לא למדו כלום משנה שעברה.yossi כתב:אז מסתבר שמי שזורק ז** בשבת, גם אוכל אותו ברביעי.
הביזיון התחיל משם.
גמר הגביע: סמי עופר, יום רביעי, 20:30
- ForeverRed
Re: גמר הגביע: סמי עופר, יום רביעי, 20:30
אני אמרתי לכם שאין דבר כזה לעשות הוקוס פוקוס,קבוצה שנראית כל כך רע לא יכולה לעשות סוויץ ביומיים ועוד נגד הקבוצה הכי טובה במדינה.yossi כתב:אז מסתבר שמי שזורק ז** בשבת, גם אוכל אותו ברביעי.
הביזיון התחיל משם.
המשך ישיר לשבת.OMERREMO33 כתב:אחת ההשפלות הגדולות שחוויתי.
פעמיים תוך 4 ימים, 2 השפלות נוראיות, השניה מול 13,000 אוהדים וכל שאר המדינה...
מחר לא יהיה נעים בעבודה...
+1yossi כתב:אז מסתבר שמי שזורק ז** בשבת, גם אוכל אותו ברביעי.
הביזיון התחיל משם.
נשארתי בחיפה אצל חבר ויצא לי לראות את השידור החוזר(מזוכיזם).
מחצית ראשונה שקולה. מכבי עם 2 שערים משום מקום אבל חזרנו למשחק.
2 דברים הרגו אותנו לדעתי:
1. החילוף של פאיוביץ' בגורדנה. אלישע הפקיר לגמרי את האמצע כשהוריד את הובאן לעמדת הבלם. היה צריך להכניס את טאהא במקום פאיוביץ'.
2. החלק היותר משמעותי, השער השלישי שהגיע דקה בתוך המחצית השניה. השער הזה הרג את כולם מנטלית.
1. החילוף של פאיוביץ' בגורדנה. אלישע הפקיר לגמרי את האמצע כשהוריד את הובאן לעמדת הבלם. היה צריך להכניס את טאהא במקום פאיוביץ'.
2. החלק היותר משמעותי, השער השלישי שהגיע דקה בתוך המחצית השניה. השער הזה הרג את כולם מנטלית.
גם הגול החמישי ישר אחרי הצמצום של בוזגלו. זה כאילו אמרו לנו לא משנה מה תעשו... טעות קשה של הובאן ברגע קריטיCrazyRed7 כתב:נשארתי בחיפה אצל חבר ויצא לי לראות את השידור החוזר(מזוכיזם).
ההורדה של הובאן אחורה הרגה אותנו, הפסדנו את האמצע. לא מבין את החילופים הפסבדו מתוחכמים האלו.CrazyRed7 כתב:נשארתי בחיפה אצל חבר ויצא לי לראות את השידור החוזר(מזוכיזם).
וזה עוד היה אחרי שהובאן פאקינג כבש!!
גם פאיוביץ' סחב את הרגל מהדקה הראשונה והיה ברור שמתבשל משהו רע בהגנה. טאהא היה חייב להיכנס מיד אחרי שפאיוביץ' בקושי חזר למשחק על רגל אחת, או אחרי הגול של הובאן.
אבל אמרתי כבר באשכול אחר. ניהול משחק איום ונורא של אלישע.
גם פאיוביץ' סחב את הרגל מהדקה הראשונה והיה ברור שמתבשל משהו רע בהגנה. טאהא היה חייב להיכנס מיד אחרי שפאיוביץ' בקושי חזר למשחק על רגל אחת, או אחרי הגול של הובאן.
אבל אמרתי כבר באשכול אחר. ניהול משחק איום ונורא של אלישע.
יפה שאתם עוד מנסים לנתח את המשחק הזה מקצועית.
שוב אומר, השחקנים לא רצו את הגביע הזה. לא הפסדנו בטקטיקה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ממש, שום קשר לעובדה שהובאן שהיה השחקן הכי טוב שלנו באותם דקות הוסט לעמדת הבלם והמאמן הכניס את רועי גורדנה במקום להכניס את טאהא מה שהיה לדעתי מונע לפחות שער או שניים מיותרים למכבי...bs war כתב:יפה שאתם עוד מנסים לנתח את המשחק הזה מקצועית.
תוסיף לזה את העובדה שאלישע היה צריך לעשות את החילוף ולהוציא את פאיוביץ' ברגע שהוא נפצע והנה לך האשמה של המאמן.
כמובן שגם היציעות המפגרות של אג'ידה לא הועילו אבל אולי עם טאהא היה זה יכל להראות אחרת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה מקל איתם.דר אדום בנשמה כתב: ממש, שום קשר לעובדה שהובאן שהיה השחקן הכי טוב שלנו באותם דקות הוסט לעמדת הבלם והמאמן הכניס את רועי גורדנה במקום להכניס את טאהא מה שהיה לדעתי מונע לפחות שער או שניים מיותרים למכבי...
תוסיף לזה את העובדה שאלישע היה צריך לעשות את החילוף ולהוציא את פאיוביץ' ברגע שהוא נפצע והנה לך האשמה של המאמן.
כמובן שגם היציעות המפגרות של אג'ידה לא הועילו אבל אולי עם טאהא היה זה יכל להראות אחרת...
שחקנים הלכו לי על המגרש מול העיניים, חזרו בריצה קלה להגנה, לא היו אגרסיביים, לא לקחו כדורים.
אל תנסו לקשור את זה בטקטיקה, יכול להיות שעם טאהא היית מקבל 5 ולא 6 אבל לא משתנה כלום מעבר לזה.
שום קשר למאמן וכל מי שמנסה לתלות את ההפסד בו מעצים את גודל החרפה.
פושעי סמי לדין
פושעי סמי לדין
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ההשפלה הכי גדולה בעניי, היא שמכבי היתה בינונית, גם אתמול.
הייתי משלים במידה כלשהי עם תבוסה שהגיעה אחרי תצוגת כדורגל מרשימה, כזו שאתה עומד ומריע אחרייה.
אבל בתקשורת יכולים לחלק סופרלטיבים מהיום ועד שנה הבאה,
לתת לפריצה 10, לזהבי 11 ולמיכה 9.5.
מכבי היתה בינונית אתמול וזה רק מעצים את גודל החרפה.
הייתי משלים במידה כלשהי עם תבוסה שהגיעה אחרי תצוגת כדורגל מרשימה, כזו שאתה עומד ומריע אחרייה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
זה בדיוק מה שאמרתי.Totti כתב:ההשפלה הכי גדולה בעניי, היא שמכבי היתה בינונית, גם אתמול.
ההפסד אתמול לא קשור לכדורגל.
המשחק היה שקול אבל ההגנה לא הגיעה.
ואז נכנס עוד אחד ועוד אחד. עד שהתפרקנו.
אי אפשר להסביר ימים כאלה.
ForeverRed כתב: זה בדיוק מה שאמרתי.
ההפסד אתמול לא קשור לכדורגל.
המשחק היה שקול אבל ההגנה לא הגיעה.
ואז נכנס עוד אחד ועוד אחד. עד שהתפרקנו.
אי אפשר להסביר ימים כאלה.
כל משחק שקבוצה מקבלת 4 שערים ברבע שעה הוא משחק שאי אפשר להסביר.
חוזר שוב - 4 שערים, רבע שעה. זה קורה לפעמים בליגה בד"כ מול קבוצות שסיימו עונה ואז אנחנו מדברים על חוסר ספורטיביות