אז מה שלומי הבוקר?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אז מה שלומי הבוקר?
שחררנו את רועי גורדנה ועכשיו גם את ארבייטמן, הבאנו שני שחקנים במקומם, היינו צריכים לשחרר רק אחד מהם לדעתי, אבל שיהיה אין לי כוח לעקיצות של חלקכם, זאת דעתי, אם זה מקובל עליכם אז סבבה, אם לא אז אתם מוזמנים לקפוץ לי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחחחחחח אתה אגדה שמקדימה את זמנה
שמע אתה באמת אגדה, אין לך מושג לאיזה תעצומות נפש אני נדרש כדי להתאפק לא להגיב לךדר אדום בנשמה כתב: אם כי להתחרות עם מארן לאלא ועם קוראץ' זה לא יהיה יותר קל ממה שהיה לו עד עכשיו.
למה אתה לא כאן יותר?? אני מתאפק לבד בחושךavivgolan כתב:חחחחחחחח אתה אגדה שמקדימה את זמנה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שיהיה בהצלחה לשלומי,בחור על הכיפאק,מגיע לו לשחק.
- ForeverRed
העיקר שכל הצדדים מרוצים.
בהצלחה לשלומי נגד מכבי!!
בהצלחה לשלומי נגד מכבי!!
לא יאמן. אין לך מושג איך מתנהל עסק ברמה של מכולת ואתה יוצא פה בקביעות הזויות ועוד מתנהל בלשון של "תקפצו לי".דר אדום בנשמה כתב:שחררנו את רועי גורדנה ועכשיו גם את ארבייטמן, הבאנו שני שחקנים במקומם, היינו צריכים לשחרר רק אחד מהם לדעתי, אבל שיהיה אין לי כוח לעקיצות של חלקכם, זאת דעתי, אם זה מקובל עליכם אז סבבה, אם לא אז אתם מוזמנים לקפוץ לי...
טעות של שלומי לדעתי.
יש להם 2 חלוצי שפיץ. קוראץ ולאלה.
בני יהודה הייתה מושלמת בשבילו, לדעתי.
בכל מקרה, בהצלחה!
בכל מקרה, בהצלחה!
בחיםה הוא ישחק לפניהם בוודאותשמעון א כתב:טעות של שלומי לדעתי.
בכל מקרה, בהצלחה!
בני יהודה הבטיחה לו חוזה רק עד סוף העונה, הפועל חיפה חתמה איתו על חוזה לעונה וחצי.שמעון א כתב:טעות של שלומי לדעתי.
בכל מקרה, בהצלחה!
לגיטימי לגמרי לחשוב על הפן הכלכלי ולהבטיח את העתיד שלך, במיוחד בגיל הזה.
נכון שהכי כיף לשחק וכל זה, אבל קריירה של כדורגלן היא קריירה קצרה, וצריך לעשות כמה שיותר כסף כשאתה עוד משחק כי אתה לא יודע מה יהיה לך אחרי הכדורגל.
- The red one
קוראץ' אני מסכים, אבל למה שישחק לפני לאלא? 8 שערי ליגה לבחור. אגב יש להם גם את תומר סוויסה שאני כלל לא בטוח שפחות טוב מארבטיימן נכון לעכשיו. 5 שערים לסוויסה העונה.
לאלה מחמיצן על, בכל תקציר הוא כובש אחד ומחמיץ 3. ולא כזה להוציא אותו מההרכב, אלי אלבז (WHO) עשה זאת בשבת האחרונה.
וארבייטמן בקבוצה כמו ה. חיפה תופר 15-18 שערים בקלילות אם הוא נותן עונה ללא פציעות.
וארבייטמן בקבוצה כמו ה. חיפה תופר 15-18 שערים בקלילות אם הוא נותן עונה ללא פציעות.
גם שגאדיר לא היה הוא בקושי שיחק העומק מספיק בהחלט.blueman כתב: אין מספיק עומק בעמדת החלוץ
- The red one
אלי אלבז שחקן בית מאוד מוכשר, סתם שתדע.הפועלעולה כתב:לאלה מחמיצן על, בכל תקציר הוא כובש אחד ומחמיץ 3. ולא כזה להוציא אותו מההרכב, אלי אלבז (WHO) עשה זאת בשבת האחרונה.
לאלא לא פתח סה"כ ב3 משחקי ליגה העונה. אז אני לא יודע מה היה במשחק האחרון, אבל לא בטוח שזה משליך משהו על ההמשך.
שחקן בית מוכשר או לא, החמיץ מצב אדיר מול השער עם בעיטת דרדרלה.
אני רואה את התקצירים של ה. חיפה כל שבוע. תמיד לאלה מחמיץ 2-3 מצבים ואם מתמזל מזלו גם כובש אחד. ככה אגב הוא גם היה בהפועל ת"א. הוא לא אמור להיות באנקר או תחרות קשה לשלומי
אני רואה את התקצירים של ה. חיפה כל שבוע. תמיד לאלה מחמיץ 2-3 מצבים ואם מתמזל מזלו גם כובש אחד. ככה אגב הוא גם היה בהפועל ת"א. הוא לא אמור להיות באנקר או תחרות קשה לשלומי