איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי אלדר »

shacharb כתב:
התגובה שלך בהחלט הזויה. הזלזול שלך לא במקום.
אם אתה מרוצה ממה שאתה רואה ומההתנהלות אז סבבה, תהנה.
אחי אני לא מזלזל. אני מנסה לנער. תתעוררו!
לא אני ההזוי. הרבה ממכם הפכו לכאלה פה לאחרונה.

מה הבהרות? מה עובר עליכם?
המערכת צריכה שקט לא הבהרות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב: תשמע משה לא מזלזל לשנייה באמינות שלך אבל שחקן שנותן תפוקה אש באימונים מקבל דקות נגד לוגאנו בבית ובני יהודה והפועל חיפה בחוץ.
אין פה בישול איטי של ברק, יש פה שחקן שנמצא בקצה הרוטציה.
לא יודע מה שחקנים אמרו ולמי, אם לא שוחחת איתם באופן אישי אז יש מצב שחירטטו אותך ואם זה אמיתי אז בוא ותסביר למה הוא לא שיחק דקה במשחק כל כך תקוע ואיטי כמו שהיה לנו אתמול?
אין מצב בעולם שזה בישול איטי נטו, או שיש פה סדרת חינוך או שבכר לא מחזיק ממנו, הלוואי וזה האופציה הראשונה.
שוב, לא אחשוף את הגורמים שדיברתי איתם, אבל ממה שאני שומע זה לא בריאותי (הספרדי כשיר) זה לא מקצועי (חשבו לפתוח איתו כבר במשחקים באירופה) אלא זה מנטלי.

דרך אגב, רצו לפתוח עם בן שהר מול בני יהודה, אבל הוא אמר שהוא לא מוכן מנטלית ולכן לא פתח.

הלחץ על הקבוצה השנה גדולה מאוד, בטח על אחד כמו קוונאקה שהציפיות ממנו עצומות, ולכן צריך לתת כאן דגש על הנושא המנטלי. מקווה מאוד שהנושא ייפתר, ואני מאמין בבכר ואם הוא רוצה לשלב אותו בהדרגתיות או כשהקבוצה תהיה בתקופה יותר טובה אני איתו גם אם אני הייתי פועל אחרת.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

בכר בלא מעט ראיונות סיפר על תחילת הדרך שלו פה, שסיפסל את נוואקמה ואפילו פתח עם דן ביטון אז בעכו.
מספר שהוא הבין שטעה ולא תמיד נכון להתעקש על העקרונות עד הסוף, בקיצור בין השורות רמז שדן ביטון תיזז באימונים וטוני פחות.

מקווה שלא חוזר על אותה טעות פה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

יכול להיות שבכר מנסה בכוח לבנות אצלו רעב...
אין לי הסבר אחר למה שקורה איתו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:כמו עם ברדה שמחכים שיחזור לכשירות מלאה, ככה גם עם קוונאקה, בכר לוקח את הזמן ולא רוצה לקחת סיכונים ולשלב אותם מוקדם מידי.
בכר מסתכל קדימה, יודע שהעונה עוד ארוכה, ולכן מבחינתו שקוואנקה ישתלב לאט לאט ובהדרגתיות מאשר לזרוק אותו למים העמוקים ואז הוא יכול גם לטבוע.
באופן אישי הייתי פותח איתו מול בני יהודה, וגם אתמול הייתי משלב אותו כמחליף, אבל מבין את בכר שמבחינתו הליגה לא נגמרה אתמול ולא נגמרת עוד שבוע ולכן מחליט לחכות איתו גם אם זה מגביל אותנו התקפית בתקופה הזאת.
בקצב צבירת הנקודות שלנו עד כה הליגה כבר תיגמר עוד חודש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני באמת חושב שקואנקה יקבל עוד לא מעט הזדמנויות. בכר כנראה לא רואה מקום לשלב אותו בסיטואציה הנוכחית ותרצו או לא זה אומר משהו על השחקן.

מה שמפריע לי זה האופטימיות שחלק מהאנשים מפזרים פה לגביו. כאילו מסי בכבודו ובעצמו נחת בבאר שבע ועוד רגע הוא עומד להתפוצץ.

קצת פרופורציות לא יזיקו. משני הכיוונים.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

אולי ההסבר יותר פשוט כפי שכבר נכתב כאן בשירשור (מבוסס שמועה) טמון במשחק הגומלין במריבור ,שבו קואנקה טען שאינו FIT להשתתף במשחק במאני של המאני טיים ,
בכר נראה שהתאכזב מאד מהמנטליות בייחוד לאור התוצאה במשחק
וכבר לא רואה בו את "משיח בן דוד"

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מצד אחד מנסה להבין ולקבל את מה שמשה מספר, מצד שני ראבאק שיחקת בקאמפ נואו 60 אלףצופים לפחות, ליד מסי ליד אטו ליד אינייסטה ךיד פויול זה לא מלחיץ אבל לשחק בליגת הפח בישראל בתור כוכס זה מלחיץ?!

סימן שאלה גדול הבחור, שישחק כבר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הראל כתב:מצד אחד מנסה להבין ולקבל את מה שמשה מספר, מצד שני ראבאק שיחקת בקאמפ נואו 60 אלףצופים לפחות, ליד מסי ליד אטו ליד אינייסטה ךיד פויול זה לא מלחיץ אבל לשחק בליגת הפח בישראל בתור כוכס זה מלחיץ?!

סימן שאלה גדול הבחור, שישחק כבר.
יש כאלה שנוח להם וקל להם יותר להיות השחקנים המשלימים, אבל כשיבקשו מהם להיות הכוכבים, גם בליגה פחות בכירה, אז הם יתקשו להתמודד עם הלחץ. בטח ובטח אם הקרירה שלהם בירידה בשנים האחרונות ויש עליהם לחץ גדול סוף סוף להצליח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

shacharb כתב:
לא ברור כלום. בכר לא מדבר, אז לא יודעים מה הסיפור. בינתיים בונים פה כל מני סיפורים והשערות.
הגיע הזמן שבכר יבהיר את החלטותיו. עד אז, קואנקה לא יכול להוכיח כלום. בשביל זה הוא צריך לשחק.
בכר לא יצא בהצהרות ולא יגיד אם הוא סופר את קוואנקה או לא

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב: שוב, לא אחשוף את הגורמים שדיברתי איתם, אבל ממה שאני שומע זה לא בריאותי (הספרדי כשיר) זה לא מקצועי (חשבו לפתוח איתו כבר במשחקים באירופה) אלא זה מנטלי.

דרך אגב, רצו לפתוח עם בן שהר מול בני יהודה, אבל הוא אמר שהוא לא מוכן מנטלית ולכן לא פתח.

הלחץ על הקבוצה השנה גדולה מאוד, בטח על אחד כמו קוונאקה שהציפיות ממנו עצומות, ולכן צריך לתת כאן דגש על הנושא המנטלי. מקווה מאוד שהנושא ייפתר, ואני מאמין בבכר ואם הוא רוצה לשלב אותו בהדרגתיות או כשהקבוצה תהיה בתקופה יותר טובה אני איתו גם אם אני הייתי פועל אחרת.
אז כנראה שזה לא זה מבחינה מנטלית וזהו, הבחור לא מתאים לכאן. אולי קשה לו מחוץ לספרד( נכשל גם בטורקיה והולנד נדמה לי).
מחכים לינואר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

משה הלוואי שאתה צודק.
אחרי הפועל חיפה אני אהיה סופר מופתע אם ממשיך איתנו אחרי ינואר או מקסימום הקיץ הקרוב, היו לנו 7 משחקים יותר מבתקופה המקבילה ב 15/16 וטוני לא פתח פעם אחת נגד עכו, זה לא אותו דבר וההשוואה לא נכונה.

איסאק לא מקבל דקות (10 נגד בני יהודה ליתר דיוק) כבר 3 משחקים ברציפות כשהוא כשיר ב 100 אחוז.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אין ספק שברק לא סופר אותו ולא צריך לייפות את המציאות

לחפש תירוצים מתחת לבלטות זה גם מיותר

סה״כ פגענו באחוזים גבוהים מאוד בבחירת הזרים עד השנה, טבעי שפה ושם נפספס, הסטטיסטיקה חייבת להתיישר

המבחן הגדול הוא איך יוצאים מזה עכשיו

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

שום דבר לא ישכנע אותי שזריהן טוב מקואנקה. או שבשיקול הכללי עדיף שהראשון ישחק לפני השני.
חוכמת המשחק, ניסיון מול ההגנות מהטובות בעולם, אני זוכר שכשצפיתי במשחקים שלו משנה שעברה בליגה הספרדית
כעסתי כשהחברים שלו לא מסרו לו כי בכל פעם שקיבל כדור קרה משהו טוב. עברו כולה כמה חודשים מאז המשחקים האלה.

לתת לזריהן לשחק לפני איסאק זה לפספס הזדמנות להכניס לעניינים את זה שבאמת מסוגל להביא שינוי כשיכנס לכושר משחק.
ממה בכר כל כך חושש? אז בהתחלה זה לא יראה הכי טוב. אנחנו הרי לא תלויים באייוש עמדה ספציפי של שחקן כזה או אחר, בטח לא בליגה.

אנחנו חייבים להגיע למצב שרק על ידי איך שהוא נראה על הדשא נגיע למסקנה אם הוא מתאים לנו או לא.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

משהו מסריח בכל הסיפור איתו
תחושה לא טובה

שלח תגובה