שבת של כדורגל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: שבת של כדורגל?

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:ואם חשבתם שזה לא יגיע - אז הנה 12 שחקני ליגת העל שחתומים על מסמך שדורש לא לשחק בשבת:
https://sports.walla.co.il/item/2887759" onclick="window.open(this.href);return false;

זה רק אני או שכל מי שחתום משחק בהפועל חיפה?
אז שהפועל חיפה ובית"ר יעברו למשחקים ביום ראשון.
לא יאמן...
בגלל חבורת דבילים מהפועל חיפה אנחנו צריכים לסבול?
למה רועי גורדנה ושיר צדק לא עושים מחאות כאלו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: הם ידרשו לעשות את האימון במוצ"ש.
יכולים לדרוש מה שבא להם.
זה אומר שבשעון קיץ חלק מהשחקנים יגיעו לביתם אחרי חצות. יום לפני משחק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

izguy83 כתב: יכולים לדרוש מה שבא להם.
ואל תשכח שיש כמה שיוצאים למסיבות ומועדונים אחריי משחק ככה שהם לא יתאמנו יום אחריי.
יוצא בשבילם מושלם כל העניין....

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב: יכולים לדרוש מה שבא להם.
אני איתך ואיתכם.

אין ספק שמדובר פה בנטו רצון אישי של X שחקנים, שהם לא הרוב בליגה, ולצערנו החוק בנתיים עימם, מה שעלול להרוס פה את הכדורגל.

אהבתי את הגישה ה'לוחמנית' של המנהלת וההתאחדות, ישר השבתה. כמו שצריך. מאמין שזה יגיע לנקודת רתיחה בסוף השבוע ומשם מקווה שה"טובים" ינצחו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: אז שהפועל חיפה ובית"ר יעברו למשחקים ביום ראשון.
לא יאמן...
בגלל חבורת דבילים מהפועל חיפה אנחנו צריכים לסבול?
למה רועי גורדנה ושיר צדק לא עושים מחאות כאלו?
מצב כזה לא שיוויוני ופתח להמון תביעות משפטיות שיתקבלו מן הסתם על סמך תקדים שאתה מציע פה. פשוט מצער אותי כמה הדת דומיננטית וכופה את עצמה על הרוב במדינה שמגדירה עצמה דמוקרטית... זה נובע מחזירות של אנשים שמקיימים אורח חיים מסויים לפי בחירה (לגיטימי) ורוצים להנות מהכל כשלרוב זה מפריע (לא לגיטימי בעליל)
אני לא אתאיסט או משהו בסגנון, יהודי בדיוק כמוכם, בא ממשפחה שהיא דתית בחלק ואנחנו מאמינים מאוד באלוהים, אני פשוט מאמין יותר בצדק. ככה שאני מעדיף שתגובות שרגילים לראות מישראלים (כופר, אתה מוזמן לרדת מהארץ וכו׳) ייחסכו ממני ומהדיון הזה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: מצב כזה לא שיוויוני ופתח להמון תביעות משפטיות שיתקבלו מן הסתם על סמך תקדים שאתה מציע פה. פשוט מצער אותי כמה הדת דומיננטית וכופה את עצמה על הרוב במדינה שמגדירה עצמה דמוקרטית... זה נובע מחזירות של אנשים שמקיימים אורח חיים מסויים לפי בחירה (לגיטימי) ורוצים להנות מהכל כשלרוב זה מפריע (לא לגיטימי בעליל)
אני לא אתאיסט או משהו בסגנון, יהודי בדיוק כמוכם, בא ממשפחה שהיא דתית בחלק ואנחנו מאמינים מאוד באלוהים, אני פשוט מאמין יותר בצדק. ככה שאני מעדיף שתגובות שרגילים לראות מישראלים (כופר, אתה מוזמן לרדת מהארץ וכו׳) ייחסכו ממני ומהדיון הזה
אז זהו שאני אתאיסט, ואני אומר, הם רוצים כדורגל בימי חול לאלתר? שהדתיים יוותרו על תחבורה ציבורית או ליתר דיוק אי תחבורה ציבורית בשבת.
אי אפשר שאנחנו ניתן להם עוד, ועוד, ועוד ובסוף גם את המעט שנשאר לחילונים במדינה הזאת לא נקבל.

ד"א למה בעבר דתיים הלכו למשחקים כולל שחקנים שומרי מסורת כמו אורי מלמליאן אבל היום כולם נהיו עצלנים?
פשוט לא יאמן...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: אז זהו שאני אתאיסט, ואני אומר, הם רוצים כדורגל בימי חול לאלתר? שהדתיים יוותרו על תחבורה ציבורית או ליתר דיוק אי תחבורה ציבורית בשבת.
אי אפשר שאנחנו ניתן להם עוד, ועוד, ועוד ובסוף גם את המעט שנשאר לחילונים במדינה הזאת לא נקבל.

ד"א למה בעבר דתיים הלכו למשחקים כולל שחקנים שומרי מסורת כמו אורי מלמליאן אבל היום כולם נהיו עצלנים?
פשוט לא יאמן...
לא לא לא לא. זה לא דיל פה זה דבר שחשוב להרבה מאוד אנשים. תח״צ בשבת חייבת להיעשות בלי שום קשר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

חחח חצי מהשחקנים של הפועל חיפה ברשימה לא צפויים בכלל לשחק, מי הם בכלל? שיעשו קיצור דרך לקריירה שלהם וירדו כבר מעכשיו לליגה א' אם לא טוב להם. לא ייאמן.

https://sports.walla.co.il/item/2887759" onclick="window.open(this.href);return false;

בסופו של דבר זה יסתיים בהרחקה. והאמת, מגיע לנו.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא הגבתי פה עד עכשיו כי זה דיון שתמיד יהיו בו 2 צדדים וכל אחד ימשוך לכיוונו ואין לי כוח להיכנס לאכילת ראשים הזו של כן כפייה לא כפייה.

הייתי רוצה להגיד משהו אחר, יש כאן ציבור לא קטן שגם רוצה להיות חלק מהכדורגל, שגם רוצה להגיע למגרשים ולראות את הקבוצה שלו, וברגע שמשחקים בשבת מונעים ממנו את האפשרות הזו, עכשיו נכון שמצד שני כשהמשחקים משוחקים בימי חול יש ציבור חילוני שגם בו פוגעים (עם כל הכבוד לחיילים ויש המון באמת הם קודם כל חיילים, 3 שנים הם יפסידו חלק מהמשחקים ולכן הם למשך 3 שנים לא חלק מהמשוואה).

בטדי נגד מכבי ראיתי קבוצה לא קטנה במזרחי של דתיים לא רק כיפות סרוגות אלא ממש לבושים בחליפה, דתיי ישיבות מה שנקרא.
לא יודע מה איתכם, לי זה חימם את הלב- הרי הכדורגל הוא של כולנו, ללא הבדל דת, גזע, מין ואמונה.

כשהקבוצה מבקיעה גול אתה מתחבק כמו משוגע עם כל מי שליידך בלי לבדוק אם הוא דתי, חילוני, יהודי או מוסלמי, אלא אתה פשוט חוגג עם איש זר את אותה האהבה והתשוקה.

אין פתרון קסם, אין משהו שירצה את כולם ב100% אך כן אפשר להגיע לעמק השווה, לנסות לדחות משחקים לצאת השבת, חלק מהמשחקים כמו היום כן ישוחקו בימי חול ומראש לקבוע שמשחקים בעלי מרחק גיאוגרפי מסויים (ק"ש, חיפה, עכו..) יחוייבו לשחק בימי שבת כדי לא לגרום לאנשים להפסיד כמעט יומיים עבודה.

אני שוב אומר כמו שאתם נהנים ומתרגשים לראות את הקבוצה שלכם תחשבו על אלה שלעיתים מונעים את זה מהם רק כי האמונה שלהם שונה משלכם, כולנו משפחה אחת ביציע.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 06 ספטמבר 2015, 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:לא הגבתי פה עד עכשיו כי זה דיון שתמיד יהיו בו 2 צדדים וכל אחד ימשוך לכיוונו ואין לי כוח להיכנס לאכילת ראשים הזו של כן כפייה לא כפייה.

הייתי רוצה להגיד משהו אחר, יש כאן ציבור לא קטן שגם רוצה להיות חלק מהכדורגל, שגם רוצה להגיע למגרשים ולראות את הקבוצה שלו, וברגע שמשחקים בשבת מונעים ממנו את האפשרות הזו, עכשיו נכון שמצד שני כשהמשחקים משוחקים בימי חול יש ציבור חילוני שגם בו פוגעים (עם כל הכבוד לחיילים ויש המון באמת הם קודם כל חיילים, 3 שנים הם יפסידו חלק מהמשחקים ולכן הם למשך 3 שנים לא חלק מהמשוואה).

בטדי נגד מכבי ראיתי קבוצה לא קטנה במזרחי של דתיים לא רק כיפות סרוגות אלא ממש לבושים בחליפה, דתיי ישיבות מה שנקרא.
לא יודע מה איתכם, לי זה חימם את הלב- הרי הכדורגל הוא של כולנו, ללא הבדל דת, גזע, מין ואמונה.

כשהקבוצה מבקיעה גול אתה מתחבק כמו משוגע עם כל מי שליידך בלי לבדוק אם הוא דתי, חילוני, יהודי או מוסלמי, אלא אתה פשוט חוגג עם איש זר את אותה האהבה והתשוקה.

אין פתרון קסם, אין משהו שירצה את כולם ב100% אך כן אפשר להגיע לעמק השווה, לנסות לדחות משחקים לצאת השבת, חלק מהמשחקים כמו היום כן ישוחקו בימי חול ומראש לקבוע שמשחקים בעלי מרחק גיאוגרפי מסויים (ק"ש, חיפה, עכו..) יחוייבו לשחק בימי חול כדי לא לגרום לאנשים להפסיד כמעט יומיים עבודה.

אני שוב אומר כמו שאתם נהנים ומתרגשים לראות את הקבוצה שלכם תחשבו על אלה שלעיתים מונעים את זה מהם רק כי האמונה שלהם שונה משלכם, כולנו משפחה אחת ביציע.
תגיד, אתה אמיתי? מראש לקבוע שמשחקים עם מרחק רב ישוחקו בימי חול?
אנשים יפסידו יומיים עבודה על פי ההצעה שלך!
אם כבר מראש שישוחקו ביום שבת....

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:לא הגבתי פה עד עכשיו כי זה דיון שתמיד יהיו בו 2 צדדים וכל אחד ימשוך לכיוונו ואין לי כוח להיכנס לאכילת ראשים הזו של כן כפייה לא כפייה.

אין פתרון קסם, אין משהו שירצה את כולם ב100% אך כן אפשר להגיע לעמק השווה, לנסות לדחות משחקים לצאת השבת, חלק מהמשחקים כמו היום כן ישוחקו בימי חול ומראש לקבוע שמשחקים בעלי מרחק גיאוגרפי מסויים (ק"ש, חיפה, עכו..) יחוייבו לשחק בימי חול כדי לא לגרום לאנשים להפסיד כמעט יומיים עבודה.

ומה עם אוהדים שחותמים קבע? אז תוציא אותם מהמשוואה ל5,10,20 שנה? נו באמת.

ההודעה שלך הגיונית בהחלט, אבל המרכז שלה נעוץ בזה שאמרת "ציבור לא קטן". הציבור הזה לא הרוב. גם זה שמקשקשים פה על גידול בנוכחות במגרשים בימי חול. למה, דתיים לא עובדים? הם כן יוכלו ללכת ל1000% מהמשחקים בימי חול? ברור שלא. חוץ מזה, איך משחקים רחוקים בימי חול יועילו? נראה לי התכוונת למשחקים רחוקים בימי שבת.

עזוב, אין שום דרך להצדיק את זה. המנהג הזה קיים מקום המדינה, ללא שום הפרעות עד כה, ועם כל הכבוד למיעוט, אין צורך לשנות את זה עבורו. נכון, הם לא יהיו ב100% המשמחקים, וכנרה גם לא 50%, אבל זה המחיר שמשלמים על אורך חיים מסויים. בנתיים 3 מ4 המשחקים שנקבעו לנו משוחקים בימי חול. תחב"צ לקחו, מקומות בילוי בשבת לקחו, דיי..כמה אפשר?

וואלה אני צריך להתחיל להסתבך עם 2 מקומות עבודה כדי להגיע למשחק הבכורה בטרנר, אז אני אתחיל מחאה להעביר את המשחק לשבת כי זה נוח לי באופן אישי?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 06 ספטמבר 2015, 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

איפה הם היו ב- 60 שנה האחרונות? מה גם שמה לעשות, אתה מדבר על מיעוט.
הכדורגל צריך להיות משוחק ביום שבתון. כל עוד זה רק שבת, אין ברירה. מתי הילדים ישחקו? בזמן בית ספר?

אי אפשר לפתוח את הסטטוס-קוו רק כשנוח.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ומה עם אוהדים שחותמים קבע? אז תוציא אותם מהמשוואה ל5,10,20 שנה? נו באמת.

ההודעה שלך הגיונית בהחלט, אבל המרכז שלה נעוץ בזה שאמרת "ציבור לא קטן". הציבור הזה לא הרוב. גם זה שמקשקשים פה על גידול בנוכחות במגרשים בימי חול. למה, דתיים לא עובדים? הם כן יוכלו ללכת ל1000% מהמשחקים בימי חול? ברור שלא. חוץ מזה, איך משחקים רחוקים בימי חול יועילו? נראה לי התכוונת למשחקים רחוקים בימי שבת.

עזוב, אין שום דרך להצדיק את זה. המנהג הזה קיים מקום המדינה, ללא שום הפרעות עד כה, ועם כל הכבוד למיעוט, אין צורך לשנות את זה עבורו. בסופו של דבר הכל מתאזן. נכון, הם לא יהיו ב100% המשמחקים, וכנרה גם לא 50%, אבל זה המחיר שמשלמים על אורך חיים מסויים. תחב"צ לקחו, מקומות בילוי בשבת לקחו, דיי..כמה אפשר?

וואלה אני צריך להתחיל להסתבך עם 2 מקומות עבודה כדי להגיע למשחק הבכורה בטרנר, אז אני אתחיל מחאה להעביר את המשחק לשבת כי זה נוח לי באופן אישי?
+1000
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
The red one

bs war כתב:
איפה הם היו ב- 60 שנה האחרונות? מה גם שמה לעשות, אתה מדבר על מיעוט.
הכדורגל צריך להיות משוחק ביום שבתון. כל עוד זה רק שבת, אין ברירה. מתי הילדים ישחקו? בזמן בית ספר?

אי אפשר לפתוח את הסטטוס-קוו רק כשנוח.
ועוד מילא זה היה סטטוס קוו...מנהג שקיים אולי 5 שנים וגם בו שיחקו בשבתות..

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

חברים מצטער, התכוונתי שמשחקים בעלי מרחק גיאוגרפי ישוחקו כמובן בימי שבת.

לגביי ציבור הקבע? הם ייראו משחקים ואת הרוב, יכול להיות שכמה בשנה הם יאבדו אבל זה בדיוק על אותה הקטגוריה שחלקנו אולי לא נצליח להגיע ושהדתיים מפסידים בשבת.

שלח תגובה