הרמת שלא חשבתי על זה אבל זה נשמע די הגיוניTotti כתב:לדעתי העובדה שחתם לשנה ונשאר לגור בעיר מעידה שיחזור למועדון, כנראה בתפקיד מקוצעי
דודו גורש
Re: דודו גורש
הילדים כבר בבית ספר, לא יעבירו את כולם עכשיו. הוא יחזור לגור בעכו בסוף
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מפחיד קצת לדעת שאנחנו עכשיו כל כך תלויים בשוער ראשון,גורש
הרבה יותר טוב לדעתי מכל האיתמר ניצן ואלקסלסי
הרבה יותר טוב לדעתי מכל האיתמר ניצן ואלקסלסי
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 06 ספטמבר 2018, 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
תודה על אימון הלב שלי בכל כדור אחורה לשוער...
סתם .. תודה שוער ענק!
סתם .. תודה שוער ענק!
הסקאוטינג הראשון המוצלח שלי 
גורש הוא דוגמא מצויינת לאיך מתחרים עם תקציבים יותר גבוהים. גניבה מתחת לרדאר של שחקן מצויין ללא יח"צ. רק לזכור שכמעט רכשנו את מרציאנו במיליון יורו במקום.
כנראה שלא ייזכר כאחד מהשוערים הישראלים הגדולים, אבל את היציבות שלו באליפויות ובקמפיין האירופי הכי גדול שלנו אי אפשר לקחת לו

גורש הוא דוגמא מצויינת לאיך מתחרים עם תקציבים יותר גבוהים. גניבה מתחת לרדאר של שחקן מצויין ללא יח"צ. רק לזכור שכמעט רכשנו את מרציאנו במיליון יורו במקום.
כנראה שלא ייזכר כאחד מהשוערים הישראלים הגדולים, אבל את היציבות שלו באליפויות ובקמפיין האירופי הכי גדול שלנו אי אפשר לקחת לו
אמת!yedidel כתב:הסקאוטינג הראשון המוצלח שלי
זוכר את זה היטב.
אמת. צחקנו בהתחלהyedidel כתב:הסקאוטינג הראשון המוצלח שלי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
השוער השני בטיבו בעולם לגילו, אחרי ההוא שמוזכר בשיר שלו 
שיהיה לו בהצלחה מכל הלב (שתמיד דפק מהר כשהכדור היה ברגל שלו), כי באמת מגיע לו

שיהיה לו בהצלחה מכל הלב (שתמיד דפק מהר כשהכדור היה ברגל שלו), כי באמת מגיע לו
אמת. זוכר כמה חפרת עליו.yedidel כתב:הסקאוטינג הראשון המוצלח שלי
ומההתחלה גם שיכנעת אותי שזה יכול להיות מהלך מעולה.
למרות שהצעדים הללו ברורים ומובנים, כל שיחרור של שחקן מהשושלת המרגשת עושה צביטה בלב.
צפוי להודיע על פרישה.
למרות שלא נראה לי שזה יקרה, הייתי מאוד שמח אם היה חוזר לפה לתפקיד מקצועי כלשהו, מודל לחיקוי לילדים שרוצים ללמוד דבר או שניים על מקצוענות.
למרות שלא נראה לי שזה יקרה, הייתי מאוד שמח אם היה חוזר לפה לתפקיד מקצועי כלשהו, מודל לחיקוי לילדים שרוצים ללמוד דבר או שניים על מקצוענות.
עשה עונה וחצי ראשונות אדירות אצלנו והיה חלק משמעותי מהקבוצה הגדולה בהיסטוריה שלנו. מגיע לו את כל הכבוד שבעולם
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dor69 כתב:עשה עונה וחצי ראשונות אדירות אצלנו והיה חלק משמעותי מהקבוצה הגדולה בהיסטוריה שלנו. מגיע לו את כל הכבוד שבעולם
1+maxkid22 כתב:צפוי להודיע על פרישה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחלה גבר, אחלה בן אדם, נתן עונה יציבה ושקטה באליפות הראשונה, תודה על הכל דודו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!