הקטע הוא שאלונה רוצה להיות מעורבת. זה כמו עם שחר בחיפה. הוא המנהל המקצועי, אין טעם למנות "ג'ורדי" שמה. בהפועל נניח זה עבד כי רמון היה חסר מושג, ובמכבי למיץ' אין זמן בשביל זה. אצלנו, חיפה, ק"ש, בית"ר וכו', הבעלים הם המאמנים מקצועיים, ואין בעיה עם זה.
הפועלעולה כתב:הקטע הוא שאלונה רוצה להיות מעורבת. זה כמו עם שחר בחיפה. הוא המנהל המקצועי, אין טעם למנות "ג'ורדי" שמה. בהפועל נניח זה עבד כי רמון היה חסר מושג, ובמכבי למיץ' אין זמן בשביל זה. אצלנו, חיפה, ק"ש, בית"ר וכו', הבעלים הם המאמנים מקצועיים, ואין בעיה עם זה.
לא מאמין שאלונה רוצה להיות המאמן המקצועי
אלונה רוצה להתרווח ביציע, לראות כדורגל טוב ולקחת תארים
דר אדום בנשמה כתב:מאיפה אתה יודע שאי אפשר למצוא צוות שיעבוד בתקציב של 50-60 מיליון?
בדרך כלל העלוץ מתיישרת עם האיכות. ב50-60 מיליון תקציב מועדון ממש לא תמצא לעצמך ג׳ורדי וביין. אני דווקא חושב אחרת:
להביא אנשי מקצוע ישראלים רציניים. לשדרה הניהולית, כאלה שניהול פיננסי וארגוני הוא המומחיות שלהם. בשדרה המקצועית לא חסרים מאמני כושר טובים בארץ פשוט צריך למצוא אותם (הם לא תמיד בכדורגל), לא חסרים אנשי צוות מקצועי ישראליים שיבואו לתת עבודה מקצועית. לא חסרים סקאוטים ישראליים, לא חסרים אנשי מחלקת נוער.
בקיצור, הכל שאלה של לחפש את האנשים הנכונים ולהנהיג רוח טובה
אלונה רוצה להתרווח ביציע, לראות כדורגל טוב ולקחת תארים
הכוונה שלי שאין טעם למנות מישהו כמו ג'ורדי שהוא אחראי על ה-כ-ל. בגלל זה ילכו על מישהו כמו יצחק שום או דרור קשטן לדעתי, שיביאו מהניסיון שלהם ויבואו יותר לשפר את מערך האימונים, נוער וכו', שאלו דברים שאלונה לא יכולה לעשות לבד.
dor69 כתב:
בדרך כלל העלוץ מתיישרת עם האיכות. ב50-60 מיליון תקציב מועדון ממש לא תמצא לעצמך ג׳ורדי וביין. אני דווקא חושב אחרת:
להביא אנשי מקצוע ישראלים רציניים. לשדרה הניהולית, כאלה שניהול פיננסי וארגוני הוא המומחיות שלהם. בשדרה המקצועית לא חסרים מאמני כושר טובים בארץ פשוט צריך למצוא אותם (הם לא תמיד בכדורגל), לא חסרים אנשי צוות מקצועי ישראליים שיבואו לתת עבודה מקצועית. לא חסרים סקאוטים ישראליים, לא חסרים אנשי מחלקת נוער.
בקיצור, הכל שאלה של לחפש את האנשים הנכונים ולהנהיג רוח טובה
הפועלעולה כתב:הקטע הוא שאלונה רוצה להיות מעורבת. זה כמו עם שחר בחיפה. הוא המנהל המקצועי, אין טעם למנות "ג'ורדי" שמה. בהפועל נניח זה עבד כי רמון היה חסר מושג, ובמכבי למיץ' אין זמן בשביל זה. אצלנו, חיפה, ק"ש, בית"ר וכו', הבעלים הם המאמנים מקצועיים, ואין בעיה עם זה.
אבל שחר נכשל היום, אולי פעם הוא הצליח אבל היום הוא נכשל ובק"ש איזי שירצקי מבין כדורגל ברמה של יורדי קרויף...
דר אדום בנשמה כתב:
קודם כל מתכננים להגדיל את התקציב ל50 מיליון ותוספת של כמה מיליונים עדיפה על בנוניות נצחית...
לא מעניין מה כתוב בתקשורת.
ואם יש לך בעיה עם הבינוניות שלנו וטענות לאלונה, אתה מוזמן לרכוש את הקבוצה ולהעמיד תקציב גבוה יותר.
בינתיים אתה מאיים שלא תעשה מנוי(שלא עובר את ה1000 שקל) אם אלישע ישאר. חצוף
CrazyRed7 כתב:
לא מעניין מה כתוב בתקשורת.
ואם יש לך בעיה עם הבינוניות שלנו וטענות לאלונה, אתה מוזמן לרכוש את הקבוצה ולהעמיד תקציב גבוה יותר.
בינתיים אתה מאיים שלא תעשה מנוי(שלא עובר את ה1000 שקל) אם אלישע ישאר. חצוף
נכון אני חצוף ואולי אין לי כסף כדיי לעשות מנוי ואלישע זה רק הטריגר העיקרי?