המאמן הבא
Re: המאמן הבא
איכס, חבל שברדה לא נשאר, למה צריך להסתובב עם הביניוניות הזאת
לוזון פולט הרבה שטויות. אמר אחרי הגמר שקוז'וק נשאר ומימר יילך לב"ש.
בכל מקרה הכל יתבהר גג עד יום שלישי, מציע לחכות ולא להאמין לכל שטות.
הגמר מול בית"ר נניח היה ביזיון ענק שלו כי כולם יודעים מי זה אבוקסיס ועדיין הוא הגיע כמו עגל עם קו הגנה גבוה וקיבל 3.
מולנו עושה רושם שברדה בנה על טעויות העבר של קוז'וק כששיחק עם קניונס וחטואל חלוצים ורק העיף כדורים מעל קו ההגנה אבל הפעם קוז'וק הגיע מוכן וזה לא עזר.
הוא עדיין מאמן צעיר ובסך הכל היו לו אחלה הישגים בשנתיים הראשונות שלו כמאמן. אם נשים את ההישגים שלו מול תחילת הדרך של ברדה הוא לא נופל ממנו.
ברדה כמובן דמות הרבה יותר כריזמטית ובזה קוז'וק יכול ליפול כשהוא יעשה את הצעד הבא. הוא לא הצליח להסתדר מול האוהדים של נתניה במשבר.
בכלל יש לא מעט סימני שאלה לגביו אבל הייתי מעדיף מינוי שלו מאשר איזה מאמן אפור כמו מימר ורב"ש.
בכל מקרה הכל יתבהר גג עד יום שלישי, מציע לחכות ולא להאמין לכל שטות.
התכוונתי שנראה שהוא למד מהכישלונות שלו ולמד לשחק קצת יותר הגנתי.
הגמר מול בית"ר נניח היה ביזיון ענק שלו כי כולם יודעים מי זה אבוקסיס ועדיין הוא הגיע כמו עגל עם קו הגנה גבוה וקיבל 3.
מולנו עושה רושם שברדה בנה על טעויות העבר של קוז'וק כששיחק עם קניונס וחטואל חלוצים ורק העיף כדורים מעל קו ההגנה אבל הפעם קוז'וק הגיע מוכן וזה לא עזר.
הוא עדיין מאמן צעיר ובסך הכל היו לו אחלה הישגים בשנתיים הראשונות שלו כמאמן. אם נשים את ההישגים שלו מול תחילת הדרך של ברדה הוא לא נופל ממנו.
ברדה כמובן דמות הרבה יותר כריזמטית ובזה קוז'וק יכול ליפול כשהוא יעשה את הצעד הבא. הוא לא הצליח להסתדר מול האוהדים של נתניה במשבר.
בכלל יש לא מעט סימני שאלה לגביו אבל הייתי מעדיף מינוי שלו מאשר איזה מאמן אפור כמו מימר ורב"ש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בסופו של דבר מי שלא מביא לאלונה אליפות הולך הבייתה והיא תמשיך ככה עד שמישהו יביא צלחת
לא מתווכח, מעמיד עובדות.ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 13:14באמת שלא מבין על מה אתה מתווכח.
מה רלוונטית המערכת של מכבי חיפה והמחדלים הניהוליים שלה? גם פה לא היו חסרים כאלה.
לא יכול להיות שעל מה שאתה מבקר מאמן אחד אתה עושה הנחות למאמן אחר. קצת סימטריה, זה כל מה שאני מבקש.
לגבי דגו עצמו, במקרה החברים הכי טובים שלי הם אוהדי מכבי חיפה. אני יודע טוב מאוד מה הלך הרוח שם. אני הגנתי עליו לא פעם, אבל הם מאוד לא מרוצים מהעבודה שלו. מה שרואים מכאן לא רואים משם.
לא טענתי לרגע אם דגו מאמן טוב או לא, אני לא רואה מספיק כדי לדעת.
סיפורים על הכסף הגדול שהוא קיבל ואיזה סגל מקום 1 בליגה יש לו, זה פשוט לא נכון.
את ברדה אני רואה מספיק, ומה שהיה לי לומר עליו אמרתי.
ושוב אגיד שבינו לבין דגו אין שום סמטריה.
אבל חושב שמיצינו את הנןשא.
- ForeverRed
אז נסכים לא להסכים.yossi כתב: ↑02 יוני 2024, 14:04לא מתווכח, מעמיד עובדות.
לא טענתי לרגע אם דגו מאמן טוב או לא, אני לא רואה מספיק כדי לדעת.
סיפורים על הכסף הגדול שהוא קיבל ואיזה סגל מקום 1 בליגה יש לו, זה פשוט לא נכון.
את ברדה אני רואה מספיק, ומה שהיה לי לומר עליו אמרתי.
ושוב אגיד שבינו לבין דגו אין שום סמטריה.
אבל חושב שמיצינו את הנןשא.
סיפורים על כסף גדול זה בעיקר כדי לתת קונטרה.
בסופו של יום גם דגו וגם ברדה נאלצו לפתוח עונה ללא שחקנים מכריעים, למצוא פתרונות תוך כדי תנועה, להתמודד עם מלחמה, מכת פציעות ועליות וירידות קיצוניות ביכולת.
שניהם כפופים למערכות מתערבות כאלה ואחרות, בין אם זה אלברמן או גיא ואלונה.
שניהם חתומים בפועל על השחקנים שהם מקבלים ומאשרים את ההגעה שלהם מסיבותיהם.
אז או ששניהם בובות.
או ששניהם מוציאים מים מהסלע.
או ששניהם מאמנים פח אשפה.
אי אפשר למדוד אחד במשקפיים ורודים ואחר במשקפיים עם עדשות קהות רק כי זה משרת את הפוזיציה.
לפי הכיוון שזה מתחיל ללכת נראה שהכיוון זה קוז׳וך
אני אישית מעדיף אותו על השמות שיש כרגע
אני אישית מעדיף אותו על השמות שיש כרגע
לוזון מיץ *** אנושי, אלונה שמאפשרת לו כל היום להדליף דברים מבש, בעיני לא פחות, ועל קוזוך כבר אמרתי הכל..
בהצלחה
מה זה משנה מי זה יהיה,דבר אחד בטוח שלא תהיה לו דקת חסד בגלל האירוע הזה,יצטרך להביא תוצאות מיידיות.
אין שום פוזיציה מבחינתי.ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 14:15אי אפשר למדוד אחד במשקפיים ורודים ואחר במשקפיים עם עדשות קהות רק כי זה משרת את הפוזיציה.
לא הושפלתי כמו בחודש האחרון מאז ה6-2 הארור.
אני אישית לא שופט את אליה בעדשות כהות, אני שופט לפי מה שראיתי בעיניים שבוע אחרי שבוע שהשיא זה יום חמישי האחרון.
דגו הוא סימן שאלה ענק אבל מבין האופציות הקיימות אני חושב ששווה לתת לו צ'אנס.
- ForeverRed
אין בעיה, לגיטימי לחלוטין.
לא דיברתי על זה.
רוצה להוסיף קיסמים למדורה ...
בעקבות ההפסד בגביע , נשובץ במסגרת רבע גמר הטוטו למשחק האירופאיות מול מכבי חיפה בסמי עופר ( כי סיימה מעלינו ) . כיף .
בקונפרנס אנחנו מדורגים עד הבתים אבל היריבות הלא מדורגות ( בעיקר בסיבוב ה-3 המוקדם שזו בעצם היריבה ה-2 כי מתחילים מסיבוב 2 ) לא קלות כלל .
בהצלחה למי שלא יהיה
בעקבות ההפסד בגביע , נשובץ במסגרת רבע גמר הטוטו למשחק האירופאיות מול מכבי חיפה בסמי עופר ( כי סיימה מעלינו ) . כיף .
בקונפרנס אנחנו מדורגים עד הבתים אבל היריבות הלא מדורגות ( בעיקר בסיבוב ה-3 המוקדם שזו בעצם היריבה ה-2 כי מתחילים מסיבוב 2 ) לא קלות כלל .
בהצלחה למי שלא יהיה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
פספוס רציני עם האירופית. חבל.4 לב אדום כתב: ↑02 יוני 2024, 17:07רוצה להוסיף קיסמים למדורה ...
בהצלחה למי שלא יהיה