מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: צחקו עלינו שוב אנחנו בדיחה

שליחה על ידי taltal »

ואם אין לי מנוי ואני הולך לכל משחקי החוץ אז אני לא אוהד שמגיע לו כרטיס?! מזה השטויות האלה מחירה רק למנויים..

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

taltal כתב:ואם אין לי מנוי ואני הולך לכל משחקי החוץ אז אני לא אוהד שמגיע לו כרטיס?! מזה השטויות האלה מחירה רק למנויים..
אז אתה אוהד מוזר... ;)
ברור שיש למכירה רק למנויים חסרונות, אבל עדיין יש לזה יותר יתרונות כי רק ככה אתה יכול להבטיח שיבואו רק אוהדים אמיתיים (ואת זה אני אומר בתור אחד שאין לו מנוי אבל עדיין הולך לכל משחק שאני יכול גם אם זה מכבי וגם אם זה רעננה ב2 מעלות(לא עשיתי מנוי כי אני לומד מחוץ לעיר וגם שומר שבת ולכן חשבתי שלא יהיה לי משתלם לעשות העונה מנוי, בפועל העונה רוב המשחקים יצאו לא בשבת וכבר הוצאתי יותר כסף ממה שהיה עולה לי מנוי))

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מצטער טל , אין מה לעשות ככה זה עובד בת"א , חיפה , ברצלונה , מדריד , מילאן וכו' .

מנויים צריכים לקבל פריבילגיה אין מה לעשות
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בוא נגיד שזה הרבה יותר טוב מלונה טורס אני לא הצלחתי אבל שמעתי על אנשים שקנו שהם אוהדי הקבוצה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

המכירה בלאן הייתה בסדר גמור
בוא נגיד את זה ככה רוב האוהדים שצריכים להיות ומגיע להם יש להם כרטיס.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

הראל כתב:מצטער טל , אין מה לעשות ככה זה עובד בת"א , חיפה , ברצלונה , מדריד , מילאן וכו' .

מנויים צריכים לקבל פריבילגיה אין מה לעשות
מסכים - האמת שמנויים כן קיבלו פרבילגיה כי היו להם שתי הזדמנויות לרכוש. אם הייתה מתקבלת החלטה שרק למנויים זו הייתה החלטה סבירה והגיונית אבל גם האופן הנוכחי הוא לא שלול הגיון ויש בו איזון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

taltal כתב:ואם אין לי מנוי ואני הולך לכל משחקי החוץ אז אני לא אוהד שמגיע לו כרטיס?! מזה השטויות האלה מחירה רק למנויים..
אני מסכים איתך, לא רואה כל צורך להפלות בין מחזיק מנוי לכזה שלא...אני הולך לכל משחק בית שזה משחק חוץ בשבילי (גר באשדוד) יש לי מנוי ואני לא מבקש שום פרווילגיה.

מדינה חופשית - מכירה חופשית !

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?

שליחה על ידי ForeverRed »

לכל מי שמחפש כרטיס, תבדקו ביד 2. יש שם גם כאלה שמוכרים במחירים שפויים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

מתי ואיפה אוספים את הכרטיסים שנקנו במכירה של בעלי המנויים ?

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

הייתי היום במשרדי לאן בדיזנגוף 101 בת"א - מספיק לראות איך עובדים שם במשרדים בלאן, איך הכל רשום מסודר, איך נוהל זה נוהל ופרט זה פרט,
איך לקוח הוא לקוח והוא בעצם לב העשייה.
מספיק לראות איך על הכרטיס רשום למטה השם של האדם שהזמין אותו, כן, אפילו זה, מדהים.
לונה טורס מול "לאן",
הפועל באר שבע מול מכבי ת"א,
שכונת מצוקה מול אירופה במיטבה.
יש לנו עוד המוווווווון מה ללמוד באיך להתייחס לאוהד ואיך להעניק לו שירות ראוי.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לאן עבד פצצה! מקווה שהקודקודים מבינים מה שכל בר דעת הבין מלפני חודשים!
לונה אאוט, לאן אין!

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אני לא מבין למה המועדון צריך בכלל משרד כרטיסים???
מה הבעיה לעשות מכירה אינטרנטית באתר הקבוצה ולאפשר לאוהדים בימים מוסדרים מראש להגיע ולאסוף את הכרטיסים..

גם בלאן יש מלא קריסות ומלא פדיחות וזה לא הפתרון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ככה זה עובד בכל העולם וצריך לעבוד גם כאן.
אין שום סיבה שאוהד שרכש מנוי, כלומר התחייב בפני הקבוצה בתחילת העונה שהוא מגיע לכל משחקי הבית, יישאר בבית בזמן שאוהדים שבאים רק למשחקים שהם בוחרים, בדרך כלל רק למשחקים הגדולים, יהיו בבלומפילד.
אם יש מקרים פרטניים, אז אפשר לדאוג לאותם אוהדים. אבל כשלוקחים החלטות מנהליות הם צריכות להסתכל על כלל האוהדים, ושם יש לתת עדיפות לבעלי המנויים, שהם לרוב האוהדים היותר נאמנים של הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לא מסכים אתכם חברים זה שיש למישהו מנוי לא נותן לו שום פריבילגיה על פני אוהדים אחרים. הפרבילגיה שהוא מקבל היא בזה שהוא משלם פחות כסף פר כרטיס לכל משחק בית. יש אוהדים שלא יכולים לעשות מנוי מסיבות כאלו ואחרות (שומרי שבת, חיילים, גרים בעיר אחרת) וזה לא הופך אותם לאוהדים פחות טובים! במשחקים גדולים שיש ביקוש גדול מן הסתם שיהיה את הבלאגן הזה.. הפתרון הוא להקצות מראש x כרטיסים למנויים (נניח 50 אחוז) ולעשות הגרלה מבין המנויים ומי שיזכה יהיה זכאי לרכוש כרטיס.. מי שלא יזכה יוכל לנסות לקנות ביום המכירה הרגיל
זה הכי טוב והכי הוגן כליי כולם

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

red ultras כתב:לא מסכים אתכם חברים זה שיש למישהו מנוי לא נותן לו שום פריבילגיה על פני אוהדים אחרים. הפרבילגיה שהוא מקבל היא בזה שהוא משלם פחות כסף פר כרטיס לכל משחק בית. יש אוהדים שלא יכולים לעשות מנוי מסיבות כאלו ואחרות (שומרי שבת, חיילים, גרים בעיר אחרת) וזה לא הופך אותם לאוהדים פחות טובים! במשחקים גדולים שיש ביקוש גדול מן הסתם שיהיה את הבלאגן הזה.. הפתרון הוא להקצות מראש x כרטיסים למנויים (נניח 50 אחוז) ולעשות הגרלה מבין המנויים ומי שיזכה יהיה זכאי לרכוש כרטיס.. מי שלא יזכה יוכל לנסות לקנות ביום המכירה הרגיל
זה הכי טוב והכי הוגן כליי כולם
אין בעיה.
אך כשבוחרים בשיטה כזו, אין מה לבוא בתלונות שאוהדי מכבי ושאר אוהדים שבדר"כ לא מגיעים יהיו בבלומפילד במקום אוהדים שבאים אחרי הקבוצה באש ובמים.

גם במכירה למנויים בלבד יש כרטיסים שילכו למקומות פחות טובים, שום דבר לא אידיאלי, אך זו כן שיטה שתבטיח שאחוז האוהדים שלהם "מגיע" תעלה למקסימום בעוד כמות הכרטיסים לספסרים ולאלה שלהם פחות "מגיע" (אוהדים שבאים רק למשחקים שהם בוחרים כמו שתיאר משה) תרד למינימום.
כשאני מסתכל על הכלל זו השיטה הטובה ביותר, למרות שאין ספק שיש לא מעט מהפרט שנפגעים ממנה.
ככה גם מנחילים תרבות מנויים וגורמים לאלה ש"יושבים על הגדר" כן לעשות מנוי בעונה הבאה. שזה דבר שהמועדון צריך לעודד.

בנוגע למערך כרטיסים עצמי, אם אני לא טועה מכבי ת"א כדורסל הם היחידים שעצמאיים בקטע הזה.
לאן אכן קורס מדי פעם, אך זה קורה בעיקר אצל הקהל התל אביבי במשחקים חשובים בהם ההתנפלות על כרטיסים עולה על שלנו בלא מעט.
יכול להיות שמבחינת עלות-תועלת עדיף לנו לתת ללאן (או כל משרד כרטיסים מקצועי אחר) לנהל את כל עניין המכירה. הם מתאימים לסדר גודל של הקהל שלנו.
צריך לדעת יותר פרטים כדי לתת דעה יותר רצינית על העניין הזה.

שלח תגובה