אלישע לא ממשיך!?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלישע לא ממשיך!?
חבר'ה לא שאני צודק לגביי מה שאני הולך לומר אבל יש לי תחושה שברק בכר לא יאמן פה בכלל.
לא יודע למה יש לי תחושה שתהיה עוד הפתעה ואלונה תביא צוות זר.
ולא אני לא בשלב הדיכאון או החוסר הפנמה, ממש לא להפך, אין לי בעיה שברק בכר יאמן פה, יהיה מעניין זה בטוח, אבל יש לי תחושה שזה לא הסוף...
ולא אני לא בשלב הדיכאון או החוסר הפנמה, ממש לא להפך, אין לי בעיה שברק בכר יאמן פה, יהיה מעניין זה בטוח, אבל יש לי תחושה שזה לא הסוף...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Too lateדר אדום בנשמה כתב:חבר'ה לא שאני צודק לגביי מה שאני הולך לומר אבל יש לי תחושה שברק בכר לא יאמן פה בכלל.
אלונה רצתה את ברק, ברק רצה את אלונה- אין סיכוי שמהלך שכזה לא יוצא לפועל אחרי כל הבלאגן שקרה הבוקר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
אני רק אומר את התחושות שלי, נכון קרה מה שקרה, אבל לא הוצע שום דבר רשמי מצד המועדון שלנו, ולמדתי כבר ממזמן שעד שזה לא רשמי זה לא בטוח במאה אחוז...Totti כתב: Too late
אלונה רצתה את ברק, ברק רצה את אלונה- אין סיכוי שמהלך שכזה לא יוצא לפועל אחרי כל הבלאגן שקרה הבוקר
הבעיתיות היא אולי טיפה בתזמון, לא יותר מזה.
חוץ מזה החלטה נכונה של אלונה, אם כבר להמר על מאמן, אז בכר הוא מאמן ראוי. אין שום הבטחה שהוא יצליח פה, אבל אני אישית ראיתי מקריית שמונה דברים מאוד מעניינים, שאם ייושמו בקבוצה זה יוכל להקפיץ אותנו מדרגה או שניים, כי הסגל הזה מפוצץ בכישרון.
חוץ מזה החלטה נכונה של אלונה, אם כבר להמר על מאמן, אז בכר הוא מאמן ראוי. אין שום הבטחה שהוא יצליח פה, אבל אני אישית ראיתי מקריית שמונה דברים מאוד מעניינים, שאם ייושמו בקבוצה זה יוכל להקפיץ אותנו מדרגה או שניים, כי הסגל הזה מפוצץ בכישרון.
מוכרח להודות שמהבוקר אני בהלם מוחלט
מסתבר שכן יש אלוהים, הוא אישה, וקוראים לו אלונה
מסתבר שכן יש אלוהים, הוא אישה, וקוראים לו אלונה
"ברקת נבהלה. מצד אחד המאמן הצעיר של קרית שמונה פנוי לחתימה. מצד שני, מאמנה הנוכחי אלישע לוי אפילו לא יודע על המגעים. "תמתין עם זה, מחר יש לאלישע לוי אירוע פרטי ואני לא רוצה לספר לו לפני האירוע שהוא לא ממשיך", ביקשה אלונה ושרצקי ענה: "יש לך 48 שעות, בחמישי בבוקר אני מודיע שבכר מפוטר".
ואני כמו אידיוט האשמתי אותה,
האשם פה זה בכלל דודו דהאן ושירצקי, אלונה פנתה לשירצקי כדי לא לעשות דברים מאחורי הגב והאפס הזה נותן לה אולטימטום.
האשם פה זה בכלל דודו דהאן ושירצקי, אלונה פנתה לשירצקי כדי לא לעשות דברים מאחורי הגב והאפס הזה נותן לה אולטימטום.

בכל מקרה, התנהלות לא משהו של בכר.
עכשיו תחשבו שהוא מגיע לפה ומצליח בצורה אדירה, ושבועיים לפני משחק העונה בפלייאוף מול מכבי על האליפות הוא סוגר איתם מאחורי הקלעים?
עכשיו תחשבו שהוא מגיע לפה ומצליח בצורה אדירה, ושבועיים לפני משחק העונה בפלייאוף מול מכבי על האליפות הוא סוגר איתם מאחורי הקלעים?
לא צריך את הציטוט הזה כדי להבין מי ה"אשמים".maor20094 כתב:"ברקת נבהלה. מצד אחד המאמן הצעיר של קרית שמונה פנוי לחתימה. מצד שני, מאמנה הנוכחי אלישע לוי אפילו לא יודע על המגעים. "תמתין עם זה, מחר יש לאלישע לוי אירוע פרטי ואני לא רוצה לספר לו לפני האירוע שהוא לא ממשיך", ביקשה אלונה ושרצקי ענה: "יש לך 48 שעות, בחמישי בבוקר אני מודיע שבכר מפוטר".
אלונה פעלה בסדר גמור.
- דר אדום בנשמה
הסיפור הזה על פי ספורט 5 מוציא את ברק בכר ואת דודו דהאן קטנים מאוד ואת אלונה זה מוציא תמימה ורק מחדד טת הצורך בדמות מקצועית שיעשה סדר קרויף סטייל...
קצת כואב לי על אלישע
כי זה באמת לא היה צריך להיגמר ככה.
ובכל אופן הוא החזיר את הקבוצה קדימה
כי זה באמת לא היה צריך להיגמר ככה.
ובכל אופן הוא החזיר את הקבוצה קדימה
שמע, שמעתי פעם ראיון איתו ופשוט ריחמתי עליו.yedidel כתב:בכל מקרה, התנהלות לא משהו של בכר.
הוא הרגיש מאוד מחוייב לשירצקי, אבל סיפר שהמשפחה שלו מאוד סובלת ממקום העבודה המרוחק שלו.
האישה נשארה בחולון והוא עשה קילומטראז מטורף על בסיס כמעט יומי.
סיפר שמאוד רצה להתקרב הביתה ושאיזי הטיל וטו מספר פעמים, חושב שיש דברים שהם מעבר לאימון כדורגל נטו.
רמז בעדינות שחיי הזוגיות שלו על סף פיצוץ
לא שופט אותו
מה עכשיו דר?דר אדום בנשמה כתב:הסיפור הזה על פי ספורט 5 מוציא את ברק בכר ואת דודו דהאן קטנים מאוד ואת אלונה זה מוציא תמימה ורק מחדד טת הצורך בדמות מקצועית שיעשה סדר קרויף סטייל...
סיימת עם אלישע ופלט ותאכל לנו את הראש בכל הודעה על "מנהל מקצועי" ??
חלאס כבר
תגיד לא נמאס לך?חלאס כבר לזיין את המוח. מה אתה מבין בכלל?דר אדום בנשמה כתב:הסיפור הזה על פי ספורט 5 מוציא את ברק בכר ואת דודו דהאן קטנים מאוד ואת אלונה זה מוציא תמימה ורק מחדד טת הצורך בדמות מקצועית שיעשה סדר קרויף סטייל...
אלונה, גם בינואר וגם עכשיו, עושה מהלכים חסרי תקדים כדי לשדרג את הקבוצה ואתה מחפש רק על מה להתלונן. קודם כל המאמן, אחר כך שחקני רכש ועכשיו מנהל מקצועי.
תגיד תודה ותשתוק.
אופטימי: אין יותר חפירות דר על אלישע
פסימי: זה לא יגרום לו להפסיק
הכל בהומור דר
פסימי: זה לא יגרום לו להפסיק
הכל בהומור דר