The red one כתב:
סתם אתה זורק מילים לאוויר בחייך...
FR צודק לגמריי עם "אם לוסיו היה משחק בליגת העל לפני שהגיע להפועל ב"ש, כולם פה היו תולשים שיערות אחרי ההודעה על ההחתמה שלו"
תעשה לי טובה הוא אומנם לא גולר אבל הוא כבש שערים שעזרו לנו ונתן לנו פיזיות שהיום אין לנו.
שער חשוב מול סלטיק שהחזיר אותנו למשחק שם ונתן לנו כבוד, שער מול אינטר, בסיבוב הראשון כבש 3 שערים שאחד מהם היה קריטי כי הוא היה שער ראשון.
מספיק לזלזל במה שהוא הביא לנו.
ד"א הפכתם את אשדוד למינימום מכבי חיפה ומה שחסר להם זה רק זהבי...
Totti כתב:מפה לשם, כל מי שבנה בתחילת הפוסט הזה על ברדה(משה)...מתחעל להבין שאין יותר מידי מה לבנות עליו, אלא אם אנחנו צריכים מאבטח מתקנים לשבוע שבוע.
תגיד, חוץ מלחזור כל פעם על זה שלברדה אין מה למכור, יש לכם גם איזשהו טיעון מקצועי לעניין?
כי וואלה נגד קריית שמונה לא ראיתי שיש הבדל ברמה בינו לבין שהר.
אם כבר מדברים על חלוץ שיכול לקחת כדורים ארוכים ולהציק לבלמים בפן הפיזי הוא היחיד שקרוב לזה בסגל של היום.
bs war כתב:
תגיד, חוץ מלחזור כל פעם על זה שלברדה אין מה למכור, יש לכם גם איזשהו טיעון מקצועי לעניין?
כי וואלה נגד קריית שמונה לא ראיתי שיש הבדל ברמה בינו לבין שהר.
אם כבר מדברים על חלוץ שיכול לקחת כדורים ארוכים ולהציק לבלמים בפן הפיזי הוא היחיד שקרוב לזה בסגל של היום.
לא,אין טיעון טוב.
עובדות יבשות...חצי שנה בתוך עונת 16/17, 4 חודשים הוא היה פצוע. הגוף מסמן לו אבל הוא ממשיך להתעקש.
ולא, אני לא ממעיו בערכו, אבל אי אפשר לבנות עליו ויציבות חשובה לנו מאד
עובדות יבשות...חצי שנה בתוך עונת 16/17, 4 חודשים הוא היה פצוע. הגוף מסמן לו אבל הוא ממשיך להתעקש.
ולא, אני לא ממעיו בערכו, אבל אי אפשר לבנות עליו ויציבות חשובה לנו מאד
גם לויטור הגוף מסמן? כי הוא היה פצוע יותר.
פציעות קורות. לא בטוח שזה בגלל הגיל.
בכל מקרה, הוא לא האידיאל, אבל במאגר החלוצים שיש לנו היום לדעתי הוא הכי מתאים מקצועית.
העניין של לרוץ עם חלוץ אחד ולצורך העניין בן שהר מתברר כשגוי.
בן שהר חלוץ טוב כשהכל רץ.
עם כל החוסר אהדה של חלק מהאנשים פה לאליניב, הוא יכול לתת לנו איכויות שאין לבן שהר.
מעבר לשיא או לא, כשלא הולך במשך תקופה של חודשיים חובה לחשוב על שינוי וברדה הוא שינוי- מנטלית ומקצועית.