שוער ששווה אירופה
Re: שוער ששווה אירופה
מהדרומי זה נראה כמו שער בטוח
אינסטינקט אדיר.
אינסטינקט אדיר.
סכמו את ההופעה שלו אתמול.
לטעמי היה בסדר גמור.
לטעמי היה בסדר גמור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כמו שאמרו מהדרומי זה היה נראה כאילו אם הוא לא מניף את היד בשניה האחרונה זה גול, מישהו שם מאחורי החומה הסיט את הכדור לצד השני וחיימוב בשניה קלט את זה.אלדר כתב: כדור למרכז השער מ25 מר. שער של שוער לא משנה מה המעוף של הכדור
אם זה היה נכנס לא הייתי מאשים אותו.
אם זה היה נכנס השופט היה נרצחSouth Boy כתב: אם זה היה נכנס לא הייתי מאשים אותו.
maxkid22 כתב: אם זה היה נכנס השופט היה נרצח
אל תתחיל עם השופט כי כל פעם שאני נזכר בו, עולה לי הלחץ דם.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
משתדל לא לדבר על שופטים יותר מדי, כן היה שופט חרא מלא שריקות הזויות לא נתן למשחק לזרום ריחם עליהם בכמה צהובים מאוד ברורים אבל לא עשה איזה טעות שיפוט בלתי נסלחת שהשפיעה על התוצאה, הוא לא מעניין אותי שאני צריך להתייחס אליו. אם היינו קצת יותר טובים אתמול שום שופט שבעולם לא היה מונע מההונגרים לקבל רביעייה.maxkid22 כתב: אם זה היה נכנס השופט היה נרצח
השופט היה מזעזע. כשאני מגיע לליגת אלופות אני מצפה מהשופטים לתת למשחק לזרום, לראות צהובים ברורים ולא לתת לקהל הרגשה שהוא עושה לנו דווקא.
לפי התקציר לא נגע באף אחד , הוא גנב צעד אחד לפינה הריקה והמזל שלאפנזמה הזה סובב את הכדור לאמצע ולא לחיבור שחיימוב עמד בו .
בשנייה האחרונה שחיימוב ראה את הכדור הוא הדף איך שיכל .
אין טענות אליו במשחק אתמול , במה שסיכנו אותו עמד בצורה טובה .
בשנייה האחרונה שחיימוב ראה את הכדור הוא הדף איך שיכל .
אין טענות אליו במשחק אתמול , במה שסיכנו אותו עמד בצורה טובה .
- ForeverRed
או שפספסתי משהו או שאף אחד כאן לא ראה הילוך חוזר של המהלך.
בעיטה חופשית למרכז השער, חיימוב גונב לפינה וכמעט מקבל שער מביך. למזלו ולמזלנו נוא הספיק לתקן (בערך).
אוי ואבוי אם זה היה הופך לשער.
יש לי הרגשה שאם גורש היה הודף כדור כזה בצורה כזאת חלק מהתגובות היו פחות סלחניות (ואני לא מחסידיו).
בעיטה חופשית למרכז השער, חיימוב גונב לפינה וכמעט מקבל שער מביך. למזלו ולמזלנו נוא הספיק לתקן (בערך).
יש לי הרגשה שאם גורש היה הודף כדור כזה בצורה כזאת חלק מהתגובות היו פחות סלחניות (ואני לא מחסידיו).
צודק 100%. גנב לפינה של החומה לפני הבעיטה. אם הבעיטה הולכת טיפה יוצר לפינה זה גול של שוער.ForeverRed כתב:או שפספסתי משהו או שאף אחד כאן לא ראה הילוך חוזר של המהלך.
מזל גדול גם שהבועט בעט ממש ממש חלש.
בגלל הבעיטה החוזרת היה כאן משחק פסיכולוגי, כמו בפנדל חוזר - יבעט לאותו המקום? ינסה טריק אחר? יגביה בכלל?
חיימוב הימר שינסה לבעוט לקרוב, הוא מנגד בחר לבעוט שוב לאותו האזור.
למזלנו זה יצא טוב.
חיימוב הימר שינסה לבעוט לקרוב, הוא מנגד בחר לבעוט שוב לאותו האזור.
למזלנו זה יצא טוב.
גורש חטף גולים דומים לזה בעבר. שולף מהזיכרון את הגולים של עטר ואופיר מזרחי לפני שנתיים בטרנר.
בסקאוטינג מקדים אפשר היה לראות שהוא שחקן שתמיד מסובב ולא בועט עם עוצמה. מוזר שחיימוב לא התכונן לזה.
+1ForeverRed כתב:או שפספסתי משהו או שאף אחד כאן לא ראה הילוך חוזר של המהלך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
האמת היא כמובן באמצע.
לא חושב שמדובר בהצלה גדולה מידי כי חיימוב הגיע לכדור אבל השאיר אותו "חיי" לאחר מכן, מצד שני כדור לא פשוט שהסתובב ושינה כיוון לפני שהגיע לחיימוב והיו לא מעט שוערים שגם היו סופגים במצב הזה.
חיימוב עשה מה שהיה צריך לעשות, לא כל דבר צריך להיות פסטיבל או מחדל.
לא חושב שמדובר בהצלה גדולה מידי כי חיימוב הגיע לכדור אבל השאיר אותו "חיי" לאחר מכן, מצד שני כדור לא פשוט שהסתובב ושינה כיוון לפני שהגיע לחיימוב והיו לא מעט שוערים שגם היו סופגים במצב הזה.
חיימוב עשה מה שהיה צריך לעשות, לא כל דבר צריך להיות פסטיבל או מחדל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!