אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red ultras

Re: אלונה

שליחה על ידי red ultras »

ForeverRed כתב:
30 אפריל 2026, 14:27
אני לא יודע מה זה מאבק אמיתי או מדומה.
בשורה התחתונה זה מאמן של שני סיבובים שקורס במאני טיים עד שיוכח אחרת.

אז אחד מתחיל חזק ונחלש, ואחר מלהיב פחות אך שומר על יציבות לאורך עונה. מה זה כבר משנה.
במבחן התוצאה אנחנו עדיין נשארים עם ה-ז ביד.

נקווה שזה ישתנה.
מאבק מדומה זה שאתה נכנס לפליאוף ממקום שני, מינוס 5 נקודות.
מנצח את המשחק הראשון ויוצא לסמי עופר ומפסיד שם והפער עולה ל-8 ונשמר עד שאתה מצמק ל-5 כשאתה מארח אותם בטרנר
משער ניצחון בדקה 95. זה מאבק מדומה. בשנתיים האחרונות לעומת זאת, אנחנו במאבק אמיתי - ראש בראש. תצא מהפוזיציה באמת אני מחזיק ממך
בן אדם חכם ונהנה לקרוא אותך רוב הזמן. לפעמים אפשר לדפוק תראש ברצפה מרוב שקוזוך מטריף את השכל. אבל הוא הטוב ביותר שיש בנמצא כרגע.
וזה לא קשור בכלל לאליפות כן/לא. כדורגל וויז אנחנו הכי טובים בארץ. ולי לא בא לקחת את הסיכון שיבוא לפה איזה חיים סילבס או אופיר חיים
ויחזיר אותנו שוב לכדורגל המתסכל וחסר המעוף שהתרגלנו אליו בשנים האחרונות.

ודרך אגב - דווקא אתה שכל הזמין מעיד על עצמך שהוא לא פסימי אלא מציאותי, צריך להיות הראשון שמבין את זה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
30 אפריל 2026, 12:39
יוסי, בניגוד למה שמנסים לייצר כאן, אני נותן קרדיט לקוזוך על הדברים שהוא טוב בהם.
אפילו כתבתי לפני המשחק מול בית"ר, שאם יש מלחמה נניח והליגה לא מחודשת, ואנחנו מסיימים במקום הראשון, קוזוך הוא מאמן העונה.
נעזוב רגע את העובדה שאני באמת מאמין שאנחנו טובים מבית"ר בכל אספקט, בסוף בספורט תחרותי אי אפשר להתעלם מהתוצאות. ונתתי דוגמא למאבק האליפות באנגליה, שדי ברור שביקורת על פפ/אררטה או מחמאות לפפ/ארטטה תלוים אך ורק בהאם הם יקחו אליפות או לא. כי ככה זה בספורט תחרותי.
בדיוק כמו ברור שאם חס ושלום הליגה הייתה מסתיימת היום, אז ברק יצחקי היה מאמן העונה, ואין אדם אחד כולל האוהדים שלנו שהיה טוען אחרת.
יותר מזה, אם אנחנו אלופים, אז לוקאס/קינגס/דן ביטון יזכו בשחקן העונה. אם בית"ר חס ושלום יקחו אליפות, זה יהיה אצילי/שועה.
בסוף אף אחד לא זוכר את הסגן של בר כוכבא, וכן חלק מהעניין בטח במאבקים צמודים, זה להתעלות במאני טיים ולסיים במקום הראשון גם על חודה של נקודה או הפרש שערים או איזה משחק שהחרבת בסוף כדי לקחת את הנקודות ואת התואר.
אתה בטנטרום ועושה ממנו אויב האומה.
מצייר שאם רק היה פה מאמן נורמלי אנחנו בדו ספרתי ממקום שני.
אתה הוזה על דברים כאלה רק בזכות רן, על כל מגרעותיו ויש הרבה כאלה.
יש פה סגל בינוני לחלוטין שחוץ ממרכז מגרש, לא עולה על היריבות בכלום ואפילו להפך. וגם קינגס שהוא מהיתרונות הבולטים שלך, מחרב לך משחק שני רצוף מצב שחייב להיות ברשת.
כל מאמן אחר ואנחנו לפחות 7 נקודות למטה בכדורגל גרוע הרבה יותר.

אם יזכה באליפות אז מבחינתך הוא מאמן העונה. תודה באמת על המחמאה האדירה שאתה נותן לו.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

red ultras כתב:
30 אפריל 2026, 13:54
הדיון כאן הוא לא האם יש לקוזוך חסרונות או לא. זה ברור שיש לו, ולא מעט.
וכל ביקורות נכונות. מכין קבוצה מצויין, מנהל משחק פחות טוב. מנהל סגל גרוע. מאמן של 13 שחקנים בסגל. מאמן של פלאן A בלי פלאן B. הכל נכון ועדיין
היתרונות שלו מאפשרים לנו להיות כבר שנתיים במאבק אמיתי. לא מאבק מדומה כמו שהיינו בעונות עם ברדה לצורך העניין. ואחרי 9 שנים בלי הצלחת,
אולי אולי אולי גם להביא אותה שוב. וכמו שמליקסון אמר - זה לא שלנו להפסיד אנחנו מתמודדים נגד קבוצות טובות לא פחות, עם סגלים אפילו טובים ונוצצים יותר.
אז כן, זה יהיה ממש מאכזב אם הוא שוב ייכשל להביא את זה ועדיין, השאלה שצריכה להשאל היא האם יש מישהו אחר שיכול להוציא טוב ממנו במלאי הקיים של המאמנים.
עומר פרץ (שעדיין לא הוכיח כלום) חתום בהפועל פתח תקווה. אפילו שרון מימר שאני שומע קולות שנותנים לו צ׳אנס חתם באשדוד.
אלונה לא תביא צוות זר (למי שיש את הפנטזיה הזו כדאי שיכניס אותה למגירה חזרה.) וגם אם נרצה לעשות מהלך עם בכר (שכבר 3 עונות מתבזה), זה יעלה יותר מלחדש לרן את החוזה.
אלונה משחקת באש - אנשים חושבים שאם הוא יביא אליפות אז יאללה איזה יופי נאריך חוזה. כאילו אין פה את הצד שלו. כאילו שהוא לא נפגע מחוסר ההערכה שהוא מקבל כאן.
וכאילו שיענקלה לא ידחוף לו שכר כמו של בכר (אם הוא לא עשה את זה כבר) רן היה חייב כבר להיות חתום. אני מקווה שהדברים יסתדרו.

אני מודה לך שכיבדת וכתבת תגובה עניינית ומקצועית. אמיתי.
אני מסכים איתך ומבין את הפחדים שלך לגבי שוק המאמנים.
בגלל זה אני לא שותף לתגובות של חלק מהכותבים כאן, שכותבים שגם אם לוקחים אליפות קוזוך צריך לסיים את תפקידו. בגלל מצב השוק מבחינתי אם לוקחים אליפות כן מגיע לו חוזה, גם אם יש לי ספקות לגבי היכולת שלו להצליח איתנו באירופה/אם מצליחים באירופה להצליח לנהל סגל בעומס של ליגה ואירופה עם טיסות.
אני רק אציין שאם מכבי חיפה "גונבת" את קוזוך, אני בשמחה מחזיר לכאן את ברק בכר שכבר הוכיח שהוא יודע לבוא לקבוצה טובה שחסר לה את התוספת ולהפוך אותה לקבוצה מצוינת ואלופה.
הלוואי וקוזוך יזכה באליפות ויישאר, אבל אם לא, ובמידה וברק בכר פנוי, מבחינתי הוא אופציה סופר ראויה בשוק המאמנים הנוכחי.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

yossi כתב:
30 אפריל 2026, 15:19
יש פה סגל בינוני לחלוטין שחוץ ממרכז מגרש, לא עולה על היריבות בכלום ואפילו להפך. וגם קינגס שהוא מהיתרונות הבולטים שלך, מחרב לך משחק שני רצוף מצב שחייב להיות ברשת.

אם יזכה באליפות אז מבחינתך הוא מאמן העונה. תודה באמת על המחמאה האדירה שאתה נותן לו.
מסכים עם מה שכתבת למעט דבר אחד :

הסגל הזה היה בינוני בתחילת עונת 24/25.
היום הסגל ממש לא בינוני, השתדרג נורא, שחקנים הגיעו לנבחרות אחרי שרק חלמו על זה, וגם אוטוטו יעזבו את הקבוצה למקומות שמשלמים יותר.
רן שדרג כל פיסת אלמנט במשחק של באר שבע ועל הדרך גם שידרג שחקנים. הוא גם לא כזה רחוק מלהכניס סכומים יפים למועדון.
הזרעים של קיץ 24 כבר הפכו לעצים של אביב 26.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

red ultras כתב:
30 אפריל 2026, 13:54
הדיון כאן הוא לא האם יש לקוזוך חסרונות או לא. זה ברור שיש לו, ולא מעט.
וכל ביקורות נכונות. מכין קבוצה מצויין, מנהל משחק פחות טוב. מנהל סגל גרוע. מאמן של 13 שחקנים בסגל. מאמן של פלאן A בלי פלאן B. הכל נכון ועדיין
היתרונות שלו מאפשרים לנו להיות כבר שנתיים במאבק אמיתי.
קחו זוית אחרת - גם לרן יושב קוף על הגב שהוא לא הביא אליפות ובזה הוא נבחן בסופו של דבר.
בע"ה כשנניף במאי - יהיה לו הרבה יותר ביטחון.
תחשבו על זה שבן אדם מאמין בדרך שלו, רואה שהיא מביאה תוצאות, אומר לעצמו שאם לא העיוות בבית הדין הוא לוקח דאבל.
כשיהיה לו יותר ביטחון לאחר שישיג את הצלחת - אני מאמין שהוא יתפתח להיות מאמן טוב יותר.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

yossi כתב:
30 אפריל 2026, 15:19

כשברק בכר הגיע לכאן, טוני נואקמה היה שחקן ליגה חביב מהפועל רעננה, ג'ון אוגו והובידו הובאן היו שחקנים זרים טובים אבל היה חסר איזון גדול במשחק שלהם, מהראן ראדי בדיוק נזרק ממכבי תל אביב, שיר צדק היה בלם ליגה טוב מקריית שמונה, דודו גורש היה שוער ליגה מנוסה מהפועל עכו אבל בטח לא שוער נבחרת, לואי טאהה, אופיר דוידזאדה ובן ביטון היו שלושה שחקני הגנה עם יותר סימני שאלה מסימני קריאה, אליניב ברדה ומאור מליקסון היו שחקני ליגה טובים אבל גם כאלה שבדיוק חטפו 6 ממכבי תל אביב סופר חסרה בגמר גביע ולא הצליחו לקחת אותנו למאבק אליפות עד הסוף.
אז למה היום כשמסתכלים אחורה אומרים שמדובר בסגל מפלצתי? (חסרים כאן סוארס ובוזגלו שכבר תחת אלישע לוי היו הטובים בליגה בעמדה שלהם ודווקא תחת בכר לא הצליחו לשחזר את העונה האדירה בעונה האחרונה תחת אלישע).
האם טוני נואקמה היה מתפתח למפלצת כדורגל גם אם אלישע לוי היה נשאר המאמן? כניראה שכן. האם הקישור שלנו היה אימתני גם תחת אלישע לוי כשהוא זוכה לחיזוק של ראדי שהוסיפו את היציבות הנדרשת? כניראה שכן. האם ההגנה שלנו הייתה מתחזקת עם ההצטרפות של שיר צדק הטכני ודודו גורש השקט גם תחת אלישע לוי? כניראה שכן.
נתתי את הסגל מהעונה של בכר כדי להראות שהרבה פעמים לא נכון לדבוק לדברים יבשים על הנייר כשהמאמן רק הגיע לכאן. וזה מה שאתה עושה כשאתה מתנהג כאילו נקודת הפתיחה שלך העונה זהה לנקודת הפתיחה שלך בעונה הקודמת, וזה פשוט לא נכון. בדיוק כמו שלא נכון לשפוט את הסגל של ברק בכר ביום שהגיע לפני איפה הוא היה לפני, ולהתעלם מהאיכויות של אותם שחקנים שבסוף הפכו לשחקני נבחרת.

בקיץ הנוכחי פתחת עונה עם שני הזרים הכי טובים בליגה (לוקאס וקינגס) ובפער.
פתחת עם שחקן ההתקפה בכושר הכי טוב בליגה שעשה כמעט 15 שערים בחצי עונה והיה עם ממוצע מספרים בפער יותר טוב מכל אחד אחר בליגה (דן ביטון).
פתחת עונה עם הבסיס הישראלי מהאיכותיים בליגה (בלוריאן, אליאל פרץ ויש כאלה שיוסיפו כאן את גיא מזרחי לאור רמת המגינים הישראלים בישראל).
פתחת עונה עם חלוץ זר שהוא עובדתית מהכובשים הטובים בליגה בשנים האחרונות (זלאטנוביץ').
פתחת עונה עם שני שחקנים זרים עם המון ניסיון (מיגל ויטור והלדר לופס).
פתחת עונה עם שני השחקנים הכי טובים בשנה שעברה מחוץ לגדולות (חמודי כנעאן ורועי לוי).
פתחת עונה עם המגן השמאלי המחליף והשוער המחליף הטובים בארץ (דוידזאדה ומרציאנו).
פתחת עונה עם בלם זר שהמאמן שלך בחר (דיוף).
ועוד היה לך מקום לצרף עוד זרים בגלל הגדלת המכסה.

אז לבוא ולטעון שנקודת הפתיחה העונה שווה לנקודת הפתיחה בעונה שעברה, ושבלי קוזוך אתה היום מקום 5 בטבלה ליד מכבי חיפה, זה להתעלם מהעובדה שהמציאות השנה שונה. חלק בגלל שחקנים שקוזוך בעצמו קידם (כמו שבכר עשה בזמנו עם דוידזאדה, בן ביטון ואחרים, הוא עשה עם מזרחי, בלוריאן, אליאל ודן ביטון), וחלק בגלל שאנחנו העונה מכירים את החומר (במיוחד בכל הנוגע לקינגס ולוקאס) ויודעים שהסגל הזה צריך לרוץ לאליפות, בטח כשמכבי חיפה ומכבי תל אביב בעונת משבר, עם כל מאמן.
לי זה מרגיש העונה, שהחל מתחילת הסיבוב השני, החסרונות של קוזוך עולים על היתרונות. עברנו מחמש הפרש על בית"ר בסוף הסיבוב הראשון, לפיגור נקודה בסיבוב וקצת. ובגלל זה כתבתי, שכבר תקופה לא קטנה אני מרגיש שעם מאמן אחר, איכותי יותר, התוצאות שלנו בטח מאז תחילת הסיבוב השני היו טובות יותר.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

red ultras כתב:
30 אפריל 2026, 14:31
מנצח את המשחק הראשון ויוצא לסמי עופר ומפסיד שם והפער עולה ל-8 ונשמר עד שאתה מצמק ל-5 כשאתה מארח אותם בטרנר
משער ניצחון בדקה 95. זה מאבק מדומה. בשנתיים האחרונות לעומת זאת, אנחנו במאבק אמיתי - ראש בראש. תצא מהפוזיציה באמת אני מחזיק ממך
בן אדם חכם ונהנה לקרוא אותך רוב הזמן. לפעמים אפשר לדפוק תראש ברצפה מרוב שקוזוך מטריף את השכל. אבל הוא הטוב ביותר שיש בנמצא כרגע.
וזה לא קשור בכלל לאליפות כן/לא. כדורגל וויז אנחנו הכי טובים בארץ. ולי לא בא לקחת את הסיכון שיבוא לפה איזה חיים סילבס או אופיר חיים

ודרך אגב - דווקא אתה שכל הזמין מעיד על עצמך שהוא לא פסימי אלא מציאותי, צריך להיות הראשון שמבין את זה.

מסכים איתך שהמאבקים של ברדה על האליפות היו מדומים בניגוד לקוזוך.
מצד שני אני כן חושב שהסגל היום הוא הסגל הטוב ביותר שהיה כאן מאז השושלת של בכר ונואקמה ואוגו ומליקסון וכל החברה (ומשמעותית יותר טוב מהסגל שהיה לברדה) ושבמקביל המתמודדת איתך על האליפות השנה היא מהחלשות שהיו כאן בשנים האחרונות ובטח לא ברמה של מכבי חיפה של בכר שהייתה בתקופת ברדה.
אלה גם דברים שצריכים לציין, ולכן אני מבין את האמירה שאם נסיים את העונה בלי אליפות, אז במבחן התוצאה לפחות לא יהיה כזה הבדל בין ברדה שלקח גביע וסגנות בשתי העונות הראשונות שלו כאן כמאמן (ואפילו עשה שלב בתים באירופה) למאזן של קוזוך בשנתיים שלו כאן (מבחינת כדורגל היתרון של קוזוך כמובן, אבל שוב אי אפשר גם להתעלם מההבדלים בסגלים).
בסוף אלונה אחרי העונה האחרונה של ברדה חשבה שאפשר להשיג יותר ולכן החליפה אותו. ואני מסכים איתה שאם קוזוך לא משיג אליפות אז גם כאן אפשר לשאוף להשיג יותר ולכן לא מנותק להחליף אותו.
בסוף אתה נמדד לפי הכלים שיש לך והתוצאות שאתה משיג איתם, ובכלים הנוכחים התוצאה צריכה להיות אליפות, בטח במאבק מול בית"ר הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

red ultras כתב:
30 אפריל 2026, 14:31

באמת שאני לא בפוזיציה.
האיש מוכיח שלעד יהיה חסר לו את הגרוש ללירה.
אני לא מאלה שקראו לפטר אותו או למנות את פרץ במקומו.
מצד שני, לא ממש עוזר לי שהקבוצה שלו רצה במקום הראשון שמונים אחוז מהעונה ואז מתפרקת.
אפשר לעטוף את זה באיזו דרך שרוצים.
בסוף זה לא מספיק, בדיוק כמו שבמקרים אחרים זה לא הספיק, וגם אם בדרך היו רגעים יפים.
והקטע הכי מתסכל, שזה בקלות יכל להספיק אם הוא היה טיפה פותח את הראש ולא מתעקש לעשות הכל בשביל להרוס.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

30 אפריל 2026, 16:19
בגלל זה אני לא שותף לתגובות של חלק מהכותבים כאן, שכותבים שגם אם לוקחים אליפות קוזוך צריך לסיים את תפקידו. בגלל מצב השוק מבחינתי אם לוקחים אליפות כן מגיע לו חוזה, גם אם יש לי ספקות לגבי היכולת שלו להצליח איתנו באירופה/אם מצליחים באירופה להצליח לנהל סגל בעומס של ליגה ואירופה עם טיסות.
אני רק אציין שאם מכבי חיפה "גונבת" את קוזוך, אני בשמחה מחזיר לכאן את ברק בכר שכבר הוכיח שהוא יודע לבוא לקבוצה טובה שחסר לה את התוספת ולהפוך אותה לקבוצה מצוינת ואלופה.
הלוואי וקוזוך יזכה באליפות ויישאר, אבל אם לא, ובמידה וברק בכר פנוי, מבחינתי הוא אופציה סופר ראויה בשוק המאמנים הנוכחי.
הסגל לקראת מהפיכה רצינית.
מי שלא יהיה פה, יצטרך לבנות הרבה מחדש ובזמן מלחמה.
מחדלי שני החלונות האחרונים ימשיכו לרדוף אותנו.

סמל אישי של משתמש
red ultras

4 לב אדום כתב:
30 אפריל 2026, 16:37
קחו זוית אחרת - גם לרן יושב קוף על הגב שהוא לא הביא אליפות ובזה הוא נבחן בסופו של דבר.
בע"ה כשנניף במאי - יהיה לו הרבה יותר ביטחון.
תחשבו על זה שבן אדם מאמין בדרך שלו, רואה שהיא מביאה תוצאות, אומר לעצמו שאם לא העיוות בבית הדין הוא לוקח דאבל.
כשיהיה לו יותר ביטחון לאחר שישיג את הצלחת - אני מאמין שהוא יתפתח להיות מאמן טוב יותר.
לי ברור שמאמן בתחילת הדרך שלו עוד יכול לשנות דברים שהוא לוקה בהם בחסר. כתבתי את הדברים הללו כדי שאנשים לא יחשבו שמי שמצדד ברן חושב שהוא מושלם.

סמל אישי של משתמש
red ultras

ForeverRed כתב:
30 אפריל 2026, 17:37
באמת שאני לא בפוזיציה.
האיש מוכיח שלעד יהיה חסר לו את הגרוש ללירה.
אני לא מאלה שקראו לפטר אותו או למנות את פרץ במקומו.
מצד שני, לא ממש עוזר לי שהקבוצה שלו רצה במקום הראשון שמונים אחוז מהעונה ואז מתפרקת.
אפשר לעטוף את זה באיזו דרך שרוצים.
בסוף זה לא מספיק, בדיוק כמו שבמקרים אחרים זה לא הספיק, וגם אם בדרך היו רגעים יפים.
והקטע הכי מתסכל, שזה בקלות יכל להספיק אם הוא היה טיפה פותח את הראש ולא מתעקש לעשות הכל בשביל להרוס.
אבל הקבוצה עדיין לא התפרקה. יש עוד 7 משחקים וכל מה שאנחנו צריכים זה בסהכ להשיג 2 נק יותר מביתר במשחקים שנשארו. זה לא הזמן עכשיו להדביק תוויות. עכשיו זה זמן של כולנו להתאחד סביב הקבוצה והמאמן. כמובן שזה לא אומר שאסור לבקר אותו, אבל צריך להיות יותר חכמים מזה. כי השיח המקצועי שיש פה ובמקומות נוספים מחלחל חזק ובפוסטים של המועדון הטון כלפיו הרבה יותר ניצי.

סמל אישי של משתמש
red ultras

30 אפריל 2026, 17:12
מסכים איתך שהמאבקים של ברדה על האליפות היו מדומים בניגוד לקוזוך.
מצד שני אני כן חושב שהסגל היום הוא הסגל הטוב ביותר שהיה כאן מאז השושלת של בכר ונואקמה ואוגו ומליקסון וכל החברה (ומשמעותית יותר טוב מהסגל שהיה לברדה) ושבמקביל המתמודדת איתך על האליפות השנה היא מהחלשות שהיו כאן בשנים האחרונות ובטח לא ברמה של מכבי חיפה של בכר שהייתה בתקופת ברדה.
אלה גם דברים שצריכים לציין, ולכן אני מבין את האמירה שאם נסיים את העונה בלי אליפות, אז במבחן התוצאה לפחות לא יהיה כזה הבדל בין ברדה שלקח גביע וסגנות בשתי העונות הראשונות שלו כאן כמאמן (ואפילו עשה שלב בתים באירופה) למאזן של קוזוך בשנתיים שלו כאן (מבחינת כדורגל היתרון של קוזוך כמובן, אבל שוב אי אפשר גם להתעלם מההבדלים בסגלים).
בסוף אלונה אחרי העונה האחרונה של ברדה חשבה שאפשר להשיג יותר ולכן החליפה אותו. ואני מסכים איתה שאם קוזוך לא משיג אליפות אז גם כאן אפשר לשאוף להשיג יותר ולכן לא מנותק להחליף אותו.
בסוף אתה נמדד לפי הכלים שיש לך והתוצאות שאתה משיג איתם, ובכלים הנוכחים התוצאה צריכה להיות אליפות, בטח במאבק מול בית"ר הנוכחית.
ברדה מראה את אותו כדורגל שהראה אצלנו בהפועל תל אביב ככה שזה לא עניין של סגל זה עניין של פילוסופיית אימון. לפני שברדה החל לאמן אותנו הוא אמר בראיון אצל צנציפר שהמודל שלו זה סימאונה ורוני לוי. וזה בדיוק מה שהיה. לעומת זאת רן הראה גם במכבי פתח תקווה כדורגל אמיץ ונועז. לפעמים זה עלה לו ביוקר כמו לקבל 5-0 בבלומפילד אבל זה הכדורגל שלו. בדיוק כמו שבכר עלה בזמנו עם קריית שמונה והסתכל לכולם בלבן של העיניים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ברק בכר לא יחזור בסכומים שהוא מרוויח, סביר להניח שלא יהיה לו את קאנגוואה ואולי ונטורה והנגנה מאפס
הוא לא מצטיין בלבנות קבוצה ואנחנו הולכים למהפכה של ממש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

red ultras כתב:
30 אפריל 2026, 17:50
אבל הקבוצה עדיין לא התפרקה. יש עוד 7 משחקים וכל מה שאנחנו צריכים זה בסהכ להשיג 2 נק יותר מביתר במשחקים שנשארו. זה לא הזמן עכשיו להדביק תוויות. עכשיו זה זמן של כולנו להתאחד סביב הקבוצה והמאמן. כמובן שזה לא אומר שאסור לבקר אותו, אבל צריך להיות יותר חכמים מזה. כי השיח המקצועי שיש פה ובמקומות נוספים מחלחל חזק ובפוסטים של המועדון הטון כלפיו הרבה יותר ניצי.
זה לא בהכרח רע.
אם משהו יחלחל לאיש העקשן הזה כולנו נרוויח.
הוא יהיה המרוויח העיקרי.

סמל אישי של משתמש
red ultras

מה שאתה ואחרים מפספסים כאן זה שלמטבע יש 2 צדדים. אתם יוצאים מנקודת הנחה כאילו שהפועל באר שבע פועלת בוואקום. אם נזכה באליפות רן יהיה סחורה חמה למועדונים שיכולים לשלם הרבה יותר מאתנו בין אם זה מכבי חיפה ובין אם זו מכבי תל אביב. ואם זה יקרה, אנחנו נמצא את עצמנו נכנסים למעגל הסילבסים, פשוט כי אין אופציה אחרת. ברק בכר לא יחזור לפה, גם כי הוא מרוויח הרבה יותר ממה שרן קוזוך דורש ממך. וגם כי הוא ואלונה זה כבר לא. וצוות אימון זר לא על הפרק ואם אני אומר אז תאמין לי שאני לא סתם אומר.
המחשבה שקוזוך יוותר על עוד 40-50 אלף שקל בחודש כדי להמשיך במקום שהוא לא מקבל בו הערכה רק בשביל משחק או שניים במוקדמות הצ׳מפיונס היא לא ריאלית. אנחנו צריכים לקחת ולחבק ב2 ידיים את מה שיש לנו - עד שיוולד משהו טוב יותר. וכשיש כזה, אלונה הראשונה לזהות. כרגע? אין כזה.

שלח תגובה