עדכונים חיים | סלטיק - הפועל ב"ש
Re: עדכונים חיים | סלטיק - הפועל ב"ש
הייה אדיר בחגיגות של ה3-2,תוצאה בלתי אפשרת לגומלין
חמישיה או לא חמישיה, אתה לא ברמה של ליגת האלופות ולעולם גם לא תהיה( או כל קבוצה ישראלית אחרת).CrazyRed7 כתב: נו ו?
זה שאנחנו באירופה אומר שאנחנו צריכים להיות שמחים ומאושרים אחרי חמישייה?
מי שרצה לקבל את התשובה קיבל אותה היום.
עדיף ליגה אירופאית מאשר להתבזות כל שבוע.
- simply-red
האמת שלקבל חמישייה שלפחות שני שערים בחוואה זה מתסכל.. חבל, אנחנו שווים יותר מזה.
ניצחון על סלטיק בבית ימתיק את הגלולה.
יאלה עם הפנים לליגה האירופית.
ניצחון על סלטיק בבית ימתיק את הגלולה.
יאלה עם הפנים לליגה האירופית.
שכר לימוד זה בטוח.dor69 כתב: זה אומר שתיקח את זה כשכר לימוד. אתה עוד תראה את באר שבע בצ׳מפיונס סמוך עליי
מבחינתי זה שהבטחנו את העלייה לשלב הבתים באירופית זה הצלחה אדירה, ככה שאם נעוף מול סלטיק זה לא נורא מבחינתי. בתים בצ׳מפיונס זה בונוס.
רק חבל שבגלל טעויות במערך ובחילופים פספסנו הזדמנות להביא את ההכרעה לטרנר. לא כיף גדול להגיע למשחק גומלין לפרוטוקול.
המשחק הכי מבולגן בקדנציה של ברק.
שילוב של פציעות, התרגשות, מערך שגוי, טעויות לא מחויבות וחוסר ניסיון = שכר לימוד.
נקווה למשחק טוב יותר בבית, בלי קשר לתוצאה שנשיג.
צריך ללמוד איך לשחק ברמות האלה.
שילוב של פציעות, התרגשות, מערך שגוי, טעויות לא מחויבות וחוסר ניסיון = שכר לימוד.
נקווה למשחק טוב יותר בבית, בלי קשר לתוצאה שנשיג.
צריך ללמוד איך לשחק ברמות האלה.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אם מיגל וובה מאמין שלא היינו סופגים 5
קרן,נייח ומלא טעיות
קרן,נייח ומלא טעיות
- The red one
איך אתה אומר שאתה לא ברמה? איך?? תגיד לי מה סלטיק שטפו לנו את המגרש ולא שמתי לב?xboy כתב: חמישיה או לא חמישיה, אתה לא ברמה של ליגת האלופות ולעולם גם לא תהיה( או כל קבוצה ישראלית אחרת).
במחצית הראשונה - קרסת!
במחצית השנייה - חטפת 2 שערים מאשמה ישירה של השוער שלך.
סלטיק לא היו כאלה וואו. ברור שאנחנו לא ברמה של ברצלונה וריאל, אבל אחרי משחק כזה? אני בגאווה אגיד שביום נתון אחר התוצאה הייתה הפסד מקסימום בפער של גול.
אני בטוח שאפילו מבקרי הספה הדגולים של הכדוגרל הישראלי יסכימו ש2-5 זו תוצאה לא משקפת.
כנראה באתם עם יותר מדי ציפיות... לטעמי כל עוד לא השפלה זה הישג...2 שערי חוץ נגד סלטיק ותוצאה שלא משקפת..אני גאה השחקנים
הדבר היחיד שמפריע לי איך כל השחקנים הישראלים שרואים מאות דגלי פלסטין ביציע לא נותנים מעצמם יותר מנמקסימום... אם אני במגרש מת לכבוש רק בשביל להשתיק תקהל המגעיל שלהם או לפחות לשבור לשחקן שניים את הפיקה...
הדבר היחיד שמפריע לי איך כל השחקנים הישראלים שרואים מאות דגלי פלסטין ביציע לא נותנים מעצמם יותר מנמקסימום... אם אני במגרש מת לכבוש רק בשביל להשתיק תקהל המגעיל שלהם או לפחות לשבור לשחקן שניים את הפיקה...
אני לא חושב שאלו הפערים, הפלונטר וחוסר ביטחון בחלק הראשון של המשחק חילחלו מדי. החלק החזק שלנו שזה ההגנה היה חלש מאוד היום בלשון ההמעטה, זה מה שיצר את הפער.xboy כתב: חמישיה או לא חמישיה, אתה לא ברמה של ליגת האלופות ולעולם גם לא תהיה( או כל קבוצה ישראלית אחרת).
שכר לימוד, מכאן נצא רק חזקים יותר ואני מבטיח לכם שאם נהיה באירופית ונבוא מלאי ביטחון אפשר לעשות דברים יפים עד חלומיים (תנו לאליה להניף את הגביע (: ).
סלטיק היו וואו. קבוצה אדירה שתעשה קמפיין יפה בצ'מפיונס.
הגומלין הוא לא לפרוטוקול. סטטיסטית ההבדל בין סלטיק בבית שלה (לא התפעמתי מהם) לסלטיק בחוץ הוא עצום. בבית שלך מול הקהל שלך אתה יכול לתת בראש ביום נתון.CrazyRed7 כתב: שכר לימוד זה בטוח.
מבחינתי זה שהבטחנו את העלייה לשלב הבתים באירופית זה הצלחה אדירה, ככה שאם נעוף מול סלטיק זה לא נורא מבחינתי. בתים בצ׳מפיונס זה בונוס.
רק חבל שבגלל טעויות במערך ובחילופים פספסנו הזדמנות להביא את ההכרעה לטרנר. לא כיף גדול להגיע למשחק גומלין לפרוטוקול.
קשה? מאוד. סיכוי נמוך? כנראה. אבל הסיכוי קיים ולכן הולכים עליו ברבאק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים.dor69 כתב: הגומלין הוא לא לפרוטוקול. סטטיסטית ההבדל בין סלטיק בבית שלה (לא התפעמתי מהם) לסלטיק בחוץ הוא עצום. בבית שלך מול הקהל שלך אתה יכול לתת בראש ביום נתון.
קשה? מאוד. סיכוי נמוך? כנראה. אבל הסיכוי קיים ולכן הולכים עליו ברבאק
יהיה קשה מאוד אבל הכל אפשרי בטרנר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בשער הרביעי, לפני שמאשימים את השוער, צריך להאשים את אלה שהשאירו 3 שחקני סלטיק חופשיים לגמרי לנגוח.
משחק מעולה של ביטון ואופיר.
חבל על הבלגן במרכז הרחבה שפשוט החריב לנו את המשחק.
מוגזם מה שעושים לגורש. בקרן לדוגמא 3 עליו חופשיים לחלוטין.
בשער החמישי וובה היה חייב להוריד את השחקן בפאול, משהו שלא קרה בכל המשחק.
חבל על הבלגן במרכז הרחבה שפשוט החריב לנו את המשחק.
מוגזם מה שעושים לגורש. בקרן לדוגמא 3 עליו חופשיים לחלוטין.
בשער החמישי וובה היה חייב להוריד את השחקן בפאול, משהו שלא קרה בכל המשחק.
לא יודע איזה משחק ראיתהפועלעולה כתב:סלטיק היו וואו. קבוצה אדירה שתעשה קמפיין יפה בצ'מפיונס.