simply-red כתב:זריהן, כמו במקרה האלסנבייק, יש כישרון אבל כשהקלאבסה ריק לא יעזור כלום.
הם שניהם מקרה אבוד.
גם לעמית ביטון מגיעה מילה טובה, פה ושם פיספס אבל נתן משחק כמעט מושלם.
קלטינס החזיק את האמצע לבד, מאוד מעודד.
גם הזר הקוסטריקני הראה ניצוצות, לפחות בהתחלה.
לגבי פרקינס, רואים כישרון אבל מאוד מפוזר. אני חושב שהשאלה תעשה לו טוב
לא מבין מה בכלל הקשר לשחקן בית או לא.
פעולה טיפשית,חסרת אחריות,משחק על גבול השערורייתי בקבלת ההחלטות.
יחד עם זאת על שלל הביקורת שאתם מתים עליה לגבי שחקני בית היום שיחקו גם עמית ביטון וגם דדיה ונתנו משחק הקרבה ענק.
אל לכם לזלזל בעובדה שהצלחנו לנצח למרות החוסר האחריות של השניים הללו שישלמו ועוד איך את המחיר עכשיו,ברק ילמד אותם מצויין אחריות מהי,לא ילמדו לא יראו דשא יותר.
תתמקדו בטוב והיה לא מעט.
קבוצה לגמרי חדשה,ח'ברה שנלחמו היום על אף הטיקט של "גביע הטוטו".
בעיניי זה מראה שיש עם מי לצאת למלחמה קודם כל.
עכשיו צריך לשפר את ההיבט ההתקפי ששם נראינו לא משהו.
simply-red כתב:זריהן, כמו במקרה האלסנבייק, יש כישרון אבל כשהקלאבסה ריק לא יעזור כלום.
הם שניהם מקרה אבוד.
גם לעמית ביטון מגיעה מילה טובה, פה ושם פיספס אבל נתן משחק כמעט מושלם.
קלטינס החזיק את האמצע לבד, מאוד מעודד.
גם הזר הקוסטריקני הראה ניצוצות, לפחות בהתחלה.
לא חושב שהשוואה בין נייג’ל לזריהן נכונה.
אתם שם אותם באותו מעמד שבפועל זה ממש לא נכון, נייג’ל קיבל כל כך הרבה הזדמנויות והמשיך לקבל הזדמנויות אחרי משחקים שגרמו לאוהדים לזרוק את רהיטים מהחלון פעם אחר פעם.
ותכלס זה כי הוא זר וכי הוא עלה הרבה כסף.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 21 יולי 2019, 23:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
bs war כתב:
לא מבין איך אפשר בכלל להשוות.
נייג'ל גם בעונה רעה שלו נתן תפוקה שזריהן לא נתן כל הקריירה, כבר הוכיח יכולות ונתן עונות מלאות טובות, בארץ ובחו"ל.
זריהן לא נתן יותר משבועיים טובים מהיום שעלה לבוגרים
העונה הנוראית הקודמת שאול ואנשים שכחו אבל בפוקס גם לא נגרמה בפלייאוף תחתון עם נייג’ל כשחקן הרכב ודווקא התקופה שבה הייתה לנו עלייה בגרף הישגים התחילה בניצחון על ביתר בטרנר עם הצמד הקבוע של ניב (שבמקרה של הפסד היינו יכולים להגיע בקלות לפלייאוף התחתון) זה תקופה שזריהן פתח באופן קבוע עד שנפצע ואם אני לא טועה נייג’ל פתח אולי פעם אחת בתקופה הזאת וגם אז לא הועיל.
יכולים לבדוק אם שכחתם
REDZED כתב:
העונה הנוראית הקודמת שאול ואנשים שכחו אבל בפוקס גם לא נגרמה בפלייאוף תחתון עם נייג’ל כשחקן הרכב ודווקא התקופה שבה הייתה לנו עלייה בגרף הישגים התחילה בניצחון על ביתר בטרנר עם הצמד הקבוע של ניב (שבמקרה של הפסד היינו יכולים להגיע בקלות לפלייאוף התחתון) זה תקופה שזריהן פתח באופן קבוע עד שנפצע ואם אני לא טועה נייג’ל פתח אולי פעם אחת בתקופה הזאת וגם אז לא הועיל.
יכולים לבדוק אם שכחתם
אז אתה שכחת כמה דברים, אני אזכיר לך:
נייג'ל בשנה האחרונה (שבאמת הייתה מאכזבת) היה השחקן עם המספרים הכי טובים בקבוצה אחרי שהר, כשבערך מינואר הוא כבר לא היה שחקן הרכב, וזה אחרי עונה מעולה בק"ש ומספרים דו ספרתיים בהולנד.
איפה זה ואיפה זריהן שב- 3 עונות נתן 7 שערים, 6 מהם נגד אותה קבוצה בשלושה משחקים, וגם לפני שהגיע לכאן היה שחקן די בינוני באשדוד
בסה״כ נצחון של לא מחוברים שלנו על לא מחוברים שלהם.
מה שמעניין אותי זה רק שחקנים שיהיו מרכזיים העונה:
קלטינס - מקווה שיפתח בקרוב
זריהן - היכולת שלו נראית כתלות במה אכל בספרייה יום קודם
נייג׳ל - חילק כיפים בסיום, אולי מעיד שהתחבר חברתית
שהר - אוי, בן שהר. נראה לי שצריך חלוץ נוסף בלי קשר לקריו
משהו ששמתי לב אצל בכר העונה, גם ספורי במשחק הקודם שעשה דריבל מוגזם ואיבד הוחלף אחרי דקה וגם היום אותו הדבר עם זריהן.
אפס סובלנות לאנוכיות הזאת כשאפשר לייצר מהמהלך הרבה יותר, רק ככה הוא יחנך את השחקנים האלה, אם הם היו יודעים לשחרר כדור בזמן הם היו ברמה גבוהה יותר.
נקודות אור:
לויטה - אהבה גדולה, מקצוען, כואב הלב שהביאו לו שוב שוער על הראש.
אור דדיה - מעולה, שקט, סגירות טובות הגנתית, התקפית פחות.
קבהא - החזיק את ההגנה היום, שאפו
נאור סבג - ההפתעה הכי גדולה עד כה, מתמקד בסגירות שטחים שלו ואוהב מאוד את מה שאני רואה שם, יש שכל.
קלטינס - משחק טוב, חטיפות כדור ובכלל בלי קשר אליו משחק הלחץ שלנו נראה כמו משהו שעובדים עליו חזק באימונים לעונה הקרובה, זה משהו שלא היה קיים עונה קודמת.
עמית ביטון - שקט וטוב, מעדיף אותו 10 פעמים על טאהא הלחוץ, קצת פחות להעיף כדורים למעלה.
אכזבו:
אורן ביטון - ממשיך בדעיכה, מחפש את המסובך, רק ספסל יעיר אותו, נקווה שגולדברג ימשיך את המשחק הטוב כמו בגומלין מול לאצ'י.
גל לוי - נראה אבוד שם באגף, לא מחובר.
קארייו - קשה לי לשפוט חלוץ שמשחק בקבוצה בלי קשר עושה משחק, בלי שמקבל כדורים, אבל עדיין הוא נעלם מדי במשחק, הוא הולך לסבול אם יישאר פה.
ניב זריהן - כשאין שכל גם כישרון לא יעזור.
מארין - לא שיחרר מהר את הכדור, מתמהמה איתו באמצע המגרש ומאבד. לא ברור לי הפחד ללכת לדריבל אמיתי, הוא מהיר, יש לו שליטה, קח תשחקן לאחד על אחד באגף כבר!!!
אפשר לבנות פה משהו טוב, היום ראינו כמה ניסיון חשוב ואחרי ש-2 צעירים יוצאים באדום מטופש, שכנראה לא היה קורה אם היה להם שחקן מנהיג ומנוסה לידם על הדשא, כזה שמזהיר אותם מהשטויות האלה מראש ומכוון, בדיוק בגלל זה הקבוצה הזאת משוועת ל-2 מנהיגים, אחד במרכז המגרש, אחד בהתקפה, וצריך לקלוע בהם!
מקווה שלא הפסיקו לחפש זרים, אני מתחיל יותר ויותר לחשוב שכדאי לוותר על קארייו וכמה שיותר מהר ולהנחית פה 2 זרים.
צריך להבין שעכשיו משחקים על התלהבות יותר, על רעב, כל אחד מנסה להוכיח, זה יכול לחלוף עוד כמה משחקים ואז נחפש את המושיעים האלה שיעזרו לקבוצה, כרגע לא רואה כאלה בסגל.
אסור בשום פנים ואופן לסגור את הסגל ככה, שיחקנו בהרכב מלא כמעט והכי חזק שלנו נגד לאצ'י, אנחנו נפגוש קבוצות טובות יותר גם באירופה וגם בליגה וזה ממש לא יספיק. מקווה שהם לא מסתנוורים מצמד המשחקים.
יוספי היה השחקן הכי מוכשר בשנתון 99 בבאר שבע והסביבה מגיל 5 בערך. לא חושב שיש מישהו מהשנתון הזה באזור שלא שיחק איתו מתישהו כדורגל. אני באליפות בתי ספר ראיתי אותו עובר את כולם ובסוף מנסה להבקיע במספרת.
להגיד שהוא הגיע בזכות זה שהוא נולד בסורוקה זה ביזיוני. נכון על זה שהוא שיחק מטופש במשחק הזה אין ויכוח, אבל לא צריך לקטול לו את הקריירה.