רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

הכעס הוא לא על ההפסד ולא על הירידה ממקום ראשון, אלה דברים ברי תיקון, הכעס הוא על עיוורון שמחמיר בצוות המקצועי בראשות רן, אנחנו שומעים ממנו את אותם הטקסטים מתחילת עונה,
אליפות לא תהיה פה אם הוא ימשיך לחשוב שאליאס וגאנח יחצבו לו נקודות כשהדברים לא הולכים, אנחנו כבר חודש מדממים נקודות יקרות וכלום לא קורה.

אני סופר מעריך ומאמין ברן ובעבודה שלו, חושב שזה די ידוע.
אבל בשני זה היה בעיניי תמרור אזהרה, הוא עשה שם את כל הטעויות האפשריות, ואם הוא מסתכל על המשחק הזה כמשחק טוב שלנו ואם אנחנו ממשיכים לשמוע את המשפט המזורגג הזה של ״לא נביא כדי להגיד הבאנו״ או ״לא חשוב אם ישדרגו אותנו זרים או ישראליים״ אז אני בכנות לא יודע מאיפה לשאוב אופטימיות שדברים ישתנו.

הוא עשה קסמים והאכיל רבים בכובעים, אבל אסור שזה יבלבל אותו להאמין בדברים שהם מופרעים, לחזק את הקבוצה בזר בודד זו תהיה חלמאות.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שיש »

״אני לא אדם של זעזועים, אני חושב שזה היה משחק טוב שלנו בטח אם מסתכלים על המחצית השנייה, אנחנו קבוצה טובה וחזקה וצריך לזכור את זה, המלחמה שלנו היא מול עצמנו איך אנחנו מגיעים למשחקים״-
זה בדיוק רן , אם נעשה את הדברים כמו שכתוב בספר ננצח את כולם.......הוא כאילו לא מבין שיש יריבות מולו וצריך לעשות התאמות ולהתגמש קצת ויש תקופות פחות טובות , אפילו ברצלונה וסיטי שעולות את הדברים טוב מפסידות ומתגמשות

״אני מאמין שנמצא את השחקן או השחקנים הנכונים להביא עד סוף החלון"- רוצה לומר יש עוד זמן.......

״מיגל הוא שחקן מאוד חשוב עבור המועדון ועבורי, הוא שחקן מצויין ודמות מפתח בקבוצה שלנו והוא עוד יעזור לנו- עוד יעזור לנו כלומר בנתיים לא יכנס להרכב

שלח תגובה