מח' 25 : הפועל ב"ש - הפועל פ"ת, 20:15, שבת, 4.4, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: מח' 25 : הפועל ב"ש - הפועל פ"ת, 20:15, שבת, 4.4, טרנר

שליחה על ידי xboy »

hb7 כתב:
05 אפריל 2026, 13:57
אתה תסיים שני השאלה אם בהפרש נקודה או הפרש שערים
עדיין לא ראינו איך מכבי חוזרים מהפגרה הכפויה הזאת וקח בחשבון שהם בחסרון של זרים.
יודע שגם אנחנו לא נראים טוב אבל זה עדיין בלומפילד ריק נגד מכבי בסגל חסר ונגד קבוצה שלא מתגוננת.
יש סיכוי די טוב לניצחון בבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ReDo כתב:
05 אפריל 2026, 12:18
אתה מקטין את העליונות של קינגס על הליגה הזו.
בסיטואציה הנוכחית עם כל הבינוניאדה עליו נקום וניפול.

אם הוא יראה כמו אתמול - ברכות לביתר.
אם יופיע כמו לפני תחילת המלחמה - נניף.
במה בדיוק אני מוריד מקינגס?
בזה שאני חושב שאם אנחנו בונים עליו כשחקן היחיד שמסוגל לעשות מהלך אישי כדי לתת קצת יצירציות אז זה מחשבה מופרעת?

קינגס שחקן מצוין. כשמתחבר לו הוא הטוב בליגה. זה עדיין לא אומר שהוא לבדו יכול להביא צלחת.
רן מעלה הרכבים לא כשרוניים בשיט וזה מקשה עליו מאוד. זה גם מקל את השמירה עליו, כי מאחמד, אבו רומי וסטויאהוב אין סכנה. ראינו אתמול כמה על אף הבישול אבו רומי הוא שחקן מסורבל עם הכדור. אם הוא השחקן שמקבל את הכדור בקו, אתה ללא ספק בבעיה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גם סטויאנוב זו הנפצה מארץ ההנפצות של ראש בוראס.
שחקן אחרי פציעה קשה שגם לפניה היה רחוק מלהבריק.
רועי לוי יעיל ממנו בכמה דרגות. תן לו את המצבים שהנכים שלנו בהתקפה מחרבים והוא מבשל גולים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-88 ביננו להפועל פ''ת, שהעמיד את המאזן ביננו על 29 נצחונות לנו, 29 נצחונות להפועל פ''ת, 30 תיקו ויחס שערים 82-87 להפועל פ''ת. שאנחנו מארחים עומד המאזן על 45 מפגשים - 16 נצחונות לנו, 11 נצחונות לפ''ת, 18 תיקו ויחס שערים 40-49 לנו. שפ''ת מארחת עומד המאזן על 43 מפגשים - 18 נצחונות לפ''ת, 13 נצחונות לנו, 12 תיקו ויחס שערים 33-47 לפ''ת.

*נתונים באדיבות מוזיאון הפועל פ''ת ברשת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

Itay כתב:
23 פברואר 2026, 00:03
חחחח על המשפט הראשון מישהו חייב להעמיד מולך מראה, פותחים במסע ציד על המאמן בגלל תיקו (מאוד מיותר ומכעיס) אחרי 4 ניצחונות ופתיחת פער משמעותי מהמושא לאוננות מקריית שלום בלי גרם של מחמאה למאמן אלא בעיקר התחבאות במחילות.

רן לא עזר היום לקבוצה זה נכון, מצטער שזה לא משכנע אותי שהאחריות היא בעיקר על השחקנים שלא היו מסוגלים לנצח את הקבוצה הכי נאיבית והכי שטיח בליגה אחרי ריינה.
אם גאנח זה עגל שלא מסוגל לעבור את דור מלול ופרץ לא מסוגל לתת כדור אחד טוב לחלוץ שלו ודן מחבל בכל כדור שמגיע עליו אז אולי הבעיה היא בהם, כל החילופים בוצעו וחוץ מלהשתלט על המשחק הם לא תרמו כלום, מי שמצפה מרן לשלוט בכל פיפס שקורה על הדשא כדאי לו לנחות.

ועוד מבזק מהמציאות, כשבית״ר הייתה בסיטואציות שחייבת שער יצחקי לא פעם ולא פעמיים הוציא שחקנים כמו אצילי ושועה, כשדיילה היה חייב ניצחון בטדי הוא עלה בהרכב הכי פחדני שיש, על היתר אין מה לדבר הן לא היו רלוונטיות עוד באוקטובר.
טעויות עושים כל המאמנים, עומד מאחורי זה שהטוב ביותר על אף המגרעות נמצא אצלנו.
Itay כתב:
23 פברואר 2026, 00:58
הדרך שלו הביאה אותו לאיפה שאנחנו נמצאים לטוב ולרע, להסתכל על הניהול משחק שלו רק כשמפילים זה לא הוגן. יש הרבה דברים לא טובים שהוא עשה גם היום וגם בכלל, עדיין אי אפשר כל פעם מחדש שמאבדים נקודות לאבד את הראש. צריכה להיות פה הבנה שאנחנו לא באיירן, יש משחקים כאלה שדברים לא הולכים, חשוב לדעת לקום מהם ולתקן. פתחנו פער בשביל הימים המסריחים האלה בדיוק, מי שחשב שנטייל פה לאליפות במרץ עם 20 הפרש מתבלבל, זה יהיה צמוד עד הסוף והפער עוד יגדל ויקטן כמו אקורדיון, מבאס אבל חייבים לעשות קאט ולהישאר עם עיניים על הכדור, רק המשחק מול פ״ת מעניין.
4 לב אדום כתב:
22 פברואר 2026, 22:36
אתה חי בסרט אם אתה חושב שהסיפור כבר היה צריך להיגמר.
הדרך עוד ארוכה ונאבד עוד נקודות.
טוב שהסטירה הגיעה עכשיו מול קבוצה כזאת.
שום משחק לא ייראה ככה בפלייאוף העליון כי לא נשחק מול קבוצות שיסגרו ככה.
זה אמור להעיר אותנו לקראת הפינאלה עם פ"ת ומכבי.
הפנים לשבוע הבא לאסוף את 3 הנקודות !
Melikson24 כתב:
22 פברואר 2026, 22:39
היינו צריכים להבטיח אליפות במחזור 2. אתה לא יודע?
כל דבר מעבר זה בושה וקוז'וך האפס אשם. מאז שהגיע רק חרא איתנו. קילקל אותנו.

אלה התגובות מהמחזור הקודם מול הפועל חיפה.
אז עבר עוד מחזור, ועוד משחק בית, ושוב תוצאת תיקו במשחק שהיינו גם בקלות יכולים להפסיד בו.
שוב קוזוך לא מגיב, שוב אנחנו חשופים בכל התקפת מעבר וכל כדור ארוך, שוב חילופים מאוחרים.
מעניין אם הכותבים למעלה שבכל פעם מחפשים תירוצים ומגינים באוטומט מזהים סוף סוף את הבעיות שיש לנו ואת חוסר היכולת של המאמן להסיק מסקנות ולתקן אותם.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

xboy כתב:
05 אפריל 2026, 14:48
עדיין לא ראינו איך מכבי חוזרים מהפגרה הכפויה הזאת וקח בחשבון שהם בחסרון של זרים.
יודע שגם אנחנו לא נראים טוב אבל זה עדיין בלומפילד ריק נגד מכבי בסגל חסר ונגד קבוצה שלא מתגוננת.
יש סיכוי די טוב לניצחון בבלומפילד.
תזכיר לי מתי ניצחנו בליגה שם?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
05 אפריל 2026, 14:50
במה בדיוק אני מוריד מקינגס?
בזה שאני חושב שאם אנחנו בונים עליו כשחקן היחיד שמסוגל לעשות מהלך אישי כדי לתת קצת יצירציות אז זה מחשבה מופרעת?

קינגס שחקן מצוין. כשמתחבר לו הוא הטוב בליגה. זה עדיין לא אומר שהוא לבדו יכול להביא צלחת.
רן מעלה הרכבים לא כשרוניים בשיט וזה מקשה עליו מאוד. זה גם מקל את השמירה עליו, כי מאחמד, אבו רומי וסטויאהוב אין סכנה. ראינו אתמול כמה על אף הבישול אבו רומי הוא שחקן מסורבל עם הכדור. אם הוא השחקן שמקבל את הכדור בקו, אתה ללא ספק בבעיה.
קינגס זה מעבר לשחקן מצוין.
בסיטואציה שנוצרה בלי דן ביטון, אם הוא יופיע לפלייאוף ניקח ואם לא לא.

בהיעדר הכישרון בהתקפה אתה תקום ותיפול על היכולת שלו בפלייאוף.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
05 אפריל 2026, 15:09
אז עבר עוד מחזור, ועוד משחק בית, ושוב תוצאת תיקו במשחק שהיינו גם בקלות יכולים להפסיד בו.
שוב קוזוך לא מגיב, שוב אנחנו חשופים בכל התקפת מעבר וכל כדור ארוך, שוב חילופים מאוחרים.
מעניין אם הכותבים למעלה שבכל פעם מחפשים תירוצים ומגינים באוטומט מזהים סוף סוף את הבעיות שיש לנו ואת חוסר היכולת של המאמן להסיק מסקנות ולתקן אותם.
צודק לגמרי.
נפלנו בפח של אותו סיפור משחק.
רק שהייתה חודש פגרה באמצע ( באמת מבלי לתרץ ) והביצוע של הפעולות שלנו מן הסתם היה ברמה נמוכה.
עדיין זה לא מנקה אותנו מהופעה כל כך רעה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
05 אפריל 2026, 16:05
קינגס זה מעבר לשחקן מצוין.
בסיטואציה שנוצרה בלי דן ביטון, אם הוא יופיע לפלייאוף ניקח ואם לא לא.

בהיעדר הכישרון בהתקפה אתה תקום ותיפול על היכולת שלו בפלייאוף.
לפי שפת הגוף שלו אתמול הוא לא יתעורר פתאום, המלחמה כיבתה אותו סופית
מבאס

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

4 לב אדום כתב:
05 אפריל 2026, 16:27
צודק לגמרי.
נפלנו בפח של אותו סיפור משחק.
רק שהייתה חודש פגרה באמצע ( באמת מבלי לתרץ ) והביצוע של הפעולות שלנו מן הסתם היה ברמה נמוכה.
עדיין זה לא מנקה אותנו מהופעה כל כך רעה.

גם באשדוד נפלנו באותם דברים, רק שם ניצחנו, אז היה נוח להתעלם.
אין בעיה עם איבוד נקודתי ומשחקים רעים מידי פעם, כן יש בעיה שאותם טעויות חוזרים על עצמם פעם אחרי פעם אחרי פעם.
כן יש בעיה שהגישה, המערך, השיטה, כלום לא השתנה אחרי הפגרה למרות שכל סימני ההאזהרה הופיעו כבר במשחק מול הפועל חיפה ולמרות שאיבדנו את דן מה שהיה אמור להיות קלאסי לשינוי המערך.
כן יש בעיה שגם מול הפועל פתח תקווה, שוב קוזוך חיכה עד הדקה ה - 80 כדי לנסות ולשנות.
כן יש בעיה ששוב אין שימוש בסגל שלנו, ששחקן כמו איסט מקבל פירורי דקות וששוב רועי לוי לא נספר למרות שהוא אולי משחקני הקו הבודדים שלנו שמסוגלים לייצר משהו (בטח אם כבר עברנו למערך של 3 - 5 - 2).
כן יש בעיה ששוב יש שחקנים עם חסינות, למשל אליאל פרץ שהיה חלש והרגיש עייף ואיבד בסוף המשחק כדורים באזורים מסוכנים, ואין אפילו מחשבה להכניס לאמצע רעננות, כאילו יש שחקנים עם חסינות מוחלטת.
כן יש בעיה שבדיוק כמו שנה שעברה, אנחנו לא מנקים צהוב חמישי לשחקן מפתח שלנו לפני מפגש בחצי הגמר מול קבוצה מליגה לאומית, וכופים עלינו לאבד אותו בפלייאוף העליון או שימשיך לשמור על הרגליים כל הפלייאוף.

קבוצת כדורגל לא יכולה להיות עם מערך אחד, שיטת משחק אחת, דרך אחת לשחק, ולהגיד לעצמה לא מעניין אותי איך היריב משחק, האם הוא למד אותי, האם הוא מנצל את החסרונות שלי, האם הוא סוגר את היתרונות שלי, אני ממשיך בשלי עם עיניים עצומות ורק כשממש אין ברירה ונשארו 10 דקות לסיום אני מנסה לשנות.
דרך זה חשוב, פילוסופיית כדורגל זה חשוב, אבל אנחנו לא משחקים מול קונוסים ובהמשך זה רק יהיה קשה יותר כשלא נפגוש כל מיני בני סכנין וריינה וקטמון ואת הנמושות של הליגה, אלא את קבוצות הצמרת שהם איכותיות יותר. ברמות האלה אתה חייב להיות גמיש מחשבתית, גמיש מערכתית, ולא ללכת ראש בקיר ולהגיד הקיר ישבר.
ודיברנו על זה בעבר גם כשניצחנו, כי לאורך זמן היה ברור שנענש על זה, בדיוק כמו שדי ברור שהשחקנים שלנו מגיעים לפלייאוף סחוטים יותר מכל קבוצה אחרת כי אצלנו אין רוטציה ויש שחקנים חסינים אז העומס עליהם השנה היה עצום מצד אחד ומצד שני שחקני הספסל כשנצטרך אותם יהיו חלודים וללא דקות משחק אמיתיות כי גם כשאנחנו לא טובים הם מקבלים רק פירורי דקות.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
05 אפריל 2026, 15:09
מאז הפועל חיפה עברו מים בנהר, השבועיים היעדרות של חמודי הפכו לחודשיים, איבדנו את ביטון ויצאנו לחודש של הפוגה בלי שגרת אימונים ועם סגל חסר.
לרוב לא הסכמתי עם האובססיה לראות אותו משנה כי היו כאלה שדרשו לראות שינויים רק לצורך השינוי, הפעם חווינו כאמור סיטואציות מורכבות שהן כאלו שמחייבות את המאמן לעשות התאמות באופן נרחב מהרגיל,
בכל אספקט של המשחק רן כשל אתמול, מההרכב הנגרי ועד הצהוב שונטורה לא ספג שעוד ינשך אותנו בתחת.

אני אמשיך להגיד שהוא מאמן מעולה והקבוצה נמצאת במקום ראשון בעיקר בזכותו אך אתמול שוב הגענו לצומת קריטית והוא פשוט אנס אותנו עם קיפאון מוחלט. גם אם זה היה נגמר בניצחון הייתי אומר שזה המשחק הכי רע של רן מאז שדרך פה, הגיב כמו סוס טרויאני על מלא.

אין לי בעיה עם זה שמאמן טועה או לא מנצח הוא גם בן אדם, יש לי בעיה קשה עם מאמן שרואה שדברים לא הולכים והוא פשוט ממשיך בשלו או שמתחיל לשנות בדקה שכולם כבר צריכים בלון חמצן.
מדקה 55 רואים שהקבוצה נראית רע ואין שום תגובה, ועד שהיא מגיעה זה בסוף כניסה של השחקן הכי כלומניק בקבוצה. טירוף בעיניי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אנשים פה מדברים על השבועות האחרונים.
אני כבר יותר משנה רואה את אותן טעויות.
בטרנר נגד חיפה, בנתניה, בטדי ובבלומפילד. באינספור משחקים נוספים.

זה מאמן שלא ישנה את דרכו, לא יפתח את הראש ולא ילמד שום דבר אף פעם. רק הדרך שלו. עד המוות.

איבד אליפות ובדרך לאבד עוד אחת.
בסוף הוא ילך ואנחנו נישאר עם הצער.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ForeverRed כתב:
05 אפריל 2026, 15:05
גם סטויאנוב זו הנפצה מארץ ההנפצות של ראש בוראס.
שחקן אחרי פציעה קשה שגם לפניה היה רחוק מלהבריק.
רועי לוי יעיל ממנו בכמה דרגות. תן לו את המצבים שהנכים שלנו בהתקפה מחרבים והוא מבשל גולים.
100+
איך זה עדיין לא קורה ???
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

ForeverRed כתב:
05 אפריל 2026, 17:30
אנשים פה מדברים על השבועות האחרונים.
אני כבר יותר משנה רואה את אותן טעויות.
בטרנר נגד חיפה, בנתניה, בטדי ובבלומפילד. באינספור משחקים נוספים.

זה מאמן שלא ישנה את דרכו, לא יפתח את הראש ולא ילמד שום דבר אף פעם. רק הדרך שלו. עד המוות.

איבד אליפות ובדרך לאבד עוד אחת.
בסוף הוא ילך ואנחנו נישאר עם הצער.
מרגיש כאילו האגו שלו נפגע ברגע שהקבוצה היריבה כופה עליו סגנון משחק אחר או שהוא צריך לעשות התאמות אליה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
05 אפריל 2026, 18:05
100+
איך זה עדיין לא קורה ???
כשדיברו על רכש סיפרו לנו שלא צריך כי יוני חוזר מפציעה. טפי

שלח תגובה