותר בנאמנות את מי שמגיע מהמרכז ומאיזור לוד.
הרכבת מקוללת וזה הכי חשוב!
- The red one
דיברנו פה בתחילת האשכול על כרטיסים, גיל שגיב דאג לעדכן אותנו לפני שבועיים לקנות ליציע הסמוך כי לא ישארו ומה בפועל?
לא רק שלא כל הזוכים בהגרלה פדו את הכרטיסים (הגיוני), אלא שלאחר מכן נשלחו הודעות לכל המנוים שלא זכו בהגרלה וגם הם לא רכשו את כל הכרטיסים שנותרו (פחות לגיטמיי). כרגע המכירה פתוחה לקהל הרחב באתר שפע.
* גילוי נאות - גם כותב שורות אלו נרשם להגרלה, לא זכה וגם לא פדה את הזכאות שניתנה ביום שישי, וזה לצערי תכניות שנקבעו לאחר שגיליתי שלא זכיתי בהגרלה הראשונה. מניח שיש לא מעט כמוני, ועדיין, ההערכות פה בתחילת האשכול דיברו על כמות גבוהה יותר ממה שהקצו לנו ושיהיה ביקוש גבוה מההיצע, בפועל, לצערנו, זה לא קרה. אני בטוח ב100% שהיום ובעיקר השעה הם הגורם המרכזי.
לא רק שלא כל הזוכים בהגרלה פדו את הכרטיסים (הגיוני), אלא שלאחר מכן נשלחו הודעות לכל המנוים שלא זכו בהגרלה וגם הם לא רכשו את כל הכרטיסים שנותרו (פחות לגיטמיי). כרגע המכירה פתוחה לקהל הרחב באתר שפע.
* גילוי נאות - גם כותב שורות אלו נרשם להגרלה, לא זכה וגם לא פדה את הזכאות שניתנה ביום שישי, וזה לצערי תכניות שנקבעו לאחר שגיליתי שלא זכיתי בהגרלה הראשונה. מניח שיש לא מעט כמוני, ועדיין, ההערכות פה בתחילת האשכול דיברו על כמות גבוהה יותר ממה שהקצו לנו ושיהיה ביקוש גבוה מההיצע, בפועל, לצערנו, זה לא קרה. אני בטוח ב100% שהיום ובעיקר השעה הם הגורם המרכזי.
- dardasmiley
ואם נסתכל על הצד הטוב, הספסרים שלא מכרו בימים הראשונים, לא ימכרו.אדום בלב בנשמהההה כתב:דיברנו פה בתחילת האשכול על כרטיסים, גיל שגיב דאג לעדכן אותנו לפני שבועיים לקנות ליציע הסמוך כי לא ישארו ומה בפועל?
קרנבל מכירת כרטיסים במחיר עלות בפייסבוק. כיף לראות את זה!!
נ.ב- את הסרטון של תגובות אפשריות על זה מאתמול בערב כבר ראיתם? אותי זה ריסק
נ.ב- את הסרטון של תגובות אפשריות על זה מאתמול בערב כבר ראיתם? אותי זה ריסק