ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
Re: ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
אני מאמין שרק במצב של אליפות והעפלה לליגת האלופות בע"ה הוגו איתנו לעוד עונה בטרנר , פחות מזה ואני לא רואה אותו נשאר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הנה עוד סיבה למה חייבים לקחת אליפות השנה.red bend כתב:אני מאמין שרק במצב של אליפות והעפלה לליגת האלופות בע"ה הוגו איתנו לעוד עונה בטרנר , פחות מזה ואני לא רואה אותו נשאר.
גם לעצור את ההתעשרות של מכבי, גם להשאיר את אוגו וגם בראש ובראשונה לזכות באליפות.
קל זה לא יהיה, אבל זה חייב לקרות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חברים תירגעו, זה כולה הליגה הישראלית.
תזכרו כמה זמן לקח לשחקנים כמו דה סילבה לצאת לאירופה (ורק לליגה האוסטרית).
לא מאמין שיקבל הצעות משמעותיות לפני קמפיין אירופי מוצלח איתנו
תזכרו כמה זמן לקח לשחקנים כמו דה סילבה לצאת לאירופה (ורק לליגה האוסטרית).
לא מאמין שיקבל הצעות משמעותיות לפני קמפיין אירופי מוצלח איתנו
חוזה של 400 אלף יורו לטעמי לטווח ארוך ישאיר אותו איתנו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1yakar כתב:חוזה של 400 אלף יורו לטעמי לטווח ארוך ישאיר אותו איתנו
- ForeverRed
אני חושב שגם אלונה מבינה שזאת אולי ההזדמנות האחרונה לעשות על אוגו כמה דולרים.
אם היא תקבל הצעה גבוהה היא כנראה תמכור.
במידה וניקח אליפות אז יהיה אופציה לליגת אלופות (צמרמורת להגיד רק), שכר גבוה ובית חם...ns75 כתב:אוגו לא יהיה פה שנה הבאה, תפנימו את זה
בניגוד לזהבי שפה זו המדינה שלו ,וכמובן משפחה חברים, חינוך לילדים וכו, שמהווים שיקול משמעותי בהישארות, לאוגו אין פה שו דבר מלבד אולי סימפטיה לעיר
צריך כבר מעכשיו להתכונן ליום שאחרי, לא יהיה קל למצוא מישהו שייכנס לנעליים האלה
אוגו בעצמו יודע, שאחת הסיבות שלו להצלחה זה בית חם שהאמין בו, לא בטוח שתחרות וספסל במדינה קרה יצליחו לגרום לו לממש את עצמו
החילוצי כדור שלו באמצע זה פשוט זהב. בראון יכול להכנס לתפקיד הזה, אבל אוגו משלב את זה עם סייז של אפריקאי. יהיה מאוד קשה להביא משהו שדומה לזה.
- דר אדום בנשמה
דווקא רוג'ר קניאס שהעלו את שמו בספורט 5 עשה עליי רושם של שחקן שיכול להיות תחליף לאוגו אם הוא יעזוב.zivmay כתב:החילוצי כדור שלו באמצע זה פשוט זהב. בראון יכול להכנס לתפקיד הזה, אבל אוגו משלב את זה עם סייז של אפריקאי. יהיה מאוד קשה להביא משהו שדומה לזה.
אפשר למצוא שחקנים במקום אוגו.
הבעיה היא מה יהיה באירופה כי ייקח לזר זמן להתאקלם וכו'...
לכן חייבים להשאיר את אוגו, כי הוא בניגוד להובאן לדעתי או לסוארס ממש לא בר החלפה, בלעדיו אנחנו נראים פחות טוב במרכז המגרש, סוארס והובאן ברי החלפה, הוא לא.
ואל תטעו אני לא מזלזל לרגע בעבודה של הובאן, אבל אוגו זה אחד מהשוברי שוויון שלנו בסגל.
אם אוגו יעזוב, זה רק אחרי שעזר לנו להתקדם בשלבים האירופיים+עד שלא ימצא מחליף. קבוצה שתרצה אותו תצטרך לחכותדר אדום בנשמה כתב: דווקא רוג'ר קניאס שהעלו את שמו בספורט 5 עשה עליי רושם של שחקן שיכול להיות תחליף לאוגו אם הוא יעזוב.
אפשר למצוא שחקנים במקום אוגו.
הבעיה היא מה יהיה באירופה כי ייקח לזר זמן להתאקלם וכו'...
לכן חייבים להשאיר את אוגו, כי הוא בניגוד להובאן לדעתי או לסוארס ממש לא בר החלפה, בלעדיו אנחנו נראים פחות טוב במרכז המגרש, סוארס והובאן ברי החלפה, הוא לא.
ואל תטעו אני לא מזלזל לרגע בעבודה של הובאן, אבל אוגו זה אחד מהשוברי שוויון שלנו בסגל.
היא תפסיד יותר כסף מאשר תרוויח משחרור שחקן כמו אוגו.ForeverRed כתב:אני חושב שגם אלונה מבינה שזאת אולי ההזדמנות האחרונה לעשות על אוגו כמה דולרים.
תארים והצלחה באירופה יכניס לה סכומים גבוהים יותר.
אם הוא ישחק איתנו באירופה הוא לא יוכל לשחק במדי קבוצה אחרת, עזיבה שלו אם תיהיה זה בקיץ לפני שלבי המוקדמותאלדר כתב:
אם אוגו יעזוב, זה רק אחרי שעזר לנו להתקדם בשלבים האירופיים+עד שלא ימצא מחליף. קבוצה שתרצה אותו תצטרך לחכות
הכוונה שהוא לא יוכל לשחק במסגרת אירופית בקבוצה אחרת?שיש כתב: אם הוא ישחק איתנו באירופה הוא לא יוכל לשחק במדי קבוצה אחרת, עזיבה שלו אם תיהיה זה בקיץ לפני שלבי המוקדמות
לדעתי ההצעות שיהיו לו זה מרכז טבלה בליגות טובות יותר...
- yanivnew91
יצחקי מפרסם שע"פ מקורות באנגליה, אוגו מועמד לסאות'האמפטון
עריכה: בנוסף לווסט ברומיץ'
- דר אדום בנשמה
אבל צריך להיות לו מינימום של משחקי נבחרת ככה שהוא לא יקבל אישור עבודה וכו'.yanivnew91 כתב:יצחקי מפרסם שע"פ מקורות באנגליה, אוגו מועמד לסאות'האמפטון