באר שבע - טבריה, גביע הטוטו, המושבה, ראשון, 19:45
- ForeverRed
Re: באר שבע - טבריה, גביע הטוטו, המושבה, ראשון, 19:45
די באמת שזה מעייף.
שחררו אותנו ודברו לעניין.
שחררו אותנו ודברו לעניין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שמיר זה שחקן משלים. תמיד היה. אבל כשבאריירו אחרי פציעה הוא לא אותו באריירו, כשאליאס אחרי פציעה הוא לא אותו אליאס, וכשאין פוקו, אז אי אפשר לשחרר את שמיר בלי להביא מחליף במקום.
תעלה קישור של פוקו, גורדנה וקינגס, נראה לך שיהיה את הבורות שיש היום?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אבל למה פתאום המאמן אחראי על הכל??Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:22די אחי, כל הבנייה שלנו הקיץ עקומה.
תוסיף לדברים שכתבתי את מה שהולך באמצע המגרש שכל משחק יש שם בור.
הביא את קינגס, שחקו שהוא 8-10.
דינמי בטירוף, נעים עם הכדור.
אבל מי יחלץ?
מה נתן לנו השחרור של פוקו אם לא החתמת מישהו במקום?
שחרר גם את עדן ולא החתים כלום במקום, כלומר הלב של הקבוצה אמצע המגרש נחלש למרות שהחתמת שחקן כמו קינגס.
מי אשם בזה?
אתה לא רואה כמה טעויות נעשו כאן בקיץ?
שחרר את עדן, שחרר את פוקו, רצה לעשות טרייד על יוספי,
לא הביא זרים.
כאילו זה וואן מן שואו רן קוז'וך.
חודשיים במועדון וכבר על פיו יישק דבר.
מה הוא אשם שהמועדון (בצדק) החליט ששמיר לא שווה לו את המשכורת שהוא הרוויח?
מה הוא אשם שזרים לא מוחתמים בזמן?
מה הוא אשם שפוקו החליט שהוא לא מגיע למחנה אימון ורוצה לעוף מפה בכל מחיר?
שנה שעברה הרי האשמת אך ורק את ההנהלה בכל תחלואי הסגל, והיה איש הרבה יותר חזק ומשפיע על הקווים. מה נשתנה??
- Sir Alex Ferguson
ReDo כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:34אבל למה פתאום המאמן אחראי על הכל??
שחרר את עדן, שחרר את פוקו, רצה לעשות טרייד על יוספי,
לא הביא זרים.
כאילו זה וואן מן שואו רן קוז'וך.
חודשיים במועדון וכבר על פיו יישק דבר.
מה הוא אשם שהמועדון (בצדק) החליט ששמיר לא שווה לו את המשכורת שהוא הרוויח?
מה הוא אשם שזרים לא מוחתמים בזמן?
מה הוא אשם שפוקו החליט שהוא לא מגיע למחנה אימון ורוצה לעוף מפה בכל מחיר?
שנה שעברה הרי האשמת אך ורק את ההנהלה בכל תחלואי הסגל, והיה איש הרבה יותר חזק ומשפיע על הקווים. מה נשתנה??
שאלו את פרימור על שמיר, למה לא מימשו את האופציה, אמר אנחנו אהבו את עדן, אבל הצוות המקצועי החליט שהוא לא מתאים מקצועית.
פוקו, כמו כל הזרים של שנה שעברה, לא היה רצוי על ידי הצוות המקצועי ולכן אני מתאר לעצמי שעשה דין לעצמו וחזר מתי שחזר.
אם זה היה תלוי ברן גם קיניוניס כבר לא היה כאן.
זאת המציאות.
הוא קיבל הקיץ שני זרים בפרופיל כלכלי (ככה מספרים) שלא הגיעו שנים עם שכר ברמת המיגל ואפילו מעבר לכך.
יש כל כך הרבה בעיות בסגל שנבנה ובצורה שאנחנו משחקים שאני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני מבואס לא פחות ממךsimply--red כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:31שמעון אולי די עם הודעות של הגננת שולה בקבוצה של הגן
מה יש להיות שמח?
מהנהיה מהקבוצה הזו? מדחי אל בכי
אנחנו הולכים ומדרדרים משנה לשנה
לפני כמה שנים קבוצןת לא יכלו להסתכל לנו בלבן של העיניים והיום אם תחליף את השם בש לחיפה או חדרה אני לא אראה הבדל
רצינו להידבק למכביות, לעלות למעלה, לשאוף הכי גבוה שאפשר ןבפועל קורה בדיוק ההפך, אנחנו הולכים פול גז ברוורס
כל היום מתווכחים ברדה, קוזוך מרציאנו ומזרחי
זר כזה או זר אחר
אז ננצח במחזןר הפתיחה את קש
ואולי גם נפתיע ונחלץ איזה תיקו מול חיפה בסמי או ניצחון על מכבי בטרנר
נו ו..
לאן זה יוביל אותנו?
נחזור להיות מועדון שמתמודד על תארים באמת ולא בכיאלו?
נחזןר להיות מועדון ששחקנים בכירים ישמחו להגיע אליו וכשרונות צעירים מייחלים לקבל ממנו הצעה?
אחי נכון להיוםאין לנו אופק
אין אסטרטגיה למועדון
חיים על גחמות, מתנהלים בלי לחשוב צעד אחד קדימה, הכל קפריזות שבאות והולכות מדי שנה
ולא משנה מי המאמן ומי השחקנים
בלי עתיד, בלי תקווה ונשאר רק לחלום
מנסה להסתכל על דברים חיוביים כדי להכניס לי טיפה אופטימיות
זה קשה, אנחנו נראים רע
אבל כן, אני שמח שדיינר שיחק והיה טוב
זה לא בסדר להגיד את זה?
זה לא בסדר לקוות שיהיה טוב לקראת המחזור הראשון?
אם אני אוהב את הפועל ב"ש, אני חייב רק ללכלך על אלונה, קוזוך, ברדה, שחקנים?
בס"ה מנסה לצאת מהבאסה והחששות מהעונה הזאת
זאת הדרך שלי, אחי
ואני חושב שאני מהמתמשים שדווקא כן מנסים גם להעביר ביקורת מכובדת, וגם להסתכל על חצי(רבע) הכוס המלאה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אגיד את זה 1000 פעם, כי בסוף זאת המהות.
קוז׳וך באמת לא מעניין, הוא כנראה ימצא את עצמו מהר מאוד לא איתנו (הרבה יותר מהר ממה שציפיתי), אבל הוא רק הסימפטום לבעיה הרבה יותר חמורה. סימפטום למועדון שפועל ללא שיטה או דרך, על בסיס גחמות של ״כאן ועכשיו״ עם אפס אסטרטגיה.בפן המקצועי ובכל פן אחר.
הלוואי ויגרמו לי לאכול את הכובע, אבל לצערי זה חסר סיכוי.
קוז׳וך באמת לא מעניין, הוא כנראה ימצא את עצמו מהר מאוד לא איתנו (הרבה יותר מהר ממה שציפיתי), אבל הוא רק הסימפטום לבעיה הרבה יותר חמורה. סימפטום למועדון שפועל ללא שיטה או דרך, על בסיס גחמות של ״כאן ועכשיו״ עם אפס אסטרטגיה.בפן המקצועי ובכל פן אחר.
+1simply--red כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:31שמעון אולי די עם הודעות של הגננת שולה בקבוצה של הגן
מה יש להיות שמח?
מהנהיה מהקבוצה הזו? מדחי אל בכי
אנחנו הולכים ומדרדרים משנה לשנה
לפני כמה שנים קבוצןת לא יכלו להסתכל לנו בלבן של העיניים והיום אם תחליף את השם בש לחיפה או חדרה אני לא אראה הבדל
רצינו להידבק למכביות, לעלות למעלה, לשאוף הכי גבוה שאפשר ןבפועל קורה בדיוק ההפך, אנחנו הולכים פול גז ברוורס
כל היום מתווכחים ברדה, קוזוך מרציאנו ומזרחי
זר כזה או זר אחר
אז ננצח במחזןר הפתיחה את קש
ואולי גם נפתיע ונחלץ איזה תיקו מול חיפה בסמי או ניצחון על מכבי בטרנר
נו ו..
לאן זה יוביל אותנו?
נחזור להיות מועדון שמתמודד על תארים באמת ולא בכיאלו?
נחזןר להיות מועדון ששחקנים בכירים ישמחו להגיע אליו וכשרונות צעירים מייחלים לקבל ממנו הצעה?
אחי נכון להיוםאין לנו אופק
אין אסטרטגיה למועדון
חיים על גחמות, מתנהלים בלי לחשוב צעד אחד קדימה, הכל קפריזות שבאות והולכות מדי שנה
ולא משנה מי המאמן ומי השחקנים
בלי עתיד, בלי תקווה ונשאר רק לחלום
שמיר ופוקו שניהם לא היו צריכים להיות פה מקצועית.Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:38שאלו את פרימור על שמיר, למה לא מימשו את האופציה, אמר אנחנו אהבו את עדן, אבל הצוות המקצועי החליט שהוא לא מתאים מקצועית.
פוקו, כמו כל הזרים של שנה שעברה, לא היה רצוי על ידי הצוות המקצועי ולכן אני מתאר לעצמי שעשה דין לעצמו וחזר מתי שחזר.
אם זה היה תלוי ברן גם קיניוניס כבר לא היה כאן.
זאת המציאות.
הוא קיבל הקיץ שני זרים בפרופיל כלכלי (ככה מספרים) שלא הגיעו שנים עם שכר ברמת המיגל ואפילו מעבר לכך.
יש כל כך הרבה בעיות בסגל שנבנה ובצורה שאנחנו משחקים שאני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.
בלי קשר למי בדיוק קיבל את ההחלטה ומה היו השיקולים.
אוי ואבוי אם היו ממשיכים לעוד עונה. בטח בשכר של שמיר ביחס לתפוקה.
אני אישית לא יודע ואני לא מתיימר להיות נחרץ כמוך בנוגע לתהליך קבלת ההחלטות.
שני הזרים בפרופיל גבוה עדיין לא נכנסו 100 אחוז לעניינים ומוקדם לשפוט איך הם משולבים על ידי המאמן.
ביקורת על הרכבים, מי משחק ומי לא, שיטה וכ' היא עניינית.
להאשים את המאמן בחולשת הסגל זה ממש לא ביקורת עניינית.
מסכים לצערי הרב.RedRock כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:45אגיד את זה 1000 פעם, כי בסוף זאת המהות.
בדיוק, הכל על הראש. אתה שיודע טוב מאוד מה קורה בפנים אמור להבין שהמאמנים פה המילה שלהם על רכש היא כמעט לא קיימתSir Alex Ferguson כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:22די אחי, כל הבנייה שלנו הקיץ עקומה.
תוסיף לדברים שכתבתי את מה שהולך באמצע המגרש שכל משחק יש שם בור.
הביא את קינגס, שחקו שהוא 8-10.
דינמי בטירוף, נעים עם הכדור.
אבל מי יחלץ?
מה נתן לנו השחרור של פוקו אם לא החתמת מישהו במקום?
שחרר גם את עדן ולא החתים כלום במקום, כלומר הלב של הקבוצה אמצע המגרש נחלש למרות שהחתמת שחקן כמו קינגס.
מי אשם בזה?
אתה לא רואה כמה טעויות נעשו כאן בקיץ?
- Sir Alex Ferguson
ReDo כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:47שמיר ופוקו שניהם לא היו צריכים להיות פה מקצועית.
בלי קשר למי בדיוק קיבל את ההחלטה ומה היו השיקולים.
אוי ואבוי אם היו ממשיכים לעוד עונה. בטח בשכר של שמיר ביחס לתפוקה.
אני אישית לא יודע ואני לא מתיימר להיות נחרץ כמוך בנוגע לתהליך קבלת ההחלטות.
שני הזרים בפרופיל גבוה עדיין לא נכנסו 100 אחוז לעניינים ומוקדם לשפוט איך הם משולבים על ידי המאמן.
ביקורת על הרכבים, מי משחק ומי לא, שיטה וכ' היא עניינית.
להאשים את המאמן בחולשת הסגל זה ממש לא ביקורת עניינית.
כל הזמן מדברים איתי על רכש כאילו יגיעו עד סוף החלון 10 שחקנים.
יגיע זר, מקסימום שניים (אם בדש כשיר היום וקיניוניס לא משחק אז אולי היו מגיעים שלושה), ישראלי גנרי מחליף לעמדת המגן, ובזה כניראה הסגל יסגר.
הבעיות הם רבות וצריך לשאול מי החליף את שמיר בעוד קשר ״10״? מי החתים מגן ימני שלא מסוגל להגן? מי ייבש וגמר את הביטחון לבאריירו בשביל בלוריאן? מי הולך לישון בשקט עם תורג׳מן, בדש ואליאס כשחקני רוטציה בכירים? מי בונה סגל בלי שחקן אחד שהוא אגרסיבי ומסוגל לחלץ כדור? מי מתעקש ללחוץ ולשחק קו הגנה גבוה עם שני בלמים לא מהירים, התקפה לא מהירה ובלי קשר אמצע שיעשה סטופ באמצע?
לזכות באליפות אף מאמן לא יכול עם השילוב של התקציב הנוכחי והסגל הנוכחי, אבל כרגע זאת לא השאלה בכלל, כרגע יש כל כך הרבה בלאגן ובעיות בהגנה שהסכנה היא להגיע למקומות שלידם מקום שלישי וגמר גביע עוד יחשבו הצלחה.
- simply--red
- Title: CrazyRed
מכבד אבל זה להסתכל איפה תהיה מחר ולא בעוד שלוש שניםשמעון א כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 21:40אני מבואס לא פחות ממך
מנסה להסתכל על דברים חיוביים כדי להכניס לי טיפה אופטימיות
זה קשה, אנחנו נראים רע
אבל כן, אני שמח שדיינר שיחק והיה טוב
זה לא בסדר להגיד את זה?
זה לא בסדר לקוות שיהיה טוב לקראת המחזור הראשון?
אם אני אוהב את הפועל ב"ש, אני חייב רק ללכלך על אלונה, קוזוך, ברדה, שחקנים?
בס"ה מנסה לצאת מהבאסה והחששות מהעונה הזאת
זאת הדרך שלי, אחי
ואני חושב שאני מהמתמשים שדווקא כן מנסים גם להעביר ביקורת מכובדת, וגם להסתכל על חצי(רבע) הכוס המלאה.
תאמין לי שאם אנחנו רוצים לזכות ולראות שוב את הצלחת מדרימה צריך להתחיל לבנות מהיום כדי שזה יהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש.
וצריך שלבעלת הבית יחזור הרעל לעיניים למה לזכות בגביע ולסיים מקום 3-4 אפשר גם עם זינו,להב ופסח
אז מה אתה מציע לי כאוהד/משתמש בפורום לעשות?simply--red כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 22:51מכבד אבל זה להסתכל איפה תהיה מחר ולא בעוד שלוש שנים
תאמין לי שאם אנחנו רוצים לזכות ולראות שוב את הצלחת מדרימה צריך להתחיל לבנות מהיום כדי שזה יהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש.
וצריך שלבעלת הבית יחזור הרעל לעיניים למה לזכות בגביע ולסיים מקום 3-4 אפשר גם עם זינו,להב ופסח
באמת שואל, אחי
מה אני יכול לעשות כדי שלבעלת הבית יחזור הרעל לעיניים?
אני חושב שאם יהיו הצלחות מחר, יחזור לה החשק.
ביקורת, ביקורת, ביקורת, לדעתי לא תעזור להחזיר לה את הרעל לעיניים.
אולי אני טועה.
הצלחות לא מביאות חשק
חשק מביא הצלחות
לפחות הייתה מביאה לנו את אלירן חודדה אחלה מאמן , עשה שתי עונות גדולות בטבריה ועכשיו קיבל כרדיט בליגת העל ומוציא אחלה כדורגל משחקנים יחסית אלמונים או כאלה שלא הצליחו במקומות מסוימים.