ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי yossi »

לא בא להגן על אף אחד, אבל אני מניח שמה שמצאו שם היה ל'הגנה' בלבד ואף אחד לא היה מחפש שם בלגנים. אבוקות למשל זה משהו שלא הדליקו אצלנו לשמחתי כבר המון זמן.
להרחיק את כל יושבי האוטובוס זו הזייה, וזה ממש לא פעם ראשונה שמוצאים דברים באוטובוסים של ארגונים, לא זוכר שהרחיקו את כולם. בעיקר כי יש המון בני נוער שמשתמשים בהסעות האלה כדרך להגיע למשחקים ובינם לבין השיט הזה אין כלום ושום דבר.
אוהד שסהכ רצה להגיע למשחק של הקבוצה שלו מורחק לחודשיים. לא נורמלי.

אני כן מקווה שהם יהיו בוגרים, יבלעו את הגלולה המרה כי כנראה שלעשות עם זה משהו לא ממש אפשר, ולא יתחילו עכשיו במחאות כלשהן.
אנחנו ממש לא זקוקים לדברים כאלה עכשיו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yossi כתב:
04 ינואר 2026, 07:17
לא בא להגן על אף אחד, אבל אני מניח שמה שמצאו שם היה ל'הגנה' בלבד ואף אחד לא היה מחפש שם בלגנים. אבוקות למשל זה משהו שלא הדליקו אצלנו לשמחתי כבר המון זמן.
להרחיק את כל יושבי האוטובוס זו הזייה, וזה ממש לא פעם ראשונה שמוצאים דברים באוטובוסים של ארגונים, לא זוכר שהרחיקו את כולם. בעיקר כי יש המון בני נוער שמשתמשים בהסעות האלה כדרך להגיע למשחקים ובינם לבין השיט הזה אין כלום ושום דבר.
אוהד שסהכ רצה להגיע למשחק של הקבוצה שלו מורחק לחודשיים. לא נורמלי.

אני כן מקווה שהם יהיו בוגרים, יבלעו את הגלולה המרה כי כנראה שלעשות עם זה משהו לא ממש אפשר, ולא יתחילו עכשיו במחאות כלשהן.
אנחנו ממש לא זקוקים לדברים כאלה עכשיו.
מצאו מקלות מעץ, אלות טלסקופיות סכין אגרופנים ופטיש של השובר חלונות שיש באוטובוסים ורכבות ופירוטכניקה כמובן
זה לא הגנה עצמית
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מדהים שזה עובר לכולם חלק שמרחיקים אוטובוס שלם על אוטומט.
זה אפילו לא בהקשר של ארגון כן או לא, היו אוהדים רגילים על ההסעה הזו.
אתם צריכים להבין שזה שימוש של המשטרה בכלי ענישה שמגביל בפועל חירות של אזרח ואי אפשר לעבור על סדר היום כשזה הופך להיות על אוטומט ולא מוכחת עבירה של בן אדם ספציפי

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

dor69 כתב:
04 ינואר 2026, 08:48
אתם צריכים להבין שזה שימוש של המשטרה בכלי ענישה שמגביל בפועל חירות של אזרח ואי אפשר לעבור על סדר היום כשזה הופך להיות על אוטומט ולא מוכחת עבירה של בן אדם ספציפי
זה לא עובר חלק ואני בטוח שיהיו עוד ריקושטים בהמשך.
אבל בחיאת - מה אתה מצפה שהמשטרה תעשה ?
שעה לפני משחק, זה מה שהם מוצאים באוטובוס, איזו פעולת סינון הם אמורים לעשות ? אין פעולה כזו בזמן כל כך קצר שאפשר לברר מי הביא מה.
חבל - הרבה אנשים טובים יחשבו אם להגיע באוטובוס אוהדים עכשיו ואולי זה גם יפגע בכמות קהל החוץ שלנו במשחקים הבאים.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הכל נכון ועדיין, לבבונים האלה לא מגיע כלום.
הם לא לומדים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב:
04 ינואר 2026, 08:48
+1
המשטרה צריכה לחקור ולגלות של מי האמצעים, את אותם אנשים להכניס מצידי לכלא ולמנוע כניסה שלהם לכל החיים.
כל עשרות האחרים שהיו על האוטובוס לא אמורים להיענש.
השאלה היא איך ניתן להתמודד עם צו הרחקה כזה והאם יש רצון של המועדון להתעסק בזה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

האוהדים שלנו הכניסו את עצמם שמשחק בדוחא שקול לכניסה קרקעית לעזה. בפועל ללכת לירושלים עם חולצה אדומה וסימנים מזהים של הפועל היה ונשאר פי מיליון יותר מסוכן, בואו נרגיע.
כרגיל האולטראס והמשטרה מתנהלים בצורה מפגרת, כרגיל מי שישלם זה בעיקר הקהל הרחב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
04 ינואר 2026, 09:12
שעה לפני משחק, זה מה שהם מוצאים באוטובוס, איזו פעולת סינון הם אמורים לעשות ? אין פעולה כזו בזמן כל כך קצר שאפשר לברר מי הביא מה.
חבל - הרבה אנשים טובים יחשבו אם להגיע באוטובוס אוהדים עכשיו ואולי זה גם יפגע בכמות קהל החוץ שלנו במשחקים הבאים.
אם אין למשטרה דרך לדעת של מי זה המשטרה צריכה להחרים את מה שמצאו ולשחרר את כולם למשחק. במדינה הזו עדיין יש חזקת חפות ועדיין צריך להוכיח עבירה בשביל להפעיל ענישה.
אני שוב חוזר על הנקודה שאם אלו לא אוהדי כדורגל (ובפרט אוהדי הפועל באר שבע שלהם אין פה בתקשורת) זה פותח מהדורות איך המשטרה מגבילה חירויות ללא סיבה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

4 לב אדום כתב:
04 ינואר 2026, 09:12
זה לא חוקי בעליל ואני מקווה שמועדון יעשה מה שצריך בשביל לשחרר מי שלא מעורב

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

יהיה עידוד בדרומי נגד מכבי חיפה.
לא כל ראשי ארגון האוהדים של הפועל באר-שבע קיבלו צווי הרחקה באירוע האוטובוס לסכנין.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

dor69 כתב:
04 ינואר 2026, 10:07
אם אין למשטרה דרך לדעת של מי זה המשטרה צריכה להחרים את מה שמצאו ולשחרר את כולם למשחק. במדינה הזו עדיין יש חזקת חפות ועדיין צריך להוכיח עבירה בשביל להפעיל ענישה.
אני שוב חוזר על הנקודה שאם אלו לא אוהדי כדורגל (ובפרט אוהדי הפועל באר שבע שלהם אין פה בתקשורת) זה פותח מהדורות איך המשטרה מגבילה חירויות ללא סיבה
להחרים את מה שמצאו ולשחרר ? באמת ? אז בוא נעשה את זה גם עם סמים ונשק אצל עבריינים, נמצא ונשחרר.
לא צריך לקחת פרטים ולזמן אנשים לחקירה.
ואיך המשטרה תמנע את הפעם הבאה אם לא ע"י חקירה ? איך תהיה הרתעה ?
חזקת החפות קיימת לכל אחד עד להכרעה סופית אבל עדיין קיים חשד כן ? פה זה כבר עניין של שופט אם הוא מאשר או לא הרחקה כזו.
ולא יודע מאיפה המציאו את ה-60 יום האלה - בחיים לא שמעתי על זה.
מצער מאוד שיש חפים מפשע שהורחקו על לא עוול בכפם. הסיטואציה נכפתה עליהם ואני מקווה מאוד שאחרי חקירה יבטלו להם את ההרחקות.

ומצאו עוד הרבה כלי תקיפה כאלה ואבוקות גם במשחקים אחרים ( זכור לי במיוחד המחסן בבלומפילד ) ולא היה שום רעש תקשורתי יוצא דופן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
04 ינואר 2026, 10:50
להחרים את מה שמצאו ולשחרר ? באמת ? אז בוא נעשה את זה גם עם סמים ונשק אצל עבריינים, נמצא ונשחרר.
לא צריך לקחת פרטים ולזמן אנשים לחקירה.
ואיך המשטרה תמנע את הפעם הבאה אם לא ע"י חקירה ? איך תהיה הרתעה ?
חזקת החפות קיימת לכל אחד עד להכרעה סופית אבל עדיין קיים חשד כן ? פה זה כבר עניין של שופט אם הוא מאשר או לא הרחקה כזו.
ולא יודע מאיפה המציאו את ה-60 יום האלה - בחיים לא שמעתי על זה.
מצער מאוד שיש חפים מפשע שהורחקו על לא עוול בכפם. הסיטואציה נכפתה עליהם ואני מקווה מאוד שאחרי חקירה יבטלו להם את ההרחקות.

ומצאו עוד הרבה כלי תקיפה כאלה ואבוקות גם במשחקים אחרים ( זכור לי במיוחד המחסן בבלומפילד ) ולא היה שום רעש תקשורתי יוצא דופן.
אבל לא חקרו ולא יחקרו. הרחיקו את כולם בכפיפה אחת וכאן זה נגמר

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

תגידו אתם נורמלים?
היה שם מלא ציוד כאילו זה ארגון טרור. שיתביישו שאחרי מה שקרה בעונה שעברה הם עוד באים מוכנים למלחמה. על חשבון הקבוצה ועל חשבון האוהדים המסכנים שמגיעים איתם בהסעה.
הגנה עצמית?אם אוהד מרגיש שהוא צריך להביא דברים כאלה למשחק חוץ אז שלא יגיע למשחק. ככה פשוט.

הרחיקו את כל האוטובוס מהסיבה הפשוטה שאף חבר ארגון לא לקח אחריות אז משם המשטרה קובעת שזה שייך לכלל האוטובוס.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
04 ינואר 2026, 11:47
תגידו אתם נורמלים?
היה שם מלא ציוד כאילו זה ארגון טרור. שיתביישו שאחרי מה שקרה בעונה שעברה הם עוד באים מוכנים למלחמה. על חשבון הקבוצה ועל חשבון האוהדים המסכנים שמגיעים איתם בהסעה.
הגנה עצמית?אם אוהד מרגיש שהוא צריך להביא דברים כאלה למשחק חוץ אז שלא יגיע למשחק. ככה פשוט.

הרחיקו את כל האוטובוס מהסיבה הפשוטה שאף חבר ארגון לא לקח אחריות אז משם המשטרה קובעת שזה שייך לכלל האוטובוס.
אין דבר כזה המשטרה קובעת, זה לא שטאזי. עדיין יש פה זכויות לאזרחים

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

המשטרה יכולה להרחיק אותם מהמגרשים. זה החוק.

זה לא כי הם עברו לידם. זה כי הם היו באוטובוס מלא בציוד לחימה.

שלח תגובה