אל אל ישראל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אל אל ישראל
בוזגלו ראוי לצאנס בגלל שבניגוד לטל בן חיים שנתן חודשיים טובים במכבי ת"א ובנבחרת ואז נעלם, או בניגוד לורמוט שחיי בעיקר על העבר שלו, שני שחקנים שמהם גוטמן מאוד מחזיק, בוזגלו כבר שנתיים מספק קבלות ומספרים, כשרק זהבי מספק יותר קבלות, ועדין הוא לא מקבל את הצאנס בנבחרת.
הסיפור עם בוזגלו מזכיר את הסיפור עם עטר, כשגוטמן בגלל אגו (אבא של בוזגלו העביר ביקורת חריפה על גוטמן, גם בתקשורת וגם באמצעות הודעות ששלח לגוטמן לטלפון) לא נותן לו דקות.
גוטמן ימדד במבחן התוצאה, אבל חייב להגיד שכמו אוהדים רבים, גם אני מאוד מאוכזב מהדרך של גוטמן. במקום טובת הנבחרת הוא הרבה פעמים מכניס את האגו שלו לתמונה וזה גורם לכך ששחקנים כמו בוזגלו ועטר (שני השחקנים הכי טובים בישראל אחרי זהבי) לא מקבלים דקות בנבחרת, וזה לוקסוס גדול מידי.
באופן אישי, אני גם לא אוהב את השימוש של בלמים (בן הרוש, דגני) כמגינים בנבחרת. זה מגביל אותנו התקפית, זה מגביל אותנו מבחינת הנעת כדור, זה מגביל אותנו מבחינת כדורגל. ואם כבר עולים עם בלמים כמגינים, אז שלפחות ישחק באחד הצדדים שחקן כמו בוזגלו שאולי יתרום פחות הגנתית אבל מבחינה מספרית הוא יעיל הרבה יותר משחקנים כמו שהר או בן חיים.
הסיפור עם בוזגלו מזכיר את הסיפור עם עטר, כשגוטמן בגלל אגו (אבא של בוזגלו העביר ביקורת חריפה על גוטמן, גם בתקשורת וגם באמצעות הודעות ששלח לגוטמן לטלפון) לא נותן לו דקות.
גוטמן ימדד במבחן התוצאה, אבל חייב להגיד שכמו אוהדים רבים, גם אני מאוד מאוכזב מהדרך של גוטמן. במקום טובת הנבחרת הוא הרבה פעמים מכניס את האגו שלו לתמונה וזה גורם לכך ששחקנים כמו בוזגלו ועטר (שני השחקנים הכי טובים בישראל אחרי זהבי) לא מקבלים דקות בנבחרת, וזה לוקסוס גדול מידי.
באופן אישי, אני גם לא אוהב את השימוש של בלמים (בן הרוש, דגני) כמגינים בנבחרת. זה מגביל אותנו התקפית, זה מגביל אותנו מבחינת הנעת כדור, זה מגביל אותנו מבחינת כדורגל. ואם כבר עולים עם בלמים כמגינים, אז שלפחות ישחק באחד הצדדים שחקן כמו בוזגלו שאולי יתרום פחות הגנתית אבל מבחינה מספרית הוא יעיל הרבה יותר משחקנים כמו שהר או בן חיים.
חבל על הזמן שלך, הוא לא יקבל אותו, גם לא כמחליף.Sir Alex Ferguson כתב:בוזגלו ראוי לצאנס בגלל שבניגוד לטל בן חיים שנתן חודשיים טובים במכבי ת"א ובנבחרת ואז נעלם, או בניגוד לורמוט שחיי בעיקר על העבר שלו, שני שחקנים שמהם גוטמן מאוד מחזיק, בוזגלו כבר שנתיים מספק קבלות ומספרים, כשרק זהבי מספק יותר קבלות, ועדין הוא לא מקבל את הצאנס בנבחרת.
גוטמן מגיע עם הרכב מהבית, עם חילופים די צפויים ומערך מאוד קבוע.
כשהלך לו ב-3 מ-3 בפתיחת הקמפיין זה היה נסבל ומתקבל, מעבר לזה מדובר בצעד מביך של מאמן פחדן ומקובע.
כשהוצאנו 0 מ-6 בבית בשני משחקים סופר קריטים טענו שזה מול "הגדולות" (ווילס פתאום "גדולה"), מחרתיים יגידו שזה "הר געש שקשה לנצח בו"... ככה זה כשמאמן הנבחרת הוא מעצב דעת ופוליטיקאי ממולח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הרבה זמן לא הרגשתי כל כך אדיש למשחק נבחרת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בדיוק מה שאמרתי, אם ישיג את התוצאות אז הדרך פחות תשנה. אבל כשגם הדרך עקומה וגם אין תוצאות, זה כניראה יעלה לו במשרה.Totti כתב: חבל על הזמן שלך, הוא לא יקבל אותו, גם לא כמחליף.
גוטמן מגיע עם הרכב מהבית, עם חילופים די צפויים ומערך מאוד קבוע.
כשהלך לו ב-3 מ-3 בפתיחת הקמפיין זה היה נסבל ומתקבל, מעבר לזה מדובר בצעד מביך של מאמן פחדן ומקובע.
כשהוצאנו 0 מ-6 בבית בשני משחקים סופר קריטים טענו שזה מול "הגדולות" (ווילס פתאום "גדולה"), מחרתיים יגידו שזה "הר געש שקשה לנצח בו"... ככה זה כשמאמן הנבחרת הוא מעצב דעת ופוליטיקאי ממולח
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
זה היה צריך לעלות לו במשרה כבר מזמן.
לא זכורות לי תחושות תיעוב כל כך גדולות כלפי הנבחרת. מאחל לו להפסיד וללכת הביתה.
מוכן להסתפק גם בהצגות של זהבי וטב"ז.
לנו כאוהדי הפועל ב"ש אגב, טוב שבוזגלו לא משחק.
לא זכורות לי תחושות תיעוב כל כך גדולות כלפי הנבחרת. מאחל לו להפסיד וללכת הביתה.
מוכן להסתפק גם בהצגות של זהבי וטב"ז.
לנו כאוהדי הפועל ב"ש אגב, טוב שבוזגלו לא משחק.
אל אל הפועל
איך שכטר לא זומן ?
עד מתי בוזגלו לא יקבל צאנ'ס ? נימאס כבר ימאמן גרמני תחת.
איך שכטר לא זומן ?

עדיין מדריך צוללנים מתחילים במצפה התת ימי באילת. בכל זאת מישהו צריך להשלים לו את הפרמיות מהגולים שלא היוmaor20094 כתב:אל אל הפועל
איך שכטר לא זומן ?
שכטר נח כדי לחזור למרכז הבמה מהדלת הקדמית.dor69 כתב: עדיין מדריך צוללנים מתחילים במצפה התת ימי באילת. בכל זאת מישהו צריך להשלים לו את הפרמיות מהגולים שלא היו
2 שערי ליגה והוא בהכרב ליורו.
ברווז מסריח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אולי כמכוון תאורהTotti כתב: שכטר נח כדי לחזור למרכז הבמה מהדלת הקדמית.
2 שערי ליגה והוא בהכרב ליורו.
ברווז מסריח
כואב הלב על המאור - אחרי עונה כל כך ארוכה ומעייפת הוא עכשיו שבועיים בנבחרת ויודע שלא יקבל דקה. כל הכבוד לו שהוא לא נשבר.
כשפגשתי אותו אחרי בוסניה שאלתי אותו בשביל מה הוא צריך את זה והוא ענה לי שכל שחקן חולם להגיע לטורניר גדול ועכשיו זו הזדמנות בלתי חוזרת (כמובן שנכון להיום הסיכויים ירדו משמעותית)
אגב אותו דבר ברדה אבל זה נראה שהוא יותר מקבל את המעמד שלו אבל עדיין אחרי עונה כזו להתאמן שבועיים בשביל להיות מעודד זה מבאס
כשפגשתי אותו אחרי בוסניה שאלתי אותו בשביל מה הוא צריך את זה והוא ענה לי שכל שחקן חולם להגיע לטורניר גדול ועכשיו זו הזדמנות בלתי חוזרת (כמובן שנכון להיום הסיכויים ירדו משמעותית)
אגב אותו דבר ברדה אבל זה נראה שהוא יותר מקבל את המעמד שלו אבל עדיין אחרי עונה כזו להתאמן שבועיים בשביל להיות מעודד זה מבאס
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- OMERREMO33
בוא לא נגזים.... אין מה לרחם על הכדורגלנים, רוב רובם של העובדים במשק היו מחליפים איתם בשמחה.
הם עושים משהו שהם אוהבים ומשתכרים ממנו מאוד יפה,באשר לחופש- קודם כל הם בטוח יצאו (משהו בקטנה) ודבר שני הספורטאים הבאמת מצויינים כמעט לא זוכים לחופש(תמיד יש משהו נבחרת/קבוצה) אבל הפנסיה המאוד מוקדמת תכפר על כך
הם עושים משהו שהם אוהבים ומשתכרים ממנו מאוד יפה,באשר לחופש- קודם כל הם בטוח יצאו (משהו בקטנה) ודבר שני הספורטאים הבאמת מצויינים כמעט לא זוכים לחופש(תמיד יש משהו נבחרת/קבוצה) אבל הפנסיה המאוד מוקדמת תכפר על כך
באמת שאני לא מבין את ברדה,סתם שורף לעצמו את חופשת הקיץ ובשביל מה? להחזיק לחברה את המגבות.
מבייש מאוד בעיניי,הוא הפך כבר למושא ללעג ומבייש את עצמו בזה שהוא הולך לנבחרת שהוא אפילו לא אופציה חמישית בה.
שיפרוש בכבוד,הוא לא צריך את זה.
מבייש מאוד בעיניי,הוא הפך כבר למושא ללעג ומבייש את עצמו בזה שהוא הולך לנבחרת שהוא אפילו לא אופציה חמישית בה.
אתם מגזימים לגבי ברדה, הוא שיחק נגד בלגיה בעוד ששחקנים אחרים כמו דאבור לא שיחקו אפילו דקה.
בוזגלו זה באמת ביזיון. גם האמבוש שעשו לעטר ותמוז היה דוחה.
בוזגלו זה באמת ביזיון. גם האמבוש שעשו לעטר ותמוז היה דוחה.
אני דווקא מאשים את גוטמן. שחקן בן 34 לא מזמנים אם אין כוונה להשתמש. 5 דקות נגד בלגיה לא מצדיקות את הפארסה שהוא צריך לעבור.אדום זקן כתב:באמת שאני לא מבין את ברדה,סתם שורף לעצמו את חופשת הקיץ ובשביל מה? להחזיק לחברה את המגבות.
ברדה בסך הכל מתנהג כמו ברדה וכשהוא נקרא לדגל הוא מתייצב בלי לעשות פרצופים כמו יוסי בניון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה