מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
Re: צחקו עלינו שוב אנחנו בדיחה
ואם אין לי מנוי ואני הולך לכל משחקי החוץ אז אני לא אוהד שמגיע לו כרטיס?! מזה השטויות האלה מחירה רק למנויים..
אז אתה אוהד מוזר...taltal כתב:ואם אין לי מנוי ואני הולך לכל משחקי החוץ אז אני לא אוהד שמגיע לו כרטיס?! מזה השטויות האלה מחירה רק למנויים..

ברור שיש למכירה רק למנויים חסרונות, אבל עדיין יש לזה יותר יתרונות כי רק ככה אתה יכול להבטיח שיבואו רק אוהדים אמיתיים (ואת זה אני אומר בתור אחד שאין לו מנוי אבל עדיין הולך לכל משחק שאני יכול גם אם זה מכבי וגם אם זה רעננה ב2 מעלות(לא עשיתי מנוי כי אני לומד מחוץ לעיר וגם שומר שבת ולכן חשבתי שלא יהיה לי משתלם לעשות העונה מנוי, בפועל העונה רוב המשחקים יצאו לא בשבת וכבר הוצאתי יותר כסף ממה שהיה עולה לי מנוי))
מצטער טל , אין מה לעשות ככה זה עובד בת"א , חיפה , ברצלונה , מדריד , מילאן וכו' .
מנויים צריכים לקבל פריבילגיה אין מה לעשות
בוא נגיד שזה הרבה יותר טוב מלונה טורס אני לא הצלחתי אבל שמעתי על אנשים שקנו שהם אוהדי הקבוצה ,זה שי !

המכירה בלאן הייתה בסדר גמור
בוא נגיד את זה ככה רוב האוהדים שצריכים להיות ומגיע להם יש להם כרטיס.
בוא נגיד את זה ככה רוב האוהדים שצריכים להיות ומגיע להם יש להם כרטיס.

מסכים - האמת שמנויים כן קיבלו פרבילגיה כי היו להם שתי הזדמנויות לרכוש. אם הייתה מתקבלת החלטה שרק למנויים זו הייתה החלטה סבירה והגיונית אבל גם האופן הנוכחי הוא לא שלול הגיון ויש בו איזון.הראל כתב:מצטער טל , אין מה לעשות ככה זה עובד בת"א , חיפה , ברצלונה , מדריד , מילאן וכו' .
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני מסכים איתך, לא רואה כל צורך להפלות בין מחזיק מנוי לכזה שלא...אני הולך לכל משחק בית שזה משחק חוץ בשבילי (גר באשדוד) יש לי מנוי ואני לא מבקש שום פרווילגיה.taltal כתב:ואם אין לי מנוי ואני הולך לכל משחקי החוץ אז אני לא אוהד שמגיע לו כרטיס?! מזה השטויות האלה מחירה רק למנויים..
מדינה חופשית - מכירה חופשית !
- ForeverRed
Re: מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
לכל מי שמחפש כרטיס, תבדקו ביד 2. יש שם גם כאלה שמוכרים במחירים שפויים.
מתי ואיפה אוספים את הכרטיסים שנקנו במכירה של בעלי המנויים ?
הייתי היום במשרדי לאן בדיזנגוף 101 בת"א - מספיק לראות איך עובדים שם במשרדים בלאן, איך הכל רשום מסודר, איך נוהל זה נוהל ופרט זה פרט,
איך לקוח הוא לקוח והוא בעצם לב העשייה.
מספיק לראות איך על הכרטיס רשום למטה השם של האדם שהזמין אותו, כן, אפילו זה, מדהים.
לונה טורס מול "לאן",
הפועל באר שבע מול מכבי ת"א,
שכונת מצוקה מול אירופה במיטבה.
יש לנו עוד המוווווווון מה ללמוד באיך להתייחס לאוהד ואיך להעניק לו שירות ראוי.
איך לקוח הוא לקוח והוא בעצם לב העשייה.
מספיק לראות איך על הכרטיס רשום למטה השם של האדם שהזמין אותו, כן, אפילו זה, מדהים.
לונה טורס מול "לאן",
הפועל באר שבע מול מכבי ת"א,
שכונת מצוקה מול אירופה במיטבה.
יש לנו עוד המוווווווון מה ללמוד באיך להתייחס לאוהד ואיך להעניק לו שירות ראוי.
לאן עבד פצצה! מקווה שהקודקודים מבינים מה שכל בר דעת הבין מלפני חודשים!
לונה אאוט, לאן אין!
לונה אאוט, לאן אין!
- red ultras
אני לא מבין למה המועדון צריך בכלל משרד כרטיסים???
מה הבעיה לעשות מכירה אינטרנטית באתר הקבוצה ולאפשר לאוהדים בימים מוסדרים מראש להגיע ולאסוף את הכרטיסים..
גם בלאן יש מלא קריסות ומלא פדיחות וזה לא הפתרון
מה הבעיה לעשות מכירה אינטרנטית באתר הקבוצה ולאפשר לאוהדים בימים מוסדרים מראש להגיע ולאסוף את הכרטיסים..
גם בלאן יש מלא קריסות ומלא פדיחות וזה לא הפתרון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ככה זה עובד בכל העולם וצריך לעבוד גם כאן.taltal כתב:ואם אין לי מנוי ואני הולך לכל משחקי החוץ אז אני לא אוהד שמגיע לו כרטיס?! מזה השטויות האלה מחירה רק למנויים..
אין שום סיבה שאוהד שרכש מנוי, כלומר התחייב בפני הקבוצה בתחילת העונה שהוא מגיע לכל משחקי הבית, יישאר בבית בזמן שאוהדים שבאים רק למשחקים שהם בוחרים, בדרך כלל רק למשחקים הגדולים, יהיו בבלומפילד.
אם יש מקרים פרטניים, אז אפשר לדאוג לאותם אוהדים. אבל כשלוקחים החלטות מנהליות הם צריכות להסתכל על כלל האוהדים, ושם יש לתת עדיפות לבעלי המנויים, שהם לרוב האוהדים היותר נאמנים של הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red ultras
לא מסכים אתכם חברים זה שיש למישהו מנוי לא נותן לו שום פריבילגיה על פני אוהדים אחרים. הפרבילגיה שהוא מקבל היא בזה שהוא משלם פחות כסף פר כרטיס לכל משחק בית. יש אוהדים שלא יכולים לעשות מנוי מסיבות כאלו ואחרות (שומרי שבת, חיילים, גרים בעיר אחרת) וזה לא הופך אותם לאוהדים פחות טובים! במשחקים גדולים שיש ביקוש גדול מן הסתם שיהיה את הבלאגן הזה.. הפתרון הוא להקצות מראש x כרטיסים למנויים (נניח 50 אחוז) ולעשות הגרלה מבין המנויים ומי שיזכה יהיה זכאי לרכוש כרטיס.. מי שלא יזכה יוכל לנסות לקנות ביום המכירה הרגיל
זה הכי טוב והכי הוגן כליי כולם
אין בעיה.red ultras כתב:לא מסכים אתכם חברים זה שיש למישהו מנוי לא נותן לו שום פריבילגיה על פני אוהדים אחרים. הפרבילגיה שהוא מקבל היא בזה שהוא משלם פחות כסף פר כרטיס לכל משחק בית. יש אוהדים שלא יכולים לעשות מנוי מסיבות כאלו ואחרות (שומרי שבת, חיילים, גרים בעיר אחרת) וזה לא הופך אותם לאוהדים פחות טובים! במשחקים גדולים שיש ביקוש גדול מן הסתם שיהיה את הבלאגן הזה.. הפתרון הוא להקצות מראש x כרטיסים למנויים (נניח 50 אחוז) ולעשות הגרלה מבין המנויים ומי שיזכה יהיה זכאי לרכוש כרטיס.. מי שלא יזכה יוכל לנסות לקנות ביום המכירה הרגיל
אך כשבוחרים בשיטה כזו, אין מה לבוא בתלונות שאוהדי מכבי ושאר אוהדים שבדר"כ לא מגיעים יהיו בבלומפילד במקום אוהדים שבאים אחרי הקבוצה באש ובמים.
גם במכירה למנויים בלבד יש כרטיסים שילכו למקומות פחות טובים, שום דבר לא אידיאלי, אך זו כן שיטה שתבטיח שאחוז האוהדים שלהם "מגיע" תעלה למקסימום בעוד כמות הכרטיסים לספסרים ולאלה שלהם פחות "מגיע" (אוהדים שבאים רק למשחקים שהם בוחרים כמו שתיאר משה) תרד למינימום.
כשאני מסתכל על הכלל זו השיטה הטובה ביותר, למרות שאין ספק שיש לא מעט מהפרט שנפגעים ממנה.
ככה גם מנחילים תרבות מנויים וגורמים לאלה ש"יושבים על הגדר" כן לעשות מנוי בעונה הבאה. שזה דבר שהמועדון צריך לעודד.
בנוגע למערך כרטיסים עצמי, אם אני לא טועה מכבי ת"א כדורסל הם היחידים שעצמאיים בקטע הזה.
לאן אכן קורס מדי פעם, אך זה קורה בעיקר אצל הקהל התל אביבי במשחקים חשובים בהם ההתנפלות על כרטיסים עולה על שלנו בלא מעט.
יכול להיות שמבחינת עלות-תועלת עדיף לנו לתת ללאן (או כל משרד כרטיסים מקצועי אחר) לנהל את כל עניין המכירה. הם מתאימים לסדר גודל של הקהל שלנו.
צריך לדעת יותר פרטים כדי לתת דעה יותר רצינית על העניין הזה.