מהלך יפה מאודCrazyRed7 כתב:אז מי שהגיע אתמול למשחק מקבל הטבה של 30 ש״ח על כל כרטיס בחנות המועדון.
יפה.
31.7 יום שלישי הפועל באר שבע נגד דינמו זגרב
- The red one
Re: 31.7 יום שלישי הפועל באר שבע נגד דינמו זגרב
בטוח?הראל כתב:צעד נחמד ויפה .
רק חבל שגם אלה שקנו ולא הצליחו למכור יקבלו את הצ'ופר הזה
אולי רק מי שהגיע למשחק.
בדיוק מה שבאתי לענות.Totti כתב: ההשוואה בין לודוגורץ לזארגב היא גניבת דעת טהורה ואני לא מהמזלזלים בקרואטים.
"גורש" עושה לנו רודה קרקדה בשבוע שעבר
לודוגורץ זה רמה אחרת.
מרב שהם אנסו אותנו בגומלין לקח לי איזה יומיים לעכל שעלינו לפלייאוף.
לא יודע.
אני מקווה שרק מי שעבר בברקוד יקבל.
הבעיה אבל אם נניח היה לי כרטיס ומכרתי לך וזה עבר בברקוד אני אקבל את הצ'ופר כי אני רכשתי.
אני מקווה שרק מי שעבר בברקוד יקבל.
הבעיה אבל אם נניח היה לי כרטיס ומכרתי לך וזה עבר בברקוד אני אקבל את הצ'ופר כי אני רכשתי.
אני לא הייתי כזה נחרץ.ReDo כתב: בדיוק מה שבאתי לענות.
לודוגורץ זה רמה אחרת.
מרב שהם אנסו אותנו בגומלין לקח לי איזה יומיים לעכל שעלינו לפלייאוף.
לודוגורץ קבוצה שונה. מאוד התקפית, מאוד נפיצה אבל הרבה פחות טקטית ומסודרות מזאגרב ולדעתי עם הגנה פחות טובה.
הן די שוות ברמתן. פשוט לכל אחת יש סגנון כדורגל שונה.
שום שוות ושום נעליים, אנחנו עושים 10 משחקים נגד "הבולגרים"- מפסידים 8. נגד זאגרב מסיימים במאזן די שווה.CrazyRed7 כתב: אני לא הייתי כזה נחרץ.
לודוגורץ קבוצה שונה. מאוד התקפית, מאוד נפיצה אבל הרבה פחות טקטית ומסודרות מזאגרב ולדעתי עם הגנה פחות טובה.
הן די שוות ברמתן. פשוט לכל אחת יש סגנון כדורגל שונה.
קבוצה מאוד התקפית? ההגנה והשוער הם עקב האכילס שלך. אתה רק מחזק את מה שאמרתי- חוטפים שם תוצאה אסטרונומית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לא, בוודאות גם מי שקנה ולא הגיע (הברקוד לא הופעל) קיבל. וגם יהיו כאלה שקנו, מכרו/נתנו, ויקבלו.CrazyRed7 כתב: בטוח?
אולי רק מי שהגיע למשחק.
בסדר ביצוע לא 100% אבל זאת אחלה מחווה וכל הכבוד על החשיבה למען האוהדים
הפסדנו לקבוצה יותר טובה מאיתנו, נקודה.
אנשים מסתנוורים ממחצית אחת טובה, רק חבל שב3 מחציות אחרות קיבלנו שיעור בתכליתיות.
במפגשים בין ב"ש וזאגרב (במצב הקבוצות הנוכחי), זאגרב תנצח 7 מ10 ולא משנה אם בשער יעמוד גורש, חיימוב או בופון.
אנשים מסתנוורים ממחצית אחת טובה, רק חבל שב3 מחציות אחרות קיבלנו שיעור בתכליתיות.
במפגשים בין ב"ש וזאגרב (במצב הקבוצות הנוכחי), זאגרב תנצח 7 מ10 ולא משנה אם בשער יעמוד גורש, חיימוב או בופון.
רק מזכיר שאתמול בטרנר, משחק שהקרואטים לא הגיעו אליו כנראה הכי דרוכים שיש, נגמר ב2-2. וזה לא ששטקוס או מישהו אחר היה עוצר את הגולים האלה
- ForeverRed
זה כי ההגנה שלך נוראית.yedidel כתב:רק מזכיר שאתמול בטרנר, משחק שהקרואטים לא הגיעו אליו כנראה הכי דרוכים שיש, נגמר ב2-2. וזה לא ששטקוס או מישהו אחר היה עוצר את הגולים האלה
גם טאלין הביכה אותנו, רק שלאסטונים לא הייתה איכות התקפית כדי לנצל את המצבים.
אומר שוב, יחסי הכוחות די שווים עם יתרון קטן לנו.
עם הכנה טובה אין לי ספק שעוברים.
לגבי הודעת המועדון בנוגע בהטבה, כוונתם הייתה שיש לי הנחה על הכרטיס בשבוע הבא?
+1oren2792 כתב:הפסדנו לקבוצה יותר טובה מאיתנו, נקודה.
הראו עליונות בכל מה שקשור לפיזיות,עמידה טקטית על המגרש, יציאה מהירה קדימה, משחק בנגיעה, קבלת החלטות
לא.azb852 כתב:לגבי הודעת המועדון בנוגע בהטבה, כוונתם הייתה שיש לי הנחה על הכרטיס בשבוע הבא?
ההנחה היא בחנות המועדון אם אתה קונה מוצר כלשהו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראיתי מישהו שכתב שהשנה שעברה הייתה הפעם היחידה בעשר השנים האחרונות שהקרואטים לא עושים שלב בתים באירופה (אלופות/אירופאית) ככה שלא יודע אם צריך לזלזל בהם (בטח כשכבשו מולנו 7 שערים בשני המשחקים).Totti כתב: ההשוואה בין לודוגורץ לזארגב היא גניבת דעת טהורה ואני לא מהמזלזלים בקרואטים.
"גורש" עושה לנו רודה קרקדה בשבוע שעבר
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
המשחק נגמר ב2-2, אבל אל תשכח שהמשחק די איבד משמעות בשער המצמק שלהם.yedidel כתב:רק מזכיר שאתמול בטרנר, משחק שהקרואטים לא הגיעו אליו כנראה הכי דרוכים שיש, נגמר ב2-2. וזה לא ששטקוס או מישהו אחר היה עוצר את הגולים האלה
אני לא מזלזל בכלל בקרואטים. פגשנו קבוצה עם הרבה שחקנים איכותיים, אבל מאוד לא מחוברת.
5-0 בחוץ זה ממש לא יחסי הכוחות. גם לא 3-0 לדעתי. קיבלנו 3-4 גולים על הראש של השוער.