נו באמת, אנשים כותבים לך בפייסבוק ובאינסטגרם דברים כמו לך מפה יאפס, שיקחו אותו מכאן, שמעון פרס ועוד. איך זה יכול לעשות טוב אני לא יודע.ForeverRed כתב: ↑30 אפריל 2026, 17:55זה לא בהכרח רע.
אם משהו יחלחל לאיש העקשן הזה כולנו נרוויח.
הוא יהיה המרוויח העיקרי.
אלונה
- red ultras
Re: אלונה
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
אני אגלה לך סוד, אם אין קינגס ולוקאס, ואולי גם דן ביטון, גם קוזוך לא יקח כאן אליפות בשנה הבאה.
ראינו את הירידה אצלנו במשחקים שלוקאס נניח לא שיחק, אפילו חצי שעה יתרון מול בני יהודה לא הצלחנו להחזיק.
בסוף בשביל טנגו צריך שניים, זה שילוב של מאמן וחומר שחקנים. גם ברק בכר נכשל אחרי שהבסיס של האליפות (ובראש נואקמה) עזב/פרש/כבר היה מעבר לשיאו.
אני פשוט חושב בקול, אם קוזוך יעזוב, אז מה נשאר? הימור על עומר פרץ, לנסות להחזיר את בכר או לנסות לפתות את רן בן שמעון מהנבחרת (בהנחה והאופציה של מאמן זר, שהיא המועדפת עלי, לא רלוונטית).
יודע מה, יש לי הרגשה שאלונה גם מסוגלת להפתיע עם מינוי של יצחקי, אקט כזה מפתיע מאוד מתאים לה.
red ultras כתב: ↑30 אפריל 2026, 17:58מה שאתה ואחרים מפספסים כאן זה שלמטבע יש 2 צדדים. אתם יוצאים מנקודת הנחה כאילו שהפועל באר שבע פועלת בוואקום. אם נזכה באליפות רן יהיה סחורה חמה למועדונים שיכולים לשלם הרבה יותר מאתנו בין אם זה מכבי חיפה ובין אם זו מכבי תל אביב. ואם זה יקרה, אנחנו נמצא את עצמנו נכנסים למעגל הסילבסים, פשוט כי אין אופציה אחרת. ברק בכר לא יחזור לפה, גם כי הוא מרוויח הרבה יותר ממה שרן קוזוך דורש ממך. וגם כי הוא ואלונה זה כבר לא. וצוות אימון זר לא על הפרק ואם אני אומר אז תאמין לי שאני לא סתם אומר.
המחשבה שקוזוך יוותר על עוד 40-50 אלף שקל בחודש כדי להמשיך במקום שהוא לא מקבל בו הערכה רק בשביל משחק או שניים במוקדמות הצ׳מפיונס היא לא ריאלית. אנחנו צריכים לקחת ולחבק ב2 ידיים את מה שיש לנו - עד שיוולד משהו טוב יותר. וכשיש כזה, אלונה הראשונה לזהות. כרגע? אין כזה.
לא יודע כמה זה נכון.
הכיוון במכבי חיפה זה להמשיך עם בכר לאור העובדה שלא הוא בנה את הקבוצה העונה.
מכבי תל אביב לא לקחה את בכר אחרי 3 אליפויות אצלנו, אז מה הסיכוי שהיא תלך על מאמן כמו קוזוך'? הבעלים שם זר, הצוות המקצועי שם זר, הם קיבלו טראומה רצינית מהתקופה שהחובבנות הישראלית הייתה בתפקיד המאמן שם ולכן לדעתי לא ילכו לשם. אם הם כבר ילכו שם על מאמן ישראלי, הם יעדיפו את יצחקי שהיה שם במערכת.
נערך לאחרונה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה ב 30 אפריל 2026, 18:43, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
red ultras כתב: ↑30 אפריל 2026, 17:52ברדה מראה את אותו כדורגל שהראה אצלנו בהפועל תל אביב ככה שזה לא עניין של סגל זה עניין של פילוסופיית אימון. לפני שברדה החל לאמן אותנו הוא אמר בראיון אצל צנציפר שהמודל שלו זה סימאונה ורוני לוי. וזה בדיוק מה שהיה. לעומת זאת רן הראה גם במכבי פתח תקווה כדורגל אמיץ ונועז. לפעמים זה עלה לו ביוקר כמו לקבל 5-0 בבלומפילד אבל זה הכדורגל שלו. בדיוק כמו שבכר עלה בזמנו עם קריית שמונה והסתכל לכולם בלבן של העיניים.
ברדה איכזב מאוד ברמת הכדורגל בעונה האחרונה שלו אצלנו, ולמרות ההצלחה המקצועית שלו בהפועל השנה, גם השנה הכדורגל שלו בהפועל תל אביב הוא לפרקים לא אטרקטיבי, למרות שצריך להתחשב בנסיבות של קבוצה שרק עלתה ליגה ועשתה מהפך רציני בסגל והעונה רצתה קודם כל לבנות קבוצה חזקה ויציבה.
עם זאת, אני לא מסכים שהוא לא מסוגל לשחק כדורגל אחר. בשנה וחצי הראשונות שלו כאן הוא שיחק אחר לגמרי. רק להיזכר בהרכב עם יחזקאל ולופס כמגינים כדי להבין עד כמה התקפי הוא היה אז. הגענו לחצי הגמר בבלומפילד מול מכבי תל אביב או לגמר הגביע בטדי מול מכבי חיפה של בכר ושיחקנו סופר התקפי. אותו הדבר באלוף האלופים שניצחנו את מכבי חיפה של בכר מול סמי עופר מלא. אותו הדבר במשחק החוץ בויאריאל שעשינו 2-2. גם בטרנר מול כל הגדולות שיחקנו התקפי וניצחנו. גם מול מכבי חיפה בסמי עופר בשנה וחצי הראשונות שלו, למרות הפערים בסגל, באנו לשחק כדורגל ותקפנו אבל הפסדנו בעיקר כי היינו נאיבים. היה 5 - 0 על הפועל תל אביב בטרנר, היה 5 - 0 על בית"ר בפתח תקווה (?).
לא יודע מה קרה לברדה בעונה האחרונה כאן, וכן גם העונה היה מקום למרות הנסיבות מצידו לשחק שונה בחלק מהמשחקים בהפועל תל אביב, בטח במשחקי החוץ, אבל אני כן חושב שהוא היה המאמן הכי מעניין בארץ בשנה וחצי הראשונות כאן ובגלל זה גם זכה במאמן העונה ובהרבה מחמאות כאן.
בכל מקרה, ברדה כרגע בפרויקט אחר, קוזוך המאמן שלנו, והחלום זה אליפות (אולי אפילו דאבל, עמה יעמיק) וחוזה חדש לקוזוך.
- red ultras
אתה מדבר על יציבות של ברדה? אז בוא תעשה בדיקה ותראה שהסיום שלו כאן כלל הפסד 3-0 למכבי ת״א, אחר כך הפסד 4-1 בבית למכבי חיפה, אחר כך הפסד 4-1 בחוץ לסכנין ולקינוח הפסד 1-0 בגמר גביע המדינה לפ״ת של קוזוך.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑30 אפריל 2026, 18:43ברדה איכזב מאוד ברמת הכדורגל בעונה האחרונה שלו אצלנו, ולמרות ההצלחה המקצועית שלו בהפועל השנה, גם השנה הכדורגל שלו בהפועל תל אביב הוא לפרקים לא אטרקטיבי, למרות שצריך להתחשב בנסיבות של קבוצה שרק עלתה ליגה ועשתה מהפך רציני בסגל והעונה רצתה קודם כל לבנות קבוצה חזקה ויציבה.
עם זאת, אני לא מסכים שהוא לא מסוגל לשחק כדורגל אחר. בשנה וחצי הראשונות שלו כאן הוא שיחק אחר לגמרי. רק להיזכר בהרכב עם יחזקאל ולופס כמגינים כדי להבין עד כמה התקפי הוא היה אז. הגענו לחצי הגמר בבלומפילד מול מכבי תל אביב או לגמר הגביע בטדי מול מכבי חיפה של בכר ושיחקנו סופר התקפי. אותו הדבר באלוף האלופים שניצחנו את מכבי חיפה של בכר מול סמי עופר מלא. אותו הדבר במשחק החוץ בויאריאל שעשינו 2-2. גם בטרנר מול כל הגדולות שיחקנו התקפי וניצחנו. גם מול מכבי חיפה בסמי עופר בשנה וחצי הראשונות שלו, למרות הפערים בסגל, באנו לשחק כדורגל ותקפנו אבל הפסדנו בעיקר כי היינו נאיבים. היה 5 - 0 על הפועל תל אביב בטרנר, היה 5 - 0 על בית"ר בפתח תקווה (?).
לא יודע מה קרה לברדה בעונה האחרונה כאן, וכן גם העונה היה מקום למרות הנסיבות מצידו לשחק שונה בחלק מהמשחקים בהפועל תל אביב, בטח במשחקי החוץ, אבל אני כן חושב שהוא היה המאמן הכי מעניין בארץ בשנה וחצי הראשונות כאן ובגלל זה גם זכה במאמן העונה ובהרבה מחמאות כאן.
בכל מקרה, ברדה כרגע בפרויקט אחר, קוזוך המאמן שלנו, והחלום זה אליפות (אולי אפילו דאבל, עמה יעמיק) וחוזה חדש לקוזוך.
את העונה הוא התחיל עם הפסד משפיל 6-1 בטרנר ממכבי ת״א. הדחה מול לבסקי סופיה בדקה ה90, הפסד 4-1 למכבי נתניה בגביע הטוטו, ואז פתח את הליגה עם 2 ניצחונות ב-8 המחזורים הראשונים. הקבוצה של ברדה ממש לא הייתה יציבה ומלבד רצף ארוך של 9 נצחונות רצופים (שנעצר שוב, אצל קוזוך עם תיקו ביתי מול מכבי פ״ת) העונה שלו ממש לא הייתה יציבה. כשמסתכלים על החסרונות של קוזוך ומשווים למה שהיה לפני כדאי ללכת ולבדוק ולא להסתמך רק על הזיכרון - כי הזיכרון נוטה להיות קצר. בטח כשמדובר בדמות אהודה כמו אליה.
- סימיוני
- Title: CrazyRed
לא זכור לי מתי גידופים ונאצות עזרו להפועל באר שבע.red ultras כתב: ↑30 אפריל 2026, 18:00נו באמת, אנשים כותבים לך בפייסבוק ובאינסטגרם דברים כמו לך מפה יאפס, שיקחו אותו מכאן, שמעון פרס ועוד. איך זה יכול לעשות טוב אני לא יודע.
להגיד את זה זאת פשוט רישעות.
זה הזמן להתאחד, קהל, מאמן, שחקנים , לבוא בטוב ולנסות לעשות את זה בלי להיבהל מכל מעידה, למרות התסכול.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- ForeverRed
האמת, אני לא נחשף לזבל הזה.red ultras כתב: ↑30 אפריל 2026, 18:00נו באמת, אנשים כותבים לך בפייסבוק ובאינסטגרם דברים כמו לך מפה יאפס, שיקחו אותו מכאן, שמעון פרס ועוד. איך זה יכול לעשות טוב אני לא יודע.
לא מאמין שקוזוך עצמו קורא את הטוקבקים האלה.
מה שכן, הוא ירגיש היטב את הווליום של הביקורת וזו בערך התקווה היחידה שמשהו ישתנה.
אני עדיין מהמר שלא.
- Melikson24
- yossi
- Title: קרייזי-רד
למעט טוני שהוא מפלצת כדורגל ובעיניי ראו את זה כבר ברעננה (מוזמן לחפש תגובות שלי מאז), אין לי שום ספק שתחת אלישע הקישור של ראדי, אוגו והובאן לא היה עושה חצי ממה שהם עשו אצל בכר.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑30 אפריל 2026, 17:04כשברק בכר הגיע לכאן, טוני נואקמה היה שחקן ליגה חביב מהפועל רעננה, ג'ון אוגו והובידו הובאן היו שחקנים זרים טובים אבל היה חסר איזון גדול במשחק שלהם, מהראן ראדי בדיוק נזרק ממכבי תל אביב, שיר צדק היה בלם ליגה טוב מקריית שמונה, דודו גורש היה שוער ליגה מנוסה מהפועל עכו אבל בטח לא שוער נבחרת, לואי טאהה, אופיר דוידזאדה ובן ביטון היו שלושה שחקני הגנה עם יותר סימני שאלה מסימני קריאה, אליניב ברדה ומאור מליקסון היו שחקני ליגה טובים אבל גם כאלה שבדיוק חטפו 6 ממכבי תל אביב סופר חסרה בגמר גביע ולא הצליחו לקחת אותנו למאבק אליפות עד הסוף.
אז למה היום כשמסתכלים אחורה אומרים שמדובר בסגל מפלצתי? (חסרים כאן סוארס ובוזגלו שכבר תחת אלישע לוי היו הטובים בליגה בעמדה שלהם ודווקא תחת בכר לא הצליחו לשחזר את העונה האדירה בעונה האחרונה תחת אלישע).
האם טוני נואקמה היה מתפתח למפלצת כדורגל גם אם אלישע לוי היה נשאר המאמן? כניראה שכן. האם הקישור שלנו היה אימתני גם תחת אלישע לוי כשהוא זוכה לחיזוק של ראדי שהוסיפו את היציבות הנדרשת? כניראה שכן. האם ההגנה שלנו הייתה מתחזקת עם ההצטרפות של שיר צדק הטכני ודודו גורש השקט גם תחת אלישע לוי? כניראה שכן.
נתתי את הסגל מהעונה של בכר כדי להראות שהרבה פעמים לא נכון לדבוק לדברים יבשים על הנייר כשהמאמן רק הגיע לכאן. וזה מה שאתה עושה כשאתה מתנהג כאילו נקודת הפתיחה שלך העונה זהה לנקודת הפתיחה שלך בעונה הקודמת, וזה פשוט לא נכון. בדיוק כמו שלא נכון לשפוט את הסגל של ברק בכר ביום שהגיע לפני איפה הוא היה לפני, ולהתעלם מהאיכויות של אותם שחקנים שבסוף הפכו לשחקני נבחרת.
בקיץ הנוכחי פתחת עונה עם שני הזרים הכי טובים בליגה (לוקאס וקינגס) ובפער.
פתחת עם שחקן ההתקפה בכושר הכי טוב בליגה שעשה כמעט 15 שערים בחצי עונה והיה עם ממוצע מספרים בפער יותר טוב מכל אחד אחר בליגה (דן ביטון).
פתחת עונה עם הבסיס הישראלי מהאיכותיים בליגה (בלוריאן, אליאל פרץ ויש כאלה שיוסיפו כאן את גיא מזרחי לאור רמת המגינים הישראלים בישראל).
פתחת עונה עם חלוץ זר שהוא עובדתית מהכובשים הטובים בליגה בשנים האחרונות (זלאטנוביץ').
פתחת עונה עם שני שחקנים זרים עם המון ניסיון (מיגל ויטור והלדר לופס).
פתחת עונה עם שני השחקנים הכי טובים בשנה שעברה מחוץ לגדולות (חמודי כנעאן ורועי לוי).
פתחת עונה עם המגן השמאלי המחליף והשוער המחליף הטובים בארץ (דוידזאדה ומרציאנו).
פתחת עונה עם בלם זר שהמאמן שלך בחר (דיוף).
ועוד היה לך מקום לצרף עוד זרים בגלל הגדלת המכסה.
אז לבוא ולטעון שנקודת הפתיחה העונה שווה לנקודת הפתיחה בעונה שעברה, ושבלי קוזוך אתה היום מקום 5 בטבלה ליד מכבי חיפה, זה להתעלם מהעובדה שהמציאות השנה שונה. חלק בגלל שחקנים שקוזוך בעצמו קידם (כמו שבכר עשה בזמנו עם דוידזאדה, בן ביטון ואחרים, הוא עשה עם מזרחי, בלוריאן, אליאל ודן ביטון), וחלק בגלל שאנחנו העונה מכירים את החומר (במיוחד בכל הנוגע לקינגס ולוקאס) ויודעים שהסגל הזה צריך לרוץ לאליפות, בטח כשמכבי חיפה ומכבי תל אביב בעונת משבר, עם כל מאמן.
לי זה מרגיש העונה, שהחל מתחילת הסיבוב השני, החסרונות של קוזוך עולים על היתרונות. עברנו מחמש הפרש על בית"ר בסוף הסיבוב הראשון, לפיגור נקודה בסיבוב וקצת. ובגלל זה כתבתי, שכבר תקופה לא קטנה אני מרגיש שעם מאמן אחר, איכותי יותר, התוצאות שלנו בטח מאז תחילת הסיבוב השני היו טובות יותר.
2 מה3 היו אצל אלישע והיו נראים כמו עוד שחקני ליגה טובים ותו לא. זה עובדתית.
שלא לדבר על כך שאני בספק שאלישע היה מחפש לשחק בצורה הזו בכלל.
בדיוק כמו שברדה לא היה מביא את מי שרן הביא, כי הוא נעול על צורת משחק מסוימת וגם בהפועל בונה על קישור של נגרים. זה הפילוסופיה של האיש.
בכר גרם להרבה שחקנים להביא לידי ביטוי את היכולות שלהם. זה הסבל של מאמן, כשהוא יגרום לשחקנים לממש את עצמם ולהביא את הטופ שלהם, יגידו שהוא כלום ועם סגל כזה לוקחים אליפות בטלפון.
כשהם ייראו רע כי הוא לא יודע להוציא מחלקים טובים שלם איכותי, אז האשמה היא רק עליו.
כשיש התאמה בין מה שמאמן יודע לעשות לחומר, אפשר להגיע רחוק. כשאין התאמה, אז קריסה מגיעה, ראה בכר בחיפה.
הסגל הנוכחי הוא מוכשר הרבה הרבה פחות מהסגל שהיה לבכר.
ראדי היה שחקן מאוד משמעותי במכבי, בוזגלו כבר היה טופ שחקנים בארץ, מליקסון היה טופ שחקנים בארץ, ברדה זה ברדה, סוארז היה בלם טופ בארץ, צדק היה מהבלמים הישראלים הטובים בארץ.
אליאל פרץ, בלוריאן, מזרחי, דן ביטון לא קרובים אפילו למעמד שהיו הישראלים המובילים בתקופת בכר. מביך אפילו לעשות השוואה.
דן ביטון שהוא הכי בולט פה, היה שחקן קצה רוטציה במכבי שלא מסוגל לחבר חודש טוב. היום הוא מוזכר כשחקן גדול גם בזכות העבודה שלו עצמו וגם בזכות רן. איפה זה ואיפה בוזגלו, מליקסון, ברדה או ראדי מבחינת הוכחות על המגרש.
אתה חושב שהסגל הזה שווה אליפות רק בגלל מה שרן עשה ממנו. אף מאמן ישראלי אחר לא היה עושה מהשחקנים האלה קבוצה שאתה תטען שצריכה לקחת בדו ספרתי אליפות. אפילו לא קרוב.
וגם רואים את זה על הדשא, כל פעם שאנחנו לא משחקים את הכדורגל של רן, אנחנו עוד קבוצה בליגה.
אין לנו אף שחקן שמתקרב ליכולת של אצילי או שועה, שהוא out מהמשחק ועדיין ינצח אותו במהלך בודד.
אומר שוב שלמעט ונטורה שהוא הכי טוב בליגה, וגם איגור שהוא מהטובים ביותר בתפקידו אין כאן אף כוכב. רק השניים האלה באמת יציבים.
קינגס כשהוא טוב הוא מעל הליגה, אבל 70% מהזמן הוא לא כזה, וכל מי ששם אותו בשורה עם וואקמה שרי ועוד כזר גדול עושה בעיניי צחוק. קינגס לא קרוב לשם ביציבות, בהגעה לרגעי האמת.
הוא כמעט חירב לנו את הניצחון בבלומפילד ובסוף כיפר, ב2 המשחקים האחרונים מצבים שהוא חייב לשים אפילו לא במסגרת. בסוף ככה מודדים, אתה רוצה שהמצב הבודד הזה יגיע לכוכב שלך והוא יהיה כוכב כשהוא ישים ברשת.
קינגס לא שם. אולי הוא עוד יהיה. יש לו עוד 7 מחזורים להוכיח.
- 4 לב אדום
אחד הטובים שקראתי.yossi כתב: ↑30 אפריל 2026, 20:13למעט טוני שהוא מפלצת כדורגל ובעיניי ראו את זה כבר ברעננה (מוזמן לחפש תגובות שלי מאז), אין לי שום ספק שתחת אלישע הקישור של ראדי, אוגו והובאן לא היה עושה חצי ממה שהם עשו אצל בכר.
2 מה3 היו אצל אלישע והיו נראים כמו עוד שחקני ליגה טובים ותו לא. זה עובדתית.
שלא לדבר על כך שאני בספק שאלישע היה מחפש לשחק בצורה הזו בכלל.
בדיוק כמו שברדה לא היה מביא את מי שרן הביא, כי הוא נעול על צורת משחק מסוימת וגם בהפועל בונה על קישור של נגרים. זה הפילוסופיה של האיש.
בכר גרם להרבה שחקנים להביא לידי ביטוי את היכולות שלהם. זה הסבל של מאמן, כשהוא יגרום לשחקנים לממש את עצמם ולהביא את הטופ שלהם, יגידו שהוא כלום ועם סגל כזה לוקחים אליפות בטלפון.
כשהם ייראו רע כי הוא לא יודע להוציא מחלקים טובים שלם איכותי, אז האשמה היא רק עליו.
כשיש התאמה בין מה שמאמן יודע לעשות לחומר, אפשר להגיע רחוק. כשאין התאמה, אז קריסה מגיעה, ראה בכר בחיפה.
הסגל הנוכחי הוא מוכשר הרבה הרבה פחות מהסגל שהיה לבכר.
ראדי היה שחקן מאוד משמעותי במכבי, בוזגלו כבר היה טופ שחקנים בארץ, מליקסון היה טופ שחקנים בארץ, ברדה זה ברדה, סוארז היה בלם טופ בארץ, צדק היה מהבלמים הישראלים הטובים בארץ.
אליאל פרץ, בלוריאן, מזרחי, דן ביטון לא קרובים אפילו למעמד שהיו הישראלים המובילים בתקופת בכר. מביך אפילו לעשות השוואה.
דן ביטון שהוא הכי בולט פה, היה שחקן קצה רוטציה במכבי שלא מסוגל לחבר חודש טוב. היום הוא מוזכר כשחקן גדול גם בזכות העבודה שלו עצמו וגם בזכות רן. איפה זה ואיפה בוזגלו, מליקסון, ברדה או ראדי מבחינת הוכחות על המגרש.
אתה חושב שהסגל הזה שווה אליפות רק בגלל מה שרן עשה ממנו. אף מאמן ישראלי אחר לא היה עושה מהשחקנים האלה קבוצה שאתה תטען שצריכה לקחת בדו ספרתי אליפות. אפילו לא קרוב.
וגם רואים את זה על הדשא, כל פעם שאנחנו לא משחקים את הכדורגל של רן, אנחנו עוד קבוצה בליגה.
אין לנו אף שחקן שמתקרב ליכולת של אצילי או שועה, שהוא out מהמשחק ועדיין ינצח אותו במהלך בודד.
אומר שוב שלמעט ונטורה שהוא הכי טוב בליגה, וגם איגור שהוא מהטובים ביותר בתפקידו אין כאן אף כוכב. רק השניים האלה באמת יציבים.
קינגס כשהוא טוב הוא מעל הליגה, אבל 70% מהזמן הוא לא כזה, וכל מי ששם אותו בשורה עם וואקמה שרי ועוד כזר גדול עושה בעיניי צחוק. קינגס לא קרוב לשם ביציבות, בהגעה לרגעי האמת.
הוא כמעט חירב לנו את הניצחון בבלומפילד ובסוף כיפר, ב2 המשחקים האחרונים מצבים שהוא חייב לשים אפילו לא במסגרת. בסוף ככה מודדים, אתה רוצה שהמצב הבודד הזה יגיע לכוכב שלך והוא יהיה כוכב כשהוא ישים ברשת.
קינגס לא שם. אולי הוא עוד יהיה. יש לו עוד 7 מחזורים להוכיח.
מפרק לגורמים בדיוק את מחשבותיי.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- hb7
- Title: קרייזי-רד
גנאח בכלל לא צריך להיות בסגל החוצפן הקטן הזה שלא רוצה למסור,עם גול אחד כל העונה וחושב שהוא רונאלדו ובועט מכל מצבדר אדום בנשמה כתב: ↑30 אפריל 2026, 19:16ברור! כי רק אחמד הבעיה ולא גנאח האגואיסט או לופס שעושה עבירה מטופשת על סף הרחבה, וכו'
מספיק לשרוק בוז לקבוצה לא משנה מי משחק
תמשיך לאשים את לופז אבל בלוריאן עשה טעות לא פחות חמורה בחידוש המשחק
- Itay
כן כן אין ספק שאלישע ששם גול ויורד לבונקר היה עושה פה מה שבכר עשה אילו היה לו את אותו סגל, הוא גם היה מנצח בסן סירו עם טאהה ובן ביטון מול איקרדי.
כל מאמן שיהיה להפועל ב״ש צריך להיות אחד כזה שיש לו יכולות אימון ברמה גבוהה כדי לצמצם פערי איכות ותקציב שתמיד יהיו מול המכביות, בכר בזמנו עשה את זה ורן בעיניי עושה את זה בצורה אפילו יותר גדולה.
ההבדל הוא שלראשון היו מפלצות כמו וואקמה,מליקסון וויטור בפריים ולשני יש במאני טיים את גאנח ואחמד.
כבר די ברור שאלונה החליטה שהישארות של רן תלויה בצלחת וזה מבאס, עם כל חסרונותיו מדובר באיש מקצוע מהחריפים שיש לנו להציע, חבל ממש שהוא לא עוזר לעצמו עם טיפת גמישות מחשבתית.
איינבינדר אמר נכון בפודקאסט שרן זה המאמן עם הוויז׳ן והכדורגל שכל אוהד היה רוצה בקבוצה שלו אבל הטוטאליות שלו לדרך שלו הפכה אותו למאמן שפשוט אין לו תחת ועם הכי מעט יכולת להשיג נקודות בימים שלא הולך.
ביום שהוא ידע מעט לצאת מהשבלונה הוא יכול להתפתח בקלות למימדים של בכר.
כל מאמן שיהיה להפועל ב״ש צריך להיות אחד כזה שיש לו יכולות אימון ברמה גבוהה כדי לצמצם פערי איכות ותקציב שתמיד יהיו מול המכביות, בכר בזמנו עשה את זה ורן בעיניי עושה את זה בצורה אפילו יותר גדולה.
ההבדל הוא שלראשון היו מפלצות כמו וואקמה,מליקסון וויטור בפריים ולשני יש במאני טיים את גאנח ואחמד.
כבר די ברור שאלונה החליטה שהישארות של רן תלויה בצלחת וזה מבאס, עם כל חסרונותיו מדובר באיש מקצוע מהחריפים שיש לנו להציע, חבל ממש שהוא לא עוזר לעצמו עם טיפת גמישות מחשבתית.
איינבינדר אמר נכון בפודקאסט שרן זה המאמן עם הוויז׳ן והכדורגל שכל אוהד היה רוצה בקבוצה שלו אבל הטוטאליות שלו לדרך שלו הפכה אותו למאמן שפשוט אין לו תחת ועם הכי מעט יכולת להשיג נקודות בימים שלא הולך.
ביום שהוא ידע מעט לצאת מהשבלונה הוא יכול להתפתח בקלות למימדים של בכר.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 30 אפריל 2026, 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.