איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי shacharb »

אדום זקן כתב: הבנת מצויין.
אין שום סיבה שלא יפתח,הוא צריך דקות אז שיעלה וישחק.
אם לא ישחק אז אין תירוצים וכנראה שגם המאמן שלך לא מאמין בו.
להשוות אותו למליקסון ואחנה זו דמגוגיה זולה.
אנחנו יודעים בדיוק מה הם ומה הם מסוגלים לעשות בנגיעה,ממנו עדיין לא,הכל בינתיים בגדר סיפורים ומעשיות לשעת לילה מאוחרת.
לתת לו צאנס=לראות אותו משחק.
והוא צריך לפתוח נגד רעננה.
תזכיר לי מתי אוחנה שיחק בנגיעה?
אוחנה משחק בעשר נגיעות פלוס לפחות. זו בדיוק הבעיה שלו. את היכולת של אחד על אחד הוא צריך ליד הרחבה
ולא לכדרר מגרש שלם.
קואנקה שיחק מחצית ראשונה סבירה מאוד. יש לו מסירה טובה, הוא הרים כדורים טובים לרחבה, העביר את המשחק
לצד שני כשהיה צריך, וגם הוא לא כזה איטי כמו שמצטייר מכמה אנשים.
תן לו לשחק עם שחקנים שיכולים לשתף פעולה, לא טרוסט, ואוחיון. תן לו לשחק בעמדה קידמית יותר
ולא כמגן/כנף. חוץ מזה, משחק כמו אתמול שאולי שחקן אחד שיחק בעמדה המקורית שלו, וששיחקת שלושה בלמים
ושני חלוצים (שעד עכשיו המערכים האלו נכשלו בגדול), זה לא משחק שאפשר לשפוט מישהו בגללו.
זה היה אחד המשחקים ההזויים ששיחקנו בשלוש השנים האחרונות. שמונה שחקנים ששווים הרכב, שלא משחקים בעמדות שלהם.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שמליקסון יהיה באמצע(מקווה שלא יפתח נגד ספרד), וקואנקה בצד ימין.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מת על כל אלה שמטנפים על השחקן וקוברים אותו אחרי פחות משעתיים על הדשא ובסוף כותבים "כמובן שיכול להיות שדברים עוד ישתנו" או "מקווה לאכול את הכובע"

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

העלה תמונה עם אלבה ובוסקטס. בהחלט כוכב ויחסי ציבור מצויינים.
הוא נראה די רעה בתמונה,המשקל שלו
שיתחיל לאכול בשר!!

תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ברטרה העלה.
הוא אוכל טוב , אל תדאג לו .

מתי קאירטנסון מעלה תמונה שעלה למונדיאל?
תמונה

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

הראל כתב:ברטרה העלה.
הוא אוכל טוב , אל תדאג לו .

מתי קאירטנסון מעלה תמונה שעלה למונדיאל?

https://www.youtube.com/watch?v=lSFMVXQVm-c" onclick="window.open(this.href);return false;

זה מהעונה שעברה,איפה כל זה נעלם? רואים שיש לו שינוי במבנה גוף,רזה המון. ושמעתי גם שהפסיק לאכול בשר והחליט להיות טבעוני

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כל זה יחזור
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

LIAV00S כתב: תמונה
כשאתה פוגש את החברים מהתיכון ומגלה שכולם הצליחו יותר ממך בחיים

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

כולה הלך לפגוש את הרכש החדש של אלונה לינואר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

maxkid22 כתב:כולה הלך לפגוש את הרכש החדש של אלונה לינואר
רץ בוואטסאפ:
ברטרה ירכש ב20 מיליון יורו, יקבל אזרחות ישראלית ויחליף את צדק.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שונא להיות הפארטי פופר אבל זאת דעתי.
לדעתי כבר עברנו את הנקודה שבה אנחנו צריכים עוד לחכות ולתת לו זמן כדי להתאקלם, הרכבת עזבה את התחנה חברים.

ברגע שאיסאק לא קיבל דקות משמעותיות נגד פלזן, הפועל חיפה, בני יהודה ולוגאנו וזריהן הועדף על פניו ברוטציה בכר אמר פה אמירה מאוד ברורה לטעמי, משהו בסגנון של "שמות לא משחקים אצלי ומי שלא מראה רצון ונכונות לשחק לא ישחק".

ברק מאמן פה כמעט שנתיים וחצי עם כמות משחקים של 4 עונות רגילות, בחיים לא ראיתי שחקן שנמצא כל כך רחוק ברוטציה ובסוף הפך להיות הכוכב של הקבוצה.

אז כן היו ספסולים של ברדה ושל טוני אבל זה נגמר מהר מאוד וגם הם קיבלו הזדמנות אמיתית ברגע שהיה אפשר לתת.

היו לברק המון הזדמנויות לתת לו והוא לא נתן, וזאת בידיעה שמדובר בשחקן כדורגל איכותי שהמועדון משלם לו שכר מאוד גבוה.
אם אתם לא מצליחים להסיק מזה את אותה המסקנה אז שאפו לכם ולאופטימיות שלכם.

אהיה מופתע מאוד אם יפתח בהרכב נגד רעננה, אם זריהן לא היה פצוע גם הייתי מתערב על זה אבל זה מותיר לו סיכוי קטן.
משהו שם לא עובד לדעתי וזה כבר לא קשור לעניין המקצועי, לדעתי אין לו מספיק מוטיבציה ורצון לשקם את הקריירה בליגה הישראלית והוא אכל פה כאפה רצינית אין לי הסבר אחר.
הלוואי ויקבל דקות משמעותיוץ נגד רעננה, מקצועית אני לא פוסל למרות 80 דק פחות טובות אבל לדעתי זה גמור ושני הצדדים רוצים להיפרד וזה ייחתך בינואר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אוי הזיכרון הקצר.
טוני קיבל הזדמנות רק אחרי שבוזגלו נפצע ואחרי ההפסד המביך לעכו.
בעכו מי שהועדף על פניו ברוטציה היה ילד צעיר מהנוער ששמו דן ביטון. עד כדי כך בכר לא ספר את טוני ברוטציה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

CrazyRed7 כתב:אוי הזיכרון הקצר.
טוני קיבל הזדמנות רק אחרי שבוזגלו נפצע ואחרי ההפסד המביך לעכו.
בעכו מי שהועדף על פניו ברוטציה היה ילד צעיר מהנוער ששמו דן ביטון. עד כדי כך בכר לא ספר את טוני ברוטציה.
אוי הבחירה להיות עיוורים.
משחק אחד טוני סופסל עשיתם את זה כאילו לא נתנו לא צאנס בכלל, משחק אחרי כבר דפק צמד (ובעונה ההיא לא הייתה לנו כמות משחקים דומה, רק שוקו וליגה השוואה גרועה).

קוואנקה לא קיבל פה הזדמנות להוכיח את עצמו, בשום שלב פרט למחצית נגד אשקלון.
לא בליגה, לא במוקדמות ולא באירופית.
הדקות המשמעותיות היחידות שלו הן בגביע הטוטו בהרכב טלאים. כשרוצים לאנוס את המציאות זה הכי קל.
נכון לעכשיו איסאק קוואנקה הוא השחקן עם שכר טופ 3 הכי גבוה בהיסטוריה של המועדון והמאמן לא סופר אותו ברוטציה, זה המצב עכשיו עובדתית.
מה יהיה עוד חודשיים? אף אחד לא יכול לדעת בוודאות, רק לנחש ניחוש מושכל זה הכל ובזה זה נגמר.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

oranu כתב:שונא להיות הפארטי פופר אבל זאת דעתי.
לדעתי כבר עברנו את הנקודה שבה אנחנו צריכים עוד לחכות ולתת לו זמן כדי להתאקלם, הרכבת עזבה את התחנה חברים.

ברגע שאיסאק לא קיבל דקות משמעותיות נגד פלזן, הפועל חיפה, בני יהודה ולוגאנו וזריהן הועדף על פניו ברוטציה בכר אמר פה אמירה מאוד ברורה לטעמי, משהו בסגנון של "שמות לא משחקים אצלי ומי שלא מראה רצון ונכונות לשחק לא ישחק".

ברק מאמן פה כמעט שנתיים וחצי עם כמות משחקים של 4 עונות רגילות, בחיים לא ראיתי שחקן שנמצא כל כך רחוק ברוטציה ובסוף הפך להיות הכוכב של הקבוצה.

אז כן היו ספסולים של ברדה ושל טוני אבל זה נגמר מהר מאוד וגם הם קיבלו הזדמנות אמיתית ברגע שהיה אפשר לתת.

היו לברק המון הזדמנויות לתת לו והוא לא נתן, וזאת בידיעה שמדובר בשחקן כדורגל איכותי שהמועדון משלם לו שכר מאוד גבוה.
אם אתם לא מצליחים להסיק מזה את אותה המסקנה אז שאפו לכם ולאופטימיות שלכם.

אהיה מופתע מאוד אם יפתח בהרכב נגד רעננה, אם זריהן לא היה פצוע גם הייתי מתערב על זה אבל זה מותיר לו סיכוי קטן.
משהו שם לא עובד לדעתי וזה כבר לא קשור לעניין המקצועי, לדעתי אין לו מספיק מוטיבציה ורצון לשקם את הקריירה בליגה הישראלית והוא אכל פה כאפה רצינית אין לי הסבר אחר.
הלוואי ויקבל דקות משמעותיוץ נגד רעננה, מקצועית אני לא פוסל למרות 80 דק פחות טובות אבל לדעתי זה גמור ושני הצדדים רוצים להיפרד וזה ייחתך בינואר.
אתה צודק, ודווקא בגלל שזה יותר מנטלי מחוסר כישרון אז זה עדיין יכול להתהפך לדעתי. אני מסרב להאמין ששחקן שפתח בחצי גמר צ׳מפיונס לא יכול לתרום לנו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אסי, דגים כתב:
אתה צודק, ודווקא בגלל שזה יותר מנטלי מחוסר כישרון אז זה עדיין יכול להתהפך לדעתי. אני מסרב להאמין ששחקן שפתח בחצי גמר צ׳מפיונס לא יכול לתרום לנו
חחחחחחח הייתי במשחק הזה (לא רק פתח גם בישל למסי).
גם אני לא מאמין בזה מבחינה מקצועית (שאין לו מה לתרום).
אבל מסתכל על ההיסטוריה שלו ורואה שנכשל בכל מקום מחוץ לספרד.
יש בעיה מנטלית כשהוא יוצא החוצה מהקומפורט זון שלו וזה די ברור, משהו לא עובד שם ולא מאמין שגם יעבוד בעתיד (ביחס לציפיות).

שלח תגובה