מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
שני מיליון ונשאיר 10-20 אחוז ממכירה עתידית( שלא תקרה אבל שיהיה.
ואם הוא מאיים בהוררות אז הוא חוצפן בן חוצפן
ואם הוא מאיים בהוררות אז הוא חוצפן בן חוצפן
עדיין מסרב להאמין שהעניין לא פתיר במידה וישבו איתו לשיחה, יסכמו על הארכת חוזה והבטחה למעמד חדש.
הרי למה הוא רוצה ללכת לבית"ר? אפשר לחשוב שזה חלום ילדות שלו. הוא רוצה לשחק אחרי שנתיים שהוא התעסק בשיקום ובסדרות חינוך.
אבל לא עושים את זה, משאירים את העניין באוויר ובעוד עונה הוא נכנס לשנת חוזה.
הרי למה הוא רוצה ללכת לבית"ר? אפשר לחשוב שזה חלום ילדות שלו. הוא רוצה לשחק אחרי שנתיים שהוא התעסק בשיקום ובסדרות חינוך.
אבל לא עושים את זה, משאירים את העניין באוויר ובעוד עונה הוא נכנס לשנת חוזה.
וואלה, אנשים עפים עליו פה כאילו איזו השפעה יש לו על המשחק שלנו.dor69 כתב:אני יודע שתצאו עליי פה אבל כ״מחליף הולם״ אפשר להביא גם דחליל שיעשה את הכלום שאוחנה עשה פה.
לא רוצה להישאר פה? תביא שני מיליון וניפרד כידידים. ממילא לא עשית כלום
1.8 זה מעל מעל מעל ומעבר, לקחת את הכסף ולברוח.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה עם אייבנדר? (:azb852 כתב:למה בלי שחקנים?
אם יהיה אפשרי להכליל את קלנטיס בעסקה
הזאת זה יהיה מצויין
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רק בגלל זה?שיש כתב: ובנוסף לא דנים אפילו על אופציה של שטקוס כשהרוש עדיין כאן כי אז ישחררו אותו בלי תמורה ובהשלמת שכר
גרוע כן, מתסכל אני לא בטווח.ForeverRed כתב: אמרתי כבר מזמן ואגיד שוב, תמיד יכול להיות יותר גרוע.
תזכור את זה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
על מה בוררות? אלוהים מאיפה הוא מביא את השמועות האלה?
- ForeverRed
להגיע מדי שבוע ולצפות בסאבו, טאפוקו וקבהא ממשיכים להסריח את הדשא יכול להיות מתסכל פי כמה.Totti כתב: גרוע כן, מתסכל אני לא בטווח.
אני לא בטוח שאני מסוגל להכיל את זה אחרי העונה הקודמת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ומרכז שדה איכותי יכול להפוך קבוצה עם הגנה בינונית לאיכותית ום לשדרג את ההתקפה.Sir Alex Ferguson כתב:ממשיך לטעון ששוער יכול להפוך הגנה בינונית להגנה איכותית.
גם לוויטה במשחקים הטובים שלו לא באמת שלט ברחבה, כדורי גובה היו עוברים מצד לצד, אין לו נוכחות אמיתית ברחבה (כמו כל השוערים הישראלים).
שטקוס (ביחד עם תומאס) הפך הגנה עם דור מלול, מגרשוילי/שיימן וקפילוטו לאחת ההגנות הטובות בליגה.
מבין את ההסתייגות בגלל הגיל ובגלל עונה פחות טובה (לא מעט מבחינה מנטלית בגלל הסיפור איתנו והמעבר שנפל בסוף), אבל מבחינת איכות, שטקוס הוא בכמה דרגות טוב יותר מכל שוער ישראלי אחר בשוק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
וואלה זורם.Sir Alex Ferguson כתב: מה עם אייבנדר? (:
איינבינדר וקלטינס תמורת מר אוחנה ואני אורז להם אותו בסרט.
ביתר כבר לקחו את כל הדריבלרים המובילים העונה בליגה. אוחנה יסגור להם את התכונה הזאת בקישור וגם ייתן את הפס שייסדר הכל. הם בכל מקרה כבר ביתרון עצום עלינו, לא צריך לעזור להם.
אפשר להציע להם את עלי מוחמד אלינו תמורת אוחנה ונוצרי אדוק אחר
- דר אדום בנשמה
אני מוכן להביא להם את סאבו בחזרה, את טאפוקו ואת אוחנה תמורת עלי מוחמד תאמין לי.gooner כתב:אפשר להציע להם את עלי מוחמד אלינו תמורת אוחנה ונוצרי אדוק אחר
אוחנה ? פס ?zivmay כתב:ביתר כבר לקחו את כל הדריבלרים המובילים העונה בליגה. אוחנה יסגור להם את התכונה הזאת בקישור וגם ייתן את הפס שייסדר הכל. הם בכל מקרה כבר ביתרון עצום עלינו, לא צריך לעזור להם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נותן פס לעצמו מכדרר עוד קצת ואז שוב פס לעצמו (:Tal_Hbs כתב: אוחנה ? פס ?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!