זאת בדיוק הנקודה ,בפעמים הקודמות האבחנה המפורשת היתה פגיעה ברצועה הצולבת! הפעם חבלה בברך - למרות שאין מגע כך שלא מדובר במכה יבשה ומצד שני אין שום אבחנה לבעיה פנימית.maxkid22 כתב: גם בפציעות הקודמות זה לא הגיע אחרי פגיעה של שחקן, נטו תנועה לא טובה של הברך או נחיתה לא טובה אחרי קפיצה
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
עדיף לנו להפנים שויטור לא יהיה לצידנו העונה לכל הפחות. הלוואי שאיכשהו בדרך נס נרוויח אותו לשנים הבאות, הוא עוד צעיר.
צריכים לחשוב איך אפשר למזער נזקים. מצד אחד טאהא כבלם הרבה יותר טוב מקבהא, מצד שני, אני כבר לא מסוגל לראות את ההתמזמזות שלו עם הכדור והתקיעה של כל ההתקפה. מבחינתי לעלות כרגע עם אלחמיד וקבהא כבלמים.
צריכים לחשוב איך אפשר למזער נזקים. מצד אחד טאהא כבלם הרבה יותר טוב מקבהא, מצד שני, אני כבר לא מסוגל לראות את ההתמזמזות שלו עם הכדור והתקיעה של כל ההתקפה. מבחינתי לעלות כרגע עם אלחמיד וקבהא כבלמים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

סליחה על הבורות... אבל אני לא מבין
אם אין פגיעה ברצועות או במיניסקוס... אז מה קרה לו אתמול?
- ForeverRed
בשביל זה אתה צריך לפנות לכותבי חידות הסתרים הטובים לגילם שאחראים על הודעות המועדון.שמעון א כתב:סליחה על הבורות... אבל אני לא מבין
+1Guevara כתב:עדיף לנו להפנים שויטור לא יהיה לצידנו העונה לכל הפחות. הלוואי שאיכשהו בדרך נס נרוויח אותו לשנים הבאות, הוא עוד צעיר.
בכר צריך להמשיך עם מה שעובד, אחרת התיאום והמומנטום הולכים לאיבוד כמו שכבר קרה כמה פעמים השנה עם שינויים בהרכב גם אחרי משחקים טובים, יש משקל לניסיון של קבהה במשחקי מאני טיים
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 11 מרץ 2018, 18:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
+1Guevara כתב:עדיף לנו להפנים שויטור לא יהיה לצידנו העונה לכל הפחות. הלוואי שאיכשהו בדרך נס נרוויח אותו לשנים הבאות, הוא עוד צעיר.
בכל מה שקשור להנעת כדור, קבהא זה מרחק שנות אור משאר הבלמים (הכשירים ולא מורחקים) שלנו.
גם אתמול ראינו אותו מצטרף טיפה למעלה ונותן כדור לכיוון התנועה של פקהארט, אפילו שהכדור לא הגיע, אף בלם שלנו העונה לא נתן כדור כזה קדימה...
מציע לא לבנות הרים וגבעות על קבהא כבלם על סמך משחק אחד מול קבוצה שלא עברה את החצי
1+bs war כתב:מציע לא לבנות הרים וגבעות על קבהא כבלם על סמך משחק אחד מול קבוצה שלא עברה את החצי
שים מולו את טוני, ויטור, פקהארט וקוונקה והוא לא יודע מי זה מי.אדום זקן כתב:הללי זה מטומטם גדול.
באמת שאין כבר מילים.
עילה לדיבה.
"לויטור יש בעיה בשריר החשק".
מה עוד נשאר להגיד..
הכל מתערבב לו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
חחחחחחחחח אין מצב שהוא אמר את זהאדום זקן כתב:הללי זה מטומטם גדול.
באמת שאין כבר מילים.
עילה לדיבה.
מה עוד נשאר להגיד..
מדובר ברמה חדשה של טמטום.
אמר אמר בחיי.CrazyRed7 כתב: חחחחחחחחח אין מצב שהוא אמר את זה
מדובר ברמה חדשה של טמטום.
יש להיות לא מקצועי ויש להיות מטומטם.גדי כתב:
שים מולו את טוני, ויטור, פקהארט וקוונקה והוא לא יודע מי זה מי.
הכל מתערבב לו.
שאפו למועדון שמחזיק עצמו לא לענות לדביל הזה.
טוב עזבו
מתי הוא יחזור?
מתי הוא יחזור?
לא מצליח להבין את הטיעון שנשמע ולא בפעם הראשונה (ולאו דווקא בעניינו של ויטור) "מקסימום יהיה זר שישי". מדוע (ושוב, בלי קשר לויטור) הזר השישי צריך להיות על תנאי או מישהו "ספייר". נכון, רק 5 יכולים לשחק אבל מתי פעם אחרונה היו לנו 6 זרים כשירים? צריך להתייחס ל"זר השישי" כזר לכל דבר ולשאוף שכל 6 הזרים יהיה הטובים ביותר שניתן להשיגם.Sir Alex Ferguson כתב: זה מה שיש.
אפשר לחשוב שניתוח מבטיח לך משהו (ושוב מאור בוזגלו דוגמא מצוינת).
ברגע שקרעת את הרצועה אתה תמיד בסיכון לקרוע שוב לא משנה איזה טיפול תעבור. במשך שנים כתבתי כאן על הצורה שבה מאור בוזגלו קם מהדשא ואיך הוא נמנע ממאבקים פיזים בגלל שהוא קרע כבר תרצועה בברך בעבר והוא פוחד על הברכיים. הסיכון תמיד שם. מיגל יכול לעבור ניתוח ואז אחרי שבועיים שוב לקרוע את הרצועה.
זאת פציעה שבעבר הייתה הגורם מס' 1 לפרישות של ספורטאים, וגם היום היא נחשבת לפציעה הכי קשה של ספורטאי, גם בגלל תקופת ההחלמה וגם בגלל שלאחר מכן תמיד יש סיכוי לפציעה חוזרת.
אם היה מדובר בשחקן מבוגר יותר אולי הוא היה שוקל לפרוש, אם היה מדובר בשחקן פחות איכותי אולי היו שוקלים להגיע איתו להסכם על ביטול החוזה, אבל בגלל שהוא רק בן 28, לדעתי הוא ימשיך לשחק ואנחנו נכבד את החוזה ובמקרה הכי גרוע הוא יהיה הזר השישי שלנו עד שנראה בדיוק כיצד הוא חוזר לעצמו (במידה והוא אכן יעבור ניתוח הפעם).
מטומטם.אדום זקן כתב:הללי זה מטומטם גדול.
באמת שאין כבר מילים.
עילה לדיבה.
מה עוד נשאר להגיד..
חיפה שלו היתה מתה לשחקנים עם "רמת חשק" כמו של ויטור.