אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה

שליחה על ידי hb7 »

אני דווקה ילך על מילא טובה לאלונה
1.על החתמת בכר במקום אלישע שכולם עקצו אותה(הייתי בעד)
2.על החתמם רן במקום ברדה שכולם עיקמו פנים (הייתי בעד)
3.על האי הארכת חוזה לרן בסכום עצום שהוא ביקש(לפי פרסומים זרים)
פה אני יתן לה את הקרדיט שלא נפלה בפח כששיחקנו מעולה(רציתי שיגיעו להסכמה)

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
29 אפריל 2026, 18:15
חזרתי בלי קול מהגוש המעודד, לא כמוך וכמו כל שאר גיבורי המקלדת.
שקרן,לא היית במשחק אתמול.
בטח איך שנגמר רצת לשירי להביא סטייקים,זה הטיפוס.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

red ultras כתב:
29 אפריל 2026, 18:54
כשהיה לכם רוני לוי עם תוצאות אמרתם מבחינתנו להפסיד אבל רוצים לראות כדורגל. רן קוזוך מביא את זה בדיוק להפועל באר שבע - עם התקציב השלישי/רביעי בליגה. ורוב הזמן זה לא רק כדורגל טוב אלא גם נצחונות. זה שהוא לא חתום פה עדיין זה מחדל מארץ המחדלים. ועל אחת כמה וכמה עם האוירה שנוצרה - החתמה שלו בנקודת הזמן הזו יכולה לתת לנו בוסט אדיר. אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה.

קודם זה היה ברדה, עכשיו הלכתם עד רוני לוי כדי לגנוב דעת. מה עם אבוקסיס? מה עם איזה משפט אחרי יוסי אבוקסיס צריך לתת לרן קוזוך חוזה לכל החיים?
מה הקשר בין הקבוצה הזאת שהכוכבים שלה זה קינגס ולוקאס ודן ביטון לקבוצה של רוני לוי שהכוכב שלה היה פאקינג רמזי ספורי?
מה הקשר בין בית"ר י"ם הבינונית של השנה למכבי חיפה של השושלת של בכר בתקופת רוני לוי?

זה מאוד פשוט, לאור העובדה שמכבי תל אביב ומכבי חיפה התרסקו, והבינוניות של בית"ר, קוזוך צריך להביא אליפות. כל דבר אחר זה כישלון לאור התקציב הגבוה מבית"ר, הניסיון במאבק אליפות משנה שעברה בניגוד לבית"ר, וגם ההרכב העדיף והסגל העדיף שלנו.
גם אלונה יודעת את זה ולכן היא לא מאריכה לרן קוזוך חוזה כרגע.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

29 אפריל 2026, 20:09
קודם זה היה ברדה, עכשיו הלכתם עד רוני לוי כדי לגנוב דעת. מה עם אבוקסיס? מה עם איזה משפט אחרי יוסי אבוקסיס צריך לתת לרן קוזוך חוזה לכל החיים?
מה הקשר בין הקבוצה הזאת שהכוכבים שלה זה קינגס ולוקאס ודן ביטון לקבוצה של רוני לוי שהכוכב שלה היה פאקינג רמזי ספורי?
מה הקשר בין בית"ר י"ם הבינונית של השנה למכבי חיפה של השושלת של בכר בתקופת רוני לוי?

זה מאוד פשוט, לאור העובדה שמכבי תל אביב ומכבי חיפה התרסקו, והבינוניות של בית"ר, קוזוך צריך להביא אליפות. כל דבר אחר זה כישלון לאור התקציב הגבוה מבית"ר, הניסיון במאבק אליפות משנה שעברה בניגוד לבית"ר, וגם ההרכב העדיף והסגל העדיף שלנו.
אתה בלתי נסבל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

שמע חבר בחיים לא ראיתי בן אדם כל כך הזוי ואובססיבי. 24 שעות של אכילת ראש.

הבנו קוז'וך חרא של מאמן, אפס מאופס, יש לו תספורת מכוערת, חיוך של מפגר וכולנו גונבי דעת. רק שחרר את הפורום באמאשך.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

סימיוני כתב:
29 אפריל 2026, 20:28
אתה בלתי נסבל.
אמרתי לך כבר שאמרת לי לא להתייחס אליו, זה כמו דלקת אם לא מטפלים בזה זה מחמיר.
אני מתחיל לחשוב בכיוון של בוט ששתלו כאן אוהדי בית״ר או האיראנים.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Red Tiger כתב:
29 אפריל 2026, 20:39
אמרתי לך כבר שאמרת לי לא להתייחס אליו, זה כמו דלקת אם לא מטפלים בזה זה מחמיר.
אני מתחיל לחשוב בכיוון של בוט ששתלו כאן אוהדי בית״ר או האיראנים.
נשבע לך, אני בן אדם סבלני. לא ראיתי מזמן דבר כזה. אנחנו אוהדי כדורגל, עם אהבה אינסופית לקבוצה והפורום מקום לחלוק את זה. כן, גם תסכולים, וביקורת אבל האובססיביות השלילית הזאת באמת בלתי נסבלת.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

סימיוני כתב:
29 אפריל 2026, 21:02
נשבע לך, אני בן אדם סבלני. לא ראיתי מזמן דבר כזה. אנחנו אוהדי כדורגל, עם אהבה אינסופית לקבוצה והפורום מקום לחלוק את זה. כן, גם תסכולים, וביקורת אבל האובססיביות השלילית הזאת באמת בלתי נסבלת.
כרגע צריך להתרכז במטרה המרכזית

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

הראל כתב:
26 אפריל 2026, 09:15
יוסי מדינה עם שרשור מעניין מאוד.

https://x.com/yossport1/status/20482746 ... nwmPYGSHZA
nitsande כתב:
29 אפריל 2026, 12:29
תקרא את השרשור של יוסי מדינה, זה לא מיקרי שאנחנו לא יודעים לנצח משחקים אחרי דקה 78 ואפילו מפסידים בשני המשחקים האחרונים נקודות בדקות קריטיות,
ומצד שני ביתר עשה 22 נקודת החל דקה 88, זה תוצאה של קבוצה עם ספסל משמעותי, בכושר ועם ביטחון שהמאמן באמת מאמין בהם.
dardasmiley כתב:
29 אפריל 2026, 05:53
אכלנו את הלוקש הזה של הסגל שנה שעברה. השנה זה לא תופס. רק לקרוא את מה שכתב יוסי מדינה על דקות משחק ולהבין כמה זה עליו...

יוסי מדינה עם עדכון לשרשור:

זמן של מספרים / יוסי מדינה

את הפוסט הזה אני רוצה להקדיש לכל אותם אוהדי הפועל באר שבע שמצאו את עצמם נפגעים מהפוסטים האחרונים לגבי האופי של בית"ר ירושלים אחרי המשחק בשבת. אלו שהיו בטוחים ששער השוויון של בית"ר ירושלים בתוספת הזמן הוא "פוקס" ולא יותר מזה.
פוקס הוא כשמשהו קורה באופן מקרי, אולי חוזר על עצמו פעמים בודדות ונדירות. כזה שבשלב מסויים נגיע למצב שבו הסטטיסטיקה תתיישר. אחרי 29 מחזורים, כבר אפשר להגיד כמעט בביטחון, שגם אם הסטטיסטיקה של הפועל באר שבע בדקות הסיום תתיישר מתישהו, היא עדיין תהיה הרחק ממשהו סביר.
אתמול, בפעם העשירית העונה, הפועל באר שבע הגיעה לדקה ה-70 כשהיא לא מובילה. העניין, הוא שרק פעם אחת היא הצליחה לסיים משחק כזה עם ניצחון, אי שם בתחילת אוקטובר, במשחק ביתי מול הפועל תל אביב (שער ניצחון של דן ביטון בדקה ה-73).
אבל מילא לא לכבוש, מה עם לא לספוג? אתמול, בפעם השלישית העונה, הפועל באר שבע ספגה שער שקובע הפסד בתוספת הזמן. הקבוצה היחידה העונה שספגה כל כך הרבה שערי הפסד דרמטיים כאלה זו בני ריינה, נועלת הטבלה.
שני הנתונים האלה צריכים להדהד בראש. בזמן שבית"ר ירושלים מגלה אופי משחק אחרי משחק, הפועל באר שבע מאבדת 3 נקודות בתוך שלושה ימים משערים בדקות הסיום. זה עוד דבר אחד שמבדיל בין הקבוצות ועכשיו הוא גם יוצר את ההבדל בטבלה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

29 אפריל 2026, 20:09

הגנב דעת היחיד כאן זה אתה.
אותן בעיות היו גם עם ברדה, גם אז לא היה כדורגל ואנשים לא יכלו לראות את הקבוצה. וכמובן שגם עם אבוקסיס.
ואין קשר למי הכוכבים שלך עכשיו ומי היו הכוכבים שלך אז. יש קשר לסגנון המשחק ולפילוסופיה של אותו מאמן.
קוז׳וך צריך להביא אליפות בגלל שאנחנו נמצאים בעמדה לקחת אליפות. אבל גם אם חלילה הוא לא יביא את האליפות הוא חייב להשאר כאן. כי יותר טוב ממנו אין בליגה שלנו
ואלונה לא תלך על צוות זר מטעמי תקציב. אם יקרה שקוזוך לא ימשיך כאן, אתה ואחרים כאן עוד תתגעגעו לתלונות שלכם עליו. ואחרי שאמרתי את כל זה -
קוז׳וך לא מושלם, יש לו המון בעיות. נראה לי שכולם מסכימים עליהן ונראה לי שגם הוא מתחיל להבין אותן. הדבר האחרון שאני רוצה לראות זה שהוא
הולך לחיפה, ומחזיר אותם להיות קבוצה ואנחנו נשאר עם כלום ושום דבר.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כשהקבוצה טובה זה תמיד בגלל הכוכבים, ופתאום תראו איזה סגל. שהיא רעה זה בגלל המאמן. נו בסדר.
מזלזלים לי בביתר שיש לה שחקן הכרעה עצום כמו אצילי, גאון טכני כמו שועה, בלמים שאף עולים על שלנו, וגם אחלה בשאר. כאילו שגאנח החלש עולה במשהו על מוזי.
אם לקינגס היה רבע מהקילריות של אצילי, האליפות הייתה סגורה מזמן.

חוץ מונטורה שהוא הטוב בליגה ולפעמים זלאטנוביץ', אין שום כוכב בסגל הנוכחי.
מדובר בחבורה די בינונית שרק שהיא מיישמת את השיטה של המאמן אז היא באמת מצליחה. שזה לא קורה, עוד קבוצה בליגה.

הבעיה שהאימון הבאמת טופ של רן הולך לפח בגלל שהוא פשוט רע בשאר האספקטים של מאמן.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

yossi כתב:
30 אפריל 2026, 09:11
כשהקבוצה טובה זה תמיד בגלל הכוכבים, ופתאום תראו איזה סגל. שהיא רעה זה בגלל המאמן. נו בסדר.
מזלזלים לי בביתר שיש לה שחקן הכרעה עצום כמו אצילי, גאון טכני כמו שועה, בלמים שאף עולים על שלנו, וגם אחלה בשאר. כאילו שגאנח החלש עולה במשהו על מוזי.
אם לקינגס היה רבע מהקילריות של אצילי, האליפות הייתה סגורה מזמן.

חוץ מונטורה שהוא הטוב בליגה ולפעמים זלאטנוביץ', אין שום כוכב בסגל הנוכחי.
מדובר בחבורה די בינונית שרק שהיא מיישמת את השיטה של המאמן אז היא באמת מצליחה. שזה לא קורה, עוד קבוצה בליגה.

הבעיה שהאימון הבאמת טופ של רן הולך לפח בגלל שהוא פשוט רע בשאר האספקטים של מאמן.

יוסי, בניגוד למה שמנסים לייצר כאן, אני נותן קרדיט לקוזוך על הדברים שהוא טוב בהם.
אפילו כתבתי לפני המשחק מול בית"ר, שאם יש מלחמה נניח והליגה לא מחודשת, ואנחנו מסיימים במקום הראשון, קוזוך הוא מאמן העונה.
נעזוב רגע את העובדה שאני באמת מאמין שאנחנו טובים מבית"ר בכל אספקט, בסוף בספורט תחרותי אי אפשר להתעלם מהתוצאות. ונתתי דוגמא למאבק האליפות באנגליה, שדי ברור שביקורת על פפ/אררטה או מחמאות לפפ/ארטטה תלוים אך ורק בהאם הם יקחו אליפות או לא. כי ככה זה בספורט תחרותי.
בדיוק כמו ברור שאם חס ושלום הליגה הייתה מסתיימת היום, אז ברק יצחקי היה מאמן העונה, ואין אדם אחד כולל האוהדים שלנו שהיה טוען אחרת.
יותר מזה, אם אנחנו אלופים, אז לוקאס/קינגס/דן ביטון יזכו בשחקן העונה. אם בית"ר חס ושלום יקחו אליפות, זה יהיה אצילי/שועה.
בסוף אף אחד לא זוכר את הסגן של בר כוכבא, וכן חלק מהעניין בטח במאבקים צמודים, זה להתעלות במאני טיים ולסיים במקום הראשון גם על חודה של נקודה או הפרש שערים או איזה משחק שהחרבת בסוף כדי לקחת את הנקודות ואת התואר.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

30 אפריל 2026, 12:39
יוסי, בניגוד למה שמנסים לייצר כאן, אני נותן קרדיט לקוזוך על הדברים שהוא טוב בהם.
אפילו כתבתי לפני המשחק מול בית"ר, שאם יש מלחמה נניח והליגה לא מחודשת, ואנחנו מסיימים במקום הראשון, קוזוך הוא מאמן העונה.
נעזוב רגע את העובדה שאני באמת מאמין שאנחנו טובים מבית"ר בכל אספקט, בסוף בספורט תחרותי אי אפשר להתעלם מהתוצאות. ונתתי דוגמא למאבק האליפות באנגליה, שדי ברור שביקורת על פפ/אררטה או מחמאות לפפ/ארטטה תלוים אך ורק בהאם הם יקחו אליפות או לא. כי ככה זה בספורט תחרותי.
בדיוק כמו ברור שאם חס ושלום הליגה הייתה מסתיימת היום, אז ברק יצחקי היה מאמן העונה, ואין אדם אחד כולל האוהדים שלנו שהיה טוען אחרת.
יותר מזה, אם אנחנו אלופים, אז לוקאס/קינגס/דן ביטון יזכו בשחקן העונה. אם בית"ר חס ושלום יקחו אליפות, זה יהיה אצילי/שועה.
בסוף אף אחד לא זוכר את הסגן של בר כוכבא, וכן חלק מהעניין בטח במאבקים צמודים, זה להתעלות במאני טיים ולסיים במקום הראשון גם על חודה של נקודה או הפרש שערים או איזה משחק שהחרבת בסוף כדי לקחת את הנקודות ואת התואר.
הדיון כאן הוא לא האם יש לקוזוך חסרונות או לא. זה ברור שיש לו, ולא מעט.
וכל ביקורות נכונות. מכין קבוצה מצויין, מנהל משחק פחות טוב. מנהל סגל גרוע. מאמן של 13 שחקנים בסגל. מאמן של פלאן A בלי פלאן B. הכל נכון ועדיין
היתרונות שלו מאפשרים לנו להיות כבר שנתיים במאבק אמיתי. לא מאבק מדומה כמו שהיינו בעונות עם ברדה לצורך העניין. ואחרי 9 שנים בלי הצלחת,
אולי אולי אולי גם להביא אותה שוב. וכמו שמליקסון אמר - זה לא שלנו להפסיד אנחנו מתמודדים נגד קבוצות טובות לא פחות, עם סגלים אפילו טובים ונוצצים יותר.
אז כן, זה יהיה ממש מאכזב אם הוא שוב ייכשל להביא את זה ועדיין, השאלה שצריכה להשאל היא האם יש מישהו אחר שיכול להוציא טוב ממנו במלאי הקיים של המאמנים.
עומר פרץ (שעדיין לא הוכיח כלום) חתום בהפועל פתח תקווה. אפילו שרון מימר שאני שומע קולות שנותנים לו צ׳אנס חתם באשדוד.
אלונה לא תביא צוות זר (למי שיש את הפנטזיה הזו כדאי שיכניס אותה למגירה חזרה.) וגם אם נרצה לעשות מהלך עם בכר (שכבר 3 עונות מתבזה), זה יעלה יותר מלחדש לרן את החוזה.
אלונה משחקת באש - אנשים חושבים שאם הוא יביא אליפות אז יאללה איזה יופי נאריך חוזה. כאילו אין פה את הצד שלו. כאילו שהוא לא נפגע מחוסר ההערכה שהוא מקבל כאן.
וכאילו שיענקלה לא ידחוף לו שכר כמו של בכר (אם הוא לא עשה את זה כבר) רן היה חייב כבר להיות חתום. אני מקווה שהדברים יסתדרו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

30 אפריל 2026, 12:39
מתי כתבת עליו מילה טובה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

red ultras כתב:
30 אפריל 2026, 13:54
הדיון כאן הוא לא האם יש לקוזוך חסרונות או לא. זה ברור שיש לו, ולא מעט.
וכל ביקורות נכונות. מכין קבוצה מצויין, מנהל משחק פחות טוב. מנהל סגל גרוע. מאמן של 13 שחקנים בסגל. מאמן של פלאן A בלי פלאן B. הכל נכון ועדיין
היתרונות שלו מאפשרים לנו להיות כבר שנתיים במאבק אמיתי. לא מאבק מדומה כמו שהיינו בעונות עם ברדה לצורך העניין. ואחרי 9 שנים בלי הצלחת,
אולי אולי אולי גם להביא אותה שוב. וכמו שמליקסון אמר - זה לא שלנו להפסיד אנחנו מתמודדים נגד קבוצות טובות לא פחות, עם סגלים אפילו טובים ונוצצים יותר.
אז כן, זה יהיה ממש מאכזב אם הוא שוב ייכשל להביא את זה ועדיין, השאלה שצריכה להשאל היא האם יש מישהו אחר שיכול להוציא טוב ממנו במלאי הקיים של המאמנים.
עומר פרץ (שעדיין לא הוכיח כלום) חתום בהפועל פתח תקווה. אפילו שרון מימר שאני שומע קולות שנותנים לו צ׳אנס חתם באשדוד.
אלונה לא תביא צוות זר (למי שיש את הפנטזיה הזו כדאי שיכניס אותה למגירה חזרה.) וגם אם נרצה לעשות מהלך עם בכר (שכבר 3 עונות מתבזה), זה יעלה יותר מלחדש לרן את החוזה.
אלונה משחקת באש - אנשים חושבים שאם הוא יביא אליפות אז יאללה איזה יופי נאריך חוזה. כאילו אין פה את הצד שלו. כאילו שהוא לא נפגע מחוסר ההערכה שהוא מקבל כאן.
וכאילו שיענקלה לא ידחוף לו שכר כמו של בכר (אם הוא לא עשה את זה כבר) רן היה חייב כבר להיות חתום. אני מקווה שהדברים יסתדרו.
אני לא יודע מה זה מאבק אמיתי או מדומה.
בשורה התחתונה זה מאמן של שני סיבובים שקורס במאני טיים עד שיוכח אחרת.

אז אחד מתחיל חזק ונחלש, ואחר מלהיב פחות אך שומר על יציבות לאורך עונה. מה זה כבר משנה.
במבחן התוצאה אנחנו עדיין נשארים עם ה-ז ביד.

נקווה שזה ישתנה.

שלח תגובה