מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
אם הוא בכה אני לא חושב שיש יותר מידי מה לקוות , בכל מקרה אני חושב שניתוח של רופא ברמה גבוהה מחול יכול אולי לפתור את עניין הרצועות גם אם זה אומר שאיבדנו אותו עד סוף העונה
- dardasmiley
חוזר עוד פעם להצעה שלי מהפציעה הקודמת שלו. היום היא רלוונטית באבו אבוה.
למצוא קבוצה קטנה אפילו בליגה לאומית, שתקבל את ויטור 'בהשאלה' תמורת מענק קטן. 50k שקל בתקציב שלנו זה לא אחוז, בתקציב של קבוצה קטנה זה הרבה.
ממשיכים לשלם את החוזה שלו, כי בכל מקרה נצטרך, גם במקרה של הקפאה.
ומביאים זר אחר במקומו.
במקרה הטוב לשנה הבאה יש לנט שני בלמים זרים. במקרה הסבבה יש לנו פלסטר לשנה הזו. במקרה הרע חוץ מהגדלת עמודת ההוצאות לא עשינו לקבוצה נזק.
לא רואה פתרון אחר שבו *הפועל באר שבע* מרוויחה
למצוא קבוצה קטנה אפילו בליגה לאומית, שתקבל את ויטור 'בהשאלה' תמורת מענק קטן. 50k שקל בתקציב שלנו זה לא אחוז, בתקציב של קבוצה קטנה זה הרבה.
ומביאים זר אחר במקומו.
במקרה הטוב לשנה הבאה יש לנט שני בלמים זרים. במקרה הסבבה יש לנו פלסטר לשנה הזו. במקרה הרע חוץ מהגדלת עמודת ההוצאות לא עשינו לקבוצה נזק.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 03 ינואר 2018, 18:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה תלוי אם הוא צריך הוא ניתוח או לאdardasmiley כתב:חוזר עוד פעם להצעה שלי מהםציעה הקטדמת שלו. היום היא רלוונטית באבו אבוה.
ומביאים זר אחר במקומו.
במקרה הטוב לשנה הבאה יש לנט שני בלמים זרים. במקרה הסבבה יש לנו פלסר לשנה הזו. במקרה הרע חוץ מהגדלת עמודת ההוצאות לא עשינו לקבוצה נזק.
- dardasmiley
למה זה משנה?REDZED כתב:זה תלוי אם הוא צריך הוא ניתוח או לא
רוב הסיכויים שההצעה שלך היא דבר חכם לעשות אבל במידה והוא לא צריך לעשות ניתוח ויתכן שהוא איכשהו יכול לחזור לפחות לפלייאוף לא בטוח שזה נכון לעשות את זה .dardasmiley כתב:
למה זה משנה?
צריך קבוצת לאומית שתסכים לרשום אצלה שלושה זרים שאחד מהם לא משחק.dardasmiley כתב:חוזר עוד פעם להצעה שלי מהפציעה הקודמת שלו. היום היא רלוונטית באבו אבוה.
ומביאים זר אחר במקומו.
לא יודע כמה כאלה יש
עוד משהו שצריך לחשוב עליו ולקחת בחשבון, איזה שחקן נקבל בחזרה אחרי התאוששות מקרע שלישי בשנה וחצי...
במידה ואכן מדובר בקרע בצולבת הוא גמור.maxkid22 כתב:עוד משהו שצריך לחשוב עליו ולקחת בחשבון, איזה שחקן נקבל בחזרה אחרי התאוששות מקרע שלישי בשנה וחצי...
בדיעבד אולי זו הייתה טעות לא לנתח , את העונה הזאת הוא גמר והעתיד שלו מעורפל מאוד
כל כך מתסכל.
אם אכן גמר את העונה שווה אולי לנסות לשנות את מערך הבסיס ל 3-4-3 בליגה.
אלחמיד, אוחיון/וובה וטהאה בלמים, אורן ובן כקיצוניים, וקישור והתקפה בהתאם לחוזק היריבה.
זה יכול לעזור לייצב את ההגנה מבלי לעשות שינויים שכרוכים בהבאה של בלם שיקח לו זמן להתאקלם- אם בכלל.
אלחמיד, אוחיון/וובה וטהאה בלמים, אורן ובן כקיצוניים, וקישור והתקפה בהתאם לחוזק היריבה.
זה יכול לעזור לייצב את ההגנה מבלי לעשות שינויים שכרוכים בהבאה של בלם שיקח לו זמן להתאקלם- אם בכלל.
יש מצב שהפתרון נמצא אצל וובהEelect כתב:כל כך מתסכל.
בלתי אפשרי להחזיק שחקן בעלויות כאלה ולקבל תמורת דק' כ"כ מועטה עבור קבוצה בסדר גודל כמו שלנו.
ויטור זו פנטזיה יפה, אבל לוקסוס גדול מדי עבורנו
ויטור זו פנטזיה יפה, אבל לוקסוס גדול מדי עבורנו
יהיה מאוד מאוד קשה למצוא בלם ברמתו .
קריאת משחק מהרמות הגבוהות , הלחץ הגבוה , ההנעת הכדור מאחור .
קשה לי לראות אותנו פוגעים בבלם ברמה גבוהה כמוהו , זה יהיה חור ענקי לשנים הבאות שחשבנו שהוא יהיה איתנו.
קריאת משחק מהרמות הגבוהות , הלחץ הגבוה , ההנעת הכדור מאחור .
קשה לי לראות אותנו פוגעים בבלם ברמה גבוהה כמוהו , זה יהיה חור ענקי לשנים הבאות שחשבנו שהוא יהיה איתנו.
הוא גמר את העונה ,לא את הקריירה!
אז בוא נמשיך ככה לנצח.Redbull כתב:הוא גמר את העונה ,לא את הקריירה!
450 אלף יורו ותלות מטורפת בשביל 18 משחקים בעונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]