M.I.O.E כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:50
הפסיד לקבוצה שהתחננה לתיקו.
הפסיד ללמקין,נסאר,קורין,מחמיד,רוטמן,מורגן
זה ליגה לאומית קלאסי
וזה שטורי אל יצא, מקרייב גמור.
אחד ההפסדים ההזויים בשנים האחרונות.
תמשיך לחכות עם הפינצטה
מחזור 19 וחוץ מכנען אין לך מי לעלות שייתן לך נצחון.
והחילוף של פרץ? ברדה צריך לנשק אותך.
יש עוד המון מה לכתוב על הניהול סגל ומשחק שלו.
עדיף שארגע קודם.
נ.ב
לא אתפלא אם בשבת הוא ישמע שוב קריאות תתפטר.
מה קרה?
חשבתי שאני האשם לא?
שאין לי מושג, שהכל ממניעים אישיים, שאני ממציא מגמות וקיבעונות?
פתאום אתה ואחרים התעוררתם? למה כי זאת בית״ר שנאבקת איתנו על התואר ולא שם גדול וסקסי כמו מכבי תל אביב?
גם בשנה שעברה הפסדת אליפות לקבוצה סופר בינונית ומאמן סופר בינוני שבא ופירק אותך במאני טיים בטרנר. רק שנה שעברה היה את אירועי סכנין שגרמו לכולם להתעלם מהמציאות (למרות שנכנסנו לפלייאוף עם יותר נקודות ממכבי וחמישה מחזורים לסוף הובלנו ב-3 כלומר זה היה שלנו לאבד).
קוזוך הוא אותו קוזוך, לטוב ולרע. פשוט היה נוח לתקוף את מי שטען את זה אישית. היה נוח לטעון שנה שעברה שאחמד באנקר בהרכב במאני טיים ואליאס חילוף ראשון וגאנח באנקר השנה מחוסר ברירה. אבל הנה הגיע הקיץ, ואפילו הגדילו את מספר הזרים, וקוזוך מבחירה לא הביא זרים ומבחירה מעדיף את אחמד ואליאס על אחרים כי הוא מאוד מחזיק מהם. וזה גם למה לא הגיע עדין זר, כי מבחינת רן צריך שחקן מיוחד כדי לשדרג את הסגל הקיים ושחקנים כמו אחמד, אליאס וגאנח.
ואני דווקא אסיים שבניגוד אליך ולכל מי שנזכר להתעורר עכשיו, אני לא מפטר את רן. כתבתי עוד בשנה שעברה, צריך להוסיף לו איש צוות שיפרה אותו שיהיה בראש אחר ויכול להציע לו פיתרונות שהאנשים היום שהם אנשים שלו ובראש שלו לא מציעים לו. אני גם חושב שאם קשה לרן לאתר זרים שהוא מחזיק מהם מבחוץ זה לא בושה ללכת על זרים מהליגה. יהיה לזה מס מבחינת העלות, אבל המצב היום של 13 שחקנים בלבד שבאמת מספרים הוא לא מצב שיסתיים באליפות גם כי קבוצות למדו אותנו וגם כי יש שחיקה ואיתה גם פציעות.