שיש כתב:
כתבו לפניי, ברגע שיש הצעה כזאת אין לנו איך להתחרות איתה.
יכול להיות שאם היו משדרגים אותו הרבה לפני הןא היה מתרצה ונשאר ולא פוזל לכסף גדול( אולי).
הטעות היא שהגענו למצב כזה וההרגשה היא שלא עשינו מספיק
לא חולק עליך ותאמין לי שגם אני מרגיש זוועה מהעניין, טוני הוכיח אתמול שוב שהוא הרבה יותר מעוד שחקן...
מה שכתבתי הוא פשוט ניתוח כלכלי קר של הסיטואציה הנוכחית, סיטואציה שעושה רושם שהיא בלתי אפשרית עבורנו.
The red one כתב:
אחי..
לא כל הליגה הטורקית זה פנרבחצ'ה וגאלטסריי..
פאקינג 18 קבוצות אני בטוח שבחלק לא מבוטל מהמשחקים הוא יתקל באתגרים כמו שהוא נתקל פה (יעני רמה נמוכה)
להשוות את הליגה הטורקית לישראלית זה לעשות צחוק.
יש לך ספק שקבוצת מרכז בטורקיה מטאטאת קבוצה כמו בני יהודה?
הליגה הישראלית בירידה חדה. מכבי ובש של לפני שנתיים דורסות את הגירסות החיוורות שאנחנו מעמידים היום בקלות.
אנחנו בדרך הבטוחה לכך ששלב בתים באירופית בעתיד ייחשב להצלחה עצומה.
אין פה כלום, כדורגל חצי מקצועני.
yossi כתב:
להשוות את הליגה הטורקית לישראלית זה לעשות צחוק.
יש לך ספק שקבוצת מרכז בטורקיה מטאטאת קבוצה כמו בני יהודה?
הליגה הישראלית בירידה חדה. מכבי ובש של לפני שנתיים דורסות את הגירסות החיוורות שאנחנו מעמידים היום בקלות.
אנחנו בדרך הבטוחה לכך ששלב בתים באירופית בעתיד ייחשב להצלחה עצומה.
אין פה כלום, כדורגל חצי מקצועני.
מי ישמע ההגנות שם ברזל. חוץ מזה שיש עוד 7-8 קבוצות מתחת ל'קבוצת מרכז טבלה'.
דווקא בני יהודה טיטאה(?) עונה שעברה קבוצה שאתמול נתנה 4 בראש לפיינורד אז לך תדע
אין מצב לאיזה מחאת אוהדים?
פשוט טמטום. מילא היה לו הצעה מהפרמייר ליג.
-
מה שעוד יותר כואב זה שממש היינו כחוט השערה (הנגיחה שלו במאריבור) משלב בתים באלופות (ולא תהיה עוד הזדמנות כזאת בטח לא עם השיטה החדשה), כסף גדול, מה שהיה משאיר אותו ומשדרג אותנו עוד. וזהו, מאז הנגיחה וההצלה האדירה של השוער שם, הכל הולך לנו הפוך. ממש חוט השערה בין הפיכה למועדון הכי דומיננטי בישראל, אולי בדגם ממש חסר תקדים, לעוד כמה שנים, לבין סוג של התרסקות (למרות האליפות שגירדנו שנה שעברה). עוד ועוד טעויות, ועכשיו גם לשחרר את טוני. באמת. כמה חבל.
אוהד בגולה כתב:אין מצב לאיזה מחאת אוהדים?
פשוט טמטום. מילא היה לו הצעה מהפרמייר ליג.
-
מה שעוד יותר כואב זה שממש היינו כחוט השערה (הנגיחה שלו במאריבור) משלב בתים באלופות (ולא תהיה עוד הזדמנות כזאת בטח לא עם השיטה החדשה), כסף גדול, מה שהיה משאיר אותו ומשדרג אותנו עוד. וזהו, מאז הנגיחה וההצלה האדירה של השוער שם, הכל הולך לנו הפוך. ממש חוט השערה בין הפיכה למועדון הכי דומיננטי בישראל, אולי בדגם ממש חסר תקדים, לעוד כמה שנים, לבין סוג של התרסקות (למרות האליפות שגירדנו שנה שעברה). עוד ועוד טעויות, ועכשיו גם לשחרר את טוני. באמת. כמה חבל.
אוהדים רצו וייחלו לשחק במפעל ב״מימדים שלנו״ ״עדיף מלהתבזות״ סיפרו...
נקווה שנצליח לשחזר הישגים ושכולם יבינו. מומנטום זה מומנטום.
עכשיו צריך לייצר מומנטום חדש בתקווה שנצליח לנצל אותו. ולייצר מומנטום זה חתיכת סיפור
The red one כתב:
מי ישמע ההגנות שם ברזל. חוץ מזה שיש עוד 7-8 קבוצות מתחת ל'קבוצת מרכז טבלה'.
דווקא בני יהודה טיטאה(?) עונה שעברה קבוצה שאתמול נתנה 4 בראש לפיינורד אז לך תדע
התחתית שם לא יותר חלשה מהתחתית שלך.
טורקיה כמה רמות מליגת הפח הישראלית. זו פשוט עובדה ואני לא מבין כל כך איך אפשר לדון על זה ברצינות.
חוץ מזה, הוא הולך לשחק בקבוצת צמרת, מה רלוונטית התחתית?
חבל שהכדורגל פה כזה רע ונמצא בהידרדרות תהומית.
יש פה תנאים לייצר משהו טוב בהרבה, זה אשמת בעיקר לא מעט חוקים שדנים את הענף לעקימות מראש.
yossi כתב:
התחתית שם לא יותר חלשה מהתחתית שלך.
טורקיה כמה רמות מליגת הפח הישראלית. זו פשוט עובדה ואני לא מבין כל כך איך אפשר לדון על זה ברצינות.
חוץ מזה, הוא הולך לשחק בקבוצת צמרת, מה רלוונטית התחתית?
חבל שהכדורגל פה כזה רע ונמצא בהידרדרות תהומית.
יש פה תנאים לייצר משהו טוב בהרבה, זה אשמת בעיקר לא מעט חוקים שדנים את הענף לעקימות מראש.
אתה הגבת בהתחלה למישהו שתהה איזה אתגרים יש בליגה הטורקית. אז אני חושב שבהרבה משחקים הוא יתקל באותם 'אתגרים' שהוא נתקל פה.
אני בטוח שאם אלונה הייתה רושמת לו צ'ק פתוח הוא כבר היה נשאר מזמן, טורקיה זה לא מקום ללכת אליו (בטח לא הקבוצה הזו, מילא פנרבחצ'ה או גאלאטסריי) כדי לחפש 'אתגרים' חדשים. זה הכל עניין של כסף.
באמת שאין לי מושג איך הגענו למצב הזה, בתחילת הקיץ היינו במצב שצריך להעיף 3 זרים ולהחתים 3 חדשים, ובנוסף להאריך חוזה לטוני ואוגו, עבר חודש וחצי ואנחנו מוצאים את עצמנו במצב שצריך להעיף 5 זרים, טוני עוזב ואוגו עדיין מתנדנד
עקבתי אחרי טוני אתמול אחרי המשחק.
בא לקהל, מוחא כפיים. עומד ולא זז, כאילו נפרד.
עמוק בפנים הבנתי שזהו.
את מילות הפרידה נשאיר ליום אחר.
בינתיים אחזור ואגיד שיש כאן מחדל עצום של המועדון בעצם ההגעה לשנת חוזה עם אחד מגדולי הזרים ששיחקו פה.
את המחדל הזה המשיכו להעמיק כשבחרו, שוב, לנהוג ביהירות ובשחצנות כלפי שחקן הקבוצה כשמקום לתת לו להרגיש חום ואהבה, שיחקו איתו במשחקי אגו ומו"מ.
דבר לא ישכנע אותי שלא יכולנו להשאיר אותו.
לא היו נדרשים מיליון יורו לכך. הרבה פחות בתוספת הערכה אמיתית מצוות המועדון.
פעם היינו מועדון משפחתי שגורם לשחקנים לרצות להישאר. גם את זה איבדנו.
The red one כתב:
אתה הגבת בהתחלה למישהו שתהה איזה אתגרים יש בליגה הטורקית. אז אני חושב שבהרבה משחקים הוא יתקל באותם 'אתגרים' שהוא נתקל פה.
אני בטוח שאם אלונה הייתה רושמת לו צ'ק פתוח הוא כבר היה נשאר מזמן, טורקיה זה לא מקום ללכת אליו (בטח לא הקבוצה הזו, מילא פנרבחצ'ה או גאלאטסריי) כדי לחפש 'אתגרים' חדשים. זה הכל עניין של כסף.
ליגה טובה יותר ומסכים שחשוב מכך משכורת של פי 3 לפחות ממה שמרוויח פה.
זהו.
ForeverRed כתב:עקבתי אחרי טוני אתמול אחרי המשחק.
בא לקהל, מוחא כפיים. עומד ולא זז, כאילו נפרד.
עמוק בפנים הבנתי שזהו.
את מילות הפרידה נשאיר ליום אחר.
בינתיים אחזור ואגיד שיש כאן מחדל עצום של המועדון בעצם ההגעה לשנת חוזה עם אחד מגדולי הזרים ששיחקו פה.
את המחדל הזה המשיכו להעמיק כשבחרו, שוב, לנהוג ביהירות ובשחצנות כלפי שחקן הקבוצה כשמקום לתת לו להרגיש חום ואהבה, שיחקו איתו במשחקי אגו ומו"מ.
דבר לא ישכנע אותי שלא יכולנו להשאיר אותו.
לא היו נדרשים מיליון יורו לכך. הרבה פחות בתוספת הערכה אמיתית מצוות המועדון.
פעם היינו מועדון משפחתי שגורם לשחקנים לרצות להישאר. גם את זה איבדנו.
אנחנו בדרך הבטוחה להפוך למכבי חיפה.
מחדל ברמת הזהבי. מכבי עדיין לא התאוששה מהעזיבה שלו.
גם אני חושב שפחות כסף( מההצעה הטורקי ) ויותר הערכה מצידנו הייתה משאירה אותו ואותנו למעלה.
בנוסף עשינו את כל הטעויות האפשריות ויקח הרבה זמן לשקם את זה ולחזור להיוץ מה שהיינו ב3 השנים האחרונות.
לצערי היום אני לא אופטימי