זורקי האבוקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: זורקי האבוקות

שליחה על ידי גיל שגיב »

oranu כתב:אני ניסיתי למגר את התופעה ולא הצלחתי למרות שהאמנתי שאני אצליח אז אני אומר לך שאם אני ניסיתי ולא הצלחתי המיגור לא יכול להגיע מהאוהדים אלא רק מענישה חמורה.

לגבי אוהד שהודה או חזר בו או וואטאבר לא מענייני ולא רוצה גם שזה יהיה מענייני.

לגבי הרדיוסים אתה דמגוג בשקל ותלך כפרה עליי ועל כל חבר ארגון 1000 פעם בן אדם מסכן עלוב ובלי חיים.

הארגון לא יכול לעצור את תופעת האבוקות וזהו אתם לא רוצים להבין אל תבינו תבואו בטענות למי שהדליק לא למי שאתם חושבים שהדליק כי עובדה שמהצילומים כל מה שקלטו זה רק ילדים ואנשים שהם בכלל לא קשורים לארגון אז אל תזיין פה ת מוח ותנפח תאוריות קונספרציה ותגיד לי מי עשה מה
:חמור:

תרגום - " למה ? למה אתה עושה לי את זה....היו כאן הרבה ילדים שאכלו את מה שחירבנתי ולא קלטו את האמת...למה אתה חייב להרוס ? אם אתה הבנת מה קרה, אז סבבה. היית שומר את זה לעצמך ולא מגלה לכולם את האמת....מה אני יעשה עכשיו, מה ?
אה....והעיקר האבוקה ! תחי האבוקה ! תחי...תחי...תחי !!!!!"

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

גיל שגיב כתב:
:חמור:

תרגום - " למה ? למה אתה עושה לי את זה....היו כאן הרבה ילדים שאכלו את מה שחירבנתי ולא קלטו את האמת...למה אתה חייב להרוס ? אם אתה הבנת מה קרה, אז סבבה. היית שומר את זה לעצמך ולא מגלה לכולם את האמת....מה אני יעשה עכשיו, מה ?
אה....והעיקר האבוקה ! תחי האבוקה ! תחי...תחי...תחי !!!!!"
מאחל לך רק בריאות, אם היית יודע מה עשינו למען המועדון והקהל לא היית מעלה על דעתך שיש לנו קשר לזה, במיוחד על אנשים כמוני וכמו עידן.

אפסיק לסנגר על עצמי, גם ככה יצאתי מהתמונה, לא אקדיש משרה מלאה ואשלם מחיר אישי כבד בדיוק בגלל אנשים כמוך.

נראה איך ההנהלה-ארגון-אוהדים יסתדרו בלעדיי ובלעדי עידן.

נראה איזה שיתוף פעולה יהיה פה, נראה איזה שירות לאוהד תקבלו ונראה למי 28485829 יבואו בטענות תלונות ובקשות כשלא יהיה עם מי לדבר ולא יהיה מענה.

תלך כפרה עליי חתיכת אפס.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

oranu כתב:
מאחל לך רק בריאות, אם היית יודע מה עשינו למען המועדון והקהל לא היית מעלה על דעתך שיש לנו קשר לזה, במיוחד על אנשים כמוני וכמו עידן.

אפסיק לסנגר על עצמי, גם ככה יצאתי מהתמונה, לא אקדיש משרה מלאה ואשלם מחיר אישי כבד בדיוק בגלל אנשים כמוך.

נראה איך ההנהלה-ארגון-אוהדים יסתדרו בלעדיי ובלעדי עידן.

נראה איזה שיתוף פעולה יהיה פה, נראה איזה שירות לאוהד תקבלו ונראה למי 28485829 יבואו בטענות תלונות ובקשות כשלא יהיה עם מי לדבר ולא יהיה מענה.

תלך כפרה עליי חתיכת אפס.

:כבשה:

תרגום - " זהו.....עכשיו כשהאמת נחשפה...אני מרגיש כמו כבשה לקראת קורבן הפסח....אני אשתדל לעצור את האבוקות להבא למרות שבתכלס אני והארגון חושבים שזה סבבי ומדליקי ומלהיבי ומטומטמי וחירטוטי...אז כן, אנחנו יודעים מי הדליק אבל לא מתאים לנו לדווח עליו, אז מה אם נקבל רדיוס, כולה רדיוס....אז לסיום כמה מילות עידוד לעוסקים במלאכה...תחי האבוקה ! תחי...תחי...תחי !"

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גיל שאלה אישית קצת מה אתה עושה בחיים?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ועוד שאלה
איפה רשמתי שאבוקות שוות רדיוס ושאני בעד אבוקות?

כבש קורבן ושלל מטאפורות זה מגניב אבל לפחות אל תכניס מילים לפה של אנשים.

אם לדעתך אבוקות זה סבבה או לא סבבה אז תגיד.

אל תגיד מה דעתי כי דעתי נאמרה כבר מספר פעמים גם פה וגם בפורומים אחרים, חושב שזה יפה שזה מלהיב ומלהיט, לא שווה את המחיר לא קנסות ולא רדיוסים.

מה יש יותר ברור מזה מה אתה מתקשה בהבנת הנקרא או שאתה חותר להגיד "אתה בעד אבוקות אתה יודע מי עשה אתה אירגנת אתה הדלקת אתה וכל הארגון" כשבתאכלס אין לך שמץ של מושג עם מי אתה מדבר והעיקר כדי לצאת מגניב וצודק.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מנהלים יקרים עד מתי תתנו לטרול הזה לחרפן פורום שלם?
נשבר הזין מהיצור הזה. כל הזמן מנסה לסכסך והנה הפעם הוא גם הצליח.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

CrazyRed7 כתב:מנהלים יקרים עד מתי תתנו לטרול הזה לחרפן פורום שלם?
נשבר הז** מהיצור הזה. כל הזמן מנסה לסכסך והנה הפעם הוא גם הצליח.
זה כבר לא לסכסך זה להאשים פה אנשים בדברים פליליים בלי שום ראיה עדות או הסתמכות על משהו בסגנון.

זה גובל בהוצאת דיבה מה שהוא עושה פה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

oranu כתב:גיל שאלה אישית קצת מה אתה עושה בחיים?
תראה....אני מגיב באופן ענייני לכתיבה שלך גם אם עוקצני, אתה בתגובה מתלהם ומכנה אותי אפס.

עכשיו אתה מבקש שיח רציני בנינו ?

תתנצל ונדבר, אחרת חבל על הזמן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

oranu כתב:ועוד שאלה
איפה רשמתי שאבוקות שוות רדיוס ושאני בעד אבוקות?

כבש קורבן ושלל מטאפורות זה מגניב אבל לפחות אל תכניס מילים לפה של אנשים.

אם לדעתך אבוקות זה סבבה או לא סבבה אז תגיד.

אל תגיד מה דעתי כי דעתי נאמרה כבר מספר פעמים גם פה וגם בפורומים אחרים, חושב שזה יפה שזה מלהיב ומלהיט, לא שווה את המחיר לא קנסות ולא רדיוסים.

מה יש יותר ברור מזה מה אתה מתקשה בהבנת הנקרא או שאתה חותר להגיד "אתה בעד אבוקות אתה יודע מי עשה אתה אירגנת אתה הדלקת אתה וכל הארגון" כשבתאכלס אין לך שמץ של מושג עם מי אתה מדבר והעיקר כדי לצאת מגניב וצודק.
אורן אחי אל תענה לו בכלל. מי הוא שאתה צריך לתת לו דין וחשבון?
כל מטרתו היא לסכסך ולקבל קצת צומי. רק פרובוקציות הוא יודע.

אתה 10 והארגון 10. תמשיכו להיות הארגון הכי טוב בארץ, האוהדים האמיתיים מעריכים כל דבר ולו הקטן ביותר וגם כשיש ״בלאגן״ כזה אנחנו תמיד מאחוריכם.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גיל שגיב כתב:
תראה....אני מגיב באופן ענייני לכתיבה שלך גם אם עוקצני, אתה בתגובה מתלהם ומכנה אותי אפס.

עכשיו אתה מבקש שיח רציני בנינו ?

תתנצל ונדבר, אחרת חבל על הזמן.
חחחח אני אתנצל?
צילמתי את המסך ואני אגיד לך שוב אתה חתיכת אפס וזה שהאשמת אותי באופן אישי בהדלקת אבוקות או תמיכה או קשר לדברים האלה הכל מצולם ואני אישית אתבע אותך על הוצאת דיבה ולשון הרע אני רק צריך לדעת מי הגבר הזה שעומד מאחורי המקלדת ומאשים אותי בפלילים זה הכל.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הדיון הזה סתם עושה נזק, חבל על היחס על זה.

נכנסים לפה גם אנשי תקשורת ולוקחים ציטוטים של אוהדים ומפרסמים באתרים שלהם כאילו אוהדים דיברו איתם.

אורן, עדיף שלא היית מגיב בכלל ושהארגון היה שותק לכל התגובות האשמות והפירגונים.
עדיףלהיות בשקט ולא להדליק אש.
תמונה

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

גיל שגיב כתב:

התבלבלת, בעברית אומרים - נאיביות, תמימות, בורות ובערות.

בערבית ? - עלה יעתיק אלעמיה ולמוגליב !

דווקא לא התבלבלתי בדקתי במילון .
בעברית - דמגוג, גנב דעת, איש מדון וגיס חמישי .
בערבית - רוח לקריית שלום יא חיאני .

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

CrazyRed7 כתב: אורן אחי אל תענה לו בכלל. מי הוא שאתה צריך לתת לו דין וחשבון?
כל מטרתו היא לסכסך ולקבל קצת צומי. רק פרובוקציות הוא יודע.

אתה 10 והארגון 10. תמשיכו להיות הארגון הכי טוב בארץ, האוהדים האמיתיים מעריכים כל דבר ולו הקטן ביותר וגם כשיש ״בלאגן״ כזה אנחנו תמיד מאחוריכם.
לא מגיב לו יותר כפרה צילמתי מסך אני מבקש מהמנהלים רק לזהות את הבן אדם באופן אישי כי אני הולך להגיד תביעה לא מקובל עליי שידברו עליי בצורה הזאת בפורום עם כל כך הרבה קוראים

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אולי תעיפו אותו כבר מכאן? לא נמאס מהפרובקציות בשקל?

ובאופן לא מפתיע על הכתבה חתום גידי ליפקין. איציק יצחקי מנגד, פירסם שבסה"כ ביקשו את השמות של אותם אוהדים, ואם זה יקרה ישללו המנויים שלהם. הקוף היחידי כאן היא אופירע, גידי ליפקין יותר בכיוון של כלבלב.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 31 מרץ 2016, 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

הראל כתב:הדיון הזה סתם עושה נזק, חבל על היחס על זה.

נכנסים לפה גם אנשי תקשורת ולוקחים ציטוטים של אוהדים ומפרסמים באתרים שלהם כאילו אוהדים דיברו איתם.

אורן, עדיף שלא היית מגיב בכלל ושהארגון היה שותק לכל התגובות האשמות והפירגונים.
עדיףלהיות בשקט ולא להדליק אש.
בדיעבד אתה צודק אח אבל אני קודם כל לא בארגון ודבר שני רציתי לנהל דיון מהצד שלי וממה שאני אישית עברתי ולקחת בו חלק ביחד עם עוד אנשים שההערכה שלי אליהם היא רבה בפורום הזה ויש הרבה כאלה.

נגררתי לדיון עם אדם שמנסה להוציא לי שם רע ועל כן פה אני עוצר לא אגיב לו יותר.

מבקש ממנהלי הפורום לדעת מי האדם שעומד מאחורי היוזר גיל שגיב כי אני רוצה לתבוע אותו על הוצאה דיבה תודה.

שלח תגובה