אפשר להתווכח האם החלטת הארגון כעת היא נכונה או לא רק שלא צריך ליצור אנלוגיה כוזבת כדי לייצר טיעונים נגד.... לא בר השוואה בשום היבט שהוא.
ברור שלא בר השוואה.
פה אוהדי הפועל תל אביב ששנים הולכים מכות עם שוטרים, עניין אישי לגמרי.
אצלנו היה ביזוי המנון לאומי מצד המחבלים מסכנין. לא משהו אישי אלא לגמרי לאומי, באחד הימים הכי לא פשוטים שהיו בימי המלחמה.
אז אם הם ישבו בשקט ועניין להם את הביצה השחיטה שהעבירו אותנו גם תדמיתית וגם מקצועית בהורדת נקודות והכרעת מירוץ האליפות, אז גם אנחנו צריכים להתעסק בעניינים שלנו בלבד ובטח לא לפגוע בקבוצה במשחק קריטי ללא עידוד בהתחלה.
לא צריך להיות אידיוטים שימושיים בכוח.
רק מתאר לעצמי מה יהיה אם נחטוף גול ב15 הדקות הראשונות.
אבל אין לי ספק שהם יכנסו ליציע ואז יקללו וישרקו בוז לכל מי שמעז לעודד את הקבוצה בטח כשבדקות האלו שזה יגרד לכולנו כשנתניה יחגגו ביציעים.
ואז התחלנו את המשחק חרא, וכרגיל האולטראס שלנו יוצא בצד המפסיד.
איתם זה תמיד lose lose.
כל הסיפור לדעתי פה הוא ניצול כח לרעה של שוטרים שקצת עלה להם (חלילה ממני לזלזל במשטרה, אבל מי אתם שתמנעו מאוהדי כדורגל להיכנס לאיצטדיון כדורגל כי נעלבתם מחולצה?)
גם אנחנו סבלנו מנחת זרועה של המשטרה בעבר (איסור אביזרי עידוד, איסור תיפו, הרחקות לא מוצדקות של אוהדים) כמו כל קבוצה אחרת. אין קשר לשחיתות בתי הדין של ההתאחדות.
אז אם פעם אחת אפשר להביע סולידריות בין כל הקהלים וגם להגיד למשטרה שפה זה לא צפון קוריאה, מה טוב.
אם על 15 דקות של סולידריות תפול ותקום העונה, מצבנו בכי רע.
כל הסיפור לדעתי פה הוא ניצול כח לרעה של שוטרים שקצת עלה להם (חלילה ממני לזלזל במשטרה, אבל מי אתם שתמנעו מאוהדי כדורגל להיכנס לאיצטדיון כדורגל כי נעלבתם מחולצה?)
גם אנחנו סבלנו מנחת זרועה של המשטרה בעבר (איסור אביזרי עידוד, איסור תיפו, הרחקות לא מוצדקות של אוהדים) כמו כל קבוצה אחרת. אין קשר לשחיתות בתי הדין של ההתאחדות.
אז אם פעם אחת אפשר להביע סולידריות בין כל הקהלים וגם להגיד למשטרה שפה זה לא צפון קוריאה, מה טוב.
אם על 15 דקות של סולידריות תפול ותקום העונה, מצבנו בכי רע.
על איזו סולידריות בין כל הקהלים אתה מדבר?
אם הייתה חיה כזאת הייתי בעד.
זה לא המקרה.
אוהדי הפועל ת״א תמיד היו הילד קקה שהיה מקרב את האצבע לעין שלך ואומר ״לא נגעתי בך אל תיגע בי״,עד שמגיע מישהו ושם להם פצצה ואז הם מתבכיינים כמו ילדות עם קוקיות.
המועדון עם הלובי הגדול ביותר בתקשורת הישראלית,10 אוהדים לא הורשו להיכנס למגרש כי לבשו חולצות מתריסות נגד משטרת ישראל וזה פותח מהדורות ואייטמים של יותר מ10 דקות בתכניות האקטואליה.
יש לי ביקורת על המשטרה אבל בחייאת,למה לזלזל ככה בגוף שאיבד עשרות מאנשיו שהחליף את הצבא הלא מתפקד ב7.10?
הם לא צריכים סולידריות מאף אחד כי הם לעולם לא יביעו איתך סולידריות שתבקש מהם,קהל של פחים.
ברור שלא בר השוואה.
פה אוהדי הפועל תל אביב ששנים הולכים מכות עם שוטרים, עניין אישי לגמרי.
אצלנו היה ביזוי המנון לאומי מצד המחבלים מסכנין. לא משהו אישי אלא לגמרי לאומי, באחד הימים הכי לא פשוטים שהיו בימי המלחמה.
אז אם הם ישבו בשקט ועניין להם את הביצה השחיטה שהעבירו אותנו גם תדמיתית וגם מקצועית בהורדת נקודות והכרעת מירוץ האליפות, אז גם אנחנו צריכים להתעסק בעניינים שלנו בלבד ובטח לא לפגוע בקבוצה במשחק קריטי ללא עידוד בהתחלה.
לא צריך להיות אידיוטים שימושיים בכוח.
רק מתאר לעצמי מה יהיה אם נחטוף גול ב15 הדקות הראשונות.
תחסוך ממני התפלספויות ולוליינות מילולית, לחרטט גם אני יודע לפחות כמוך
אקט מאוד מיותר, לא מבין את האובססיה שלהם לפגוע בקבוצה בכל הזדמנות. ״סולידריות״ חחח כשזה היינו אנחנו על המזבח אף אחד לא פצה פה.
חוץ מזה שמדובר במחאה שתזיז למשטרה את הקצה של הזרת, הדבר היחיד שיהיה אפקטיבי זה שהמועדונים עצמם יתחילו להתערב, ברגע שהפועל ת״א איימה לא להופיע לגמר גביע הטוטו המשטרה התנהגה באותו ערב בשקט כמו ילד טוב.
ביום שבו כל האולטראסים למיניהם ישימו את הקבוצה בראש מעייניהם ולא את איך שהם יוצאים ברשתות החברתיות יהיה לכולם הרבה יותר טוב.
זה לא המצב,לפחות לא אצלנו,יש מאבקים צודקים.
במקרה הזה אין שום סיבה להביע סולידריות עם הקהל של הפועל,בעיה שלהם שיתמודדו.
אין כאן משהו שהוא באמת מלחמה באולטראס של הקבוצות מצד המשטרה.
יש להם עניין עם בן גביר וזה לא עינייננו.
זה לא המצב,לפחות לא אצלנו,יש מאבקים צודקים.
במקרה הזה אין שום סיבה להביע סולידריות עם הקהל של הפועל,בעיה שלהם שיתמודדו.
אין כאן משהו שהוא באמת מלחמה באולטראס של הקבוצות מצד המשטרה.
יש להם עניין עם בן גביר וזה לא עינייננו.
אני חד משמעית מסכים איתך לגבי העניין הזה ספציפית.
באופן כללי, האולטראסים התאהבו בעצמם וכבר טובת הקבוצה נמצאת אצלם בעדיפות משנית אחרי התדמית של הארגון.
אוהד שמבין שפעולות שהוא עושה פוגעות במועדון, לא יעשה אותן שוב ושוב ושוב.
אני חושב שאתם מגזימים, לא הכריזו על חרם ולא על מחאה אלימה. סך הכל 13 דקות של מחאה שקטה בתוך המשחק על משהו שהוא הרבה יותר חשוב מכדורגל.
היום עוצרים על חולצות, מחר יעצרו אתכם על שירים או סתם כי לא באתם להם טוב בעין. בסוף אנחנו מדברים על הגוף שאמור לשמור פה על כולנו והוא איבד כיוון.