קול שני ממני.South Boy כתב:
צביעות מטורפת, כל אחד מהחתומים על העצומה הזאת יכולים ללכת לעזאזל.
אתם רוצים שנתייחס לשחקני כדורגל כעובדים? כי הם לא היחידים ש"עובדים" בשבת ומי שלא מסוגל לעמוד בתנאי הזה מוזמן לחפש עבודה שבה לא עובדים בשבת, שום דבר לא נעשה כאן בכפייה. היחידים שכופים הם הדתיים.
מרוויחים משכורות שרובנו יכולים לחלום עליהם, מתפרנסים ממקצוע שכולנו היינו חולמים להתפרנס ממנו, ועדיין יש להם תלונות. פשוט מדהים.
אנשים קורעים את התחת שלהם 12 שעות ביום בעבודות אפורות ושוחקות, בקושי מצליחים לגמור את החודש עם הראש מעל המים במדינה הזאת, חיילים חיים כאן כמו עבדים ויום חופש בשבילם זה בגדר חלום, עד שיש לכל המדינה יום מנוחה שבו כל בנאדם בוחר מה לעשות גם את זה רוצים לקחת לנו.
אף אחד לא מכריח אתכם לשחק כדורגל אם לא מסתדר לכם צאו לעבוד ותשבו בבית בשבת, אתם תמיד יכולים ללכת לעבוד בעבודות אחרות ולשמור שבת אם אתם צדיקים כל כך גדולים, אחת הסיבות למה הכדורגל בפרט והספורט הישראלי בכלל אף פעם לא יתקדם, זאת פשוט בקשה מגוחכת שבשום מדינה נורמלית לא הייתה עולה לסדר היום בכלל.
תפרידו כבר את הדת מהמדינה הזאת לעזאזל!
שיר צדק
Re: שיר צדק
- The red one
וזוכרים איך כל הסיפור הזה התחיל? כי ערוץ הספורט החליטו להעביר את המשחק המרכזי של הליגה הלאומית לשבת עצמה..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם יקבעו את ראשון כיום שבתון אז זאתתהיה פשרה נהדרת.
בכל מצב אחר זאת כפייה דתית פר אקסלנס.
לא ייתכן שסטטוס קוו דתי בנוגע לאוטובסים בשבת ואפילו עבודות על רכבת בשבת לא ישתנו אבל כדורגל כן.
בכל מצב אחר זאת כפייה דתית פר אקסלנס.
לא ייתכן שסטטוס קוו דתי בנוגע לאוטובסים בשבת ואפילו עבודות על רכבת בשבת לא ישתנו אבל כדורגל כן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
South Boy כתב:
צביעות מטורפת, כל אחד מהחתומים על העצומה הזאת יכולים ללכת לעזאזל.
אתם רוצים שנתייחס לשחקני כדורגל כעובדים? כי הם לא היחידים ש"עובדים" בשבת ומי שלא מסוגל לעמוד בתנאי הזה מוזמן לחפש עבודה שבה לא עובדים בשבת, שום דבר לא נעשה כאן בכפייה. היחידים שכופים הם הדתיים.
מרוויחים משכורות שרובנו יכולים לחלום עליהם, מתפרנסים ממקצוע שכולנו היינו חולמים להתפרנס ממנו, ועדיין יש להם תלונות. פשוט מדהים.
אנשים קורעים את התחת שלהם 12 שעות ביום בעבודות אפורות ושוחקות, בקושי מצליחים לגמור את החודש עם הראש מעל המים במדינה הזאת, חיילים חיים כאן כמו עבדים ויום חופש בשבילם זה בגדר חלום, עד שיש לכל המדינה יום מנוחה שבו כל בנאדם בוחר מה לעשות גם את זה רוצים לקחת לנו.
אף אחד לא מכריח אתכם לשחק כדורגל אם לא מסתדר לכם צאו לעבוד ותשבו בבית בשבת, אתם תמיד יכולים ללכת לעבוד בעבודות אחרות ולשמור שבת אם אתם צדיקים כל כך גדולים, אחת הסיבות למה הכדורגל בפרט והספורט הישראלי בכלל אף פעם לא יתקדם, זאת פשוט בקשה מגוחכת שבשום מדינה נורמלית לא הייתה עולה לסדר היום בכלל.
תפרידו כבר את הדת מהמדינה הזאת לעזאזל!
אםשר לרוץ איתך כמספר 2 שלך?
געגועיי לטומי לפיד...
אין מה להתרגש עולם כמנהגו נוהג.
כל אחד דואג לאינטרסים ולתחת של עצמו. ככה זה היה וככה זה יהיה.
דתיים לעד יהיו בעד לא לשחק בשבת, וחילוניים להפך.
כל אחד דואג לאינטרסים ולתחת של עצמו. ככה זה היה וככה זה יהיה.
דתיים לעד יהיו בעד לא לשחק בשבת, וחילוניים להפך.
אין בעיה ישחקו במוצאי שבת,יעשו אימון אחד בשישי בבוקר וככה ישמרו שבת,אבל אני במקום אלונה בונה פה מערכת שמתאמנת כל יום 10 שעות (לא צריך לנסוע רחוק עד אנגליה שתשאל את טבח איך עובדים קשה בלי כשרון ומגעים עד צלסי) וקורע להם את התחת מי שלא רוצה שלא יבוא,לכולם נוח עכשו לרוץ פחות,להתאמן פחות ולקבל יותר כסף
- דר אדום בנשמה
אם הם רוצים לא לשחק בשבת אז שיתאמנו במקום.
בכל מקרה הם יהיו חייבים לעבוד בשבת.
אלא אם הם לא מקצוענים...
בכל מקרה הם יהיו חייבים לעבוד בשבת.
אלא אם הם לא מקצוענים...
שוב החרא הזה? אם לא מתאים להם שיפרשו ויהפכו לרבנים גדולים כמו שניר גואטה.
מעניין אם אותם צדיקים יסרבו להצעות שמנות מאנגליה וגרמניה בידיעה שהם ישחקו בשבת.
מי שמוביל את המאבק הם שחקנים כושלים שמאסו בכדורגל, חבל לראות חבר'ה כמו שכטר, צדק וגולסה נגררים אחריהם.
גיא דיין, אחד ממובילי המאבק, פתאום דחק את רצון האל כשקיבל הצעה מהפועל עכו לפני שנתיים ושיחק יפה מאוד בליגת העל בשבת. מדובר בליצנים. הם לא יצליחו להעביר שום דבר, בייחוד אחרי שזייפו חתימות של שחקני הפועל חיפה בפעם האחרונה שהם עשו רעש.
מעניין אם אותם צדיקים יסרבו להצעות שמנות מאנגליה וגרמניה בידיעה שהם ישחקו בשבת.
מי שמוביל את המאבק הם שחקנים כושלים שמאסו בכדורגל, חבל לראות חבר'ה כמו שכטר, צדק וגולסה נגררים אחריהם.
גיא דיין, אחד ממובילי המאבק, פתאום דחק את רצון האל כשקיבל הצעה מהפועל עכו לפני שנתיים ושיחק יפה מאוד בליגת העל בשבת. מדובר בליצנים. הם לא יצליחו להעביר שום דבר, בייחוד אחרי שזייפו חתימות של שחקני הפועל חיפה בפעם האחרונה שהם עשו רעש.
בלי להיכנס לויכוח על כמה החרדים \ דתיים הם אוכלי חינם או לא...
בראיה אובייקטיבית, כמו שאתם טוענים שמדובר בכפייה דתית לא לשחק בשבת הם יטענו ההפך.
הרי אם אני אדם דתי שלא רוצה לחלל שבת אז נגזר עליי לא לראות את הקבוצה שלי משחקת?
בכל דבר בחיים צריכים לשאול האם מחיר הפגיעה עולה על מחיר הפתרון.
במקרה הזה הפתרון לא כזה מורכב, אפשר לשחק במוצ"ש בראשון ובשני כמו שקורה היום...
גם ככה בד"כ המשחקים שמשוחקים בשבת הם המשחקים הפחות מעניינים אז ממש לא יהיה אסון אם יזיזו אותם למוצ"ש.
בראיה אובייקטיבית, כמו שאתם טוענים שמדובר בכפייה דתית לא לשחק בשבת הם יטענו ההפך.
גם ככה בד"כ המשחקים שמשוחקים בשבת הם המשחקים הפחות מעניינים אז ממש לא יהיה אסון אם יזיזו אותם למוצ"ש.
רק אהבה תנצח...
למתי יזיזו אותם? ל22:00 בשביל שכל שומרי השבת יגיעו בזמן למשחק?מתי הבלרינות יתאמנו?בשישי בבוקר?זה נראה לך הגיוני?לי לא מפריע אם המשחק במוצאי שבת או בשבת אבל שחקנים חצי מקצוענים שישחקו בלאומית
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 08 ספטמבר 2017, 10:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
יש בעיה אחת קטנה, מתי בדיוק הילדים, הנערים וכו' ישחקו?nitsande כתב:בלי להיכנס לויכוח על כמה החרדים \ דתיים הם אוכלי חינם או לא...
אם באמת ילכו עם השחקנים הללו בחוק שבת בלי כדורגל זה יפגע בילדים, בנערים וכו'.
רוב המגרשים בלי תאורה, ככה שאי אפשר לשחק בלילה, וזה יפגע בהם ביום לימודים.
זה נראה לך הוגן?
חוץ מזה שמוצ"ש זה אומר בקיץ 21:00 או 22:00.
ולמה לעזאזל לתת לשחקני הכדורגל עוד יום חופש?
מה זה החוסר מקצועיות הזאת?
גם ככה הכדורגלנים בארץ מתאמנים פחות ביחס למקביליהם באירופה, אז להוסיף להם עוד יום חופש?
- The red one
דיי נו, בשום מצב לא צריך לקרות שהמיעוט מחליט ומשנה דברים לפי רצונו על הרוב.nitsande כתב:בלי להיכנס לויכוח על כמה החרדים \ דתיים הם אוכלי חינם או לא...
גם ככה זה מתקיים פה בהמון דברים (רבנות, תחב'צ בשבת) - אז גם בכדורגל? חלאס, נחנקנו כבר מהכפייה הזאת
- דר אדום בנשמה
ואל תשכח את עניין משחקי הילדים, נערים ונוער, רוב המגרשים שלהם הם בלי תאורה בלילה וגם אלו שכן לא משהו מספיק.hb7 כתב:למתי יזיזו אותם? ל22:00 בשביל שכל שומרי השבת יגיעו בזמן למשחק?מתי הבלרינות יתאמנו?בשישי בבוקר?זה נראה לך הגיוני?מי שלא מתאים לו יש ליגה לאומית בימי שישי ושני
אבל כמובן שהשחקנים הללו לא חושבים על זה, הם חושבים על התח* של עצמם...
אני מתגעגע לתקופה ששיחקו בשעה 15:00 ו16:00 ו17:00 בשבת, שעות מעולות למשחק מבחינת קהל האוהדים.
- דר אדום בנשמה
ד"א, הפתרון היחידי שיהיה מקובל על כל הצדדים זה יום ראשון כיום שבתון.
אבל הסיכוי שזה יקרה קלוש.
אבל הסיכוי שזה יקרה קלוש.
הילדים יכולים לשחק בשישי בצהריים אבל זה רק בשעון קייץ