שוקל לקעקע את המשפט הזה על הגב...אלדר כתב:יש הבדל בין
אוווו (באסה שהתפספס)
ל
אהההה (צרחה כועסת)
הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 20:55, טרנר
- dardasmiley
Re: הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 20:55, טרנר
מי שברוב טיפשותו בנה על רעננה, אז לאחר השיחרור התמוהה של ראדוניץ׳, גם אמבולה עדי נמני ואוואנס קאנגווה פצועים למשחק.
מה שרק מחזק את העובדה, אסור לסטות מהדרך, לסמוך רק על עצמנו. רק ניצחון, 3 נק׳ ולא חשוב איך.
מה שרק מחזק את העובדה, אסור לסטות מהדרך, לסמוך רק על עצמנו. רק ניצחון, 3 נק׳ ולא חשוב איך.
לא נורא יש לנו את שבתאי.....Noam98 כתב:מי שברוב טיפשותו בנה על רעננה, אז לאחר השיחרור התמוהה של ראדוניץ׳, גם אמבולה עדי נמני ואוואנס קאנגווה פצועים למשחק.
- simply-red
אל תדאג פישנזון.. הדבורה ממאדו צ'אם תעקוץ אותם.Noam98 כתב:מי שברוב טיפשותו בנה על רעננה, אז לאחר השיחרור התמוהה של ראדוניץ׳, גם אמבולה עדי נמני ואוואנס קאנגווה פצועים למשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פשוט מדהים.Noam98 כתב:מי שברוב טיפשותו בנה על רעננה, אז לאחר השיחרור התמוהה של ראדוניץ׳, גם אמבולה עדי נמני ואוואנס קאנגווה פצועים למשחק.
אחר כך מכבי בוכים שכל העולם נגדם.
וכל זה מבלי להזכיר 10 נקודות שהשופטים הביאו להם...
בלי זה אנחנו כבר ממזמן עם צלחת בים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה אחי? מה הקשר לזה בכלל? אני רק ציינתי ש3 שחקנים חשובים ברעננה פצועים ובנוסף לכושר הנוראי שלהם אי אפשר לבנות על זה שהם יוציאו נקודות... אם אתה רומז שהם לא באמת פצועים אז אני בטוח שזה לא המקרה.דר אדום בנשמה כתב: פשוט מדהים.
אחר כך מכבי בוכים שכל העולם נגדם.
וכל זה מבלי להזכיר 10 נקודות שהשופטים הביאו להם...
בלי זה אנחנו כבר ממזמן עם צלחת בים...
ביום שבו אתלטיקו מפסידה לקבוצה שכבר ירדה ליגה ויוצאת מהמירוץ לאליפות, אני מציע לכולם לרדת לקרקע ולהבין שיותר מ 5:0 לא ננצח מחר
- simply-red
כנ"ל אייאקס בהולנד.ns75 כתב:ביום שבו אתלטיקו מפסידה לקבוצה שכבר ירדה ליגה ויוצאת מהמירוץ לאליפות, אני מציע לכולם לרדת לקרקע ולהבין שיותר מ 5:0 לא ננצח מחר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
dardasmiley כתב:
שוקל לקעקע את המשפט הזה על הגב...

תגובה UNDERATED
למרות שאני לגמרי מבין ומסכים עם אלדר

ברגע שהשחקנים יעלו עם מנטליות של ווינרים ולא עם מנטליות של בוזגלו האליפות תהיה שלנו!
אסור להיות שביר ולהתפרק מכמה אוהדים שמלחיצים, הרי עד עכשיו עמדנו יפה פעמיים בלחץ בבלומפילד נגד מקקי
אסור להיות שביר ולהתפרק מכמה אוהדים שמלחיצים, הרי עד עכשיו עמדנו יפה פעמיים בלחץ בבלומפילד נגד מקקי
- The red one
למה באף מקום לא מדברים על סכנת הצהובים של בן שהר וברדה? מפחיד העניין.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב:למה באף מקום לא מדברים על סכנת הצהובים של בן שהר וברדה? מפחיד העניין.
שניהם עם ארבע?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
אכן, ארבעה כרטיסים צהובים. אחד לאחד מהם/שנייהם והם בחוץ למשחק האחרון של העונה.אורי אדום בנשמה כתב:
שניהם עם ארבע?
אם בטעות שנייהם יקבלו זה יהיה מאוד בעייתי, ולמען האמת גם הרחקה של אחד מהם לא תעשה טוב.
- The red one
אם למישהו יש זמן פנוי לפני המשחק והוא מחפש איך להעביר אותו - ב17:00 קבוצת הנוער מארחת ברייסר את הפועל תל אביב למשחק השלמה.
חח גדולdardasmiley כתב:
שוקל לקעקע את המשפט הזה על הגב...