אורן ביטון
Re: רשמי - אורן ביטון חתם ל 5 עונות!
לא חדש כלום
נפלא התקפית הרבה פחות הגנתית.
עוד סיבה למה חייבים לעבור ולתרגל 3 בלמים קבוע
נפלא התקפית הרבה פחות הגנתית.
עוד סיבה למה חייבים לעבור ולתרגל 3 בלמים קבוע
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
חור בהגנה.
- red ultras
אחלה אורן שבעולם. התקפית הוא נהדר.
הגנתית יש בעיה, יעבדו על זה הוא ילמד וישפר את ההגנה.
כלי התקפי
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מצטער לא מתחבר אליו.
משגע אותי שהפסים הפשוטים שלו תמיד הולכים אחורה מידי או קדימה מידי או קצר מידי או ארוך מידי..
מאבד מלא כדורים פשוטים כאלה.
תן מסירה נורמלית יא בנאדם. הוא פוטנציאל מטורף אבל מרגיש לי שבקרוב הקהל שלנו יתחיל לאכול אותו בנוסח א-לה שמעון הרוש.
משגע אותי שהפסים הפשוטים שלו תמיד הולכים אחורה מידי או קדימה מידי או קצר מידי או ארוך מידי..
תן מסירה נורמלית יא בנאדם. הוא פוטנציאל מטורף אבל מרגיש לי שבקרוב הקהל שלנו יתחיל לאכול אותו בנוסח א-לה שמעון הרוש.
אין לו מהירות ואין לו פיזיות, נתונים בעיתיים למגן.red ultras כתב:אחלה אורן שבעולם. התקפית הוא נהדר.
למה אין לו פיזיות? בנוי נהדר ואתלט.
לגבי מהירות - המהירות המירבית שלו היא 33 קמ"ש. לא בולט אבל מהיר מקורהוט ושהר לצורך הדוגמה.
לגבי מהירות - המהירות המירבית שלו היא 33 קמ"ש. לא בולט אבל מהיר מקורהוט ושהר לצורך הדוגמה.
יכול להיות קשר 50 50 מצוין
בינתיים מבשל בקצב נפלא לעומת קורהוט ודוידזאדה. הייתי נותן לו קצת זמן להשתפר בפן הזה שציינת. מאמין שבכר יכול להוציא ממנו אפילו יותר.אביאל כתב:מצטער לא מתחבר אליו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מצד אחד צריך ויכול להשתדרג מקצועית אצלנו שזה אומר לשפר את משחק ההגנה ואת מבנה הגוף.
מצד שני מתי היה לנו מגן שמאלי שנותן פאקינג מספרים?
מצד שלישי הייתי מנסה אותו בעמדה קדמית יותר כמו קיצוני.
מצד רביעי תפור עליו מערך של 3 בלמים.
יש עם מה לעבוד! שימשיך כך.
מצד שני מתי היה לנו מגן שמאלי שנותן פאקינג מספרים?
מצד שלישי הייתי מנסה אותו בעמדה קדמית יותר כמו קיצוני.
מצד רביעי תפור עליו מערך של 3 בלמים.
יש עם מה לעבוד! שימשיך כך.
מגן ישראלי שנתן כבר 6-7 בישולים בעשרה משחקים , מתי היה לנו דבר כזה?
מפלצת התקפית , מפלצת.
והוא אתלטי מאוד , ישפר את ממשחק ההגנה שלו ויהיה הכי טוב בארץ קליל.
מפלצת התקפית , מפלצת.
והוא אתלטי מאוד , ישפר את ממשחק ההגנה שלו ויהיה הכי טוב בארץ קליל.
דרך אגב, שימו לב למשחק הראש שלו, מנצח את היריב כמעט בכל קפיצה, נובע מאתלטיות שלו, ניתור מצוין, ומה שיותר תיזמון מצוין.
אם רק היה מספיק מהיר בשביל להרים כדור ולרוץ מהר לרחבה לנגוח אותו...MikiRed כתב:דרך אגב, שימו לב למשחק הראש שלו, מנצח את היריב כמעט בכל קפיצה, נובע מאתלטיות שלו, ניתור מצוין, ומה שיותר תיזמון מצוין.
יש לנו יהלום ביד! הפוטנציאל שלו מטורף והוא כבר עכשיו תורם לקבוצה בקצב מהיר הרבה יותר מכל מגן שמאלי שאני זוכר במדים שלנו (וזה כשההתקפה שלנו נוראית, תחשבו איך הוא היה חוגג בקו עם קבוצה כמו של העונה הקודמת ואפילו זו שלפניה)
בהגנה הוא ישתפר אין לי ספק בכלל הוא מאוד אינטליגנטי ומה שדרוש זה ניסיון. לא מזיז אותו מההרכב אם זה היה תלוי בי
בהגנה הוא ישתפר אין לי ספק בכלל הוא מאוד אינטליגנטי ומה שדרוש זה ניסיון. לא מזיז אותו מההרכב אם זה היה תלוי בי